אמת
אלונה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אלונה
אלברמן עם בכר הוא סוג של מנהל טכני. זה הרבה הרבה יותר מתאים לכדורגל הישראלי ממנהל מקצועי.
כל נוסחא שמשאירה רצף של אנשי מועדון, כמו באירופה, חיובית.Melikson24 כתב: ↑30 יוני 2024, 20:43אלברמן עם בכר הוא סוג של מנהל טכני. זה הרבה הרבה יותר מתאים לכדורגל הישראלי ממנהל מקצועי.
אצלנו כרגע חריש עמוק. כל אחד פרופסור מביא את השיטה שלו, את האנשים שלו, ומתחילים הכל מהתחלה.
אבא של ברדה עלה לשידור ויצא על רז זהבי
מגיע להם פחי אשפה
נ.ב
תפס לי את האוזן:
"אין לנו תענות לאלי ואלונה, אנחנו אוהבים אותם"
אולי עוד יש סיכוי❤
מגיע להם פחי אשפה
נ.ב
תפס לי את האוזן:
"אין לנו תענות לאלי ואלונה, אנחנו אוהבים אותם"
אולי עוד יש סיכוי❤
לפי כלפי-
ביום חמישי הבא 17.7 תערך מסיבת עיתונאים בהשתתפות
אלונה,פרימור וקוזוק.
גם החנות הרשמית תושק באותו יום.
ביום חמישי הבא 17.7 תערך מסיבת עיתונאים בהשתתפות
אלונה,פרימור וקוזוק.
גם החנות הרשמית תושק באותו יום.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
חבל שאי אפשר להעביר שאלות אוהדים למסיבת עיתונאים.
אני בטוח שהשאלות של העיתונאים יהיו מטופשות ולא רלוונטיות.
סיכוי לא רע שהתשובות יהיו בהתאם.Melikson24 כתב: ↑11 יולי 2024, 10:21חבל שאי אפשר להעביר שאלות אוהדים למסיבת עיתונאים.
לא קורה הרבה אבל טקסט נכון מאוד של כלפי שכל אוהד צריך לקרוא.
״ביממה האחרונה מציפים אותי בצילומי מסך והודעות מכל מיני פורומים/צ'טים/פייסבוק ועוד, כנגד התנהלות המועדון.
אני מרגיש שבא לי להתפוצץ על הרבה, אבל אני אנסה להישאר רגוע.
יש מקום לביקורת והיא חייבת להיות, כי ככה חברה גדולה תצליח להתקדם.
יחד עם זאת, אין מקום לדיבור מזלזל כנגד עובדי המועדון ועל אחת כמה וכמה נגד הבעלים שמביאה הרבה יותר כסף בפער עצום מכל בעלים/נשיא באר שבעי שהיה פה מקום המועדון. בלעדיה - הפועל באר שבע היה עוד מועדון בכדורגל כפי שהיה עד 2007. משפחת ברקת נתנה לכל אחד ואחד מהאוהדים את היכולת לחלום על אליפות (וזה הוגשם 3 פעמים ברצף), גביע (שני גביעים) והופעות בשלבי בתים אירופיים כולל המנון ליגת האלופות בבירת הנגב.
אז אפשר לבקר, אבל צריך לדעת להעריך וגם לדבר יפה ולכבוד. כי מי שלא מעריך לא מגיע לו כלום. ומי שחושב שאני מדברר את המועדון אז אין לו מושג והוא מוזמן לעזוב את הקבוצה.
שבת שלום״
״ביממה האחרונה מציפים אותי בצילומי מסך והודעות מכל מיני פורומים/צ'טים/פייסבוק ועוד, כנגד התנהלות המועדון.
אני מרגיש שבא לי להתפוצץ על הרבה, אבל אני אנסה להישאר רגוע.
יש מקום לביקורת והיא חייבת להיות, כי ככה חברה גדולה תצליח להתקדם.
יחד עם זאת, אין מקום לדיבור מזלזל כנגד עובדי המועדון ועל אחת כמה וכמה נגד הבעלים שמביאה הרבה יותר כסף בפער עצום מכל בעלים/נשיא באר שבעי שהיה פה מקום המועדון. בלעדיה - הפועל באר שבע היה עוד מועדון בכדורגל כפי שהיה עד 2007. משפחת ברקת נתנה לכל אחד ואחד מהאוהדים את היכולת לחלום על אליפות (וזה הוגשם 3 פעמים ברצף), גביע (שני גביעים) והופעות בשלבי בתים אירופיים כולל המנון ליגת האלופות בבירת הנגב.
אז אפשר לבקר, אבל צריך לדעת להעריך וגם לדבר יפה ולכבוד. כי מי שלא מעריך לא מגיע לו כלום. ומי שחושב שאני מדברר את המועדון אז אין לו מושג והוא מוזמן לעזוב את הקבוצה.
שבת שלום״
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תעלו כאן שאלות, אנסה להעביר הלאה ואולי ישאלו חלק מהם במסיבת עיתונאים…Melikson24 כתב: ↑11 יולי 2024, 10:21חבל שאי אפשר להעביר שאלות אוהדים למסיבת עיתונאים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
איזה תשובות אתה חושב שנקבל?Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 יולי 2024, 11:17תעלו כאן שאלות, אנסה להעביר הלאה ואולי ישאלו חלק מהם במסיבת עיתונאים…
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה המטרה של הקבוצה לעונה הנוכחית ואיך המטרה הזאת מתכתבת/הולכת יד ביד עם הרכש שנעשה עד כה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 יולי 2024, 11:17תעלו כאן שאלות, אנסה להעביר הלאה ואולי ישאלו חלק מהם במסיבת עיתונאים…
והאם יש כוונה לעשות רכש איכותי כדיי לחזק את הסגל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
בזמן האחרון נוצר נתק בין המועדון לקהל עד כדי כך שלא עולים פוסטים בפייסבוק מחשש לביקורות. מדןע זה קורה ומה אתם מתכוונים חעשות כדי לתקן את זה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 יולי 2024, 11:17תעלו כאן שאלות, אנסה להעביר הלאה ואולי ישאלו חלק מהם במסיבת עיתונאים…
האם נזכה לקשר ישיר ובלתי אמצעי בין המועדון לקהל?