אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה

שליחה על ידי אלדר »

dardasmiley כתב:טוב יאללה אני בונה מדורה בחצר תביאו אותו נעלה אותו על המוקד. שידע כל שחקן לא לסרב להצעה שהמועדון נותן לו.
כנראה שרק אופיר אשם וההנהלה בסדר גמור, במיוחד המנכל.
זה לא משנה כבר מה נגיד אתם את אופיר שרפתם....
אל תשכחו להכין לו שלט "הילד חמדן"...
אותי מעניין למה אתה מגן עליו בחרוף נפש
כאילו מה? שחקן לא יכול להיות אשם?
אלונה לא צדיקה אבל בשבילי שחקן שכן רוצה להמשיך יושב למו"מ
שחקן שלא.... שובר את הכלים ועושה פוזות
ולצורך ההשוואה טוואטחה קיבל שדרוג כי רצו אותו באירופה
אופיר עדיין לא קיבל הצעה מבני סכנין
זה לא שהוא בא למועדון עם אלטרנטיבה
סה"כ שחקן שמנצל את הרעב לשחקני בית
ויודע שאם ילך האוהדים יתהפכו על ההנהלה... וזה מה שקורה לך ולעוד רבים שלא כותבים פה
הרי מבחן התוצאה קובע... זה לא משנה לרוב האוהדים אם לא רצה להשאר אלא שכאילו במועדון לא יודעים לשמור בצמר גפן על אהוב הקהל...
זה בדיוק ניצול כוח לרעה, והתססה כנגד המועדון.
וזה יפגע רק בו אתם עוד תראו את הירידה שלו ביכולת במהלך העונה (הלוואי ולא)
כואב שזה המצב אבל צריך לשים תדברים על השולחן
הוא לא רוצה להיות כאן!!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

כל החכמים פה שחושבים שהם יודעים משהו ומבטלים את הדעות של כולם בזלזול,
א. כדאי שתורגעו ותתחילו לכבד את האנשים האחרים שמנהלים אתכם דיון מעל פורום זה.
אחרת התובנה שלי תהיה שאנשים כמוך מר אלדר שאומר לי "אל תבלבל לי את המוח" כאילו אני חבר שלך, פשוט לא תהיה שווה יחס.
ב. הדברים שאמרתי הם עובדות, לא ניחשתי ולא חשבתי עליהם. אני אומר מידיעה.
אופיר קיבל שכר מעליב, גם אתה אלדר אם היו מציעים לך שכר נמוך בהרבה ממה שציפית לא היית יושב למו"מ, פשוט כי הסיכוי להגיע לפשרה כשהפערים כאלה גדולים שואף לאפס.
ג. אופיר רוצה חד משמעית להישאר במועדון, אבל לא בכל מחיר.
אופיר רוצה שכר של 100 א"ד נטו.
הציעו לו 80 א"ד, ברוטו!!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ההתנהלות של הקבוצה מתחילת הדרך הייתה מוזרה ולא רצינית. אחרי שמשכו את הישיבה איתו לאורך חודשים ארוכים, התקיימה הישיבה המיוחלת בשנה שעברה ובה הקבוצה הציעה לאופיר הצעה לא רצינות (אני הבנתי 9,000 שקל לחודש נטו, 12,000 שקל ברוטו). אחרי אותה הצעה הגיע הפיצוץ כשאופיר עזב את האימון (טעות גדולה מצד אופיר).

הקיץ, לפי מה שהבנתי, אופיר דרש בסביבות ה100 אלף דולר נטו לעונה בשביל חוזה חדש ל4 שנים. הקבוצה הציעה בתגובה 30 אלף דולר נטו לעונה. אופיר הוריד את הדרישה ל90 אלף דולר נטו אבל אמר שהוא לא מוכן לרדת מעבר לכך. הקבוצה בתגובה הציעה 60 אלף דולר נטו (80 אלף דולר עם מענקים ובונוסים). אופיר, שנפגע עוד בשנה שעברה מהיחס של המועדון, הבין שהפערים גדולים מידי והחליט לעזוב את שולחן המשא ומתן.

