רענן את זיכרוני לגבי השלט... רק בשביל להמתיק עוד יותר את הניצחון אתמולאדום זקן כתב: לא.
אני לא שוכח מה הם עשו לנו שהיינו בשםל שלנו.
השלט שהרימו בקופסא היה אחד המשפילים שהיו לכן אני מאחל להם רק רע.
מכבי נתניה - הפועל ב"ש, גביע המדינה. יום חמישי, 19:30, נתניה
Re: מכבי נתניה - הפועל ב"ש, גביע המדינה. יום חמישי, 19:30, נתניה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הייתי אוהד הצלחות לא הייתי מתלונן על היכולת בימים של אלישע לוי שהבסנו את נתניה 4-0 או בניצחון נוסף על נתניה העונה.yakar כתב:
זה בדיוק ההגדרה של אוהד הצלחות.
שיחקנו לא טוב במיוחד, לא שונה מתקופת בכר. פשוט היה לנו מזל, והבקענו גולים.
נוסיף לזה את החולשה של נתניה, וזה שהם הלכו אחורה, עדיין יש לנו שם.
נתניה הגיעו ללא מעט מצבים מעולים. והיו יכולים לגמור את המשחק. היכולת ב20 דק' האחרונות במחצית הראשונה הייתה בזיונית.
אז כן, זה כיף לנצח בטח במשחק חשוב.
וגם בניצחון על קש לא נראנו כזה טוב.
אני לא מחפש נצחונות אני רוצה שהקבוצה תראה טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עונת עזורי מסויטת,יום חורף,גשם נופל עליך בלי הפסקה הם בתקופת שיא ושלט אחד גדול "בדרך לאילת משתינים בב"ש" בחיי איד הרגעים הכי משפילים שלי כאוהד הקבוצה.eitam כתב: רענן את זיכרוני לגבי השלט... רק בשביל להמתיק עוד יותר את הניצחון אתמול
רק 2:6 עבר את זה,זה היה רגע שאמרתי לעצמי לאיזה מצב הגענו שהפחים האלה מרימים שלט עלינו.
אבל הנה... הקראמה עושה את תפקידה היטב בשנים האחרונות.
וואלה שאלו יהיו ההשפלות שלנו.אדום זקן כתב: עונת עזורי מסויטת,יום חורף,גשם נופל עליך בלי הפסקה הם בתקופת שיא ושלט אחד גדול "בדרך לאילת משתינים בב"ש" בחיי איד הרגעים הכי משפילים שלי כאוהד הקבוצה.
רק 2:6 עבר את זה,זה היה רגע שאמרתי לעצמי לאיזה מצב הגענו שהפחים האלה מרימים שלט עלינו.
את מי הם מעניינים בכלל?
סיימו מתחתינו אותה עונה כן? כולל רביעייה בוסרמיל בפלייאוף האמצעי המשמיםאדום זקן כתב: עונת עזורי מסויטת,יום חורף,גשם נופל עליך בלי הפסקה הם בתקופת שיא ושלט אחד גדול "בדרך לאילת משתינים בב"ש" בחיי איד הרגעים הכי משפילים שלי כאוהד הקבוצה.
אגב, השלט בקופסא היה ״גמל, טעית בדרך. פה זה ליגת העל״... מודה שצחקתי
השלט שלנו על הורדת ליגה נראה כאב יותרdor69 כתב: סיימו מתחתינו אותה עונה כן? כולל רביעייה בוסרמיל בפלייאוף האמצעי המשמים
אגב, השלט בקופסא היה ״גמל, טעית בדרך. פה זה ליגת העל״... מודה שצחקתי
לפני תקופת אלונה היינו שם במשחק, אחרי שהם ניצחו הם שרו לנו "שעה וחצי נסיעה", מי כמוני ששונא נסיעות חזור אחרי הפסד מבין את השנאה
אותך הם לא מעניינים אותי הם מאוד מעניינים.bs war כתב:
וואלה שאלו יהיו ההשפלות שלנו.
את מי הם מעניינים בכלל?
בגדול,מאחל להם רק רע.
יש לי חבר אוהד נתניה, הוא אמר לי שהשלט הזה זה הדבר הכי כואב שהוא חווה בכדורגלa-t כתב: השלט שלנו על הורדת ליגה נראה כאב יותר
קונטרה אדירהred guy כתב: יש לי חבר אוהד נתניה, הוא אמר לי שהשלט הזה זה הדבר הכי כואב שהוא חווה בכדורגל
פרימו תמיד מזכיר את השלט הזה עד היום. כנראה פרטנו על המיתרים הנכוניםred guy כתב: יש לי חבר אוהד נתניה, הוא אמר לי שהשלט הזה זה הדבר הכי כואב שהוא חווה בכדורגל
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;