הוא לא לרמה אם תאהב את הדעה או לא , היא לגיטימית ואל תנסה לצבוע אותה כאנטי
הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium
Re: הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium
רגע יוסי אתה לא חושב שהוא מסוגל לעשות ה6 טוב יותר מ8 סופר התקפי כרגע?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
תראה אני לא יודע בדיוק מה זה אומר 8 סופר התקפי, עוד לא עברו מספיק משחקים כדי לדעת בדיוק את צורת המשחק שלנו, וגם בטלוויזיה לי זה לפעמים פחות ברור מאשר במגרש, אבל הוא תופס שטח גבוה של אמצע שמאל, כאשר מזרחי תופס שטח די זהה של אמצע - ימין.
לאליאס יש קושי טכני, אין בזה ספק בכלל.
ועדיין, הוא מעולם לא שיחק 6 אצלנו, הוא פשוט התחיל בעמדת מוצא אולי יותר נמוך מעכשיו.
פעם חשבתי בגלל הלקות בטכניקה שרק כ6 הוא יוכל להיות שחקן באמת טוב, היום אני פחות בכיוון.
הוא לא מספיק אחראי, יותר מדי לחיץ, ופחות מדי טכני כדי שאני אסמוך עליו כשחקן האחרון בקישור.
פשוט השלמתי עם זה שהוא שחקן בינוני שנותן עבודה כ8. אני חושב שהוא נראה יותר טובה מהעונה שעברה, והוא באמת נותן עבודה. הוא פשוט לא מספיק טוב כדי שזה גם אשכרה יתורגם לשערים, כי הוא בקלות יכל לתת 2 שערים במשחקים עד עכשיו ואז היינו מדברים עליו כמצטיין הקיץ בינתיים.
קאנגוואה יוסיף לנו עוד איכות התקפית שחסרה לאליאס, ונראה גם איך הוא מבחינת שאר הדברים, אין ספק ששדרוג של שחקן בעמדה הזו יקח את הקבוצה שלב קדימה. מקווה שנראה את זה כבר היום.
שיחק 8 כל הקריירה?
ברוב המוחלט של המשחקים שלו אצלנו שיחק לצד גורדנה ושמיר/קשר 10 מובהק (ספורי,מיכה,ספר).
לי בכל אופן די נראה שהוא היה 6 ברוב הזמן לפחות בפן ההגנתי, בעונה הראשונה שלו מצא חן בעיניי הקהל בעיקר בזכות העבודה ההגנתית הטובה יחסית שעשה.
גם שמיר וקאנגווה הם סוג של 8, אולי יש להם אותו מיקום על הדשא אבל הם שונים לחלוטין בסגנון. ואותו דבר על אליאס, אולי מגדירים אותו כ-8 אבל הוא לאורך שנים מזוהה כקשר הגנתי.
ברוב המוחלט של המשחקים שלו אצלנו שיחק לצד גורדנה ושמיר/קשר 10 מובהק (ספורי,מיכה,ספר).
לי בכל אופן די נראה שהוא היה 6 ברוב הזמן לפחות בפן ההגנתי, בעונה הראשונה שלו מצא חן בעיניי הקהל בעיקר בזכות העבודה ההגנתית הטובה יחסית שעשה.
גם שמיר וקאנגווה הם סוג של 8, אולי יש להם אותו מיקום על הדשא אבל הם שונים לחלוטין בסגנון. ואותו דבר על אליאס, אולי מגדירים אותו כ-8 אבל הוא לאורך שנים מזוהה כקשר הגנתי.
איך אמר טוכמן - משחק על 20 מיליון שקל והוא צודק.
ניצחון ויש בתים לדעתי.
ניצחון ויש בתים לדעתי.
אתה מודע לזה שפקשי פירקו 5-0 את אא"ק לרנקה (מקום שני בקפריסין, בעונה שעברה היו צריכים להדיח את ת"א אם לא שערוריית שיפוט), כן?
אם נעלה אז תן לי לנחש שההונגרים יהיו פייבוריטים בהימורים בעולם.
תמיד מפתיע מחדש לראות כמה אתם מחזיקים מהכדורגל הישראלי.
