לעת עתהTotti כתב: +9 ו-14 לחבר
ראשון, 20:50, הפועל-מכבי- טדי.
Re: ראשון, 20:50, הפועל-מכבי- טדי.
לפני 10 ימיםTotti כתב: אחשלי, אל תחזיקו מראדי, אבל תנו לו לשחק...דחיל רבאק, שחטתם את טוני במשחקי הידידות עם קהל- נכנס ל10 דק' מול קש וכבר נראה הרבה יותר טוב.
שחטתם את ראדי- נכנס מול קש והיה מצויין בדקות שפעם היינו סופגים בהם.
תנו לקבוצה להדבק קצת, תנו לשחקנים להכנס לכושר, שניהם שחקנים מוכחים, לא ילדים ולא זרים אלמוניים.
Totti כתב: עד עכשיו נכשלנו במבחן הראשון- אירופה. ואל תתחילו עם ההנחות עכשיו לסגל " החדש".
לא הרשמנו בלשון המעטה בגביע הטוטו ובראשון מתחילה הליגה ואני לא מאמין בקסמים.
התאכזבתי אתמול מאוד, ציפיתי לחזרה גנרלית אמיתית. הרכב חזק, חילופים שמשקפים את המשחק בליגה. להכנס לקצב נצחונות והבקעות כמו שקבוצה שרצה לאליפות(לא מתמודדת, לא פייט, לא כאילו, רצה!!) אמורה לשחק.
התאכזבתי. ראיתי שחקנים לא ממושמעים טקטית. הנעת כדור רעה, מרחקים גדולים מאוד בין הגנה להתקפה. אנמיות בהגנה.

כן, בוקר קשה עבר על כוחותינו באותו היום.nir767676 כתב:
לפני 10 ימים
אבל לא התהפכתי בדעתי, סתם הייתי חסר סבלנות באופן כללי ומאוכזב ממשחק הקבוצה.
מודה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חח לגיטימי לגמרי,
אבל גם דעות אחרות של אנשים אחרים לגיטימי, סתם נזכרתי בדיון ההוא והצחיק אותי
אבל גם דעות אחרות של אנשים אחרים לגיטימי, סתם נזכרתי בדיון ההוא והצחיק אותי
כשראדי הגיע לפה הייתי בין אלה שלא התלהבו יותר מידי מהעסקה הזו, לבינתיים למעט המשחק הראשון נגד תון הוא לא הוכיח לי אחרת, מאוד מקווה שאיכשהו נקבל את ראדי של עונת אוסקר.
- The red one
רפאל גלר (כתב הBBC ובעיקר בן אדם שיש לו קשר עם הרבה מאוד כתביםם מרחבי העולם בטווטר) מדווח שכתב מסרביה אמר לו שהשוער בן ה19 ינחת עוד כמה שעות בישראל, ישחק במשחק בראשון, ובשני יחזור חזרה לסרביה למשחקים של הנבחרת.
---
נשמע מוזר. נחכה לראות אם זה יקרה. לדעתי, מעולה לנו ששוער בן 19 שלא מכיר את השחקנים שלנו ואת השחקנים שלו יעמוד בין הקורות.
---
נשמע מוזר. נחכה לראות אם זה יקרה. לדעתי, מעולה לנו ששוער בן 19 שלא מכיר את השחקנים שלנו ואת השחקנים שלו יעמוד בין הקורות.
השוער האחרון שלהם שנראה פח בבכורה הפך לאגדה בלתי ניתנת להכנעה כמעט
מעניין יהיה לראות את התיאום בהגנה של מכבי בראשון ...
היידה סונארה
נשמע חובבני.אדום בלב בנשמהההה כתב:רפאל גלר (כתב הBBC ובעיקר בן אדם שיש לו קשר עם הרבה מאוד כתביםם מרחבי העולם בטווטר) מדווח שכתב מסרביה אמר לו שהשוער בן ה19 ינחת עוד כמה שעות בישראל, ישחק במשחק בראשון, ובשני יחזור חזרה לסרביה למשחקים של הנבחרת.
