31.7 יום שלישי הפועל באר שבע נגד דינמו זגרב
Re: 31.7 יום שלישי הפועל באר שבע נגד דינמו זגרב
תאריך לניקוסיה יש?
שבוע הבא בית או חוץ?
שבוע הבא בית או חוץ?
אני חושב שכדאי שנפנים שקבוצה ששווה צ׳מפיונס לא תהיה פה כל עוד לא יקרה אחד מהשניים:
1. האקדמיה הזאת תתחיל להוציא פירות רציניים
2. ביטול מוחלט של הגבלת הזרים
ההפרש ביננו לא 5 שערים אחי. עם הכנה טובה יותר בקיץ ולא ממשיכים לשחק עם 2 זרים. הקרב היה הרבה יותר צמוד.CrazyRed7 כתב: אל תדאג לשאיפות שלי.
תדאג לעובדה שאתה לא יודע להפסיד לקבוצה טובה ממך בכבוד.
ואם אתה לא מבין שמדובר בקבוצה טובה יותר, תעשה קצת שיעורי בית.
ב16/17 היינו אדירים באירופה כי שיחקנו עם 5 זרים לפחות בהרכב ולפעמים 6(אינטר בחוץ) לכן גם נראנו בהתאם באירופה.
לא יכול להיות שפותחים עונה עם 2 זרים בהרכב.ויותר גרוע ש4 זרים האחרים(חוץ מויטור) לא פקטור בכלל.
חודש יש לנו לתקן את המצב על מנת לזכות שוב באליפות. יעלה לא מעט כסף. אבל על טעויות משלמים כמו שאנחנו יודעים.
וכמובן לסגור את הסיפור עם טוני ואוגו. חייבים להישאר!
משחק ראשון בבית שבוע הבא ב9/8.ReDo כתב:תאריך לניקוסיה יש?
שבוע הבא בית או חוץ?
הגומלין שבוע אחרכך.
ברור שההפרש לא 5.M.I.O כתב:
ההפרש ביננו לא 5 שערים אחי. עם הכנה טובה יותר בקיץ ולא ממשיכים לשחק עם 2 זרים. הקרב היה הרבה יותר צמוד.
ב16/17 היינו אדירים באירופה כי שיחקנו עם 5 זרים לפחות בהרכב ולפעמים 6(אינטר בחוץ) לכן גם נראנו בהתאם באירופה.
לא יכול להיות שפותחים עונה עם 2 זרים בהרכב.ויותר גרוע ש4 זרים האחרים(חוץ מויטור) לא פקטור בכלל.
חודש יש לנו לתקן את המצב על מנת לזכות שוב באליפות. יעלה לא מעט כסף. אבל על טעויות משלמים כמו שאנחנו יודעים.
וכמובן לסגור את הסיפור עם טוני ואוגו. חייבים להישאר!
פשוט יש כאן אנשים שמנסים להפוך אותם לאיזה קבוצה בינונית ובשביל מה?בשביל לפאר את הכישלון שלנו. פשוט וקל.
עם שישה זרים איכותיים, הסיכויים היו 50-50. אין ספק בכלל, במיוחד אחרי המכירות שהקרואטים ביצעו בקיץ, בשילוב טרנר בשיאו.
לא חייבים לבטל הגבלת זרים.dor69 כתב:אני חושב שכדאי שנפנים שקבוצה ששווה צ׳מפיונס לא תהיה פה כל עוד לא יקרה אחד מהשניים:
אם תשקיע בזרים ותביא זרים לעמדות החלשות שלך ולא מה שעשו בקיץ. תוכל לעלות.
אם תפגע ב5/6 זרים זה אפשרי אחי.
והזרים חייבים לעשות איתך את ההכנה כולל מחנה האימונים.להביא זרים בסמוך למשחק בסיבוב מתקדם באירופה ואלרי שהקבוצה התחילה את ההכנות לעונה. לא יתרום לך כלום באותו קיץ.
זה בדיוק מה שאמרתי.zivmay כתב:עם שישה זרים איכותיים, הסיכויים היו 50-50. אין ספק בכלל, במיוחד אחרי המכירות שהקרואטים ביצעו בקיץ, בשילוב טרנר בשיאו.
