רוני לוי
Re: רוני לוי
הבאר שבעי מחמד של אתרי הספורט.
בכל מקרה לא מעניין. ערוץ "הספורט" בכל השבוע מעלים רק כתבות טראפיק שנועדו לעצבן את כל הקהלים. זאת מערכת ריקה מתוכן ולא מעניינת. עדיף להתעלם.
בכל מקרה לא מעניין. ערוץ "הספורט" בכל השבוע מעלים רק כתבות טראפיק שנועדו לעצבן את כל הקהלים. זאת מערכת ריקה מתוכן ולא מעניינת. עדיף להתעלם.
״בוז לשורקי הבוז לרוני לוי״
מביך בכל קנה מידה אפשרי. איזה טור מבחיל
מביך בכל קנה מידה אפשרי. איזה טור מבחיל
מכת הלוביסטים, אגב זו אחת הסיבות ללמה לא הייתי מביא את רב״ש.
פחות מעניין אותי כתב עלוב כזה או אחר אלא יותר מעניין אותי לראות שבדברים האלה המאמן של הקבוצה שלי מתעסק, במקום לעבוד על הדשא ולשנות גישה הוא כל היום בשיחות טלפון מפעיל את החיילים בתקשורת שישגרו כתבות לצורכי כסת״ח. בדיוק כמו עם שחקן כך צריך להיות גם עם מאמן, כשהראש כבר במקום אחר עדיף שגם הגוף יהיה במקום אחר.
יאללה כנס לרגיעה,עוד מעט תאשים אותו בהתקנת רוגלות.Itay כתב: ↑12 פברואר 2022, 14:13מכת הלוביסטים, אגב זו אחת הסיבות ללמה לא הייתי מביא את רב״ש.
פחות מעניין אותי כתב עלוב כזה או אחר אלא יותר מעניין אותי לראות שבדברים האלה המאמן של הקבוצה שלי מתעסק, במקום לעבוד על הדשא ולשנות גישה הוא כל היום בשיחות טלפון מפעיל את החיילים בתקשורת שישגרו כתבות לצורכי כסת״ח. בדיוק כמו עם שחקן כך צריך להיות גם עם מאמן, כשהראש כבר במקום אחר עדיף שגם הגוף יהיה במקום אחר.
אתה מתחיל לאבד את זה,הנושא מובן בוא בבקשה נתקדם.
מורה לספורט
הייתה לו פעם עונה שהוא לא נשאל בראיון שאחרי המשחק "איך זה משפיע עלייך שכל הקהל מקלל אותך?"
- ForeverRed
ראיון עם מעט יותר כנות מהרגיל.
לא שזה משנה הרבה.
לא שזה משנה הרבה.
״עובדים באימונים על החזקת כדור,על משחק לחץ ועל התקפות״
כמה שקרים במשפט אחד. עאלק לא מבין את הקללות, אתה תמשיך לקבל אותן ובצרורות עד שלא תהיה פה.
כמה שקרים במשפט אחד. עאלק לא מבין את הקללות, אתה תמשיך לקבל אותן ובצרורות עד שלא תהיה פה.
כפרה עליך, אם אתם עובדים על הדברים האלה כבר עונה שלמה ונראים כמו שאתם נראים זה לא סיבה מספיק טובה להתפטר?
אל תגידו לי כלום על מקום שני כי המשחק היום הדגיש עד כמה הליגה שלנו פח אשפה
נערך לאחרונה על ידי eitam ב 12 פברואר 2022, 19:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
פעם ראשונה שאני שומע אותו מודה שהקבוצה חסרת רעיונות התקפיים. גם זה משהו.
ועכשיו בכותרת בספורט 5...
רוני לוי: "לא מבין את הקללות של הקהל"
מגיע לנו הסבל הזה, שלא עשינו כלום כשהוא קרא לנו אפסים בסיבוב הראשון מול נתניה בחוץ, ואח"כ אפילו סירב להתנצל
רוני לוי: "לא מבין את הקללות של הקהל"
מגיע לנו הסבל הזה, שלא עשינו כלום כשהוא קרא לנו אפסים בסיבוב הראשון מול נתניה בחוץ, ואח"כ אפילו סירב להתנצל
יאללה מנהלים - תנעלו את הטופיק הזה.
הוא היסטוריה
הוא היסטוריה