חחחח, אתה גדולns75 כתב:
במילים אחרות זה ההרכב:
אוברייטד 1,חור באגף, חור באמצע, אוברייטד 2, ראש באיטליה, מנסה להשיל את הקורי עכביש, ילד מתלהב, מי זה?, למה מי אתה שתגיד לי מה לעשות?, חבל שאין לי מוח, פעם חשבו שאני שחקן כדורגל
הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
- red and white
- Title: Almog
Re: הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק 3 שחקנים בהרכב הזה הם נמושות (משומר, דגני ושכטר), כל השאר ביום נתון יכולים לעשות לנו צרות ולא הייתי מזלזל בהם.ns75 כתב:
במילים אחרות זה ההרכב:
אוברייטד 1,חור באגף, חור באמצע, אוברייטד 2, ראש באיטליה, מנסה להשיל את הקורי עכביש, ילד מתלהב, מי זה?, למה מי אתה שתגיד לי מה לעשות?, חבל שאין לי מוח, פעם חשבו שאני שחקן כדורגל
דיי כבר להוציא את מכבי חיפה כאיזו קבוצה עלובה וחבורת נמושות.
כי בפעם האחרונה שבדקתי גם הקבוצה שלנו הם נמושות, רק להזכירך הובסנו 4-0 מול אותה חיפה+- ו6-2 מול מכבי תל אביב...
אז נכון המאמנים שונים ויש גם שוני במספר שחקנים, אבל לזלזל במכבי חיפה זה פשוט הזוי.
ואני אומר לך שאם הם פותחים עם ידין יש צ'אנס גדול שהם יפתיעו אותנו, עד כה האמצע שלהם היה מורכב מקשרי 50-50 לא פיזיים לחלוטין, תשים להם את ידין ותקבל קישור חזק מאוד, ועם עטר יהיה מקצוען ולא שכונתי ועזרא יכוון את עצמו הם מסוגלים ביום נתון להביס אותנו גם.
אז אני במקומך ובמקום כל אלו שמזלזלים בחיפה הייתי קצת מכבד.
ולא אני לא לוזר, מבחינתי אני רוצה לנצח כל קבוצה, אבל דיי לזלזל.
אם על רעננה לא טענתי שנביס אז את חיפה אני אומר לכם שביום נתון לא רק שאנחנו לא יכולים להביס אלא לקבל תבוסה, אז חאלס לשחק אותה איזו חבורת אוהדים של קבוצה עם אליפויות וגביעים, אתם יודעים למה אוהדי מכבי שחצנים? כי יש לקבוצה שלהם פאקינג 22 אליפויות ו23 גביעים!
מה לנו יש? שני אליפויות בודדות איי שם באמצע שנות ה70 העליזות וגביע בודד משנות ה90.
תהיו עם רגליים על הקרקע, אז כן יש לנו קבוצה מעולה וביום נתון אנחנו מנצחים את כל הליגה, אבל חאלס לזלזל ביריבות!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1000000000000000000דר אדום בנשמה כתב: רק 3 שחקנים בהרכב הזה הם נמושות (משומר, דגני ושכטר), כל השאר ביום נתון יכולים לעשות לנו צרות ולא הייתי מזלזל בהם.
דיי כבר להוציא את מכבי חיפה כאיזו קבוצה עלובה וחבורת נמושות.
כי בפעם האחרונה שבדקתי גם הקבוצה שלנו הם נמושות, רק להזכירך הובסנו 4-0 מול אותה חיפה+- ו6-2 מול מכבי תל אביב...
אז נכון המאמנים שונים ויש גם שוני במספר שחקנים, אבל לזלזל במכבי חיפה זה פשוט הזוי.
ואני אומר לך שאם הם פותחים עם ידין יש צ'אנס גדול שהם יפתיעו אותנו, עד כה האמצע שלהם היה מורכב מקשרי 50-50 לא פיזיים לחלוטין, תשים להם את ידין ותקבל קישור חזק מאוד, ועם עטר יהיה מקצוען ולא שכונתי ועזרא יכוון את עצמו הם מסוגלים ביום נתון להביס אותנו גם.
אז אני במקומך ובמקום כל אלו שמזלזלים בחיפה הייתי קצת מכבד.
ולא אני לא לוזר, מבחינתי אני רוצה לנצח כל קבוצה, אבל דיי לזלזל.
אם על רעננה לא טענתי שנביס אז את חיפה אני אומר לכם שביום נתון לא רק שאנחנו לא יכולים להביס אלא לקבל תבוסה, אז חאלס לשחק אותה איזו חבורת אוהדים של קבוצה עם אליפויות וגביעים, אתם יודעים למה אוהדי מכבי שחצנים? כי יש לקבוצה שלהם פאקינג 22 אליפויות ו23 גביעים!