גם שחקני כדורגל הם בני אדם, וכן, גם להם יש רגשות. אחרי שגדלת במועדון מגיל 0 ושיחקת בו כמעט בחינם במשך 4 שנים, 4 שנים שבהם נתת הכל במגרש גם אם היית יותר/פחות טוב, אתה מצפה מהמועדון שלך שידע להעריך את התרומה שלך.
למה דובב גבאי ונאסר שבאו מבחוץ ראוים ל90 ו95 אלף דולר ולאופיר לא מגיע? למה רפי דהן, שלא עשה חצי ממה שאופיר עשה בליגת העל, ראוי ל150 אלף דולר לעונה ואופיר לא ראוי ל100 אלף לעונה?

נכון, אופיר פגוע, אבל אפשר בהחלט להבין אותו. וכן, הכדור הוא עדין אצל הקבוצה. כשהיא תחליט שהיא באמת רוצה את אופיר ותפסיק לשחק משחקים, אז אופיר יחתום. להציע לשחקן הרכב קבוע בגיל של אופיר 90 אלף שקל לעונה (שנה שעברה) או 30 אלף דולר (הקיץ) זה להתנהל בצורה לא רצינית.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אף אחד לא יודע כמה הוא קיבל ולראייה ההצעות הסותרות שכל אחד רושם פה ולכן לא לך ניצן לא לי ולא למשה אין זכות לדבר בעד או נגד אופיר או ההנהלה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אלדר כתב:
אותי מעניין למה אתה מגן עליו בחרוף נפש
כאילו מה? שחקן לא יכול להיות אשם?
אלונה לא צדיקה אבל בשבילי שחקן שכן רוצה להמשיך יושב למו"מ
שחקן שלא.... שובר את הכלים ועושה פוזות
ולצורך ההשוואה טוואטחה קיבל שדרוג כי רצו אותו באירופה
אופיר עדיין לא קיבל הצעה מבני סכנין
זה לא שהוא בא למועדון עם אלטרנטיבה
סה"כ שחקן שמנצל את הרעב לשחקני בית
ויודע שאם ילך האוהדים יתהפכו על ההנהלה... וזה מה שקורה לך ולעוד רבים שלא כותבים פה
הרי מבחן התוצאה קובע... זה לא משנה לרוב האוהדים אם לא רצה להשאר אלא שכאילו במועדון לא יודעים לשמור בצמר גפן על אהוב הקהל...
זה בדיוק ניצול כוח לרעה, והתססה כנגד המועדון.
וזה יפגע רק בו אתם עוד תראו את הירידה שלו ביכולת במהלך העונה (הלוואי ולא)
כואב שזה המצב אבל צריך לשים תדברים על השולחן
הוא לא רוצה להיות כאן!!
1. מכבי חיפה הציעה בשנה שעברה 300 אלף יורו על אופיר ואלונה סירבה.

2. גם את נאסר רצו באירופה?

3. אתה שוכח פרט מאוד חשוב והוא שאופיר דוידזאדה משחק כבר 4 עונות כמעט בחינם. אחרי 4 עונות במשכורת נמוכה אופיר מבקש שיתנו לו שכר שראוי למעמדו, שראוי לשחקן פותח בהרכב של קבוצה בליגת העל, לא חושב שמדובר בדרישה לא לגיטימית.

נ.ב
דר אדום בנשמה, אם תבדוק טוב, תראה שהסכומים שאני, ניצן וdardasmiley מדברים עליהם הם קרובים ואפילו זהים. אפילו CrazyRed7 דיברה על סכום של 60 אלף דולר (ההבדל היחידי הוא שיש כאלה שמדברים בנטו ויש כאלה שמדברים בברוטו).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב:
1. מכבי חיפה הציעה בשנה שעברה 300 אלף יורו על אופיר ואלונה סירבה.

2. גם את נאסר רצו באירופה?