ממה שראיתי עד כה, המגנים שלנו משחקים בצורה די צרה. הם כמעט ולא יוצאים לעקיפות בשליש האחרון של המגרש, אם כבר אז זה יקרה בעיקר מבפנים. ההימנעות שלהם מעקיפות נובעת מהרצון להימנע מחשיפת יתר. הכנפיים תופסים את הקו, ומה שמעניין זה שהקשר האמצעי נכנס בין המגן לכנף כדי לבצע עקיפות. זו הסיבה שציינתי את החשיבות של העקיפות של אליאס מצד ימין, כך שהוא יוכל להוציא כדורי רוחב עם רגל ימין ולא להסתבך עם השמאל. גם לופז משחק בעמדה דומה למזרחי, רק שהמשחק מתפתח לרוב מצד שמאל, ולכן זה פחות בולט אצלו כמו אצל מזרחי.yossi כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 10:56תראה אני לא יודע בדיוק מה זה אומר 8 סופר התקפי, עוד לא עברו מספיק משחקים כדי לדעת בדיוק את צורת המשחק שלנו, וגם בטלוויזיה לי זה לפעמים פחות ברור מאשר במגרש, אבל הוא תופס שטח גבוה של אמצע שמאל, כאשר מזרחי תופס שטח די זהה של אמצע - ימין.
לאליאס יש קושי טכני, אין בזה ספק בכלל.
ועדיין, הוא מעולם לא שיחק 6 אצלנו, הוא פשוט התחיל בעמדת מוצא אולי יותר נמוך מעכשיו.
פעם חשבתי בגלל הלקות בטכניקה שרק כ6 הוא יוכל להיות שחקן באמת טוב, היום אני פחות בכיוון.
הוא לא מספיק אחראי, יותר מדי לחיץ, ופחות מדי טכני כדי שאני אסמוך עליו כשחקן האחרון בקישור.
פשוט השלמתי עם זה שהוא שחקן בינוני שנותן עבודה כ8. אני חושב שהוא נראה יותר טובה מהעונה שעברה, והוא באמת נותן עבודה. הוא פשוט לא מספיק טוב כדי שזה גם אשכרה יתורגם לשערים, כי הוא בקלות יכל לתת 2 שערים במשחקים עד עכשיו ואז היינו מדברים עליו כמצטיין הקיץ בינתיים.
קאנגוואה יוסיף לנו עוד איכות התקפית שחסרה לאליאס, ונראה גם איך הוא מבחינת שאר הדברים, אין ספק ששדרוג של שחקן בעמדה הזו יקח את הקבוצה שלב קדימה. מקווה שנראה את זה כבר היום.
אני מאוד מודע לחשיבות של אמצע טכני שמניע את המשחק ומשתחרר מלחץ – זו הייתה נקודה מרכזית בשנה שעברה. לעומת מכבי תל אביב, שם ואן אובריין היה הברומטר המרכזי בקישור ושיחק כ-6 בודד, כשהוא גם היה יורד להיות בלם שלישי שמוציא אותם קדימה. אצלנו התפקיד הזה מבוצע על ידי מזרחי או לופז, ולכן היתרון הטכני של הקשר האחורי פחות בא לידי ביטוי, והרוב של העבודה שלו הוא להעביר כדורים לקשרים או למגנים, שימשיכו לכנפיים או יחזירו להגנה.
אני מסכים איתך שאליאס לא הכי טכני, אבל הוא יודע להשתמש בפיזיות שלו כדי לסחוט עבירות ולפרוץ קדימה, בדומה למה שגורדנה עושה מצוין. קשה לי לחשוב על מקרים שבהם אליאס מאבד כדורים בחוסר אחריות. בנוסף, אני רואה שהדומיננטיות של גורדנה ירדה ביחס לתפקודו במערך של 2 קשרים, גם בנבחרת וגם בשנה שעברה. לכן, לדעתי חשוב לשקול את אליאס בעמדה הזו, אחרת נשארנו עם קינגס, ולדעתי זה יהיה בזבוז כי יש לו בעיטה טובה, מסירה מדויקת, דריבל שמפרץ הגנות, והוא מוסיף המון תנועה, מהירות ודינמיות לקישור, משהו שהיה חסר לנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
- Title: CrazyRed
גם קיבלו 4 מאיזה קבוצה רומנית עלומת שם. ואל תיתן לניצחון המזהיר שלה על הקבוצה המונטונגרית 3:0 לבלבל אותך. המונטונגרים קיבלו 2 אדומים ועדיין שערים 2 ו 3 נכבשו בדקות 98 ו100.
0% סיכוי שהם יהיו פייבוריטים בהימורים - 0.
אם עוברים את הצ'כים (שזה אם גדול), אפשר להתחיל להזמין טיסות.

