עשה במעט דקות הרבה יותר מכל מי שפתח והסריח את הדשא
אפשר להגיד מאכזב גם על דן ביטון וגאנח ופרץ וקינגס ועל כמעט כולם
מה נתפסתם עליו?
לא הפסיק להטריד את ההגנה של אשדוד
הביא שם כדור לגול לקינגס אחרי חילוץ ודריבל יפים
בישל ליורי
מה נבקש יותר משחקן מחליף
אחלה אחמד
התחיל רע והשתפר אבל חייב להיות יותר מרוכז וחד
יכל בעצמו לסיים עם כדור ברשת
ואל תשכח שכמעט בישל גול לאשדוד עם המסירה אחורה שם
אני מודה שכל המשחק לא הבנתי מה הוא עושה, אבל עכשיו שהדופק ירד קצת הוא עשה עבודה הגנתית מצויינת,גמר את פטאצי לגמרי.
נכון, לא נשאר לו כבר אוויר בהתקפה אבל נראה שאת המשימה העיקרית שלשמה הוא היה בהרכב הוא ביצע מצויין.
אני מודה שכל המשחק לא הבנתי מה הוא עושה, אבל עכשיו שהדופק ירד קצת הוא עשה עבודה הגנתית מצויינת,גמר את פטאצי לגמרי.
נכון, לא נשאר לו כבר אוויר בהתקפה אבל נראה שאת המשימה העיקרית שלשמה הוא היה בהרכב הוא ביצע מצויין.
שני הכנפיים של מכבי פחות תפקדו היום כי היינו פשוט יותר מעובים הגנתית והיינו הרבה יותר מבוקרים מהופעות קודמות בהן נתנו להם ים של שטח לדהור בו.
צריך להעמיק יותר בשידור החוזר אבל מהמגרש לפחות לא היה נראה שהוא עשה משהו מיוחד. בכל מקרה לא שופט אותו, זו לא העמדה שלו וזה תפקיד מאוד לא קל גם להיות צמוד לפטאצ׳י וגם לצאת קדימה, נדרשת אינטנסיביות מאוד מאוד גבוהה.
אני חושב שאתם מסתכלים לא נכון על ההופעה שלו אתמול. אחמד עלה אתמול כי קוזוך הבין (בצדק) שהמאצ אפ של מזרחי ופטאצי משאיר אותנו עפ המכנסיים למטה ועלול להוביל לעוד הרחקה כמו במשחק הקודם.
אחמד עלה אתמול קודם כל כדי לנטרל את האיום של פטאצי. ואת זה עשה לא רע בכלל, הגול לדעתי לא עליו.
כשנכנס מזרחי ועברנו לקו 4 היה צריך להוציא את אחמד שבשלב הזה כבר לא היה לו אוויר והמהירות כבר לא הייתה פקטור כי רכבנו לגרמנים על השער.