3. אתה שוכח פרט מאוד חשוב והוא שאופיר דוידזאדה משחק כבר 4 עונות כמעט בחינם. אחרי 4 עונות במשכורת נמוכה אופיר מבקש שיתנו לו שכר שראוי למעמדו, שראוי לשחקן פותח בהרכב של קבוצה בליגת העל, לא חושב שמדובר בדרישה לא לגיטימית.

נ.ב
דר אדום בנשמה, אם תבדוק טוב, תראה שהסכומים שאני, ניצן וdardasmiley מדברים עליהם הם קרובים ואפילו זהים. אפילו CrazyRed7 דיברה על סכום של 60 אלף דולר (ההבדל היחידי הוא שיש כאלה שמדברים בנטו ויש כאלה שמדברים בברוטו).
אוי נו באמת, נפגע, אפשר לחשוב הציעו לו שכר מצוקה, שיישב כמו גבר עד שיקבל את מה שהוא רוצה, אם הוא בורח סימן שהוא פשוט לא מעוניין להיות פה...
והוא שיחק פה רק כחצי שנה בשכר עלוב, שאר הזמן הוא היה חייל להזכירך...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

nitsande כתב:כל החכמים פה שחושבים שהם יודעים משהו ומבטלים את הדעות של כולם בזלזול,
א. כדאי שתורגעו ותתחילו לכבד את האנשים האחרים שמנהלים אתכם דיון מעל פורום זה.
אחרת התובנה שלי תהיה שאנשים כמוך מר אלדר שאומר לי "אל תבלבל לי את המוח" כאילו אני חבר שלך, פשוט לא תהיה שווה יחס.
ב. הדברים שאמרתי הם עובדות, לא ניחשתי ולא חשבתי עליהם. אני אומר מידיעה.
אופיר קיבל שכר מעליב, גם אתה אלדר אם היו מציעים לך שכר נמוך בהרבה ממה שציפית לא היית יושב למו"מ, פשוט כי הסיכוי להגיע לפשרה כשהפערים כאלה גדולים שואף לאפס.
ג. אופיר רוצה חד משמעית להישאר במועדון, אבל לא בכל מחיר.
אופיר רוצה שכר של 100 א"ד נטו.
הציעו לו 80 א"ד, ברוטו!!
אל תבלבל את המוח בדברים שאתה לא מבין בעניין ה150 א"ד שהוא לכאורה לא יסכים...
לשיטתך אני לא אמור להתייחס לתגובות שלך כי מילים כמו "אל תבלבל לי את המוח" יצאו ממך כאילו אני חבר שלך...
אבל אם נרד מהפסים האישיים והקטנוניים לרגע
ותשאל כל חבר פורום כאן מי מרוצה משכרו וחושב שמגיע לו יותר.. ותקבל תשובה חד משמעית... אף אחד לא מרוצה!
אבל הכיס של אנשים פה זה לא העיקר, העיקר שאופיר מראה סימנים של אחד שלא רוצה לשבת למו"מ כי הוא לא רוצה להשאר במועדון...
כי על פי עובדותיך הציעו לו 80 א"ד ברוטו והוא רוצה 100 א"ד נטו... פער שאפשר לגשר עליו עם דיונים ושיחות... בשביל זה לא שמים ז*ן על המועדון ושוברים את הכלים.
קצת תמוהה בעיניי התמיכה הגורפת שלך... אולי אתם חברים טובים או בעל עניין מובהק? לא יודע...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: אל תיתן לעובדות לבלבל אותך -

כשהיה צריך לבקר את אופיר ידעתי לעשות זאת אפילו כשכולם מסביב היה באופוריה -
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... a&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;

