ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא הייתי מזלזל בחוגג, יכול להיות שבשביל שחקן כמו אוגו הוא יכניס יד לכיס, כשהוא חשב שמנור סולמון על המדף הוא הציע 3 מיליון יורו, להציע 600 אלף על אוגו גם עם מיסוי ישראלי זה לא משהו שלא נראה בישראל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:לא הייתי מזלזל בחוגג, יכול להיות שבשביל שחקן כמו אוגו הוא יכניס יד לכיס, כשהוא חשב שמנור סולמון על המדף הוא הציע 3 מיליון יורו, להציע 600 אלף על אוגו גם עם מיסוי ישראלי זה לא משהו שלא נראה בישראל...
אוגו לא יעבור לקבוצה אחרת בארץ.
הוא אוהב את המועדון.
מפה הוא יעזוב לחול לדעתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב: ממש חכם בלילה.
ברור, הרי אלונה חוסכת כדי להביא את אלמוג כהן ב50 אלף דולר פחות. כזאת היא אלונה.

1. טוני עזב כי רצה לעזוב ובגלל שקיבל הצעה גבוהה מאוד מהטורקים. לא בגלל ההצעה(הגבוהה מאוד) של אלונה.
כן כן, יודע שתגיד שהיו צריכים להציע לו חוזה הרבה לפני, אבל זה בדיוק מה שעשו באותו קיץ עם ההצעה מסין, הוא נשאר אבל סירב להאריך חוזה ובנוסף - הבטחה שיבואו לקראתו בהצעה הבאה.
2. אוגו כבר לא ילד. ההצעה הכספית שהוגשה לאוגו היא די מקובלת על אוגו ונציגיו(הפרשים קטנים מאוד). הבעיה היא אורך החוזה.
עובדה, עוד לפני ההצעה מטורקיה לא רצו להכניס יד לכיס בשביל טוני, ובסוף כשהבינו את המציאות וכמה המכה קשה הביאו גם את סבע וגם את ניג'ל בסכומים גבוהים בהרבה מהסכום שהיה מספיק להשאיר את טוני.
עובדה, כרגע לאוגו עדין אין הצעה מטורקיה, ושוב אנחנו לא רוצים להכניס יד לכיס. בינואר כשקבוצה מטורקיה תציע לו סכומים שאנחנו לא יכולים להציע, כולם יקפצו ויגידו הפועל באר שבע לא יכולה להציע לו את הסכומים שמציעים לו בטורקיה והוא רצה לעזוב. אחרי שהדלת נפתחת ברור שאין לנו סיכוי. כמו עם טוני, צריך להשאיר את הדלת סגורה.
לפעמים מעריכים שחקן רק אחרי שעוזב. אם במועדון חושבים שאלמוג כהן הוא תחליף לאוגו, הם בסוף יתעוררו עם מצב שהם צריכים להביא בנוסף לאלמוג עוד שחקן לאמצע וכמו עם טוני לא בטוח שגם שני שחקנים יצליחו למלא את החלל ששחקן אחד כמו ג'ון משאיר אחריו.

אין לי ספק שלטווח הרחוק, כמו עם טוני, הניסיון להחליף את ג'ון (נעזוב רגע את השאלה האם יצליח או יכשל ואני בספק שנצליח להביא שוב קשר ברמה הזאת לישראל בכסף שאנחנו משלמים) יעלה יותר מהסכום שצריך בשביל להשאיר אותו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב: כמה אתה חושב שיציעו לו?600-700 אלף?לא יקרה.
אני לא כ"כ בטוח אחי.
לא חושב שמישהו האמין שוינסנט אניימה יחזור לישראל אחרי בקדציה בהפועל ת"א.... גולדהאר חשב אחרת. ואין קשר למיסוי ישראלי. גולדהאר שילם על כל מה שזז.

