אם הייתי יודע בוודאות שזו החלטה שלו - אני איתך.
אבל אתה שומע וקורא את כל הרחשים סביב - הסוכנים שלו בילבלו לו את המוח. לא יכול להיות ששיחק פצוע ולא ביקש חילוף שבוע לפני ולא יכול להיות שעד שלשום היה שקט בגזרתו.
מישהו פה הפך אותו.
ואם כך - בואו נהפוך אותו חזרה .
אם זה דרכו או דרך האישה .
כבר ויתרנו עליו כל כך בקלות ???
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 27 אוגוסט 2025, 07:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל אתה שומע וקוקא את כל הרחשים סביב - הסוכנים שלו בילבלו לו את המוח. לא יכול להיות ששיחק פצוע ולא ביקש חילוף שבוע לפני ולא יכול להיות שעד שלשום היה שקט בגזרתו.
מישהו פה הפך אותו.
נוטה להסכים איתך. אגב חושב שהלחץ צריך לבוא דווקא על האישה, בכל מקרה לא חושב שהארגוןח אשפה שיש אצלנו בימים אלו יכול להרים משהו כזה.
אבל אתה שומע וקורא את כל הרחשים סביב - הסוכנים שלו בילבלו לו את המוח. לא יכול להיות ששיחק פצוע ולא ביקש חילוף שבוע לפני ולא יכול להיות שעד שלשום היה שקט בגזרתו.
מישהו פה הפך אותו.
מה זה מישהו הפך אותו מה הוא ילד קטן שמושפע רק ממה שקורה סביבו? הוא בן אדם מבוגר והוא קיבל החלטה מודעת וכנראה שקולה באופן מסוים לא להגיע למשחק ביום ראשון,האחריות שלו ורק שלו,ועד שלא יאותת על שינוי כיוון אין מה לתמוך ולעודד.
מה זה מישהו הפך אותו מה הוא ילד קטן שמושפע רק ממה שקורה סביבו? הוא בן אדם מבוגר והוא קיבל החלטה מודעת וכנראה שקולה באופן מסוים לא להגיע למשחק ביום ראשון,האחריות שלו ורק שלו,ועד שלא יאותת על שינוי כיוון אין מה לתמוך ולעודד.
זה שהוא שחקן מעולה לא אומר שהוא בוגר.
כמו שתואר אקדמי לא נותן אישור שהאדם בהחלט מוצלח.
אני לא מכיר אותו אישית לעומת זאת, בני אדם נוטים להיות מושפעים בסביבתם הקרובה לעיתים מאוד קרובות.
אני לא בא לגונן עליו אבל, האפשרות שהוא קיבל החלטה פזיזה בגלל לחץ חיצוני של סוכנים או קרובי משפחה או בובת וודו בהחלט קיימת.