בנושא הנוכחי אני חושב שהכדור בידיים של ההנהלה. כמו שניצן אמר, הצעה של 100 אלף דולר תשאיר את אופיר במועדון לפחות לעוד ארבע שנים...
אופיר זה לא הסיפור המרכזי כאן. ברור שההתנהגות של אופיר לא הייתה נכונה ושהוא טעה, אבל אני חושב שצריך להסתכל על התמונה הגדולה, שצריך להסתכל על הניהול של הקבוצה, וככל שהזמן עובר אנחנו נחשפים לעוד ועוד מקרים שמראים לנו שהניהול בקבוצה הוא חובבני ולא מתאים לקבוצה שמגלגלת מידי שנה עשרות מיליוני שקלים.
מועדון רציני מפסיק להתעסק בשטויות, שם על השולחן חוזה לחמש שנים עם שדרוג אמיתי, ולא מנסה לזלזל באינטליגנציה שלנו כשהוא אומר שהציעו לאופיר שדרוג של 100% בשכר (100% שדרוג מחוזה חייל של 4,500 שקל זה 9,000 שקל, את מי הם מנסים לרמות?), וכשהוא מנסה להפיל הכל על אופיר שאומנם טעה כשעזב את האימון היום אבל צדק כשסירב לחוזה המעליב שהציעו לו.
כמו עם שבחון בקיץ, במקום לחתוך דברים בקבוצה עסוקים בלעשות הכל כדי לשמור על הדימוי שלהם.
גם למליקסון בזמנו הקבוצה הגישה הצעה נמוכה בקיץ שקדם לעזיבה שלו. הוא כאמור סירב להאריך את החוזה, נשאר עם החוזה הישן והנמוך, ואז לך תשכנע אותו כשמגיעה הצעה באמת רצינית מפולין להגיד לה לא ולהישאר.

רק אצלנו מתעסקים בטפל במקום בעיקר. במקום לקרוא לאופיר, להסביר לו שטעה בתגובה שלו, לתת לו הצעה רצינית לכמה שנים טובות ולסגור את הפרשה, הם מחפשים עכשיו להאשים אותו ולהתחיל עם ועדות משמעת ועונשים. אין שכל אין דאגות.
כמו עם שבחון בקיץ, כמו עם מליקסון בזמנו, בקבוצה עושים הכל הפוך. מחפשים לחסוך על אלה שאמורים להוביל את הקבוצה, אחרי זה הכל מתפוצץ להם בפנים והם כמובן מאשימים את הצד השני. בזה ההנהלה שלנו אלופה.
אופיר טעה והתנהג בצורה לא נכונה. מצד שני, ההנהלה שלנו היא הנושא המרכזי כאן. יש לך בסגל שחקן צעיר, כישרוני, בעמדה מאוד בעייתית בכדורגל הישראלי, אחד שרוצה להישאר כאן עוד הרבה שנים, למה לשחק משחקים? למה להציע לו הצעה של שכר שראויה לשחקן בליגה נמוכה? מי אמר שצריך לחכות לקיץ בשביל לשבת למשא ומתן? כמו שבקבוצה ידעו להציע לאופיר את ההצעה המעליבה שהם נתנו, הם היו יכולים לקרוא לו למשרד, לשבת איתו בארבע עיניים, ולסגור איתו חוזה לעוד חמש שנים. ברור שבקבוצה חושבים שאופיר הוא שחקן מרכזי, ברור שבקבוצה בונים על אופיר לשנים הבאות, אז למה לא לתת לו הצעה ראויה שמגלמת את הערך האמיתי שלו?

עם ברוכיאן אפשר היה לשבת ולסגור חוזה של 25 אלף יורו לחודש בשיחה של חצי שעה ועם אופיר דוידזאדה אי אפשר לשבת בארבע עיניים ולסגור חוזה תוך כמה שעות? למה צריך לתת לדוידזאדה הרגשה שלוקחים אותו כמובן מאליו?

אז אופיר דוידזאדה נפגע והחליט להחרים את האימונים בהחלטה שהיא טעות גדולה לדעתי, הקבוצה כמובן צריכה לשמור על "הכבוד" שלה ולכן היא הוציאה אותו מהסגל, ומי שמשלם את המחיר זה האוהדים. מכעיס.
העובדה שאופיר לא בסגל זה גם בגלל התנהלות אומללה של ההנהלה בסוגיה שלו.
אז אם יש לאופיר כסף הוא צריך לזרוק אותו בשביל לשלם פיצוים לסוכן שלו?

