שוב לא אמרת/כתבת "בעולם" ולכן אתה שוב פסולE.Z כתב: באסה..
ואתה הפוסל הראשון לשנת 2018
תומאש פקהארט
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: תומאש פקהארט
הבעיה היא בשחקנים סביבו, הוא עושה המון תנועה אבל אין לשחקנים יכולת להביא לו כדורים מדוייקים.
בכלל העונה, השחקנים פשוט מוסרים גרוע.
בכלל העונה, השחקנים פשוט מוסרים גרוע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתמול קיבלנו שוב הוכחה לעד כמה אנחנו לא מנצלים את פקהארט.
עד לכניסה של שהר, לא זוכר שהפעלנו אותו בכלל. אחרי הכניסה של שהר, הוא נתן בישול מצוין למלמד בגול הראשון, לקח את תשומת הלב של הבלם בגול השני ובכך איפשר לשהר לנגוח לבד, ולאחר מכן עשה תנועה מצוינת כשגם מליקסון וגם אלחמיד במקום ללכת לבד היו צריכים בסך הכל לישר כדור לאמצע והוא מקבל כדור לבד וכניראה גם כובש...
עד לכניסה של שהר, לא זוכר שהפעלנו אותו בכלל. אחרי הכניסה של שהר, הוא נתן בישול מצוין למלמד בגול הראשון, לקח את תשומת הלב של הבלם בגול השני ובכך איפשר לשהר לנגוח לבד, ולאחר מכן עשה תנועה מצוינת כשגם מליקסון וגם אלחמיד במקום ללכת לבד היו צריכים בסך הכל לישר כדור לאמצע והוא מקבל כדור לבד וכניראה גם כובש...
נכון, אבל גם חייב לומר שהוא עסוק בהרבה מאוד טיולים לא מחויבים במקום להתמקם כמו עמוד ב-16.Sir Alex Ferguson כתב:אתמול קיבלנו שוב הוכחה לעד כמה אנחנו לא מנצלים את פקהארט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בינתיים נראה שהוא החלוץ היחיד שרלוונטי לאגף... כבר 2 בישולים משם
בטוח יותר משהר.yedidel כתב:בינתיים נראה שהוא החלוץ היחיד שרלוונטי לאגף... כבר 2 בישולים משם
עושה מלא תנועה , לא מקבל בכלל כדורים.
השחקנים שלנו מתמזמזים עם הכדור כמו משוגעים, מלא מצבים להרמות נוחות או כדורי רוחב שלא מנוצלות.
הוא חלוץ שצריך שיפעילו אותו, וכרגע אף אחד לא מפעיל. מה גם, שחוסר התפוקה שלו משפיע על הביטחון שלו, ופתאום גם דברים שהוא יותר טוב בהם, לא מצליחים לו.
השחקנים שלנו מתמזמזים עם הכדור כמו משוגעים, מלא מצבים להרמות נוחות או כדורי רוחב שלא מנוצלות.
הוא חלוץ שצריך שיפעילו אותו, וכרגע אף אחד לא מפעיל. מה גם, שחוסר התפוקה שלו משפיע על הביטחון שלו, ופתאום גם דברים שהוא יותר טוב בהם, לא מצליחים לו.
ושיביאו את סלליך במקומוred ultras כתב:בדרך לחיפה?
- yanivnew91
גם ככה רצה ים מההתחלהred ultras כתב:בדרך לחיפה?
- dardasmiley
פרסמו משהו? או ציניות?red ultras כתב:בדרך לחיפה?
- ForeverRed
הסיכוי למהלך כזה (פקהארט לחיפה) נמוך מאוד.
לחיפה כבר יש חלוץ זר (קלאוס) ששיחק בשתי קבוצות השנה ויהיה להם מאוד קשה להיפטר ממנו.
בכל מקרה, הנגיחה של פקהארט בדקות הסיום נגד בני יהודה שברה אותי סופית.
צריך להחליף אותו.
לחיפה כבר יש חלוץ זר (קלאוס) ששיחק בשתי קבוצות השנה ויהיה להם מאוד קשה להיפטר ממנו.
צריך להחליף אותו.
רק כי יש ציפיות גבוהות מדי מהנגיחות שלו. תמסרו לו לרגל... הוא הרבה יותר טוב שם
אחי היקר. אתה צריך ניתוח להשתלת פתיל. אתה חותך אותם ללא הבחנה....ForeverRed כתב:הסיכוי למהלך כזה (פקהארט לחיפה) נמוך מאוד.
צריך להחליף אותו.
גם אני הייתי בטוח שזה היה מצב קלאסי שבעבורו הביאו אותו אבל מהדרומי לא באמת ראיתי עד כמה זה הגיע אליו במצב נוח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה