רוני לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: רוני לוי

שליחה על ידי RedRock »

oranu כתב:
10 פברואר 2022, 19:58
בהשוואה לליגת העל הישראלית?
9 מ 10 ביחד עם יענקלה וגולדהאר.
לכל אחד מהשלושה יש את היתרונות והחסרונות שלו.
אתם כנראה לא מודעים לאלטרנטיבות או מתעלמים מהן בהפגנתיות.
בעלים בסדר גודל כלכלי כזה מגיע פעם בדור וצריך לדעת לשמר את זה, עם כל הביקורת וזה בסדר שיש ביקורת, אבל בוא:
חוגג, כבירי, טביב, גומא, גאיידמק, אזגי, ניסנובים?
אפילו שירצקי, אייל סגל, לוזון שהם עוד נרומליים - איפה ההשוואה בכלל?

עם כל הכבוד, והיה לי ויש לי עדיין הרבה כבוד לאלונה, לשים אותה באותה שורה עם גולדהאר ושחר (במיוחד שחר) זה צחוק מהעבודה.

נתחיל משני דברים קטנים-
1. גם למכבי ת״א וגם לחיפה יש מועדון כדורגל. לנו אין מועדון, יש קבוצה. ביום שהיא תלך לא יישאר כלום (לא מחלקת נוער, לא מחלקת שיווק, לא מחלקת מדיה ולא שום דבר שהופך קבוצה למועדון).
2. לא זכור לי שגולדהאר ושחר עזבו את ״מפעל החיים״ שלהם פעמיים ואיימו 3 פעמים וגרמו לאוהדים להרגיש עזובים ומוקצים כל פעם מחדש.

אין ספק שהיא בטופ, בטח לאור מה שקורה ביתר הקבוצות - אבל את מיץ׳ ״המרוחק״ ושחר ״שלא מפסיק לטעות״ אני לוקח במקומה מחר בבוקר.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

שמעון א כתב:
08 פברואר 2022, 16:23
אורן
סליחה שאני קודח לך, אחי

לדעתך אלונה נכנסת לאתרי הספורט? היא מודעת לכל הציטוטים המביכים האלה מתוך המועדון שלנו?

כי אם אנחנו נשמח שתדבר איתה על זה (בשביל כולנו, אני בטוח)
יןדע שהשיח הציבורי משפיע.
גם אתרי ספורט, גם חדשות ספורט, גם פודקאסטים וגם הודעות מאוהדים.
שומעת ויןדעת הכל, ולא כיף לקרוא / לשמוע שאתה ״*** של בעלים״ ו״כל האשמה עליך״ כששמת 15 מיליון שקל מהבית והבאת רכש ברמות הגבוהות ביןתר שיש ואתה בוחר פאקינג לא לפטר מאמן שנמצא במקום 2 שלושה חודשים לסוף ואין שום אלטרנטיבה ראויה לפרק זמן הזה.

צריכים לשחרר, לשנות וייב, להפסיק להתלונן כמו בני 4 כי כולם יודעים ומבינים שסוף העונה הוא הולך ולתמוך בקבוצה ובראשי המועדון עד סוף העונה כשיגיע השינוי המיוחל, בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

oranu כתב:
10 פברואר 2022, 20:02
יותר מזה, כמה חוסר מודעות.
כמה החלטות קיבלו בחייהם בניהול ארגון כזה או אחר?
לפטר לפטר לפטר, כאן ועכשיו חוכמה גדולה.
מי האלטרנטיבה ל 3 חודשים האלה? אף אחד.
כל מאמן נורמלי ירצה שנה וחצי, עדיף למנות מאמן חדש בסוף עונה כשבוחנים את הדברים מעכשיו בלי לחץ ועם ראייה רחבה.
אבל היי, הקהל דורש, אז יאללה נפטר מאמן 3 חודשים לסיום העונה ונזרוק חצי מיליון שקל לפח (כי מה אכפת לנו זה לא שלנו) ואין לנו אפילו את מי להביא!!!
מנהלים בשקל תשעים כל מי שחושב שבתזמון הנוכחי לפטר את רוני לוי
זה מהלך נכון מבחינה ניהולית.
יסיים עונה ויאללה נקסט, הכל בסדר.
תשמע מה זה ראיה רחבה, לא משנה אם יפטרו עכשיו או יסיים חוזה בקיץ
אין אלטרנטיבה ולא תיהיה
נקבל רבש לשנה ואחר כך ב(ו)לבול לשנה והקהל צריך לקנות מנוי ולסתום לא?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

RedRock כתב:
10 פברואר 2022, 20:05
עם כל הכבוד, והיה לי ויש לי עדיין הרבה כבוד לאלונה, לשים אותה באותה שורה עם גולדהאר ושחר (במיוחד שחר) זה צחוק מהעבודה.