אופיר דוידזאדה טעה בכך שעזב על דעת עצמו את האימון, אפשר אפילו להגיד שהוא התנהג בטיפשות, אבל אי אפשר להתעלם מהדרך שבה ההנהלה ניהלה את הנושא והדרך שהיא התנהגה למי שהוא ככל הנראה שחקן הבית הכי מוכשר שגדל כאן בשנים האחרונות. דרך חובבנית שמלמדת לא מעט על ההתנהלות של ההנהלה.
כל זה רק מטופיק אחד!!!
אל תספר לי סיפורים!!!
כמו שאמרתי, כתבת 2 מילות ביקורת על אופיר ודו"ח מבקר המדינה על הקבוצה.
Say no more.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

באמת שאני לא מבין על מה כל המהומה. מכמות התגובות פה אפשר לחשוב שאנחנו מדברים מינימום על רוברטו קרלוס.
אופיר דוידזדה, עם כל הכבוד לו, הוא עדיין ילד שעוד לא קרע את השרוך של הנעל. אני אוהב אותו לא פחות
מאף אחד פה וגם אני רוצה שהוא יישאר, אבל בואו רגע נהיה מציאותיים ונסתכל על המצב באובייקטיביות...
אופיר הוא אמנם פוטנציאל לשחקן מצוין, אבל כרגע הוא לא יותר משחקן בינוני. הוא לא מבקיע, הוא לא מבשל,
והתמיכה ההתקפית שלו מסתכמת בספרינטים ריקים מתוכן לאורך המגרש. גם בהגנה הוא לא בדיוק איזה שוס.
אז על מה המהומה?? הרצון של האנשים פה לשחקני בית פשוט הוציא אותם מדעתם. נכון שאופיר גדל בב"ש
והוא שחקן בית, אבל תהיו כנים לרגע ותראו שהוא לא כזה גדול כמו שעשיתם ממנו. בטח לא כמו כמות העמודים
של הדיון הזה.
אם אופיר היה מבין את מעמדו אני בטוח שהמו"מ מולו היה נגמר כבר מזמן. הבעיה שאוהדים כמוכם הרימו
לו את האף לגבהים שכבר לא ניתן לרדת מהם. אם הוא היה ממשיך במו"מ מול הקבוצה העניין היה נסגר
על אזור ה-80 אלף נטו שזה שכר מכובד מאוד בשבילו. אבל הוא העדיף לסרב. זכותו. ניפגש בסיבוב הבא.
ולכם רק אומר, אני ממליץ להפסיק עם הדיון המיותר הזה. שהילד יתרכז בכדורגל במקום להתעסק בשטויות,
תורג'מן כבר מחכה בסיבוב.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 17 יולי 2013, 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ForeverRed כתב:באמת שאני לא מבין על מה כל המהומה. מכמות התגובות פה אפשר לחשוב שאנחנו מדברים מינימום על רוברטו קרלוס.
אופיר דוידזדה, עם כל הכבוד לו, הוא עדיין ילד שעוד לא קרע את השרוך של הנעל. אני אוהב אותו לא פחות
מאף אחד פה וגם אני רוצה שהוא יישאר, אבל בואו רגע נהיה מציאותיים ונסתכל על המצב באובייקטיביות...
אופיר הוא אמנם פוטנציאל לשחקן מצוין, אבל כרגע הוא לא יותר משחקן בינוני. הוא לא מבקיע, הוא לא מבשל,
והתמיכה ההתקפית שלו מסתכמת בספרינטים ריקים מתוכן לאורך המגרש. גם בהגנה הוא לא בדיוק איזה שוס.
אז על מה המהומה?? הרצון של האנשים פה לשחקני בית פשוט הוציא אותם מדעתם. נכון שאופיר גדל בב"ש
והוא שחקן בית, אבל תהיו כנים לרגע ותראו שהוא לא כזה גדול כמו שעשיתם ממנו. בטח לא כמו כמות העמודים
של הדיון הזה.
אם אופיר היה מבין את מעמדו אני בטוח שהמו"מ מולו היה נגמר כבר מזמן. הבעיה שאוהדים כמוכם הרימו
לו את האף לגבהים שכבר לא ניתן לרדת מהם. אם הוא היה ממשיך במו"מ מול הקבוצה העניין היה נסגר
על אזור ה-80 אלף נטו שזה שחקן מכובד מאוד בשבילו. אבל הוא העדיף לסרב. זכותו. ניפגש בסיבוב הבא.
ולכם רק אומר, אני ממליץ להפסיק עם הדיון המיותר הזה. שהילד יתרכז בכדורגל במקום להתעסק בשטויות,
תורג'מן כבר מחכה בסיבוב.
say no more