מה לנו יש? שני אליפויות בודדות איי שם באמצע שנות ה70 העליזות וגביע בודד משנות ה90.
תהיו עם רגליים על הקרקע, אז כן יש לנו קבוצה מעולה וביום נתון אנחנו מנצחים את כל הליגה, אבל חאלס לזלזל ביריבות!
תפסיקו לחטוא בחטא ההיבריס, משחק מבחינתי קשה מאוד!!!

קריאף וידין קישור חזק מאוד? באיזה עולם? ידין שחקן ליגה טוב, אבל אני לוקח את כל הקשרים שלנו עליו בכל יום נתון. ואפשר להגיד את זה כל ההרכב שלהם למעט סטויקוביץ'.
אני לא אומר לזלזל, אבל אנחנו פייבורטים בענק. הקרדיט שחיפה מקבלת בפורום הזה מגוחך מאוד
אני לא אומר לזלזל, אבל אנחנו פייבורטים בענק. הקרדיט שחיפה מקבלת בפורום הזה מגוחך מאוד
- דר אדום בנשמה
אז אני אומר לך שאני לוקח את ידין כי הוא בין הקשרים האחוריים הכי טובים בליגה.הפועלעולה כתב:קריאף וידין קישור חזק מאוד? באיזה עולם? ידין שחקן ליגה טוב, אבל אני לוקח את כל הקשרים שלנו עליו בכל יום נתון. ואפשר להגיד את זה כל ההרכב שלהם למעט סטויקוביץ'.
קריאף הוא שחקן שביום נתון יכול לעשות לנו צרות וכמובן אובראניאק.
אני לא הפכתי את מכבי חיפה לצ'לסי אבל תפסיקו לזלזל, כי זה נטו זלזול בקבוצה שביום יכולה להשפיל אותנו אם רק היה להם בעל בית חדש או שיענקל'ה היה עושה מה שמכבי תל אביב עשו ומביא לפה זרים שינהלו לו את העניינים.
אני לא מזלזל בחיפה , אני רוצה שהשחקנים יבואו באטרף לפחות כמו שאנחנו , אנחנו פותחים דף חדש בהיסטוריה של המועדון , אם לא נציג ניצחון משכנע על חיפה אז מתי???דר אדום בנשמה כתב: אז אני אומר לך שאני לוקח את ידין כי הוא בין הקשרים האחוריים הכי טובים בליגה.
אני לא הפכתי את מכבי חיפה לצ'לסי אבל תפסיקו לזלזל, כי זה נטו זלזול בקבוצה שביום יכולה להשפיל אותנו אם רק היה להם בעל בית חדש או שיענקל'ה היה עושה מה שמכבי תל אביב עשו ומביא לפה זרים שינהלו לו את העניינים.
ידין בין הקשרים האחוריים הכי טובים בליגה ? באיזה שנה ? הבנאדם פצוע כרוני וחור באמצע , אתה היית לוקח אותו? אתה אמרת שהיית שמח לקחת את שי אבוטבול בשביל העומק , אז ככה ש..
אוברניאק? שחקן מעולה עם רזומה מרשים , בהחלט לשים עליו עין.
קריאף? גל אראל הבית"רי , אבוי לנו אם משחקנים כאלו נחשוש.
יש לנו את מליקסון , בוזגלו , שהר , הובאן , אוגו , גורדנה , ראדי , וואקמה , ארבייטמן , ברדה .. תנו להם לעשות תעבודה
ידין? על חשבון אוגו או הובאן?דר אדום בנשמה כתב: אז אני אומר לך שאני לוקח את ידין כי הוא בין הקשרים האחוריים הכי טובים בליגה.
מאיפה הגיעו השחצנות והיהירות האלו, אני מתשגע.
מהדאבל שלקחנו בקל?
מהנצחון על מכבי במחזור השני או היכולת הסופר משכנעת מול רעננה?
מההעפלה לשלב הבתים של האירופית?
הלווו, קומו על החיים שלכם, אנחנו עדיין מועדון קטן ומושתן שעושה במכנסיים כשאור הזרקורים מופנה אליו.
מהדאבל שלקחנו בקל?
הלווו, קומו על החיים שלכם, אנחנו עדיין מועדון קטן ומושתן שעושה במכנסיים כשאור הזרקורים מופנה אליו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
תודה לאל.Totti כתב:מאיפה הגיעו השחצנות והיהירות האלו, אני מתשגע.
מהדאבל שלקחנו בקל?
קורא פה את האשכול ונשמע לי העתק כמו של האשכול מהעונה שעברה לפני המשחק בסמי עופר וראינו בסוף מה היה ומה נגמר.
יאללה, תכנסו לפרופורציות. יש שאיפות, צריכים לנצח, מפה ועד לכנות את כל ההרכב של חיפה בלופים ולצפות לדרוס..