נתחיל משני דברים קטנים-
1. לשתיהן יש מועדון כדורגל. לנו אין מועדון, יש קבוצה. ביום שהיא תלך לא יישאר כלום (לא מחלקת נוער, לא מחלקת שיווק, לא מחלקת מדיה ולא שום דבר שהופך קבוצה למועדון.
2. לא זכור לי שגולדהאר ושחר עזבו את ״מפעל החיים״ שלהם פעמיים ואיימו 3 פעמים וגרמו לנו להרגיש עזובים ומוקצים כל פעם מחדש.

אין ספק שהיא בטופ, בטח לאור מה שקורה ביתר הקבוצות - אבל את מיץ׳ ״המרוחק״ ושחר ״שלא מפסיק לטעות״ אני לוקח במקומה מחר בבוקר.
כשהיא תהיה 30 שנה כמו שחר נדבר אם יש מועדון או לא.
שכחת ש 11 שנים הם אכלו קש עם תקציבי ענק והקהל החל במחאת יענקלך, הכל עניין של אינרציה ואיך הכוכבים מסתדרים, עכשיו זה לכיוון שלהם.

לגבי מיץ - חד משמעית בשנים היפות עם גורדי אני מסכים הוא רמה מעל כל השאר, היום?
מועדון? ברק יצחקי מנהל מקצועי? עזיבה של כוכבים ורכש בלתי מתקבלעל הדעת? מינוי מאמנים כושלים פעם אחר פעם (שווא, וידיגאל, ואן לייבן, דוניוס, ארבלדזה וכו).
הם לא באותה רמה ניהולית שהיו עם גורדי מנהל מקצועי ומרטין ביים מנכל, זו הייתה ליגה אחרת.

ועדיין, זכותך להעדיף אותם, ההבדלים לא משמעותיים (כל עוד אלונה רעבה והישגית).

מסכים לגבי האיומים בעזיבה, בפעם הראשונה הבנתי לגמרי, בפעם השנייה זה היה לא בסדר בכלל אבל טוב שנשארה למרות זאת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שיש כתב:
10 פברואר 2022, 20:09
תשמע מה זה ראיה רחבה, לא משנה אם יפטרו עכשיו או יסיים חוזה בקיץ
אין אלטרנטיבה ולא תיהיה
נקבל רבש לשנה ואחר כך ב(ו)לבול לשנה והקהל צריך לקנות מנוי ולסתום לא?
בסופו של יום נקבל מה שיחליטו במועדון ונשפוט על פי הדרך ועל פי ההישגים ועל פי הרכש.
אם רבש יבוא ויעשה עונה אדירה עם כדורגל מהנה, נתלונן? לא.
השמות לא מעניינים אותי, חשוב שיהיה כדורגל איכותי שמהנה לצפייה עם שאיפה לתארים בכל עונה.
פעם הכוכבים יסתדרו לטובתינו ובפעם אחרת לטובת אחרות.
כל עוד נהיה 1 מ 3 הקבוצות הכי אטרקטיביות הכל בסדר טודו בום, מחזור חיים טבעי של מועדון כדורגל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

oranu כתב:
10 פברואר 2022, 20:06
יןדע שהשיח הציבורי משפיע.
גם אתרי ספורט, גם חדשות ספורט, גם פודקאסטים וגם הודעות מאוהדים.
שומעת ויןדעת הכל, ולא כיף לקרוא / לשמוע שאתה ״*** של בעלים״ ו״כל האשמה עליך״ כששמת 15 מיליון שקל מהבית והבאת רכש ברמות הגבוהות ביןתר שיש ואתה בוחר פאקינג לא לפטר מאמן שנמצא במקום 2 שלושה חודשים לסוף ואין שום אלטרנטיבה ראויה לפרק זמן הזה.

