אותו הצנציפר שאמר שאבוקסיס לא יאמן את בני יהודה
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
יהושוע מופרע...
כל האירוע הזה לא יעבור בשקט.
יורחק לכמה משחקים.
לכל מי שהתנגד להביא שחקן ליד יהושוע או כגיבוי ליהושוע, אי אפשר לשים את כל הז'יטונים עליו.
לצערי לא ימשיך אתנו.
כל האירוע הזה לא יעבור בשקט.
יורחק לכמה משחקים.
לכל מי שהתנגד להביא שחקן ליד יהושוע או כגיבוי ליהושוע, אי אפשר לשים את כל הז'יטונים עליו.
לצערי לא ימשיך אתנו.
זמנם של יפי הנפש.
אחלה יריקה חבל שלא הלך על איזה ברך צהובה.
אם אפשר בבקשה שיעלה לעמדת השידור וירק גם על אפק.
אחלה יריקה חבל שלא הלך על איזה ברך צהובה.
אם אפשר בבקשה שיעלה לעמדת השידור וירק גם על אפק.
רק אני לא ראיתי יריקה? הוא היה עם כל הזרוע על הפה. אולי קילל
תנסו להגיד "פוטה" חזק
זה כמו יריקה
זה כמו יריקה
אם ראינו כל כך הרבה כתבות ופושים וסיקורים של יוסי אבוקסיס המסכן המתפטר , אז מהלילה מתחיל אפילו כתבה ב CNN על היריקה של גוסואה
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
חבל שלא ירק גם על בן חיים.
הסתכלתי מאה פעם על האירוע עכשיו ונשבע שלא יצא שום דבר מהפה של זוסואה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פעם ראשונה בהיסטוריה שהייתה יריקה בלי הרוק עצמו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עזבו אישיות, בא לי להגיד דברים מקצועית.
הוא מאט את קצב המגרש כשמשתהה על הכדור, מסבך את חבריו הלא טכניים בהנעת הכדור, ויש לו דיוק מזעזע במסירות.
הוא צריך להמציא את עצמו מחדש. יותר הנעת כדור, יותר דריבל והסתננויות לאמצע, החלטות טובות יותר, שטף נכון יותר של המשחק, וראבק שיעשה גם הגנה וישמור על המגן שלו אם הוא כשיר אין שום סיבה שלא.
אני מתלבט על אם הייתי רוצה לראות אותו בהרכב לשבת. לא כמו שהיה היום זה בטוח.
הוא מאט את קצב המגרש כשמשתהה על הכדור, מסבך את חבריו הלא טכניים בהנעת הכדור, ויש לו דיוק מזעזע במסירות.
הוא צריך להמציא את עצמו מחדש. יותר הנעת כדור, יותר דריבל והסתננויות לאמצע, החלטות טובות יותר, שטף נכון יותר של המשחק, וראבק שיעשה גם הגנה וישמור על המגן שלו אם הוא כשיר אין שום סיבה שלא.
אני מתלבט על אם הייתי רוצה לראות אותו בהרכב לשבת. לא כמו שהיה היום זה בטוח.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא צריך להגזים אחרי משחק שתיים חלשים שלו .
להגיד שיש לו דיוק מזעזע במסירות זה לקחת משחק רע שלו ולהכליל , הכדורים שהוא מחלק זה באומנות אין דברים כאלה.
אבל היום , רשמתי את זה בדיון של המשחק , הוא זלזל בחברים שלו בקבוצה והמשיך את שיטת אבוקסיס עם ניסיונות הכדורים הארוכים האלה המאוסים (וגם הגול הגיע מהרמה שטותית שלו במקום להניע כדור) ,ובסביבות דקה 80+ בחר להתחזות על סף הרחבה במקום להכניס כדור לשבירו שיכל להיות מול טננבאום .
להגיד שיש לו דיוק מזעזע במסירות זה לקחת משחק רע שלו ולהכליל , הכדורים שהוא מחלק זה באומנות אין דברים כאלה.
אבל היום , רשמתי את זה בדיון של המשחק , הוא זלזל בחברים שלו בקבוצה והמשיך את שיטת אבוקסיס עם ניסיונות הכדורים הארוכים האלה המאוסים (וגם הגול הגיע מהרמה שטותית שלו במקום להניע כדור) ,ובסביבות דקה 80+ בחר להתחזות על סף הרחבה במקום להכניס כדור לשבירו שיכל להיות מול טננבאום .