שירים חדשים לעונת 2015/16
- The red one
Re: שירים חדשים לעונת 2015/16
הם שרים בוזגלו בוא כל משחק באופן קבוע? (שואל מחוסר ידע)
הערן תשבור ת רגל זה פשוט הרגל מגונה ומעפן של אנשים שזה נתפס להם ממשחק עונה בבלומפילד שנה שעברה.crazyred כתב:מוכנה לקבל את ה"ערן תשבור ת'רגל" אם יפסיקו עם ה"בוזגלו בוא..."
אגב השירים החדשים נשמעים מעולה, לדעתי. גם השיר של ראדי שממש הפתיע אותי לטובה.
צריך לשמוע דברים באיצטדיון לפני ששופטים.
זה חלק מהמחרוזת מזרחית שהיא מחרוזת אש ושיר טוב שמחזיק עידוד לכמה דקות ויש לו הרבה קטעים של אקשן, אנחנו כל פעם מדגישים לכולם לא לשיר וזה כל פעם חוזר, מה הבעיה ברקדי ידך הניפי לעזאזל?
אגב גם לגבי בוזגלו שיר מכוער מאוד לא רק בגלל שהוא נשוי עם ילדים אלא כי זה פשוט לא מתגלגל טוב על הלשון וזה נשמע רע, לא ישירו את זה יותר.
תודהoranu כתב:
הערן תשבור ת רגל זה פשוט הרגל מגונה ומעפן של אנשים שזה נתפס להם ממשחק עונה בבלומפילד שנה שעברה.
זה חלק מהמחרוזת מזרחית שהיא מחרוזת אש ושיר טוב שמחזיק עידוד לכמה דקות ויש לו הרבה קטעים של אקשן, אנחנו כל פעם מדגישים לכולם לא לשיר וזה כל פעם חוזר, מה הבעיה ברקדי ידך הניפי לעזאזל?
אגב גם לגבי בוזגלו שיר מכוער מאוד לא רק בגלל שהוא נשוי עם ילדים אלא כי זה פשוט לא מתגלגל טוב על הלשון וזה נשמע רע, לא ישירו את זה יותר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לי נמאס כבר משירים כמו לאוהד מכבי יש בת ****והשיר על זהבה.
הגיע הזמן שהשירים יהיו שירי עידוד נטו...
הגיע הזמן שהשירים יהיו שירי עידוד נטו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כן.אדום בלב בנשמהההה כתב:הם שרים בוזגלו בוא כל משחק באופן קבוע? (שואל מחוסר ידע)
הם אוהבים אותו.
"מה יפות הן שתי עינייה" זה שיר שכל כך מזוהה עם ערן זהבי שאין טעם לשיר אותו גם אם הוא הכי מקפיץ בעולם. לדעתי אפשר לוותר עליו.
אין שום סיכוי שהקהל לא יצעק ערן תשבור תרגל בסוף השיר.
בכל זאת, בתוך עמי אני יושבת.
אין שום סיכוי שהקהל לא יצעק ערן תשבור תרגל בסוף השיר.
בכל זאת, בתוך עמי אני יושבת.
למי שלא יודע "מה יפות הן שתי עייניה" היה שיר שמזוהה גם עם בוזגלו ביימיו במכבי
כן אבל אנחנו שרים את זה במחרוזת כבר כמה שנים ויש סדר של שירים שרצים אחד אחרי השני ומתחברים אש וחלק מהמחרוזת זה מה יפות הן שתי עיניה.
לנסות להוריד אות החלק הזה עכשיו משיר שרץ כבר כמה שנים פשוט לא יילך.
אם הגוש ישיר רקדי ידך הניפי וישימו על זה דגש גם האחרים ישירים הכל תלוי בנו (כל הגוש המעודד)
אם הגוש ישיר רקדי ידך הניפי וישימו על זה דגש גם האחרים ישירים הכל תלוי בנו (כל הגוש המעודד)
הבנתי אותך אבל לדעתי כדאי להוריד.
שבוע טוב ויאללה הפועל!
שבוע טוב ויאללה הפועל!
אם יש שירים חדשים שעדיין לא פירסמתם, לדעתי זה הזמן, יש רווחים גדולים של שקט בין שיר לשיר בעידוד, וזה לא נשמע טוב.

- The red one
אורן, אתה יודע שזה לא נכון..כולם ישירו ערן תשבור ת'רגל גם אם הגוש יצרח עם מגפונים רקדי ידך הניפי.oranu כתב:כן אבל אנחנו שרים את זה במחרוזת כבר כמה שנים ויש סדר של שירים שרצים אחד אחרי השני ומתחברים אש וחלק מהמחרוזת זה מה יפות הן שתי עיניה.
גם אפשר לשים לב שהמחרוזת מזרחית הזו דיי רדומה, ואיך שמתחיל השיר הזה כולם מצטרפים כדי לשיר ערן תשבור ת'רגל.
עלו עד עכשיו ארבעה שירי קבוצה חדשים, 2 מהם עדיין לא נקלטו כמו שצריך, מאמין שעם פתיחת הליגה כולם יכנסו חזק יותרץmaor20094 כתב:אם יש שירים חדשים שעדיין לא פירסמתם, לדעתי זה הזמן, יש רווחים גדולים של שקט בין שיר לשיר בעידוד, וזה לא נשמע טוב.
ויש עוד שני שירים שיכנסו בהמשך העונה.

רק אני לא זוכר מה יש לנו ספציפית נגד שמעון הרוש? קצת הגעיל אתמול השירה עליו תתאבד כבר וכד'
אחרי המשחק שלנו מול סכנין , הוא העלה סטטוס "אין כמו לזיין את האקסית "matanred כתב:רק אני לא זוכר מה יש לנו ספציפית נגד שמעון הרוש? קצת הגעיל אתמול השירה עליו תתאבד כבר וכד'
הבנתי תודה על העידכון