רותם חטואל חתם
Re: רותם חטואל חתם
מעניין לאן יעבור
לפני שבוע לא האמנתי שהוא יסכים לשחק שוב אצל רוני לוי
לפני שבוע לא האמנתי שהוא יסכים לשחק שוב אצל רוני לוי
גם אני לא חשבתי אבל כשחושבים על זה רוני לוי עשה עבודה גדולה עם שחקנים כמו קינדה, ספורי, קמארה ויוספי.
לדעתי חטואל לא ברמה שלהם אבל גם הם היו בנקודה נמוכה בקריירה והוא הרים אותם לשמיים.
הוא יודע לעשות הנחות לשחקנים שהוא מגדיר ככוכבים שלו ולבנות מסביבם את הקבוצה. זה מה שחטואל צריך כרגע.
אם אנחנו בונים על מכירה שלו אז מבחינתנו הכי טוב יהיה להשאיל להפועל חיפה במצבה הנוכחי כשכמעט ואין לה שחקני התקפה.
נקווה שחטואל יבחר נכון.
לדעתי חטואל לא ברמה שלהם אבל גם הם היו בנקודה נמוכה בקריירה והוא הרים אותם לשמיים.
הוא יודע לעשות הנחות לשחקנים שהוא מגדיר ככוכבים שלו ולבנות מסביבם את הקבוצה. זה מה שחטואל צריך כרגע.
אם אנחנו בונים על מכירה שלו אז מבחינתנו הכי טוב יהיה להשאיל להפועל חיפה במצבה הנוכחי כשכמעט ואין לה שחקני התקפה.
נקווה שחטואל יבחר נכון.
תודה רבה לו על גביע מספר 3!!
תודה על עוד המון רגעים מרגשים וטובים
חבל שקצת התקלקל בשנה אחרונה(לא חזר אותו שחקן מהפציעה ההיא)
שיהיה לו בהצלחה ושילמד גם לשפר קבלת החלטות בנגיעה האחרונה.
תודה על עוד המון רגעים מרגשים וטובים
חבל שקצת התקלקל בשנה אחרונה(לא חזר אותו שחקן מהפציעה ההיא)
שיהיה לו בהצלחה ושילמד גם לשפר קבלת החלטות בנגיעה האחרונה.
יורד ללאומית וישחק בהפועל ת"א.
לטעמי טעות אבל נאחל לו בהצלחה כדי שבסוף העונה הפועל ת"א ירכשו אותו.
לטעמי טעות אבל נאחל לו בהצלחה כדי שבסוף העונה הפועל ת"א ירכשו אותו.
תצליח ילד - יש לך כישרון .
אל תיגרר לכל מה שתפל ולמסביב .
שחק כדורגל נטו.
אל תיגרר לכל מה שתפל ולמסביב .
שחק כדורגל נטו.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לא אמרו שלא ייתנו לו לרדת ללאומית?
בגדול זה פחות מעניין אותי בגלל המקרה הספציפי, מעניינת אותי המהות ששוב מצהירים על הצבת תנאי ולא עומדים מאחוריו. קצת מוציא את המועדון קטן
מבחינתו אני מבין את ההחלטה, גם אני הייתי יורד ללאומית לשחק עם מאמן שאני מכיר ושהוא מאמין בי וכל זה לצד קבוצה עם קהל גדול ושאיפות מן הסתם לעלות ליגה ולהתחיל לשקם את המועדון גם לקראת ליגת העל.
לא כזה מושך ללכת לאשדוד ששרויה במאבקי הישרדות ועוד צריך לשחק בי״א הנטול קהל ואנרגיות שחטואל חי מהם.
גם לא כזה מושך ללכת להפועל חיפה שהכל שם מבעבע בין הבעלים למאמן ולקהל.
מניח שבזאת תם העידן שלו איתנו, נשתדל לזכור לו את הטוב ויש הרבה כזה, תודה ובהצלחה.
לא כזה מושך ללכת לאשדוד ששרויה במאבקי הישרדות ועוד צריך לשחק בי״א הנטול קהל ואנרגיות שחטואל חי מהם.
מניח שבזאת תם העידן שלו איתנו, נשתדל לזכור לו את הטוב ויש הרבה כזה, תודה ובהצלחה.
בנוסף - חטואל ישדרג את שכרו בצורה משמעותית ביחס למה שהשתכר העונה בהפועל באר שבע, כאשר יש לציין כי הפועל חיפה אף הציעה לו חוזה גבוה יותר.Itay כתב: ↑21 ינואר 2025, 09:49מבחינתו אני מבין את ההחלטה, גם אני הייתי יורד ללאומית לשחק עם מאמן שאני מכיר ושהוא מאמין בי וכל זה לצד קבוצה עם קהל גדול ושאיפות מן הסתם לעלות ליגה ולהתחיל לשקם את המועדון גם לקראת ליגת העל.
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 21 ינואר 2025, 09:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
מדובר במטומטם.
שיהיה לו בהצלחה.
שיהיה לו בהצלחה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בסוף אתה לא יכול להכריח שחקן.
אם הוא מטומטם אז שישאר מטומטם. במקום לשחק בקבוצת פלייאוף עליון ולקבל שם הרכב בטוח לאור העזיבה של מלמד, הוא הולך ללאומית.
והוא מוותר על כסף בשביל לרדת ללאומית. הזיה.
לא היה לי ספק שילך לשם.
הוא חי מקהל ותשומת לב, לא ישיג את זה עם רוני לוי ובטח שלא באשדוד.
נאחל לו הרבה בהצלחה, שיכבוש הרבה ויביא הצעה יפה בקיץ.
תודה על כל מה שתרם, והוא תרם.
נזכור את הטוב.
הוא חי מקהל ותשומת לב, לא ישיג את זה עם רוני לוי ובטח שלא באשדוד.
נאחל לו הרבה בהצלחה, שיכבוש הרבה ויביא הצעה יפה בקיץ.
תודה על כל מה שתרם, והוא תרם.
נזכור את הטוב.
דווקא מהצד שלו זאת ההחלטה הנכונה. הולך למאמן שאוהב אותו ולא אלרגי לכדורגל, מועדון גדול עם קהל גדול. נשאר רק להיות טוב ולגדול יחד איתם.Melikson24 כתב: ↑21 ינואר 2025, 09:58בסוף אתה לא יכול להכריח שחקן.
אם הוא מטומטם אז שישאר מטומטם. במקום לשחק בקבוצת פלייאוף עליון ולקבל שם הרכב בטוח לאור העזיבה של מלמד, הוא הולך ללאומית.
והוא מוותר על כסף בשביל לרדת ללאומית. הזיה.
אין לי בעיה גם עם לתת לו לעבור לשם. העניין הוא שמצהירים א ואחרי יומיים עושים ב, אם אתה יודע שאתה לא יכול/רוצה לשלם מחיר כדי לעמוד מאחורי התנאי שלך אל תציב תנאי.
ולמה זה חשוב? כי ככה אנחנו ניתפס בעתיד גם במו״מ גדולים עם הרבה כסף פוטנציאלי על השולחן. כדורגל זה עולם קטן ואם הפועל באר שבע תמשיך להיתפס כפשרנית היא לעולם לא תמצה את הפוטנציאל שהיא יכולה
לא מבין מה אתם רוצים ממנו, אני במקומו גם בוחר בהפועל תא, איך אפשר בכלל להשוות את זה להפועל חיפה קבוצה בלי קהל ועם בעלים שמחלק לך החזר דלק בעשרה תשלומים.
עשה בשכל
עשה בשכל