צריכים לשחרר, לשנות וייב, להפסיק להתלונן כמו בני 4 כי כולם יודעים ומבינים שסוף העונה הוא הולך ולתמוך בקבוצה ובראשי המועדון עד סוף העונה כשיגיע השינוי המיוחל, בהצלחה.
אני מת לדעת איך היא ישנה בלילה כשיש מאמן כזה פחדן ועלוב שמדליף לכתבים ומציג אותנו כמועדון קטן ומסכן שצריך להרגיש כבוד על זה שעד עכשיו הוא 3 הפרש מביירן מינכן הגדולה?
מעניין אותה בכלל שהוא גומר לה את המוצר? שאולי הנזק התדמיתי למועדון הפועל באר שבע גדול יותר מהנזק התדמיתי לאלונה המפטרת הסידרתית

עונה הבאה יהיו פחות מנויים ואז יבואו בטענות לקהל מפונק

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

oranu כתב:
10 פברואר 2022, 20:12
בסופו של יום נקבל מה שיחליטו במועדון ונשפוט על פי הדרך ועל פי ההישגים ועל פי הרכש.
אם רבש יבוא ויעשה עונה אדירה עם כדורגל מהנה, נתלונן? לא.
השמות לא מעניינים אותי, חשוב שיהיה כדורגל איכותי שמהנה לצפייה עם שאיפה לתארים בכל עונה.
פעם הכוכבים יסתדרו לטובתינו ובפעם אחרת לטובת אחרות.
כל עוד נהיה 1 מ 3 הקבוצות הכי אטרקטיביות הכל בסדר טודו בום, מחזור חיים טבעי של מועדון כדורגל.
מסכים בגדול רק אומר שאם מגיע מישהו ולא נותן לנו כדורגל אטרקטיבי אז נשארים איתו עד הסוף בכל מקרה ?
נניח רב"ש יבוא וזה יראה כמו עכשיו, נשאר איתו עד הסוף?

לפטר מאמן באמצע הדרך זה לא מילה גסה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שיש כתב:
10 פברואר 2022, 20:18
אני מת לדעת איך היא ישנה בלילה כשיש מאמן כזה פחדן ועלוב שמדליף לכתבים ומציג אותנו כמועדון קטן ומסכן שצריך להרגיש כבוד על זה שעד עכשיו הוא 3 הפרש מביירן מינכן הגדולה?
מעניין אותה בכלל שהוא גומר לה את המוצר? שאולי הנזק התדמיתי למועדון הפועל באר שבע גדול יותר מהנזק התדמיתי לאלונה המפטרת הסידרתית

עונה הבאה יהיו פחות מנויים ואז יבואו בטענות לקהל מפונק
אוי תתבגר. איך היא ישנה בלילה עלק.

אם מישהו לא יעשה מנוי כי אלונה חיכתה לסוף העונה בשביל להחליף מאמן אז אולי עדיף כך. נקבל אוהדים רעננים ביציע.

אני הראשון שרוצה שהאפס הזה יעוף אבל אבין את הסיבות להישארות שלו. אתאפק 3 חודשים במיוחד כשהמקום לאירופה לא בסכנה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

oranu כתב:
10 פברואר 2022, 20:11
שכחת ש 11 שנים הם אכלו קש עם תקציבי ענק והקהל החל במחאת יענקלך, הכל עניין של אינרציה ואיך הכוכבים מסתדרים, עכשיו זה לכיוון שלהם.

מועדון? ברק יצחקי מנהל מקצועי? עזיבה של כוכבים ורכש בלתי מתקבלעל הדעת? מינוי מאמנים כושלים פעם אחר פעם (שווא, וידיגאל, ואן לייבן, דוניוס, ארבלדזה וכו).
הם לא באותה רמה ניהולית שהיו עם גורדי מנהל מקצועי ומרטין ביים מנכל, זו הייתה ליגה אחרת.

מסכים לגבי האיומים בעזיבה, בפעם הראשונה הבנתי לגמרי, בפעם השנייה זה היה לא בסדר בכלל אבל טוב שנשארה למרות זאת.

היה קמפיין יענקלך משוגע ובמקום להגיד יא חבורת ***** מה אני צריך קללות והפגנות בגיל 80 הוא אמר זה מפעל החיים שלי ואני אוביל להישגים ואשקיע למרות הכל
איך אלונה היתה מגיבה אם היו פותחים בקמפיין?

ולגבי מכבי ת״א (רלוונטי גם לחיפה) - מועדון מבחינתי זה מעבר למנהל המקצועי ולתרבות הניהול של הקבוצה הבוגרת.
תראה את מחלקת הנוער שלהם, כמה השקעה, כמה חזון, כמה כשרונות.
תראה את מחלקת המדיה- כמה הכל מעוצב, כמה טאץ׳ מקצועי, כמה המסרים חדים - גם ברשתות, גם באצטדיון, גם בחנויות האוהדים, בכל דבר.
כנ״ל שיווק. איך נראה קמפיין מכירות מנויים/כרטיסים שם ואיך נראה אצלנו?