- דר אדום בנשמה
בתוספת לקישור הקיים, לא כל דבר חייב לבוא על חשבון משהו.yakar כתב:
ידין? על חשבון אוגו או הובאן?
כן לדעתי, שידין לא פצוע הוא בין הקשרים האחוריים הטובים בליגה ולפניי הפציעות שלו הוא היה הכי טוב גם...
אז קריאף הוא לא שם סקסי ועדיין מסוגל להפתיע, אוברניאק הוא שחקן-שחקן, עטר אם הוא יחליט שהוא שם בצד את השכונה הוא מסוגל לתפור אותנו.
אני לא פוחד, אני לא פסימי, אני לא רואה שחורות, אני בסך הכל טוען שמכבי חיפה מסוגלת ביום נתון להביס אותנו.
אז דיי להיות יהירים, תבואו לעודד גם בפיגור 4-0, אם יש משהו שאני אוהב באוהדי הפועל תל אביב שהם מעודדים גם שהקבוצה שלהם בפיגור.
אז תעודדו ותהיו שם בשביל הקבוצה גם אם יהיה רע ואל תצפו לכלום, במיוחד שאנחנו לא משחקים מול קבוצה עם שחקנים אנונימים סטייל רעננה או קבוצה כמו הפועל כפר סבא ונתניה שהן הקבוצות שהכי מקשות עלינו ומולן נדע אם התקדמנו, אלא דווקא מול קבוצה שכבר הביסה חלק לא קטן מההרכב שלנו 4-0 כאשר ידין שיחק כפאקינג בלם באותו משחק!
אולי די להביא את המשחק נגדם בעונה שעברה כדוגמה? זה היה משחק שכולם רק רצו שייגמר כדי שלא נקבל צהוב או שמישהו ייפצע, ובנוסף אלישע לוי החליט לעשות שביתה איטלקית ולא לקום מהכיסא שלו כל המשחק. זה לא מייצג שום דבר כמו שהגמר גביע לא מייצג את פערי הרמות בינינו לבין מכבי.
NS75 ציני, הזוי שאנשים עדיין לא מבינים את התגובות שלו. אבל כן, למרות שלא כל ההרכב של חיפה בלופים, אנחנו עדיין מתעלים עליהם בכל פרמטר וזה לא שיש להם חוסן מנטלי מדהים כמו שאנחנו רואים בשנים האחרונות.
יש אצלנו שחקני ספסל (טוני, ארבייטמן, גורדנה) שיכולים להיות בחיפה באנקרים. תרגעו ותפסיקו לנפח אותם כל כך רק כי הם מכבי חיפה שלפני עשור זללו תארים בלי הפסקה.
כל דבר שהוא לא ניצחון ייחשב כאכזבה גדולה מבחינתי, כשאני מצפה גם ליכולת טובה עם הדחיפה האדירה של הקהל.
NS75 ציני, הזוי שאנשים עדיין לא מבינים את התגובות שלו. אבל כן, למרות שלא כל ההרכב של חיפה בלופים, אנחנו עדיין מתעלים עליהם בכל פרמטר וזה לא שיש להם חוסן מנטלי מדהים כמו שאנחנו רואים בשנים האחרונות.
יש אצלנו שחקני ספסל (טוני, ארבייטמן, גורדנה) שיכולים להיות בחיפה באנקרים. תרגעו ותפסיקו לנפח אותם כל כך רק כי הם מכבי חיפה שלפני עשור זללו תארים בלי הפסקה.
כל דבר שהוא לא ניצחון ייחשב כאכזבה גדולה מבחינתי, כשאני מצפה גם ליכולת טובה עם הדחיפה האדירה של הקהל.
בקיצור? לא סופרים אותםns75 כתב:
במילים אחרות זה ההרכב:

מגמר גביע המדינה 2015.Totti כתב:מאיפה הגיעו השחצנות והיהירות האלו, אני מתשגע.
מהדאבל שלקחנו בקל?
תן להם..בסוף הכאפה תבוא
מכבי חיפה יכולה לעשות לנו צרות.
בכל מקרה, אם נהיה ביתרון קטן או אפילו בשוויון החל מהדקה ה-60 אנחנו נפרק אותם וננצח. השאיפה כמובן לפרק אותם כבר מההתחלה, לכן אסור לספוג שער.
בכל מקרה, אם נהיה ביתרון קטן או אפילו בשוויון החל מהדקה ה-60 אנחנו נפרק אותם וננצח. השאיפה כמובן לפרק אותם כבר מההתחלה, לכן אסור לספוג שער.
אני דווקא בגישה של תן להם להתפרע בדקות הראשונות ולהקריב כוחות כדי שיראו לשחר שהם נותנים הכל וכשהם עייפים תכניס חילופי מחץ כמו נגד ק"ש ורעננה