מאמן מאוד שבלוני,נכשל בכל שנותיו האחרונות, באירופה הודח נגד קבוצות שהרכיבו אותן בשכונה נידחת,מדכא שחקנים,לא יציב,שכר גבוה,כושל ברכש,ואולי הכי חשוב כבר הגיע בקריירה לתקרה שלו.
טופיק הימורים/תקוות- עמדת המאמן פנויה
- ForeverRed
Re: טופיק הימורים/תקוות- עמדת המאמן פנויה
לא צריך להפוך אותו לאיזה חסר מושג.
כאיש מקצוע הוא אחד הטובים שיש לארצנו הקטנטונת להציע.
השאלה שצריכה להישאל היא מהן נקודות החוזקה שלו והאם הפרופיל שלו כמאמן מתאים להפועל באר שבע.
שני דברים שמפריעים לי אצלו:
1. סוג של רס"ר.
2. אפור עד כאב. מסרס יצירתיות.
מדובר במאמן שספסל כמה מהכישרונות הגדולים ביותר שצמחו בכדורגל הישראלי.
זה בדיוק סוג המאמנים שנכשלים פה. זו גם הסיבה שנכשל בביתר. למעשה, הוא לא באמת הצליח באף מועדון שעבד בו בשנים האחרונות.
אם כבר בחרו להתפשר על בינוני, מוכר וידוע - עדיף את בלבול.
כאיש מקצוע הוא אחד הטובים שיש לארצנו הקטנטונת להציע.
השאלה שצריכה להישאל היא מהן נקודות החוזקה שלו והאם הפרופיל שלו כמאמן מתאים להפועל באר שבע.
שני דברים שמפריעים לי אצלו:
1. סוג של רס"ר.
2. אפור עד כאב. מסרס יצירתיות.
מדובר במאמן שספסל כמה מהכישרונות הגדולים ביותר שצמחו בכדורגל הישראלי.
זה בדיוק סוג המאמנים שנכשלים פה. זו גם הסיבה שנכשל בביתר. למעשה, הוא לא באמת הצליח באף מועדון שעבד בו בשנים האחרונות.
אם כבר בחרו להתפשר על בינוני, מוכר וידוע - עדיף את בלבול.
בלבול הוא איש מקצוע הרבה יותר טוב ומתאים, מסכים.
אתמול החבר הטוב של בלבול, ברקוביץ׳, טען שבלבול סירב להגיע באמצע העונה. רק בקיץ.
אני לא הייתי ממנה את רוני לוי גם אם זה מינוי לחצי שנה(ולא יקרה, זה חוזה של לפחות שנה וחצי).
זה מתכון לצרות צרורות. פשוט כדאי לראות מה הוא עשה לחוגג וכמה לחץ הוא הפעיל מכל הכיוונים(תקשורת, מקורבים, שחקנים) כדי שיאריך לו חוזה.
הצלחה מקצועית?כנראה מאז האליפויות במכבי חיפה שגם אני הייתי לוקח באותה תקופה, לא הייתה לו שום הצלחה מקצועית.
אתמול החבר הטוב של בלבול, ברקוביץ׳, טען שבלבול סירב להגיע באמצע העונה. רק בקיץ.
אני לא הייתי ממנה את רוני לוי גם אם זה מינוי לחצי שנה(ולא יקרה, זה חוזה של לפחות שנה וחצי).
זה מתכון לצרות צרורות. פשוט כדאי לראות מה הוא עשה לחוגג וכמה לחץ הוא הפעיל מכל הכיוונים(תקשורת, מקורבים, שחקנים) כדי שיאריך לו חוזה.
הצלחה מקצועית?כנראה מאז האליפויות במכבי חיפה שגם אני הייתי לוקח באותה תקופה, לא הייתה לו שום הצלחה מקצועית.
רוני לוי לא אנטי כדורגל. הוא בסה"כ מאמן עם יותר קבלות מלרוב מאמני הליגה שלנו.
אבל יש התיישנות אדירה על הקבלות שלו ומאז, חול וכולירע (יש גביע בחיפה, אבל גביע לא נחשב מבחינתי).
רסר, משמעת, נוקשה, יציב, קשוח, לא סחבק.
