שיר צדק
Re: שיר צדק
הגיע הזמן להגיד אבל שיר מאכזב קצת , עם כל האהבה ויש הרבה. אחרי כל המחוות שעושים לו , גם אתמול מה שמליקסון עשה. תן יחס לאוהדים ולקבוצה תגיד משהו. יש כאן קבוצה לפני שיר צדק ואחרי שיר צדק .
פרימו מסוג האנשים שיתקשר לצדק, יבקש ממנו תגובה לגבי משהו, שיר יגיד לו ״לא יכול/אסור לי לדבר״ ופרימו יעשה סיפור כמו כעת.The red one כתב: זה פשוט - שיר לא צריך לדפוק לפרימו דין וחשבון ואם צדק באופן יזום יוצר קשר עם פרימו על דבר כזה..
זה אפילו לא משנה מה אמר, אלא עצם הדרך ליצור קשר ועוד שלפני כן פרימו טוען שהם לא דיברו שנה..מילא היו בסטיס..
הוא שקרן ואני לא אאמין אף פעם לכל מילה שלו.
בקטנה.The red one כתב:דווקא מהטיפש נדלקת?
אוהד אמיתי הוא.
- ForeverRed
.The red one כתב:דווקא מהטיפש נדלקת?
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 13 מאי 2018, 18:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
מתנצל על המילה. לא במקום.
לא אכפת לי גם אם יסתבר בדיעבד שאני טועה. לא אכנע לספקולציות של עיתונאי שקרן סוג ז׳.
אני בטוח בחפות המועדון.
לא אכפת לי גם אם יסתבר בדיעבד שאני טועה. לא אכנע לספקולציות של עיתונאי שקרן סוג ז׳.
אני בטוח בחפות המועדון.
- The red one
לא, אל תתבלבל. אף אחד מאיתנו לא חושב שהמועדון אשם בפרשה או משהו כזה.CrazyRed7 כתב:מתנצל על המילה. לא במקום.
אני בטוח בחפות המועדון.
כן ייתכן שההתנהלות לא הייתה נכונה וכן רואים בין השורות שיש איזשהו קרע. אנחנו (לפחות אני לא, לא יודע מה האחרים) לא מתווכחים איתך בקטע של "המועדון אשם ואלונה סיממה את כולם וכולם מנסים להסתיר ורק אתה כי אתה אוהד אמיתי ולא אובייקטיבי לא רואה את זה". ממש לא.
הכל בסדר ואני מאוד מכבד את האש שלך בכל הנודע לקבוצה.CrazyRed7 כתב:מתנצל על המילה. לא במקום.
אני בטוח בחפות המועדון.
אבל אני הראייה שלי היא קצת אחרת.
אני קורא את כל המפה ולא בוחר להתמקד במה שנוח לי.
בלי קשר לעניין פרימו,רשמתי את זה גם ביום שישי כמדומני.
אני קצת מבואס עליו.
יש לך משהו עם הקבוצה אחלה,מה קשור הקהל?
דבר נוסף,קח את השמועות,קח את זה שהוא לא מגיע למגרש,תוסיף לזה את כל המיסתורין סביב העניין,התגובה של אלונה (שאותי באופן אישי לא מספקת) ועכשיו תכניס גם את פרימו.
משהו לא טוב קורה כאן.
בדיקה נוספת. נכון לאתמול בלילה ממקור ראשון שיר רוצה להשאר בהפועל באר שבע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
אז מה כבר יכול להשתנות בפחות מ24 שעות?גדי כתב:בדיקה נוספת. נכון לאתמול בלילה ממקור ראשון שיר רוצה להשאר בהפועל באר שבע.
בראון לא הביא לו שלוק מהוודקה רד בול שלו?
שירשום שחור על גבי אינסטגרם
אני נשאר
אני נשאר
שיר טוען שפרימו עיוות והוציא מהקשר את דבריו.
לא יודע למה הוא לא מבהיר את הדברים בעצמו.
לא שופט אותו או בא אליו בטענות. אני לא נמצא בנעליו
לא יודע למה הוא לא מבהיר את הדברים בעצמו.
לא שופט אותו או בא אליו בטענות. אני לא נמצא בנעליו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
והנה, אכן מסתובבת תמונה בוואטסאפ שנראית כאמינה. אבל פשוט חבל ששיר לא אומר את זה בקולו
מה?The red one כתב:והנה, אכן מסתובבת תמונה בוואטסאפ שנראית כאמינה. אבל פשוט חבל ששיר לא אומר את זה בקולו
https://pbs.twimg.com/media/DdFtl80X4AI ... name=large" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- yanivnew91
הזייה.
למה שיר שבאמת ידוע כאחד שמתרחק מהתקשורת, צריך להתקשר לאחד כמו פרימו שידוע כמלך הבדיות של ביצת התקשורת הישראלית.
הרי ברור שכדי לחפש פה סקופ הוא יסלף ויעוות. מיותר מאוד.
למה שיר שבאמת ידוע כאחד שמתרחק מהתקשורת, צריך להתקשר לאחד כמו פרימו שידוע כמלך הבדיות של ביצת התקשורת הישראלית.
הרי ברור שכדי לחפש פה סקופ הוא יסלף ויעוות. מיותר מאוד.