אריק סאבו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: אריק סאבו

שליחה על ידי South Boy »

CrazyRed7 כתב:סאבו שחקן מצוין. להגיד עליו בינוני זה מצחיק.

לגבי השוק שאמרת, אז על כל הובאן ואוגו יש 5 קואנקות. הסיכוי לנפילה גדול הרבה יותר ורגע לפני המוקדמות, עדיף מישהו שאתה יודע מה תקבל ממנו(וזה מתאים לבכר כנראה) ולא יצטרך שום התאקלמות בארץ.
מה גם שזר שמשחק בליגה אחרת לא ימהר לחתום כאן בשלב הזה. אנחנו ברירת מחדל. אז אם היו מחכים לשחקנים מבחוץ הייתם מתלוננים שההכנות למוקדמות נדפקות.
לא אמרתי שסאבו שחקן בינוני, אמרתי שהשיטה שבה לוקחים כל מה שקצת טוב בליגה ולא מרחיבים אופקים תעלה לנו בבינוניות בטווח הארוך.
מאיפה הבאת את היחס הזה שעל כל הובאן ואוגו יש 5 קואנקות? איך בכלל קובעים מה הסיכוי של זר להתאקלם במדינה ובכדורגל המקומי? יש מחלקות סקאוטינג בעולם שעושים לכל שחקן שהם מעוניינים בו ניתוח אופי כדי לקבוע האם הוא מתאים למקום שאליו רוצים להביא אותו מעבר לניתוח מקצועי, אם באמת ירדו לרזולוציות כאלה זה יהיה ממש רחוק מלהיות הימור, וזה לא משהו לא בר ביצוע מבחינת המועדון.
מה זאת האמירה הכללית הזאת שחקן שמשחק בליגה אחרת לא ימהר לחתום כאן? אנחנו ממש לא ברירת מחדל, קבוצה הישגית עם הופעות באירופה כבר כמה עונות, הכול ביחס למי שאנחנו מתעניינים בו.
לדעתי האישית סאבו פחות מתאים לפרופיל השחקן שאנחנו צריכים באמצע, הוא לא מהיר בצורה יוצאת דופן, הוא לא מנהל משחק ברמה גבוהה מדי, הוא לא מחלץ כדורים גדול, בקושי מאיים על השער מקו שני, בעיניי הוא אפילו לא יציב מספיק כדי שאפשר יהיה לבנות על יכולת שיא שלו לאורך זמן, הוא כן יכול להיות טוב אבל אם במועדון לא מפחדים להצהיר שהמטרה היא להעפיל לליגת האלופות והציפיות שלנו צריכות להיות בהתאם אז אני חושב שבמרכז השדה צריך שיעמוד מישהו קצת יותר טוב מאריק סאבו.
וכן, כדי לשבור את תקרת הזכוכית ולהביא לכאן שחקנים שיזכרו לדורות קדימה צריך גם לקחת את הסיכון שאולי זה לא יצליח, כדורגל זה לא תורה מדויקת ולדעתי ביחס עלות מול תועלת שיכולה לצאת ממהלך כזה זה שווה את הסיכון.
אגב, אם יש מצב שבו קבוצה לא צריכה אלא חייבת לקחת את הסיכונים האלה עם הזרים זה המצב שלנו, סגל עמוק בצורה כמעט חסרת תקדים בכדורגל הישראלי שגם במקרה של כישלון בזרים כמו העונה יש מי שיטאטא אותו מתחת לשטיח.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

תרשו לי לפקפק בידיעה הזאת על סאבו. מציעים עליו חצי מיליון יורו בזמן שיש לנו 6 זרים ברוסטר? נשמע מופרך, אלא אם כבר מצאו לקואנקה או קורהוט קבוצה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