כמו שאלונה "השתגעה" ונתנה לשהר חוזה ב 500 אלף ל 5 שנים, ולבן בסט 250 אלף לשלוש שנים בגיל 32... אז אני כן חושש שחוגג יציע לג׳ון חוזה כפול ממה שאנחנו הצענו לו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חוגג לא בליגה של אלונה ובטח לא בליגה של גולדהאר.
גם אלונה העלתה את התקציבים רק אחרי הצלחות באירופה שגרפו הכנסות יפות. לחוגג אין שום הכנסות רציניות בבית״ר(אפילו כמות המנויים שם זה בדיחה).

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: עובדה, עוד לפני ההצעה מטורקיה לא רצו להכניס יד לכיס בשביל טוני, ובסוף כשהבינו את המציאות וכמה המכה קשה הביאו גם את סבע וגם את ניג'ל בסכומים גבוהים בהרבה מהסכום שהיה מספיק להשאיר את טוני.
עובדה, כרגע לאוגו עדין אין הצעה מטורקיה, ושוב אנחנו לא רוצים להכניס יד לכיס. בינואר כשקבוצה מטורקיה תציע לו סכומים שאנחנו לא יכולים להציע, כולם יקפצו ויגידו הפועל באר שבע לא יכולה להציע לו את הסכומים שמציעים לו בטורקיה והוא רצה לעזוב. אחרי שהדלת נפתחת ברור שאין לנו סיכוי. כמו עם טוני, צריך להשאיר את הדלת סגורה.
לפעמים מעריכים שחקן רק אחרי שעוזב. אם במועדון חושבים שאלמוג כהן הוא תחליף לאוגו, הם בסוף יתעוררו עם מצב שהם צריכים להביא בנוסף לאלמוג עוד שחקן לאמצע וכמו עם טוני לא בטוח שגם שני שחקנים יצליחו למלא את החלל ששחקן אחד כמו ג'ון משאיר אחריו.

אין לי ספק שלטווח הרחוק, כמו עם טוני, הניסיון להחליף את ג'ון (נעזוב רגע את השאלה האם יצליח או יכשל ואני בספק שנצליח להביא שוב קשר ברמה הזאת לישראל בכסף שאנחנו משלמים) יעלה יותר מהסכום שצריך בשביל להשאיר אותו.
לא אני ולא אתה יודעים לגמרי מה הולך מאחורי הקלעים. יודע חלק מהפרטים, לא את כולם.
אם אתה חושב שאלונה מחפשת לחסוך כאן 50-100 אלף דולר, אז הבעיה היא אצלך ולא אצל אלונה.

בסופו של דבר, הדברים תלויים גם באוגו וברצון שלו(לא סתם הוא מושך את הזמן עד ינואר) ולא רק במה המועדון הציע או לא הציע.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב:חוגג לא בליגה של אלונה ובטח לא בליגה של גולדהאר.
גם אלונה העלתה את התקציבים רק אחרי הצלחות באירופה שגרפו הכנסות יפות. לחוגג אין שום הכנסות רציניות בבית״ר(אפילו כמות המנויים שם זה בדיחה).
בתר אחד שגדל 30 מטר מהבית של משה חוגג במיתר, שיחקנו ביחד כדורגל יום-יום, לא האמנתי שהוא ישלם 30 מיליון שקל כדי לרכוש את בית"ר, ובנוסף להשקיע כל כך הרבה כסף בשחקנים עד עכשיו.

לדעתי, ההחתמה של ניר קלינגר, כשהוא תחת חוזה בהפועל חיפה, הוכיחה שחוגג לא רואה בעיניים, והוא יעשה הכל כדי כולל הכל כדי לחזק את בית"ר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אתם שוכחים את רצון השחקן.

אוגו יכול להגיד באינסטגרם/פייסבוק מה שבא לו..
בפועל הוא מחפש חוזה מעבר לים.

אם תקראו את המפה ותזכרו בהתבטאות החריגה של מאמן נבחרת ניגריה שאמר שזה יעשה לאוגו טוב אם יעזוב את הליגה הישראלית.

הסיפור עם אוגו שונה מוואקמה בגלל הברכיים.
להאשים כאן את ההנהלה שהם לא רוצים את אוגו לדעתי זה לעשות עוול. לא חושב שלמישהו עובר בראש לוותר על המפלצת שנקראת אוגו במרכז השדה.

