סניור כתב:א. מרגש, יפה, מרשים.
ב. איפה יהיו העמודים? ואם שמו מנורות על הגג, אז למה לשים עמודים?
ג. מתאר לעצמי שיהיו משרדים באצטדיון.
א. איזה עמודים? אם אתה מתכוון לעמודי תאורה אז לא יהיו, הכל על הגג.
ב. אני דווקא תיארתי לעצמי שכמו שלהפועל יש את חודרוב, למכבי את קריית שלום, למכבי חיפה את כפר גלים, לבית״ר את בית וגן וכו׳ אז גם לנו יהיה מתחם מיוחד. אני גם לא חושב שבנו את המבנה הזה רק למחלקות הנוער
אביאל כתב:יש תגובה בעניין...
שנת השמיטה היא אך ורק לעם ישראל לכן השתילה תתבצע על ידי גויים... ההסבר המלא בדף הפייסבוק של הכיסאות האדומים
מבחינה הלכתית זה מורכב מאוד, מעבר למה שכתבו בפייסבוק.
יש מגבלות על עבודה חקלאית של גויים, יש מגבלות שקשורות למצע מנותק (גידול שלא מחובר לאדמה) ועוד ועוד.
בהלכה מצאו כבר פתרונות לדברים יותר מורכבים כמו הלוואות בריבית וטלטול בשבת אז כנראה שגם הקושי הזה יעלם, אבל יהיה מעניין לראות איזה פתרון כשר ימצאו לסיטואציה.
הייתי מעדיף לראות אצלנו אצטדיון עם 2 יציעים קבועים+2 יציעים זמניים שניתן לפרק במקרה הצורך ולבנות עליהם יציעים קבועים. כך גם היינו מקבלים אצטדיון שכל ארבעת פינותיו מוקפים בקהל, וגם היינו מקבלים אצטדיון שניתן להרחיב בעתיד.
די לבכות אנחנו רצים לאליפות והממוצע שלנו בבית הוא 7000. אני אישית מעדיף מצב שבו האיצטדיון שלנו סולד אאוט ואנשים יהיו חרמנים על משחק של באר שבע מאשר איצטדיון של 32000 שיתמלא פעם במילניום
אי אפשר לקחת מהעונה הזאת כלום, גם לא את הממוצע של הקהל, לבוא לסירחון שנקרא וסרמיל זה פשוט בושה שיש עוד אצטדיונים כאלה בעולם.
אתם תראו בשנה הבאה אנשים שלא באו בחיים למשחקי בית ותגידו מי אלה לעזעזל,
בשנה הבאה האצטדיון החדש ישנה את פני המועדון ב180 מעלות.
ודבר אחד שאני לא מבין זה מדוע ראייה לעתיד היא דבר רע שגורמת לכם לתקוף ולדחות אותה מכל וכל?
מדוע אתם מרגישים שאתם צריכים לגונן על מקבלי ההחלטות שבחרו להקים אצטדיון קטן שלא מתוכנן להרחבה מאשר אצטדיון קטן שכן מתוכנן לכך?
אני בטוח שלכל אחד ואחד מכם צובט בלב שמקבלי ההחלטות בחרו להקים את האצטדיון בראייה כל כך צרת אופקים. מותר להשמיע ביקורת, זה לא דבר רע, בייחוד שרוב הכספים הם כספים ציבוריים שלנו.
העיר ב״ש הנה העיר הצומחת ביותר בישראל, ומן הראוי שיבנו מתקנים ריאלים לעיר. כשיגיע היום שהמתקנים הללו אינם יהיו רלוונטים עוד לעיר כולנו נתפוס את הראש ונגיד ״איך כשבנו את המתקנים הללו לא חשבו על העתיד?״, ולא, לתכנן ולבנות מתקן מודולרי עם ראייה לעתיד לא עולה יותר כסף, הכל תלוי בגישה של מקבלי ההחלטות כשמניחים להם את התוכניות על השולחן, לכן אין פה ויכוח, מקבלי ההחלטות טעו פה בגדול, ובעתיד שיהיה צורך בהרחבת מתקני הספורט שלנו או שלא ירחיבו אותם כלל וכולנו נדפוק את הראש בקיר או שירחיבו, אך ההרחבה תעלה הרבה מאוד כסף שיכל לשמש פרויקטים אחרים.