תגובה לא אופיינית לך, גדיגדי כתב:שחקן עבר
תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
+1, אכן מקצוען אמיתיSir Alex Ferguson כתב:לא יודע אם מישהו ראה, אבל אתמול בזמן שפקהארט התחמם בוצע החילוף שבן שהר יצא ואייבנדר נכנס כשטוני מוסט לעמדת החלוץ. הסתכלתי על פקהארט לראות את התגובה שלו לכך שלמרות שבן יצא הוא לא נכנס למגרש. הופתעתי בגדול מהתגובה של פקהארט. המשיך עם החימום לכיוון הספסל, ומחא לבן כפיים.
לא יודע מה יהיה עם הצ'כי בינואר, ישאר או יעזוב, אבל בניגוד לשחקנים אחרים, מדובר במקצוען ובספורטאי למופת.
מצד שני, אומרים את זה גם על יובל אבידור
מבהיר את עצמי. שחקן עבר של באר שבע. מאחל לו רק טוב. זה פשוט ברור שבכר לא סופר אותו.שמעון א כתב: תגובה לא אופיינית לך, גדי
מאמין שיצליח במקומות אחרים ואם יגיע במקרה לטרנר יקבל אחלה חיבוק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
לא כל כך מסכים.גדי כתב:
מבהיר את עצמי. שחקן עבר של באר שבע. מאחל לו רק טוב. זה פשוט ברור שבכר לא סופר אותו.
מאמין שיצליח במקומות אחרים ואם יגיע במקרה לטרנר יקבל אחלה חיבוק.
כרגע הוא לא ממש בפורמה ובעייתי להעלות אותו לדקות אחרונות כשהיתרון שביר והיריבה תוקפת גלים גלים.
בסיטואציה אחרת הוא היה עולה לשחק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בן שהר בתקופה נוראית לאחרונה. חושב שזה פספוס שאנחנו לא נותנים לפקהארט יותר דקות כי כרגע הוא ובן זה כל מה שיש לנו מבחינת חלוצים.
באשקלון הייתי עולה עם פקהארט בהרכב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כפי שאמרתי בעבר, לסגנון המשחק שלנו אנחנו צריכים אצן כושי שיודע לרוץ ולבעוט למסגרת וזהו.
כן חייב אחד גדול כמו אוגו ומהיר כמו ציטה רק כשהוא יבוא תגיד לו בפנים שהוא כושי
לא מספיק אצן? חייב שיהיה כושי? גזענות חשמל פה.zahipan כתב:כפי שאמרתי בעבר, לסגנון המשחק שלנו אנחנו צריכים אצן כושי שיודע לרוץ ולבעוט למסגרת וזהו.
הזאר, רובן, וולקוט,ווארדי, ניימאר, רונאלדו ומסי לא בקטגוריה אני מבין..
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- ForeverRed
אני מניח שלמו"מ על החוזה של בן יש השפעה לא מבוטלת על דקות המשחק שהוא מקבל.Sir Alex Ferguson כתב:בן שהר בתקופה נוראית לאחרונה. חושב שזה פספוס שאנחנו לא נותנים לפקהארט יותר דקות כי כרגע הוא ובן זה כל מה שיש לנו מבחינת חלוצים.
בכל מקרה, במשחק הקודם נגד אשקלון פקהארט היה מצוין. שווה לנסות אותו שוב.
שום גזענות. יש לנו סיכוי גבוה יותר למצוא מציאות באפריקה מאשר ביבשות אחרות. כושי זאת לא מילת גנאי.doctorslayer כתב:
לא מספיק אצן? חייב שיהיה כושי? גזענות חשמל פה.
הזאר, רובן, וולקוט,ווארדי, ניימאר, רונאלדו ומסי לא בקטגוריה אני מבין..
וואלה. תגיד את זה לבחור שחור ותעדכן אותנו בתוצאותzahipan כתב: כושי זאת לא מילת גנאי.
אם בטעות יבחר את טוני או ג'ון לא יהיה כנראה מי שיעדכן...bs war כתב:
וואלה. תגיד את זה לבחור שחור ותעדכן אותנו בתוצאות
פשוט אוהב אותו
זהו
זהו
תומאס המלך
- dardasmiley
Redbull כתב:פשוט אוהב אותו
זהו
בשביל זה הביאו אותו.
לתת גולים ששהר וברדה וגאדיר בחיים לא יכבשו. גול מצוין. הלוואי שנרוויח אותו לקראת ינואר