זה מעיד על האיכות של זאגרב עם הסיכויים 50:50 כשאנחנו עם 6 זרים טובים(או נניח ויטור, בוזגלו והובאן איתנו).
מדובר בקבוצה חזקה.
אין צורך לפאר את ההפסד שלנו, התוצאה וההרכב עושים זאת מספיק טוב.
זאגרב קבוצה טובה, גם ניקוסיה. עם הכנה טובה וקבוצה טובה זה לא יותר מ60/40 להם בשלב כזה של העונה ופה כשלנו.
רכש שלקח אותנו אחורה, פציעות ושחקנים לא בכושר.
קורה למועדונים גדולים מאיתנו. לא נורא כל עוד לומדים מכך.
זאגרב קבוצה טובה, גם ניקוסיה. עם הכנה טובה וקבוצה טובה זה לא יותר מ60/40 להם בשלב כזה של העונה ופה כשלנו.
אני אוהב את הדעה שלך.yossi כתב:אין צורך לפאר את ההפסד שלנו, התוצאה וההרכב עושים זאת מספיק טוב.
אשמח לשמוע מאחד כמוך תשובה לשאלה שאני שואל את עצמי, צובט ומתקשה להאמין שזה קרה לברק.
היתכן שאוהד מהמניין ידע יותר טוב מהמאמן הענק הזה מה חסר להפועל באר שבע?
ונשבע שאני לא לוקה בתסמונת "השקמיסט שמטיף לרמטכל"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שאלה שאני שואל את עצמי כמה עשרות פעמים ביום.Totti כתב: אני אוהב את הדעה שלך.
אשמח לשמוע מאחד כמוך תשובה לשאלה שאני שואל את עצמי, צובט ומתקשה להאמין שזה קרה לברק.
לא ברור, יש גם כנראה דברים שאנחנו לא יודעים שמשפיעים.
ב50 שנה האחרונות למרות מוחות לא קטנים עם ארנקים עמוקים אף אחד לא עשה 4 אליפויות רצוף.
כנראה שזו תקרת זכוכית עבה יותר ממה שחושבים.
החבל מבחינתנו זה שבמקרה שלנו זה אנחנו ששמנו לעצמנו רגל.
עוד אפשר לתקן. היום יש מצב שראינו סנונית ראשונה בהפקת לקחים כשסטו כלל לא שותף. אולי זה סתם מקרה, נגלה בהמשך.
ומזל טוב אח.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 31 יולי 2018, 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה לא ברור מה היה השנה מבחוץ זה היה נראה כמו התקופה של אלי זינו.Totti כתב: אני אוהב את הדעה שלך.
העניין עם סטו הרבה יותר מטריד.
יש לו שני סרטונים ברשת, מצפייה קלה בשניהם אפשר להבין שהוא לא השחקן שאנחנו מחפשים. מילא היה נופל על הקטגוריה של שחקני יוטיוב כאשר במציאות הם לא פחות גרועים מאורן ניסים, אבל אפילו הסרטונים משמימים.
יש לו שני סרטונים ברשת, מצפייה קלה בשניהם אפשר להבין שהוא לא השחקן שאנחנו מחפשים. מילא היה נופל על הקטגוריה של שחקני יוטיוב כאשר במציאות הם לא פחות גרועים מאורן ניסים, אבל אפילו הסרטונים משמימים.
אתה אפילו לא נוגע בשורש ההזיה:zivmay כתב:העניין עם סטו הרבה יותר מטריד.
הוא מגן ימני שהוסב מידי פעם לקישור. על שום מה בנו עליו כקשר הורס ובמה הוא עדיף על וובה בראון.
אגב, הכוונה בהבאה שלו לטעמי היתה סוג של "קלטינס". אז אם ביתר מתפרקת, אפשר היה לחתור למקור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סאבו ואסלנבק - צ'ק אין
פקאהרט וקורהוט - צ'ק אאוט
ויפה שעה אחת קודם
פקאהרט וקורהוט - צ'ק אאוט
ויפה שעה אחת קודם