חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
רק אני לא פוסל את עמית ביטון?
בכל מקרה אם ישראלי אז מסכים שהכיוון צריך להיות נחמיאס, ולא כל מיני טיבים ודגנים
בכל מקרה אם ישראלי אז מסכים שהכיוון צריך להיות נחמיאס, ולא כל מיני טיבים ודגנים
עמית בהחלט נותן חומר למחשבה, אם ימשיך ביכולת הזאת הוא מקבל את חולצת ההרכב הרבה לפני אלחמיד וטאהא בעיניי.
מעדיף שקט וסולידיות מאשר יכולות אישיות וגרנדיזיות שלא בדיוק רצויה לשחקן הגנה.
מעדיף שקט וסולידיות מאשר יכולות אישיות וגרנדיזיות שלא בדיוק רצויה לשחקן הגנה.
שיחרור אלחמיד יהפוך את החלון מ"טוב" ל"בינוני", לא פחות. השחקן מס 1 שנה שעברה
אם "ישוחרר", נקבל עליו 2-3 מיליון יורו.eitam כתב:שיחרור אלחמיד יהפוך את החלון מ"טוב" ל"בינוני", לא פחות. השחקן מס 1 שנה שעברה
לא לשחרר אותו בסכום כזה זה טירוף בדיוק כמו לא לשחרר את אוחנה ב2 מיליון יורו.
גם אני רציתי לראות את אלחמיד לצד ויטור למשך עונה שלמה אבל אתם עושים ממנו יותר ממה שהוא.
+1 יחד עם שחרור אוחנה יתן תחושה צורמת.eitam כתב:שיחרור אלחמיד יהפוך את החלון מ"טוב" ל"בינוני", לא פחות. השחקן מס 1 שנה שעברה
מה סטיב בירנבאום עושה בימים אלו?Totti כתב:רררק עידן נחמיאס.
אם בונים קדימה- זה הוא.
אגב, זה גדול בעיניי שעם כל המפלצות שהיו פה ב- 4 השנים האחרונות, בסוף האקזיטים הגדולים שלנו הם על אלחמיד, אוחנה ודיא
הפועלעולה כתב: אם "ישוחרר", נקבל עליו 2-3 מיליון יורו.
לא לשחרר אותו בסכום כזה זה טירוף בדיוק כמו לא לשחרר את אוחנה ב2 מיליון יורו.
גם אני רציתי לראות את אלחמיד לצד ויטור למשך עונה שלמה אבל אתם עושים ממנו יותר ממה שהוא.
מה נעשה עם הכסף? למה אנחנו צריכים ת2-3 מיליון יורו? עדיף בלם ישראלי עם נתונים פיזיים כאלה כמו אלחמיד.
כמה הוא לפי שער החליפין של איזי?Totti כתב:רררק עידן נחמיאס.
אם בונים קדימה- זה הוא.
עם עזיבת אוחנה הכישרוני מאוד קצת התבאסתי אבל בסופו של יום לא הייתה לי בעיה שיעזוב שחקן שלא אוהב את הפועל באר שבע בלב שלם. אצל אלחמיד זה יהיה פשוט כואב כי הבן אדם אוהב את המועדון ותרם למועדון הזה בעונה האחרונה יותר מכל שחקן אחר.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 29 יוני 2019, 21:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז בוא לא נמכור שחקנים לעולם. בשביל מה אנחנו צריכים את הכסף?yakar כתב:
מה נעשה עם הכסף? למה אנחנו צריכים ת2-3 מיליון יורו? עדיף בלם ישראלי עם נתונים פיזיים כאלה כמו אלחמיד.
השחקן רוצה להתקדם. אתה לא יכול לעמוד מול השכר שישלמו לו בסלטיק לצורך העניין.
מה נעשה עם הכסף? נתקן את כל הנזק שנעשה כאן בשנים האחרונות.yakar כתב:
נשים כסף על שחקנים צעירים כמו קלטינס ושמיר שעל הנייר לפחות אמורים להיות הימורים יותר מושכלים מהאשדודים.
גם נחמיאס יותר קרוב לקלטינס ושמיר מהאשדודים, אגב. עונה שעברה בטרנר הוא במיוחד הרשים כשזה היה משחק הבוגרים הראשון/בין הראשונים שלו בקריירה.
אם מכירים אותו מספיק טוב וחושבים שהוא שווה את ההשקעה אז אני בעד. ממש לא בא לי על כחילה-דגני-גוטליב-טיבי (אם כי כנראה הוא ההחתמה הכי קלה וכנראה נכונה מבין הרביעייה).
קנינו אותו בסכום קרוב. לא נמכור גם ב2-3, משהו יותר קרוב למה שקנינו.CrazyRed7 כתב: אז בוא לא נמכור שחקנים לעולם. בשביל מה אנחנו צריכים את הכסף?
השחקן רוצה להתקדם. אתה לא יכול לעמוד מול השכר שישלמו לו בסלטיק לצורך העניין.
היה נשאר, אם היה מקבל שדרוג יפה בחוזה. מגיע לו לדעתי 250+.
מבחינת נתונים פיזיים *בלבד*, עמית ביטון לא נופל בהרבה מאלחמיד. מאוד חזק וגם מהיר יחסית לבלםyakar כתב:
- ForeverRed
עידן נחמיאס כאופציה ראשונה.הפועלעולה כתב: מסכים.
את מי היית מביא?
לא חושב שצריך לדבר על אופציות כמו רמי גרשון, כחילה, גוטליב ודגני ברצינות. מרגיש שאי אפשר יהיה לשחזר את הקסם עם צדק.
התסריט האידיאלי זה כמובן זר אבל אז יש לך קצת בעיה בקישור.
אם איזי עושה בעיות (אני די בטוח שיעשה) הולך על טיבי שלדעתי רמה מעל דגני וגם שחקן חופשי.
אפילו על גוטליב הייתי הולך לפני דגני.
רק שלא נשמע על טל כחילה ועידו לוי.
חשוב שלבלם שיגיע תהיה מהירות גבוהה.