דרך הטבע חברים. עברנו מספיק משחקי מומ כדי להבין ששחקן שרוצה להישאר נשאר ושחקן שרוצה לעזוב עוזב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב: בתר אחד שגדל 30 מטר מהבית של משה חוגג במיתר, שיחקנו ביחד כדורגל יום-יום, לא האמנתי שהוא ישלם 30 מיליון שקל כדי לרכוש את בית"ר, ובנוסף להשקיע כל כך הרבה כסף בשחקנים עד עכשיו.

לדעתי, ההחתמה של ניר קלינגר, כשהוא תחת חוזה בהפועל חיפה, הוכיחה שחוגג לא רואה בעיניים, והוא יעשה הכל כדי כולל הכל כדי לחזק את בית"ר.
וכבר עכשיו אתה שומע ממקורביו שהוא לא ״ישתולל״ שוב. ועד עכשיו הוא נעצר בגבול ה300 אלף יורו.
לפרוץ ל600 אלף יורו זה מטורף. אלונה הגיע לסכומים האלה רק אחרי הכנסות גדולות מאוד מאירופה וכו׳.
עזבו נו, אם אוגו עוזב זה לאיזה טורקיה בפי 2 כסף.

וה3 מיליון יורו שהוא ״הציע״ על סולומון..די..מי מאמין לקשקוש אתר וואן הזה?
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 13 דצמבר 2018, 20:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אלדר כתב:אתם שוכחים את רצון השחקן.

אם תקראו את המפה ותזכרו בהתבטאות החריגה של מאמן נבחרת ניגריה שאמר שזה יעשה לאוגו טוב אם יעזוב את הליגה הישראלית.

להאשים כאן את ההנהלה שהם לא רוצים את אוגו לדעתי זה לעשות עוול. לא חושב שלמישהו עובר בראש לוותר על המפלצת שנקראת אוגו במרכז השדה.

דרך הטבע חברים. עברנו מספיק משחקי מומ כדי להבין ששחקן שרוצה להישאר נשאר ושחקן שרוצה לעזוב עוזב.
ואנחנו גם יודעים שאם אנחנו רוצים ששחקן ישאר אז הוא ישאר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:
ואנחנו גם יודעים שאם אנחנו רוצים ששחקן ישאר אז הוא ישאר
אני חושב שלוקחים הימור על ינואר. מהמרים שלא יקבל הצעות שאולי הוא מצפה לקבל(בסדר גודל שטוני קיבל) ואז יתרצה לעיתים על שכר ״שפוי״ יותר וחוזה קצר/עם סעיפי יציאה.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב: אני חושב שלוקחים הימור על ינואר. מהמרים שלא יקבל הצעות שאולי הוא מצפה לקבל(בסדר גודל שטוני קיבל) ואז יתרצה לעיתים על שכר ״שפוי״ יותר וחוזה קצר/עם סעיפי יציאה.
להמר על אוגו זה שווה ערך ללהמר על הבית שלך בפוקר כשיש לך אס+5 לפני הפלופ

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

חוגג, לפי מקורות, מושקע בביטקויין, שקרס...
גם אני חושב שבארץ ישחק רק בב"ש.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אפשר בבקשה לחזור למקורות שאיפיינו אותנו בשלוש שנים האחרונות וזה לעשות פעולות חכמות ומהירות.
אוגו זה לא השחקן לקחת עליו הימורים ולנסות לדחוק אותו לפינה. תכף הוא חופשי, לאור אחוזי הפגיעות שלנו בזרים ובכלל בשחקנים בשנתיים האחרונות אין לנו סיכוי להביא מישהו דומה לו במחיר הגיוני.
ההחלטה הכלכלית והמקצועית הנכונה ביותר היא לתת לו חוזה שירצה אותו (בטוח שהוא דורש סכומים הגיוניים).

לקיחת ההחלטות הקיץ הזה (ותחילת החורף) מתחילה להדאיג.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלדר כתב:אתם שוכחים את רצון השחקן.

על רצון השחקן המועדון יכול להשפיע.

שלח תגובה