אור בלוריאן חתם ל4 עונות
Re: אור בלוריאן חתם ל4 עונות
לא מצטרף כרגע למקהלה על מגמת השיפור, היו לו אתמול 4-5 פעמים שיצא עם כדור קדימה ואיבד ישירות למתפרצת
היו אתמול בריחות לבלמים שלנו, חיפה הגיעה במחצית הראשונה ליותר מדי מצבים שהכדורים פשוט עברו בין שניהם, רק בתקציר ראיתי כמה ההחמצה של דין דוד הייתה מזעזעת.
מה שכן הם חיפו אחד על השני בצורה טובה ברוב המשחק יחד עם לופס ומזרחי שגם עשו עבודת הגנה גדולה וטאטאו הרבה התקפות של חיפה.
לגבי בלוריאן ספציפית תקראו לי אנטי אבל אני פשוט לא רגוע איתו, הוא עשה אחלה התקדמות מהקדנציה הקודמת אבל משהו שם מרגיש לי מגושם ולא אפוי עד הסוף, במבט קדימה הוא בסדר כבלם רביעי אחרי מיגי,זר נוסף ובלטקסה.
מה שכן הם חיפו אחד על השני בצורה טובה ברוב המשחק יחד עם לופס ומזרחי שגם עשו עבודת הגנה גדולה וטאטאו הרבה התקפות של חיפה.
לגבי בלוריאן ספציפית תקראו לי אנטי אבל אני פשוט לא רגוע איתו, הוא עשה אחלה התקדמות מהקדנציה הקודמת אבל משהו שם מרגיש לי מגושם ולא אפוי עד הסוף, במבט קדימה הוא בסדר כבלם רביעי אחרי מיגי,זר נוסף ובלטקסה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 05 דצמבר 2024, 09:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ומצד שני עצר כמה התקפות וחילץ כדורים אז אפשר לתת לו גם מילה טובה, בלם 3-4 מעולה בטח שיותר טוב ממה שהיה לנו עונה שעברה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
לא שחקן לרמות האלה.
ולא יהיה.
ולא יהיה.
נתן אחלה משחק אתמול וסגר שצריך
לטוב ולרע אבל בנתיים ציפתי ממנו ליותר גרוע אז ככה שהוא מפתיע אותי
לטוב ולרע אבל בנתיים ציפתי ממנו ליותר גרוע אז ככה שהוא מפתיע אותי
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
ויטור
בלטקסה
טיבי
בלוריאן
אם יבוא זר אני מתקשה לראות אותו רואה דשא
יש מקרים שעוברים אותו באלכסון כמו מים
בלטקסה
טיבי
בלוריאן

אני די בטוח שהוא מעל טיבי בהיררכיה ולמען האמת זה גם מה שצריך להיות. טיבי כבר מאוד מבוגר וברגע שמגיע בלם זר אין לו מה לחפש כאן יותרyarinbenizri94 כתב: ↑05 דצמבר 2024, 11:35ויטור
בלטקסה
טיבי
בלוריאן
1+ בלוריאן בגלל המהירות
2+ לכשיגיע זר הוא רביעי וזה אומר שטיבי יסיים את העונה וניפרד .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ואליאסי... חזר לכושר הטוב שלודר אדום בנשמה כתב: ↑05 דצמבר 2024, 09:09אור בלוריאן יחד עם בלטקסה ועכשיו עם ויטור הוא בין היתר הסיבה שאנחנו סופגים פחות, כן יש לו והיו לו טעויות נוראיות במהלך המשחקים וגם אתמול אבל זה משהו שאפשר לעבוד איתו, מפתיע אותי עד כה ובכלל זה שאנחנו עד כה עם ההגנה הטובה בליגה אחרי סיום העונה שעברה שספגנו שערים בכמויות זה מדהים
מה שכן חובת ההוכחה עליו ועל בלטקסה שיחד עם ויטור ובלם זר יתנו לנו מרכז הגנה נהדר
בשני המשחקים האחרונים נותן התעלות סטייל אלחמיד בפלייאוף 17/18.
היה פשוט פנטסטי ליד ויטור במחצית הראשונה.
היה פשוט פנטסטי ליד ויטור במחצית הראשונה.
כשמגיע מגיע.
נתן הופעה גדולה היום, טאטא כל התקפה של בית״ר יחד עם ויטור שלצידו כנראה שגם סבא בן 75 ייראה טוב.
לא להגיע לו לספוג שער מטעות כזו של חוסר מזל, בכל זאת יופי של משחק שלו.
נתן הופעה גדולה היום, טאטא כל התקפה של בית״ר יחד עם ויטור שלצידו כנראה שגם סבא בן 75 ייראה טוב.
לא להגיע לו לספוג שער מטעות כזו של חוסר מזל, בכל זאת יופי של משחק שלו.
משחק מצויין שלו , חבל שהסתבך שם עם הרגליים וקיבלנו בגול , הפתיע אותי מאוד השבוע הזה .
בלי ויטור הוא חזר להיות בלוריאן של תחילת עונה.
בגול הוא מתבלבל שם עם הכדור אח״כ הייתה לו שוב הרחקה מתוך הרחבה ישירות לירין לוי שהחמיץ מול אליאסי.
בגול הוא מתבלבל שם עם הכדור אח״כ הייתה לו שוב הרחקה מתוך הרחבה ישירות לירין לוי שהחמיץ מול אליאסי.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
בצד ההגנתי, לצד ויטור כולם בלמי נבחרת, הרחקת כדור פשוט עלתה בגול וחבל כי זה שם את שאר המשחק שלו בצד הזה בכוכבית שאחרת היה מעולה.
בצד ההתקפי, בישול מצוייין שלו אם יצליח להתמיד בזה מבלי לאבד זה כלי התקפי מצויין. בנוסף , היה כמה פעמים שפרץ קדימה בדריבל ושבר קווי הגנה במשחקים קודמים המשיך יותר מדי ואיבד ויצא מתפרצת ליריב שחסר לנו בלם אבל היום מול ביתר ידע לשחרר בזמן וזה היה מצויין.

זה שהוא יוצא קדימה ומניע כדור זה מוציא הרבה מהקבוצה , כל הכבוד לו!