---
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נשמע לי מונפץ.אדום בלב בנשמהההה כתב:רפאל גלר (כתב הBBC ובעיקר בן אדם שיש לו קשר עם הרבה מאוד כתביםם מרחבי העולם בטווטר) מדווח שכתב מסרביה אמר לו שהשוער בן ה19 ינחת עוד כמה שעות בישראל, ישחק במשחק בראשון, ובשני יחזור חזרה לסרביה למשחקים של הנבחרת.
---
הוא לא יודע שיש פה הליכים בירוקרטים של בדיקות רפואיות והעברת חוזים בבקרה והקפאת חוזים של זרים?
מריח לי קצת מוזר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יודע מה עדיף להם קולינס בשער כשהוא יודע שזה משחקו האחרון או ילד בלי אף אימון לדעתי קולינס ישאר לפחות עד ינואר וגרסיה ילך הביתה.
למרות מה שקרה בגמר גביע ומה שאגידה עשה לי באופן אישי שהרגשתי סכין בלב כמו ב98
(למרות שאני חושב שאלישע הוא האשם העיקרי בהכנה מנטלית ובטעות הקשה והפחדנית לא להכניס את לואי )
אני יותר ויותר מעריך את אלונה על זה שלא זרקה אותם בלי קבוצה ומצפה מימנה להמשיך בדרך הזאת ושמח שחיפה ניראת כך בגלל היחס לכול המנודים.
סוף סוף יש ציפיה מהקבוצה למשחק העונה,בכר תיתן למליקסון לשחק בעמצה ולוואקמה(מחזיק מימנו מאוד עוד לפני הקלסה בקש) לפתוח באגף ותן להם לפרק את השחצניים מתל אביב
(למרות שאני חושב שאלישע הוא האשם העיקרי בהכנה מנטלית ובטעות הקשה והפחדנית לא להכניס את לואי )
אני יותר ויותר מעריך את אלונה על זה שלא זרקה אותם בלי קבוצה ומצפה מימנה להמשיך בדרך הזאת ושמח שחיפה ניראת כך בגלל היחס לכול המנודים.
סוף סוף יש ציפיה מהקבוצה למשחק העונה,בכר תיתן למליקסון לשחק בעמצה ולוואקמה(מחזיק מימנו מאוד עוד לפני הקלסה בקש) לפתוח באגף ותן להם לפרק את השחצניים מתל אביב
הוא יכול להישאר, להשתזף בחוף "הצוק", לשבת על הבר ב-"חתול והכלב", לאכול להנאתו ב-"ג'ירף",hb7 כתב:לא יודע מה עדיף להם קולינס בשער כשהוא יודע שזה משחקו האחרון או ילד בלי אף אימון לדעתי קולינס ישאר לפחות עד ינואר וגרסיה ילך הביתה.
כדורגל הוא לא ישחק ובטופס המשחק לא יירשם.
אף אחד לא יבזבז עליו מקום של זר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי צריכים להפתיע את מכבי ולתת לראדי את הבעיטות החופשיות במקום לבוזגלו שכבר עונה וקצת לא בישל מצב נייח, וגם אם הוא בישל זה בישול אחד בלבד.
עונה שעברה היו לו בישולים בעיקר או אך ורק ממשחק רץ.
במיוחד שכנראה השוער החדש של מכבי חלש בכדורי גובה (קצת הזוי שהם מביאים שוער שחלש בכדורי גובה בדיוק כמו החולשה של השוערים בארץ).
במיוחד שכנראה השוער החדש של מכבי חלש בכדורי גובה (קצת הזוי שהם מביאים שוער שחלש בכדורי גובה בדיוק כמו החולשה של השוערים בארץ).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אף אחד לא אמר חלש, אמרו שזו הנקודה היחידה שהוא לא מצטיין בה.דר אדום בנשמה כתב:לדעתי צריכים להפתיע את מכבי ולתת לראדי את הבעיטות החופשיות במקום לבוזגלו שכבר עונה וקצת לא בישל מצב נייח, וגם אם הוא בישל זה בישול אחד בלבד.
הוא ילד גבוה מאוד, ניסיון ועבודה נכונה והוא גומע את הרחבה.
אני באמת חושב (בלי טיפת ציניות או עוקצנות) שאתה צריך להשקיע יותר זמן בקריאת כתבות, הבנת הנקרא שלך לא מאוד טובה.