איפה חותמים?CrazyRed7 כתב: חנן ממן ועטר לבית״ר,
וארן אלינו,
נשמע לי אחלה
איפה דווח?
חנן ממן
Re: חנן ממן
וואו. חלום לצאת מהחוזה שלו בלי נזק.
מחוגג גם אפשר להוציא עליו סכום... גם טרייד על וארן נשמע טובהפועלעולה כתב:וואו. חלום לצאת מהחוזה שלו בלי נזק.
קיבלתי החלטה לכתוב בנושא הזה רק בנסיבות משמחות לאחר שלא הצלחתי להעביר את המסר ביולי שהבחור הזה לא ראוי לגזום את הדשא בטרנר.
לא רוצה לרתום את הסוסים לפני העגלה אבל דיינו. הברקה סטודנטים איבדה היום נכס משמעותי.
לא רוצה לרתום את הסוסים לפני העגלה אבל דיינו. הברקה סטודנטים איבדה היום נכס משמעותי.
- ForeverRed
ביתר פנתה לרעננה בנוגע לאור דסה.
תחזירו את השמפניות לארון.
יש גבול כמה חוגג יכול להיות כבש.dor69 כתב: מחוגג גם אפשר להוציא עליו סכום... גם טרייד על וארן נשמע טוב
אבל כן, אם כבר בונים על טרייד אז שיהיה איתם ולא עם קש.
יעלה ביוקר.ForeverRed כתב:ביתר פנתה לרעננה בנוגע לאור דסה.
ממן בחינם

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צנציפר מפרסם שממן לא יגיע לביתר
שיעוף מפה, לא סובל אותו כבר.
הבן אדם לא מעריך את הסמל שעל החולצה ואכפת לו רק מעצמו.
לא רוצה שחקנים כאלה בקבוצה שלי ע״ע ניב זריהן ורמזי ספורי.
הבן אדם לא מעריך את הסמל שעל החולצה ואכפת לו רק מעצמו.
לא רוצה שחקנים כאלה בקבוצה שלי ע״ע ניב זריהן ורמזי ספורי.
נגע רע, סרטן בחדר ההלבשה, המדליף של פשכה המניאק.
ראש שבט הפרימדנות שחושב שהכל מגיע לו, מלך הבלתי מתאמצים שמשחקים אותה בכאילו. מעדיף בכל רגע כאלה שנותנים את התחת על פני פרינססות שאמנם יש להם כישרון ברגליים אבל חושבים שהם מעל לכולם. רק שילך מפה כבר.
ראש שבט הפרימדנות שחושב שהכל מגיע לו, מלך הבלתי מתאמצים שמשחקים אותה בכאילו. מעדיף בכל רגע כאלה שנותנים את התחת על פני פרינססות שאמנם יש להם כישרון ברגליים אבל חושבים שהם מעל לכולם. רק שילך מפה כבר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא מאמין שביתר ילכו על ממן מהסיבה הפשוטה שהם כבר סגרו עם עטר.
ברכישות האחרונות חוגג הוכיח שהוא חושב לטווח הארוך,זה מאד יפתיע אם יביא את ממן שכבר מעבר לשיא ולא צעיר בנוסף לעטר שהוא בן 32.
ברכישות האחרונות חוגג הוכיח שהוא חושב לטווח הארוך,זה מאד יפתיע אם יביא את ממן שכבר מעבר לשיא ולא צעיר בנוסף לעטר שהוא בן 32.
- dardasmiley
אני רק שאלה, מאיפה כולנו יודעים שזה באמת המצב איתו? נניח שלגבי המדליף אני יכול להסכים ישר כי זה די שקוף. אבל מה בכר, אלונה, אסי ויוסי רואים שאנחנו לא?
אם היה 1-1 כמו שאתם מתארים פה, לא היה מועף מזמן מזמן?
אני מקווה שלא דבקה בו איזו סטיגמה שלא קשורה למציאות ומאז אנחנו פה (כולל אותי) עפים עליו על 200
אני מקווה שלא דבקה בו איזו סטיגמה שלא קשורה למציאות ומאז אנחנו פה (כולל אותי) עפים עליו על 200
כולנו רואים את המשחקים, לרב מגובה הדשא.dardasmiley כתב:אני רק שאלה, מאיפה כולנו יודעים שזה באמת המצב איתו? נניח שלגבי המדליף אני יכול להסכים ישר כי זה די שקוף. אבל מה בכר, אלונה, אסי ויוסי רואים שאנחנו לא?
חוגג לא רוצה. בניון ורוני לוי מנסים לשכנע אותו.
קלינגר מאוד רוצה. אין כסף.
קלינגר מאוד רוצה. אין כסף.