גם חיפה קיבלו 6 מקבוצה אזרית עלומת שם, כלומר חייב לנצח אותם במפגש הבא בסמי אחרת זה כישלון?oren2792 כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 12:02גם קיבלו 4 מאיזה קבוצה רומנית עלומת שם. ואל תיתן לניצחון המזהיר שלה על הקבוצה המונטונגרית 3:0 לבלבל אותך. המונטונגרים קיבלו 2 אדומים ועדיין שערים 2 ו 3 נכבשו בדקות 98 ו100.
0% סיכוי שהם יהיו פייבוריטים בהימורים - 0.
אם עוברים את הצ'כים (שזה אם גדול), אפשר להתחיל להזמין טיסות.
מה גם ההתפרקות הגיעה אחרי אדום.
אני לא מכיר אותם וגם אתה לא. אני מסתכל על הקבוצה שלנו. אנחנו בלי ויטור, בלי טרנר וכל הרכש המשמעותי עדיין לא נכנס לקצב. אנחנו לא פייבוריטים בכמעט שום סיטואציה. כמובן שגם לא נגד הצ'כים שבקלות הין יכולים לשים לנו 3 עם קצת יותר מזל.
- ForeverRed
אנחנו כן פייבוריטים וחייבים לעבור.
זה לא מבטיח כלום כמובן.
זה לא מבטיח כלום כמובן.
- simply--red
- Title: CrazyRed
הצ'כים פיזיים מאיתנו וזה היתרון היחיד שלהם ,Melikson24 כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 11:56לתחושתי אנחנו לא עוברים היום אבל גם אם כן הייתי נזהר מלזלזל בהונגרים. בטח עם הכדורגל שאנחנו מציגים ובטח בסגל הנוכחי שלנו.
אני לא רואה במה הם נופלים מאיתנו. להפך.
בכללי אנחנו קבוצה יותר טובה והיה אפשר לראות את זה במשחק הראשון
מה שכן חייבים להגיע מרוכזים בהגנה(ע"ע הפנדל של גורדנה)וכמובן גם בהתקפה (ניצול מצבים מקס').
תלוי בנו
תנו גוף ותרצו יותר - ועוברים .
משחק על 20 מיליון ₪ . money time בהגדרה .
בהצלחה
הרכב שלי :
-------------------אליאסי----------------------
לופז------טיבי-------בלוריאן------מזרחי
--------קאנגווה--------------גורדנה--------
----------------------יוספי----------------------
אחמד------------חתואל-----------קיניונס
ספסל : מרציאנו , בריירו , סטויאנוב , אליאל פרץ , גריטה , שושנאצ'ב , ספר , תורג'מן , אליאס , גאנח , בדש .
חילופים מהבית : אליאס על קאנגווה , ספר על יוספי , פרץ על אחמד , גאנח על קיניונס , גריטה על חתואל
נגרעו מהסגל : גורדין , ראם גולן , דדיה ( פציעה ) , ויטור ( פציעה ) , מדמון , ריגן , פרהוד .
משחק על 20 מיליון ₪ . money time בהגדרה .
בהצלחה
הרכב שלי :
-------------------אליאסי----------------------
לופז------טיבי-------בלוריאן------מזרחי
--------קאנגווה--------------גורדנה--------
----------------------יוספי----------------------
אחמד------------חתואל-----------קיניונס
ספסל : מרציאנו , בריירו , סטויאנוב , אליאל פרץ , גריטה , שושנאצ'ב , ספר , תורג'מן , אליאס , גאנח , בדש .
חילופים מהבית : אליאס על קאנגווה , ספר על יוספי , פרץ על אחמד , גאנח על קיניונס , גריטה על חתואל
נגרעו מהסגל : גורדין , ראם גולן , דדיה ( פציעה ) , ויטור ( פציעה ) , מדמון , ריגן , פרהוד .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קאנגווה בהרכב במקום אליאס, כל השאר ללא שינוי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קנגאווה בהרכב על חשבון אליאס, השאר כמו בשבוע שעבר.
ספסל מספיק איכותי כדי להכריע את המשחק למקרה שנצטרך.
רק לא להיות שוקיסטים בהתחלה ולספוג גול מוקדם. בהצלחה
ספסל מספיק איכותי כדי להכריע את המשחק למקרה שנצטרך.
רק לא להיות שוקיסטים בהתחלה ולספוג גול מוקדם. בהצלחה