כל הכינויים האלו, שייכים למאמנים מדור אחר. כאלו שעדיין עולים בטלויזיה מעת לעת ושואלים למה לא 2 חלוצים, "רוצה להבקיע, שים 2 חלוצים".
לא רוני לוי.
רוני לוי לא.
שיביאו מימר, אופיר חיים, מסאי דגו, אורי אוזן, עומרי אפק, כל מי שיסכים לקחת צ'אנס עד סוף העונה ומשם נתקדם.
רק לא רוני לוי.
אבל יש התיישנות אדירה על הקבלות שלו ומאז, חול וכולירע (יש גביע בחיפה, אבל גביע לא נחשב מבחינתי).
כל הכינויים האלו, שייכים למאמנים מדור אחר. כאלו שעדיין עולים בטלויזיה מעת לעת ושואלים למה לא 2 חלוצים, "רוצה להבקיע, שים 2 חלוצים".
לא רוני לוי.
רוני לוי לא.
שיביאו מימר, אופיר חיים, מסאי דגו, אורי אוזן, עומרי אפק, כל מי שיסכים לקחת צ'אנס עד סוף העונה ומשם נתקדם.
רק לא רוני לוי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הקבוצה במשחקים האחרונים סוף סוף הראתה קצת יכולת, אמנם לא 90 דקות וגם לא הבאנו מספיק נקודות אבל ראו שיש התקדמות ואם יוסיפו לזה 5-7 שחקני הרכב שלא היו (גו'סואה ששווה יותר מעוד שחקן, סולליך, הברזילאי,אקולטסה, ויטור, אלחמיד ואפילו גולדברג) הקבוצה לדעתי גם תביא המון נקודות הביתה.
חבל שעכשיו יבוא מאמן חדש שרק יכול להרוס ממש חבל..
תעודת עניות לעמדת המאמן שאין אפילו מישהו ראוי, חבל שאין איזה מאמן מחו"ל שמכירים ואפשר לנסות.
חבל שעכשיו יבוא מאמן חדש שרק יכול להרוס ממש חבל..
תעודת עניות לעמדת המאמן שאין אפילו מישהו ראוי, חבל שאין איזה מאמן מחו"ל שמכירים ואפשר לנסות.
- ForeverRed
הסרבי הזה יותר אנטי כדורגל מאבוקסיס.
לפחות זה בא עם תוצאות
לפחות זה בא עם תוצאות

בנוסף להכל בדבר אחד אני בטוח.Totti כתב: ↑14 פברואר 2021, 15:37רוני לוי לא אנטי כדורגל. הוא בסה"כ מאמן עם יותר קבלות מלרוב מאמני הליגה שלנו.
לא רוני לוי.
רוני לוי לא.
רק לא רוני לוי.
אם רוני לוי יהיה פה, זוס לא. ביחד הם לא יכולים להתקיים.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמת הוא לא כזה אנטי כדורגל.
ולפחות איתו נצליח ובטח שהוא עדיף על הרס"ר רוני לוי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
אם יכנסו למומ עם רוני לוי אין מצב שזב בגלל שמנסים להלחיץ את ג'קי?
לא חושב שאפשר להלחיץ את ג'קי סביב בןשמעון...בסוף סעיפי שחרור של מאמנים זה נושא מאוד לא פופולרי וזניח, כי בכל שלב רבש יכול להתפטר ולשים לגקי זובי בעובי.simply-red כתב: ↑14 פברואר 2021, 18:06אם יכנסו למומ עם רוני לוי אין מצב שזב בגלל שמנסים להלחיץ את ג'קי?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מתחזקות השמועות... 
רוני לוי בדרך...
רוני לוי בדרך...
לא יגמר טוב.....אולי יחזיק שנה עד שבן שמעון יסיים
בעסה. קיוויתי לאופיר חיים.... היה יכול להיות נוסטלגי
אם אנחנו נסבול גם את רוני לוי אני מקווה שהיא תצ׳פר אותנו אחר כך בבכר איכשהו, אולי יענקל’ה ייתן לו סטירה וכרטיס טיסה אחרי שהמועדון המאוס הזה יחרבן במכנסיים שוב