דווקא בקטע הזה לא אחי. לדוגמא בשעות העומס הם עומדים כמעט בדרך קבע בצומת להבים-רהט ומשחררים את העומסים מכיוון דרום כמו שצריךTotti כתב: שוב,
אמרת שוטר, אמרת חלם
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
1. לא מגיעים באופן קבועdor69 כתב: דווקא בקטע הזה לא אחי. לדוגמא בשעות העומס הם עומדים כמעט בדרך קבע בצומת להבים-רהט ומשחררים את העומסים מכיוון דרום כמו שצריך
2. כשמגיעים, מגיעים מאוחר
3. יש בעיה בירוקרטית בהצבת שוטר ביציאה מדרך כורכר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני חושב שאפשר לפתור את הנושא ע"י חיישני כביש .
מסתמן לי כי גם הנתיב הנוסף שייפתחו עדיין לא יפתור את הבעיה.
מסתמן לי כי גם הנתיב הנוסף שייפתחו עדיין לא יפתור את הבעיה.
הרמזורים בצומת עובדים כבר היום עם חיישנים.
יצטרכו להוסיף חיישן גם בכביש החדש, למרות שלדעתי זה מחייב סלילה מסודרת.
על פניו זה פתרון טוב בעיקר לקבוצת החוץ.
דעתך נכונה.אריאל2 כתב:הרמזורים בצומת עובדים כבר היום עם חיישנים.
סלילה מסודרת, הסדרה קבועה.
כביש ארעי לא יזכה לשום הטבה מהמצויינות לעיל. אפילו לא לתמרור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ולאוהדים המגיעים ממיתר, עומר, להבים, רהט, בית קמה, שכונת רמות...אריאל2 כתב:הרמזורים בצומת עובדים כבר היום עם חיישנים.
בהחלט עשוי להוריד עומס מהנתיב הקיים כעת.
הרעיון מצוין, אך כפי שצוין כבר על ידי וע"י אחרים, דורש כנראה מחשבה/פעולה נוספת ע"מ שיהיה אופטימלי.
בדף של האיצטדיון העלו תמונות מהיום של המשך העבודות. הגל האדום תופס צורה אבל הקיר של היציע המערבי אדירררר אתם חייבים לראות. עשה לי תיום
לגמרי!dor69 כתב:בדף של האיצטדיון העלו תמונות מהיום של המשך העבודות. הגל האדום תופס צורה אבל הקיר של היציע המערבי אדירררר אתם חייבים לראות. עשה לי תיום
בהתחלה דיברנו על כיסאות אדומים, לפי התמונות האלה נראה שגם את האנשים בכניסה יצבעו באדום!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אדום למעלה איפה שמשדרים, אפור למטה (היה עדיף לבן אבל אין לי תלונות) זה הולך להיות האצטדיון הכי ביתי בליגה מבחינת האווירה.maor20094 כתב:אשכרה אצטדיון קוקה קולה, אבל העיקר אדום, באמת יפה.
אגב לא כדיי לספר לקוקה קולה על זה שישלמו ולהחזיר את הכסף לטוטו ואז לקרוא לאצטדיון "אצטדיון קוקה קולה" אני פשוט לא סובל שכל אצטדיון נקרא ווינר או קשור לווינר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה שיחזירו כסף לטוטו?דר אדום בנשמה כתב: אדום למעלה איפה שמשדרים, אפור למטה (היה עדיף לבן אבל אין לי תלונות) זה הולך להיות האצטדיון הכי ביתי בליגה מבחינת האווירה.
אגב לא כדיי לספר לקוקה קולה על זה שישלמו ולהחזיר את הכסף לטוטו ואז לקרוא לאצטדיון "אצטדיון קוקה קולה" אני פשוט לא סובל שכל אצטדיון נקרא ווינר או קשור לווינר.
לצורך העניין, קוקה קולה יכולה להיות ספונסרית של האיצטדיון בתמורה לסכום מסוים כל שנה, שיעברו לעירייה לצורך טיפול שוטף וכיסוי הוצאות באיצטדיון. זה גם יחסוך כסף לאלונה.
אבל אין סיכוי שזה יקרה.
הדבר האחרון בערך שקוקה קולה צריכה זה עוד פרסום, בטח לא במימדים האלהCrazyRed7 כתב: למה שיחזירו כסף לטוטו?
לצורך העניין, קוקה קולה יכולה להיות ספונסרית של האיצטדיון בתמורה לסכום מסוים כל שנה, שיעברו לעירייה לצורך טיפול שוטף וכיסוי הוצאות באיצטדיון. זה גם יחסוך כסף לאלונה.
אבל אין סיכוי שזה יקרה.
- דר אדום בנשמה
נו הנה לך גם רעיון.CrazyRed7 כתב: למה שיחזירו כסף לטוטו?
אבל אין סיכוי שזה יקרה.
אבל אני עדיין מעדיף שם של אצטדיון קוקה קולה ולא ווינר טרנר, אצטדיון טעם החיים חחח

- דר אדום בנשמה