סאבו שחקן טוב ואם ברק גם חושב ככה אז בטוח שהוא יוציא ממנו יותר

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

תעצמו עיניים ותדמיינו שסאבו מעולם לא שיחק בביתר, עכשיו תפתחו עיניים וקבלו ידיעה שקשר פאוק ונבחרת סלובקיה מועמד אלינו.
אתם מזלזלים בסאבו בגלל שהוא שיחק בארץ, בקבוצה בלי הרבה יומרות.
הסיכוי ליפול עם זר הוא יותר גבוה מהסיכוי לפגוע בזר.
מספיק שתסתכלו על מכבי וחיפה, ותראו עם כמה זרים הם נפלו בשנים האחרונות.
סאבו שחקן שעובד קשה במגרש והפלוס שלו הוא שיש לו גם טכניקה טובה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

xboy כתב:תעצמו עיניים ותדמיינו שסאבו מעולם לא שיחק בביתר, עכשיו תפתחו עיניים וקבלו ידיעה שקשר פאוק ונבחרת סלובקיה מועמד אלינו.
אף אחד לא מזלזל בו כי הוא משחק בבית"ר, אם לצורך העניין היינו מביאים את עלי מוחמד לפניי הפציעה הייתי מרוצה.
אריק סאבו לא הראה יכולות כאלו גדולות בשביל להביא אותו לפה אלא אם כן היכולת הנוכחית של הקישור מספק ולא צריך שדרוג לקישור האמצעי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

xboy כתב:תעצמו עיניים ותדמיינו שסאבו מעולם לא שיחק בביתר, עכשיו תפתחו עיניים וקבלו ידיעה שקשר פאוק ונבחרת סלובקיה מועמד אלינו.
קשה לקבל את הטיעון הזה.
תן לאנשים פה את האסלביינק או עלי מוחמד והם עפים באוויר. בפעם האחרונה שבדקתי שניהם משחקים בישראל, בקבוצות קצת יותר קטנות מביתר ירושלים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: קשה לקבל את הטיעון הזה.
תן לאנשים פה את האסלביינק או עלי מוחמד והם עפים באוויר. בפעם האחרונה שבדקתי שניהם משחקים בישראל, בקבוצות קצת יותר קטנות מביתר ירושלים.
עם כל הכבוד, האסלבנק ומוחמד הבליחו לתקופה של 3 חודשים ופירגנתי במועדונים עם קצת פחות לחץ מבית״ר ועם הרבה פחות ציפיות(ועל הדרך גם מאמנים טובים יותר).
גם הם הימורים, לא פחות ואולי אפילו יותר מסאבו(במיוחד מוחמד לדעתי, האסלבנק לזכותו עשה דברים יפים גם בליגה ההןלנדית)

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אז אם אני מתמצת:

ויתרנו על הובאן כדי שיהיה מקום לקוונקה שצריך להיפטר ממנו כדי להביא את סאבו לעמדה של הובאן?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: עם כל הכבוד, האסלבנק ומוחמד הבליחו לתקופה של 3 חודשים ופירגנתי במועדונים עם קצת פחות לחץ מבית״ר ועם הרבה פחות ציפיות(ועל הדרך גם מאמנים טובים יותר).
גם הם הימורים, לא פחות ואולי אפילו יותר מסאבו(במיוחד מוחמד לדעתי, האסלבנק לזכותו עשה דברים יפים גם בליגה ההןלנדית)
עלתה טענה שקיים זלזול בסאבו אשר נובע מכך שהוא משחק בישראל. לכך התייחסתי.

היכולת של השחקנים האחרים היא כבר דיון בפני עצמו.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

דר אדום בנשמה כתב: אף אחד לא מזלזל בו כי הוא משחק בבית"ר, אם לצורך העניין היינו מביאים את עלי מוחמד לפניי הפציעה הייתי מרוצה.
אריק סאבו לא הראה יכולות כאלו גדולות בשביל להביא אותו לפה אלא אם כן היכולת הנוכחית של הקישור מספק ולא צריך שדרוג לקישור האמצעי...
בכר אוהב שחקנים ורסטיליים, שיודעים לשחק במספר תפקידים, לכן (בראייה שלי) הוא תמיד יעדיף שחקנים כמו סאבו על שחקנים כמו עלי מוחמד (לא הבנתי מה עפתם עליו כל כך).
סאבו שחקן אפוי, שהתאקלם יפה בארץ והגיע ממועדון עם הרבה מאוד לחצים, אני חושב שאם הוא יגיע הוא יהיה בינגו אבל ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:אז אם אני מתמצת:

