talb55 כתב: ↑18 יולי 2024, 17:26
בבסיס להחזיק בקבוצת כדורגל זו השקעה, אבל יש סקאלה.
אני חושב שאלונה בשנים האחרונות מנסה לצאת במינימום השקעה מול הכנסה. זה שזה מתכנס ל-x שקל לא אומר שזה בסקאלה שלא מאפשרת לשאול שאלות או להתלונן כאוהדים שמכניסים נתח נכבד מההכנסה של הקבוצה.
יש פה קולות הזויים שלא מבינים שקבוצות ומועדונים חזקים מכל דמות כזו או אחרת, והעצימת עינים באצטלה של השקעה היא מגוחכת.
מועדון כדורגל זה גלגל ואני אומר את זה לא מעט שנים.
פעם אתה למעלה וישנם שנים פחות טובות שבהם אתה צריך לשמור על עצמך שלא להתרסק בגלל בחירות/שיקולים/השקעןת לא נכונות.
זה קרה גם במכבי חיפה וגם במכבי תא וכל אחת מהן עלתה על דרך המלך שהצליחה לייצר הכנסה כפולה ממה שהיה לה וקיבלה כסף עצום על הצלחות באירופה.
גם על גולדאהר אמרו שהוא עושה את המוות לאנשים שלו עד שהוא אישר החתמות,גם את שחר אוהדי מכבי חיפה רצו להעיף אחרי עשור שחון,אבל הם המשיכו בדרך שלהם ולא נכנעו.
הפועל בש של אלונה לא חפה כלל מטעויות וכן הרבה מהם נובעים ממדיניות העמימות הלא מובנת שכבר עברה וחלפה לה מהעולם.
אוהד קבוצה אפשר לקנות בדקה ברגע שהוצאתי סכום גדול ואז אני מלך ראה ע״ע עופר ינאי ש״פתאום״ ככה לפתע אוהדי הפועל תא מוכנים לוותר על כל העקרונות שלהם,אבל הוא ייבחן לאורך זמן.
ביקורת חייבת להיות תמיד זה רק משפר את המערכת אבל זלזול זה דבר לא מקובל ואיך אתה אומר? לא חסרים הזויים גם כאן שמזלזלים בכסף שאין מצב שהיו מוציאים מהכיס שלהם 1%.