זה טריק ידוע מאד של בן.yedidel כתב:
יש קטע ישראלי כזה שאחרי החמצה נוראית אתה עושה פציעה כדי שיחשבו שבגלל זה פספסת
מכבי חיפה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, חיפה
Re: מכבי חיפה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, חיפה
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צודק, זריהן באמת שיחק עם האף למעלה, דואג להרוס פעולות טובות שלו, עוד דריבל ועוד דריבל, בלי שום מודעות עצמית. אופס עשיתי את זה שוב עם עוד שחקן רכש מבוגר.yossi כתב:צא מהמגננה האוטומטית על שחקני הבית. אם הוא יקבל על הראש זה יהיה רק לטובתו.
הוא משחק עם האף למעלה, תמיד נוגע המון בכדור, מנסה דברים מסובכים ובעיקר נראה כמו אחד שאין לו יותר מדי מודעות עצמית. עוד דריבל ועוד דריבל במקום להרים את הראש ולתת פס פשוט.
גם כשהוא עושה פעולה טובה הוא דואג מיד להרוס וחבל.
להגיד שהשופט חיפש אותו זה קצת מגוחך, כולל משחקי אימון זה המשחק הכמה שלו, שני? שלישי?
הוא כבר עם 2 גליצ'ים ששווים בכיף אדום ישיר. מוגזם לחלוטין.
לפעמים דווקא את זה שאתה תופס ממנו יותר אתה צריך להחזיק יותר קצר. אם הוא ימשיך בדרך הזאת, הדרך ללאומית באמת קצרה.
דדיה היום לא בהופעה אדירה אבל לגמרי הראה איך שחקן במעמדו צריך לשחק.
היה שקט, סולידי, לא חיפש להראות שהוא דני אלבס. נתן את התחת ובא על שכרו עם מחמאות.
יוספי יצטרך להוכיח שהוא ראוי להיות שחקן סגל שלנו, העונה יש הרבה שנלחמים ולכן בניגוד לשנה שעברה שם הוא היה מהבודדים שנלחמו הוא חייב שיהיה לו טיקט גדול מזה, אבל זה מרגיש שמחכים לו בפינה רק בגלל שהוא שחקן בית, למרות שהוא צעיר מכל הגל לוי וניב זריהן שספק אם כבר ישתנו בגילם בניגוד ליוספי שעוד יכול להשתפר ולהתבגר במשחק שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אז לא הבנתי, התבלבלת או החלפת? או שהחלפת בלי להתבלבל?Sir Alex Ferguson כתב:לא מתבלבל, פשוט החלפתי בתגובה שלי בינו לבין גל לוי
- ForeverRed
למה אני לא מופתע..Sir Alex Ferguson כתב:לא מתבלבל, פשוט החלפתי בתגובה שלי בינו לבין גל לוי כי מחפשים את יוספי שהיה מצוין היום עד ההרחקה במשחק שבו שחקן רכש שבוגר ממנו בגיל לא עשה פעולה אחת טובה וקיבל אדום מיותר.
מדובר בשחקן צעיר שעוד יצבור ניסיון, ושגם היום הראה דברים מעניינים כמו כדור העומק לזריהן ובעיקר המון ניידות כשהוא מכסה המון שטח. הצהוב השני היה מיותר אבל זאת הרחקה שהשופט חיפש אותה רץ עם האדום ביד ליד הצהוב ידע שיש ליוספי צהוב וחיפש את זה, הוא היה יכול להתעלם בדיוק כנו שעשה כששחקני חיפה לאחר מכן תפסו 3 פעמים שחקן שלנו ועצרו מתפרצות ולא יצאו כרטיסים.
יוספי טעה אבל יש כאן כאלה שמחפשים אותו בגלל שתחילת הדרך שלו התחילה בעיקר כי היה שחקן בית, בלי יוספי ושער הניצחון שלו מול חדרה אנחנו היום מתכוננים לשלב הבתים בגביע הטוטו במקום לעוד מפגש אירופאי.