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

וואו!! חברים איזה טירוף,כנראה שבאמת משעמם לכם, תראו כמה תגובות,כמה דפים וכמה עצבים מוציא ממכם שחקן שעוד לא קרע זוג נעליים!!,יאללה שתחררו יש דברים יותר חשובים לנו כאוהדים להתעסק איתם כמו למשל.....
לאחד את כל אירגוני האוהדים תחת קורת גג אחת.
כמו למשל....... לשנות פאזה ולהחליט שגם אם לא הולך לקבוצה מעודדים בכל הכוח ובכל מחיר
כמו למשל... איך מגדילים את הגוש המעודד בשער 5 ליותר מ70 תותחים והופכים אותו לתואם שער 5 בבלומפילד,שער ג' בקריית אליעזר, ומי שלא מעודד שייעלם!!!
כמו למשל לדאוג לספונסרים ותורמים לאביזרי עידוד על מנת שכל משחק יהיה מארקנה,כי כוח של קבוצה זה רק האוהדים שלה וזה ממש לא משנה מי משחק בה (ראה ערך בית"ר,הפועל ת"א)
זה מה שחשוב כרגע ולא להתעסק בסגנון,שיטה חוזים ובטיח, את זה נשאיר למי שצריך

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:וואו!! חברים איזה טירוף,כנראה שבאמת משעמם לכם, תראו כמה תגובות,כמה דפים וכמה עצבים מוציא ממכם שחקן שעוד לא קרע זוג נעליים!!,יאללה שתחררו יש דברים יותר חשובים לנו כאוהדים להתעסק איתם כמו למשל.....
לאחד את כל אירגוני האוהדים תחת קורת גג אחת.
כמו למשל....... לשנות פאזה ולהחליט שגם אם לא הולך לקבוצה מעודדים בכל הכוח ובכל מחיר
כמו למשל... איך מגדילים את הגוש המעודד בשער 5 ליותר מ70 תותחים והופכים אותו לתואם שער 5 בבלומפילד,שער ג' בקריית אליעזר, ומי שלא מעודד שייעלם!!!
כמו למשל לדאוג לספונסרים ותורמים לאביזרי עידוד על מנת שכל משחק יהיה מארקנה,כי כוח של קבוצה זה רק האוהדים שלה וזה ממש לא משנה מי משחק בה (ראה ערך בית"ר,הפועל ת"א)
זה מה שחשוב כרגע ולא להתעסק בסגנון,שיטה חוזים ובטיח, את זה נשאיר למי שצריך
B-I-G L-I-K-E

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

למי שלא הבין, אופיר דוידזאדה הוא רק דוגמא, רק מקרה שמסמל את הניהול הנוכחי במועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

[quote="Sir Alex Ferguson"]למי שלא הבין, אופיר דוידזאדה הוא רק דוגמא, רק מקרה שמסמל את הניהול הנוכחי במועדון.[/quot
עזוב שחרר,אני יודע שאתה אומר את זה מאיכפתיות,אבל אנחנו כאוהדים צריכים להוציא את האנרגיות על דברים אחרים(כמו למשל...)
בוא קודם אנחנו נעשה סדר אצלנו ואז נתפנה לדברים אחרים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב:למי שלא הבין, אופיר דוידזאדה הוא רק דוגמא, רק מקרה שמסמל את הניהול הנוכחי במועדון.
בסדר הניהול הנוכחי גרוע, בוא כולנו נצא להפגנות למען הפועל באר שבע...

שלח תגובה