בלינק הזה
כתוב שם שהאצטדיון לא יהיה מוכן בזמן למוקדמות הליגה האירופית

ובנוסף כתוב שהקבוצה שריינה את אצטדיון טדי בנוסף למושבה

איזה טוטי? טוטי שלנו?!zahipan כתב:מצאתי עוד כתבה על האצטדיון:
בלינק הזה
כתוב שם שהאצטדיון לא יהיה מוכן בזמן למוקדמות הליגה האירופית![]()
ובנוסף כתוב שהקבוצה שריינה את אצטדיון טדי בנוסף למושבהטדי לא טוב, אנחנו בחיים לא נביא 30,000 לירושלים בעיקר בגלל שאין רכבת לשם, וגם הדרכים לא משהו, למה לא לשריין את המושבה ובלומפילד? זה עדיף נראה לי.
לא יודע יכול להיות חחאדום בלב בנשמהההה כתב: איזה טוטי? טוטי שלנו?!
הקבוצה שריינה בעונה שעברה את המושבה וטדי. היא צריכה עוד הגיש את השריונים לעונה הזו. ולמה לטדי אין רכבות? אני חושב שניתן לחבר את המסילות כדי שהרכבות יהיו ישירות, וגם אם לא, יש עם החלפה באמצע ..
זה עדיף על בלומפילד בלי התח"צ בכלל .. וחוץ מזה, טדי זה רק למקרה חירום, אין סיבה שנצטרך לשחק שם..
מממ .. לגבי העניין של החיבור, אני חושב שאפשר. לדעתי זה מה שהולכים לעשות עם הרכבות במרץ למשחק נגד בלגיה.zahipan כתב:
לא יודע יכול להיות חח
ואתה צודק אפשר להוציא רכבת מבאר שבע שתיסע לרמלה ושם תסתובב לכיוון ירושלים, לא צריך אפילו להחליף רכבת, אבל מתי אנשים במדינה שלנו מגדילים ראש? שלא לדבר על עובדי הרכבת.
ובלומפילד לא קרובה יחסית לתחנת רכבת ההגנה?
בירושלים אין רכבת, מה שיש להם עכשיו זה בימבה.yanivnew91 כתב:האיצטדיונים שהכי קרובים לתחנות רכבת הם טדי והמושבה.
תחנת ירושלים מלחה נמצאת קרוב מאוד לטדיzahipan כתב: בירושלים אין רכבת, מה שיש להם עכשיו זה בימבה.
הרכבת האמיתית לירושלים תיפתח ב-2018.
השאלה היא האם הרכבת הקלה מגיעה/תגיע בעתיד לאצטדיון טדי, והאם הקו האדום בתל אביב שיפתח מתי שהוא בעשור הבא יהיה קרוב לבלומפילד.
אצלנו בבאר שבע לא יהיה BRT בקרוב באזור הצטדיון, אבל כן יש תכנון לתחנת רכבת בכניסה לבאר שבע שתהיה מרוחקת 1.2 ק"מ מהאצטדיון שתיבנה גם היא מתי שהוא בעשור הבא, אבל כרגע נצטרך להסתפק באוטובוסים בלבד, בעוד כמה חודשים יפתח במתחם האצטדיון מסוף תחבורה חדש שמספר קווים יתחילו את הנסיעה משם כמו: קו 12 וקו 8, לפחות אם אין רכבת יש אוטובוסים עם תדירות גבוהה לאצטדיון.
הרכבת שנוסעת מירושלים מלחה לתל אביב נוסעת חצי מהדרך על 40 קמ"ש, אי אפשר לקרוא לדבר הזה רכבת.yanivnew91 כתב: תחנת ירושלים מלחה נמצאת קרוב מאוד לטדי