- Sir Alex Ferguson
החלפתי בין שחקן הבית הצעיר שמחכים לו בפינה לשחקני הרכש הבוגרים יותר שהיו היום על הדשא.
- Sir Alex Ferguson
מזה שאני זה שמציב מולך מראה? אם אתה לא מופתע זה מחמאה עבורי.ForeverRed כתב: למה אני לא מופתע..
כבר היה גמור, 50-60 דקות במגרש זה המקסימום שלו.הראל כתב:...ויש לי הרגשה שזה מה שכבר טמטם את בכר והוא הוציא אותו כי החילוף שלו היה מוקדם יחסית .
אתה יודע שיש "קצת" הבדל בין אדום ב11 שחקנים שזה דבר די שכיח בכדורגל לאדום נוסף 5 דקות אחרי שכבר מראה על חוסר אחריות מהסוג שאתה שוקל אם אתה רוצה אצלך. יש לו מזל שהוא צעיר ועוד יכול ללמוד.Sir Alex Ferguson כתב:החלפתי בין שחקן הבית הצעיר שמחכים לו בפינה לשחקני הרכש הבוגרים יותר שהיו היום על הדשא.
זריהן יצא בגלל פציעה. הוא סחב רגל במשך כמה דקות.
לגבי המשחק שלו, עשה המון פעולות לא נכונות אבל שוב הראה שהוא שחקן מסוכן וישיר.
הוא צריך לשחק וכמה שיותר, זאת ההזדמנות האחרונה שלו
לגבי המשחק שלו, עשה המון פעולות לא נכונות אבל שוב הראה שהוא שחקן מסוכן וישיר.
הוא צריך לשחק וכמה שיותר, זאת ההזדמנות האחרונה שלו
זאת הנקודה שאתה מפספס, אם תמשיך להבליג לו על הדברים האלה הם יהפכו לעניין קבע.Sir Alex Ferguson כתב: צודק, זריהן באמת שיחק עם האף למעלה, דואג להרוס פעולות טובות שלו, עוד דריבל ועוד דריבל, בלי שום מודעות עצמית. אופס עשיתי את זה שוב עם עוד שחקן רכש מבוגר.
יוספי יצטרך להוכיח שהוא ראוי להיות שחקן סגל שלנו, העונה יש הרבה שנלחמים ולכן בניגוד לשנה שעברה שם הוא היה מהבודדים שנלחמו הוא חייב שיהיה לו טיקט גדול מזה, אבל זה מרגיש שמחכים לו בפינה רק בגלל שהוא שחקן בית, למרות שהוא צעיר מכל הגל לוי וניב זריהן שספק אם כבר ישתנו בגילם בניגוד ליוספי שעוד יכול להשתפר ולהתבגר במשחק שלו.
אם יוספי היה עושה פעולה איכותית על נניח 3-4 התקפות שהוא הורס זה היה מאזן גרוע, אבל הייתי אומר מילא.
אם הוא ימשיך בקו הנוכחי ולא ישנה גישה הוא יפול, וחבל כי יש לפעמים דברים קטנים שהוא כן מצליח לעשות. הוא פשוט מיד הורס.
בהתקפה שקיבל אדום נניח, אם היה מוסר שמאלה או אפילו פותח לדדיה ועושה תנועה היה יוצא גדול, כי זה היה אחלה חטיפה שמייצרת מצב מסוכן.
מה עשה במקום?
בחר בדריבל וכמעט הרס לנו את המשחק.
לא צריך להיות שחקן גדול כדי לשחק בליגה הזו. הוא כן מסוגל ויש לו עוד זמן. ככל שהוא יתקן מהר יותר ככה הסיכוי שלו ייגבר.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 21 יולי 2019, 22:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- simply-red
מהפה שלך לבכרREDZED כתב: אל תופתע עם תראה אותו ליד ויטור מול קאיירט
אני צועק הרבה זמן. לא בכח. יוספי לא בשל עדיין להרכב או לרוטצייה. לטובתו, להשאיל להתחשלות, רצוי בליגה הלאומית בקבוצה שישחק בטוח. לטובתו!!!
