״גם היום היה לנו מבוא להסתבכות עם האדום של אור אבל אני חושב שהפגנו הרבה בגרות במשחק גם ברגעים במחצית הראשונה שהמומנטום עבר לנתניה ידענו להחזיק את המשחק גם הגנתית וגם התקפית, משחק מאוד בוגר שלנו״
״אני חושב שקינגס היה טוב היום, הוא שחקן חשוב שמוסיף לנו המון, לפעמים אתם בוחנים לפי שערים ובישולים אבל אנחנו בוחנים באופן שונה והוא נותן לנו כל כך הרבה, אמרתי אותו דבר לגבי איגור כשלא היו לו מספרים והוא הביא לנו דברים אחרים חשובים״
״כשהמאמן עושה חילוף דקה 82 אומרים אין לו מושג הוא עושה חילופים מאוחרים, כשמאמן עושה חילוף מוקדם אומרים למה הוא החליף מוקדם, יש לנו שחקנים טובים מאוד מאוד בספסל שעובדים קשה וזה לא פשוט להתאמן ולא לשחק, הם מוכיחים את עצמם יום יום ואנחנו נצטרך אותם בהמשך של העונה, החבר׳ה שיוצאים צריכים לדעת לכבד את החברים שלהם, אפשר לא לאהוב כשמתחלפים אבל יש מרחק בין לא לאהוב לבין לא לכבד את החברים ואני חושב שקינגס כן יודע לכבד. אז הוא לא לחץ יד למאמן, המאמן יבכה קצת בבית ויעבור לו. וברצינות יש הבדל דק בין לכעוס לבין לא לכבד את המועדון, קינגס מאוד מאוד רוצה להביא את מה שאתם אומרים שחסר ואנחנו ניתן לו גב אחרי אליפות אפריקה שגם יביא מספרים״
״היו לנו שיחות אישיות ואנליזה עם מזרחי אבל בסוף זה הוא שהרים את עצמו״
״למיגל יש המון זכויות במועדון ועם הזכויות יש גם חובות, אני מאוד מרוצה מאיך שהוא מתמודד עם הסיטואציה והיא לא פשוטה. בתחושות שלי אנחנו נצטרך את כולם״
״אור היה צריך להיות יותר בוגר ומבין ואולי אפילו להקריב את הכדור ולנסות לנקות אותו אחרי, אבל זה אמוציות של משחק ומאוד קל לנו לדבר מבחוץ מבלי להתייחס לתחושות של השחקן ולהתמצאות שלו במרחב באותו רגע נתון ונוסיף לזה את העייפות והרבה רצון.
כן חשבתי להוציא את אור אבל בגדול צהוב זה לא תמיד סיבה לחילוף״
״חמודי עובר תהליך יפה והוא כבר קיבל היום דקות והיה טוב, כן עכשיו כשקינגס עוזב אז מתפנה מקום ובסוף אני רוצה לנצח, לכל משחק יש את השחקנים שמתאימים לו וזה של השחקנים להוכיח״
״מילא אותי גאווה לראות את נתניה בועטת למסגרת פעם ראשונה באיזור הדקה ה-90, היו להם גם מצבים לפני שגם עליהם נעבור. צריך להגיד נתניה זו קבוצה מצויינת, כיבדנו אותם מאוד על הדברים שהם עושים בליגה, קבוצה מאוד אינטנסיבית ואיכותית והיה חשוב לנו להראות היום עוצמות, מול מכבי ת״א הראנו עוצמה אבל לדעתי לא מספיק למרות התוצאה שהייתה נפלאה עבורנו ואני חושב שעשינו היום עוד קפיצת מדרגה בקטע הזה אבל צריכים להמשיך להתפתח״
״יש דיבורים ביני ובין המועדון, שני הצדדים מאוד רוצים להמשיך את מה שאנחנו עושים. תסמכו עלינו שנעשה הכל כדי שזה יקרה״
״כשהבאנו את דיופ ידענו שמוטלת עלינו החובה לקחת קדימה את הקריירה שלו שקצת נתקעה, אני שמח לאיך שהוא מגיב. אני עדיין חושב שיש פער בין מה שאנחנו רואים ממנו לבין הפוטנציאל שלו שהוא גדול מאוד״
״כשהיה לנו קשה נגד מכבי הקהל החזיר אותנו למומנטום, לקהל יש אחריות ובתחושות שלי זה היום לא היה מספיק למרות שבחלק מהיציעים היה עידוד כל המשחק, אני לא חושב אני יודע שהשחקנים צריכים את הקהל, אני צריך את הקהל, הצוות שלי צריך את הקהל, המועדון הוא כלום בלי קהל, בסוף אנחנו משחקים בשביל שהם יהנו
והאנרגיה מהם היא משמעותית. הקהל מאוד מאוד מאוד חשוב עבורנו בטח פה בטרנר, הוא מייצר לנו מומנטום. אני הייתי כשחקן בקבוצות שבאות לטרנר והבנתי כמה השפעה יש לקהל, כשהם מחליטים שהקבוצה מנצחת היא תנצח ולא משנה מה תעשה, כמאמן היריבה אתה מרגיש שאתה טובע ונחנק בעוצמות שטרנר יודע לייצר, אני מקווה שבמשחקים הבאים קודם כל אנחנו ניתן להם סיבות לשמוח זאת אחריות שלנו ונקווה והם יחזירו לנו באנרגיות״
״אנחנו רוצים להשתפר לקראת ינואר, יש שחקנים שאולי יצטרכו ללכת לשחק במקומות אחרים ויש שחקנים שלמרות הרצון שלהם ללכת למקומות אחרים אנחנו נרצה לשמור אותם כי הם משמעותיים עבורנו גם אם הם לא משחקים היום דקות משמעותיות, אנחנו גם נרצה להביא דם חדש מבחוץ, יש לנו אחריות לנהל את החלון הזה נכון והרבה ממה שייקבע את העתיד שלנו בין השאר זה היכולת שלנו לעשות חלון מוצלח״