ויתרנו על הובאן כדי שיהיה מקום לקוונקה שצריך להיפטר ממנו כדי להביא את סאבו לעמדה של הובאן?
אהבתי.
זה מתמצת את העניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

CrazyRed7 כתב: עם כל הכבוד, האסלבנק ומוחמד הבליחו לתקופה של 3 חודשים ופירגנתי במועדונים עם קצת פחות לחץ מבית״ר ועם הרבה פחות ציפיות(ועל הדרך גם מאמנים טובים יותר).
היה פה משתמש בשם Eelect שערך סרטון עם כל הפעולות של עלי מוחמד. לא מתכוון להחזיר את הטופיק של עלי מוחמד לחיים, רק אגיד שהדקות שהוא נתן לפני שנפצע היו פנומנליות. באמת. אני לא ראיתי הרבה זמן דבר כזה בליגה שלנו, גם אצלנו בכל תקופת בכר לא היה לנו דבר כזה. באנקר מארץ הבאנקרים. הפציעה שלו קצת גרמה לאנשים לשכוח ולכן אני מצרף אותו פה כדי לרענן את הזיכרון
https://youtu.be/Fh8i6ODkEeo" onclick="window.open(this.href);return false;

לפני שתציץ קח 2 נק' למחשבה:

- שים לב למשחק המעבר שלו, הוא מבריק. אין דברים כאלה בארץ. המינמליזם בנגיעות בכדור, קבלת החלטות של מתי ולאיפה היא הרבה הרבה מעל הממוצע. למפעלים האירופים זה יכול לעשות את ההבדל השנה.
-כתבתי את זה לפני כמה ימים ואני מרגיש צורך לחדד. חומר השחקנים שהבאנו (וגם נביא) בחצי שנה האחרונה + שיטת משחק שעיקרה מעברים מהירים וכו' שראינו בפלייאוף- אם זה הכיוון וכנראה שזה הכיוון, זה מחייב אותך בקיום של קשר שיחבר את כל העסק. דרכו אתה מרוויח עוד שחקנים שייתכן ובלעדיו יתקשו להתממש. כשיש לך דינמו מהסוג שלו אתה מביא לידי ביטוי את כל החלק הקדמי של הקבוצה. אתה הופך אותו לנושך וקטלני, בשיטת משחק של מעבר מהיר וריצה לשטחים זו עמדה קריטית.

אני מבין שאופציית עלי מוחמד היא מסובכת ויקרה אבל אם מחפשים מעבר לים זה הפרופיל קשר אמצע שצריך למצוא. זה כורח המציאות, זה מה שחסר לנו כדי להפבצע קפיצת מדרגה כקבוצה. החלק החסר שישלים את הפאזל. אריק סאבו לא כזה עם כל הצער שבדבר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מוחמד שחקן פנטסטי אבל הוא וסאבו שונים.
מה גם, ההארכת חוזה שלו לנתניה עם סעיף יציאה לחו"ל הבהירה שמנתניה הוא יצא החוצה ולא יעבור אלינו, מכבי או חיפה.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

הפועלעולה כתב:מוחמד שחקן פנטסטי אבל הוא וסאבו שונים.
מה גם, ההארכת חוזה שלו לנתניה עם סעיף יציאה לחו"ל הבהירה שמנתניה הוא יצא החוצה ולא יעבור אלינו, מכבי או חיפה.
אז אל תביא את עלי, כן תביא 50:50 עם הערך המוסף הזה. זה מה שהקבוצה צריכה לשנה הבאה, לא משנה השם של השחקן כן משנה התכונות שלו. בסאבו אין שומדבר שדומה לזה בצורה מובהקת

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הדרך היחידה להמשיך ולשלוט כאן בליגה ובמקביל לנסות ולעשות משהו באירופה זה ליצור קבוצה אגרסיבית חייתית קודם כל.
לא מכיר את סאבו מספיק בשביל לחוות עליו דעה חיובית או שלילית אבל נראה לי שזה גם קו המחשבה של ברק.
מה שבטוח שבניגוד לדעתי בעבר אכן צריך להגיע לכאן בלם מנוסה ועוד קשר לאמצע שייתן יותר אגרסיביות.
תוסיפו לזה את עזרא אולי סבע ואנחנו בכיוון חיובי.

שלח תגובה