יוספי ממשיך את הרצף מהמשחקי אימון שכל משחק הוא שווה אדום.
אני מכיר את תומר שנים,ילד מדהים, באמת.
כרגע נראה שהשאלה תעשה לו טוב.
גל לוי בכלל לא בכיוון של שחקן ליגיטמי.
קריו, מלבד סחיטת הפנדל לא נגע בכדור וזה ממשיך להיראות לא טוב.
ועכשיו לחיובי, קלטינס עם משחק טוב. ראשון לכל כדור, רץ בלי סוף, השתחררות טובה מלחץ, יופי של משחק.
קבהא בלם נהדר.
דדיה מחליף ראוי.
אני מכיר את תומר שנים,ילד מדהים, באמת.
כרגע נראה שהשאלה תעשה לו טוב.
גל לוי בכלל לא בכיוון של שחקן ליגיטמי.
קריו, מלבד סחיטת הפנדל לא נגע בכדור וזה ממשיך להיראות לא טוב.
ועכשיו לחיובי, קלטינס עם משחק טוב. ראשון לכל כדור, רץ בלי סוף, השתחררות טובה מלחץ, יופי של משחק.
קבהא בלם נהדר.
דדיה מחליף ראוי.
לא מבין על מה הויכוח...
אי אפשר להגן על לוי ויוספי- שני הצהובים של שניהם חזרי אחריות, מטומטמים ולא מחוייבים
אי אפשר להגן על שהר- חלוץ שרץ לבד עם הפנים לשער חייב להכין לעצמו את המצב הרבה יותר טוב ולשים את הכדור ברשת
נכון שחיפה הביאה את ההפסד הזה על עצמה בעיקר אבל מחמאות ראויות להישפך פה על הרבה שחקנים שנלחמו כמו אריות ונתנו את התחת. דדיה, לויטה, עמית ביטון ומעל כולם קלטינס וקבהא נתנו משחק עצום ושאפו ענק.
זה ניצחון שייתן הרבה רוח גבית לקראת תחילת העונה ורואים בינתיים קבוצה שבאה לרוץ, להרביץ ולקחת משחקים בשיניים ומאוד מקווה שנמשיך לראות את זה
אי אפשר להגן על לוי ויוספי- שני הצהובים של שניהם חזרי אחריות, מטומטמים ולא מחוייבים
אי אפשר להגן על שהר- חלוץ שרץ לבד עם הפנים לשער חייב להכין לעצמו את המצב הרבה יותר טוב ולשים את הכדור ברשת
נכון שחיפה הביאה את ההפסד הזה על עצמה בעיקר אבל מחמאות ראויות להישפך פה על הרבה שחקנים שנלחמו כמו אריות ונתנו את התחת. דדיה, לויטה, עמית ביטון ומעל כולם קלטינס וקבהא נתנו משחק עצום ושאפו ענק.
זה ניצחון שייתן הרבה רוח גבית לקראת תחילת העונה ורואים בינתיים קבוצה שבאה לרוץ, להרביץ ולקחת משחקים בשיניים ומאוד מקווה שנמשיך לראות את זה
- simply-red
זריהן, כמו במקרה האלסנבייק, יש כישרון אבל כשהקלאבסה ריק לא יעזור כלום.
הם שניהם מקרה אבוד.
גם לעמית ביטון מגיעה מילה טובה, פה ושם פיספס אבל נתן משחק כמעט מושלם.
קלטינס החזיק את האמצע לבד, מאוד מעודד.
גם הזר הקוסטריקני הראה ניצוצות, לפחות בהתחלה.
הם שניהם מקרה אבוד.
גם לעמית ביטון מגיעה מילה טובה, פה ושם פיספס אבל נתן משחק כמעט מושלם.
קלטינס החזיק את האמצע לבד, מאוד מעודד.
גם הזר הקוסטריקני הראה ניצוצות, לפחות בהתחלה.