אנחנו לא באותה ליגה, חוץ מהקבוצה הבוגרת.

אבל בוסרמיל אני גדלתי, מסתפק במה שיש 🙏

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב:
10 פברואר 2022, 19:58
בהשוואה לליגת העל הישראלית?
9 מ 10 ביחד עם יענקלה וגולדהאר.
לכל אחד מהשלושה יש את היתרונות והחסרונות שלו.
אתם כנראה לא מודעים לאלטרנטיבות או מתעלמים מהן בהפגנתיות.
בעלים בסדר גודל כלכלי כזה מגיע פעם בדור וצריך לדעת לשמר את זה, עם כל הביקורת וזה בסדר שיש ביקורת, אבל בוא:
חוגג, כבירי, טביב, גומא, גאיידמק, אזגי, ניסנובים?
אפילו שירצקי, אייל סגל, לוזון שהם עוד נרומליים - איפה ההשוואה בכלל?
תפריד בין השקעה כספית לכל היתר.
נכון לימינו אנו, אלונה היא בעיקר ארנק.
הבנייה שלה לטווח הקצר מראה גם שהיא שומרת לעצמה פתח מילוט. אין חשיבה קדימה, לא ברמת המועדון ולא בתחושת המחויבות לקהל.

מישהו יכול להגיד בביטחון שבעוד שנתיים היא עדיין תהיה פה?

בשבילי 9 מ 10 זה לא.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

oranu כתב:
10 פברואר 2022, 20:11

אתה מפספסת הנקודה לטעמי,
הם מועדונים מפוארים, אנחנו לא.
הסתדרו לנו הכוכבים לפני כמה שנים וקבלנו קבוצה אגדית עם הישגים מטורפים בכל הזירות,
אלונה לא ידעה למנף את זה ואנחנו נזרקנו מהגלגל.

עד שאלונה לא תחליט שהיא רוצה להפוך את הפועל באר שבע למועדון מפואר, שמנוהל בצורה הכי מקצועית, בעלי מקצוע שיאיישו את כל התפקידים שצריך, שכל אחד ידע בדיוק מה הוא עושה ועל מה הוא אחראי.
שאלונה תשב בראש הפירמידה ותסמוך על העובדים שלה שינהלו את העסק בצורה הכי טובה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:
10 פברואר 2022, 20:23
אוי תתבגר. איך היא ישנה בלילה עלק.

אם מישהו לא יעשה מנוי כי אלונה חיכתה לסוף העונה בשביל להחליף מאמן אז אולי עדיף כך. נקבל אוהדים רעננים ביציע.

אני הראשון שרוצה שהאפס הזה יעוף אבל אבין את הסיבות להישארות שלו. אתאפק 3 חודשים במיוחד כשהמקום לאירופה לא בסכנה.
תשמע זה מביך וזה שם אותנו באותה שורה כמו חדרה .תתבגר עאלק
מה אתה סתום?
הבנאדם מו יא אותנו כל כך קטנים שזה מטמטם

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

RedRock כתב:
10 פברואר 2022, 20:25
היה קמפיין יענקלך משוגע ובמקום להגיד יא חבורת ***** מה אני צריך קללות והפגנות בגיל 80 הוא אמר זה מפעל החיים שלי ואני אוביל להישגים ואשקיע למרות הכל
איך אלונה היתה מגיבה אם היו פותחים בקמפיין?

ולגבי מכבי ת״א (רלוונטי גם לחיפה) - מועדון מבחינתי זה מעבר למנהל המקצועי ולתרבות הניהול של הקבוצה הבוגרת.
תראה את מחלקת הנוער שלהם, כמה השקעה, כמה חזון, כמה כשרונות.
תראה את מחלקת המדיה- כמה הכל מעוצב, כמה טאץ׳ מקצועי, כמה המסרים חדים - גם ברשתות, גם באצטדיון, גם בחנויות האוהדים, בכל דבר.
כנ״ל שיווק. איך נראה קמפיין מכירות מנויים/כרטיסים שם ואיך נראה אצלנו?

אנחנו לא באותה ליגה, חוץ מהקבוצה הבוגרת.

אבל בוסרמיל אני גדלתי, מסתפק במה שיש 🙏
מסכים עם כל מה שאמרת, יחד עם זאת יש נושאים שבהם אנחנו יותר טובים, יש יתרונות וחסרונות כמו בכל תחום בחיים.
אנחנו בסה״כ במקום טוב מאוד, אחלה וסרמיל :)

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

טור מזעזע בספורט 5

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red and white כתב: