סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות

שליחה על ידי גדי »

ReDo כתב:הכי קל לכולנו להיות חכמים בדיעבד. ברק פתח עם גאדיר כי ציפה שיהיו לו שטחים ככל שיעברו הדקות ומאריבור יהיו חייבים לתקוף יותר.
הם קבוצה לא פראיירית, אבל כל כך אפורה. אין לי מושג איך חטפנו מהם גול כבר בדקה 15. זה לא שהם פתחו באיזשהו בליץ.
קודם כל אתה צודק לגבי חכמת הבדיעבד.

לגבי המשחק עצמו אז מהשנייה הראשונה זה היה ברור שהשער זה עניין של זמן. שום יוזמה או ניסיון להניע כדור בחצי של היריבה מצד אחד ומצד שני היסטריה מוחלטת בהגנה שכללה איבודי כדור ליד הרחבה (בדיוק כמו לודוגורץ חוץ) וחוסר יכולת להרחיק כדורים.
לא יודע מה ברק ציפה מגאדיר אבל מבחינת שחקן אז ברור שפקרארט הרבה יותר איכותי.
מצד אחד מעיפים כדורים למעלה ומצד שני מי שעל המגרש זה לא השחקן עם תכונות פיבוט.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אלונה:

אוהדים יקרים,
אמנם לא הגשמנו עדיין את חלום ליגת האלופות, אבל במבט רחב יותר אני יודעת שזה עוד יקרה!
עכשיו כולנו צריכים לגדול ולצמוח מתוך האכזבה. זה הכוח שלנו כמועדון.

כולנו רצינו להביא את ליגת האלופות לטוטו טרנר. פעמיים היינו קרובים, ונשחק שנה שנייה ברציפות בשלב הבתים של הליגה האירופית, הישג מדהים בפני עצמו.
זו הדרך האדירה שעשינו, זו נקודת המבט שממנה אנחנו צריכים להסתכל על ההפסד אמש, וזה גם המקום ממנו אנחנו צריכים לצמוח וללמוד. נכנסתי אתמול לחדר ההלבשה ואמרתי לשחקנים: ״זה הזמן להרים את הראש, שנה שנייה בליגה האירופית אינו דבר של מה בכך, כולנו חולמים על ליגת האלופות ואנחנו עוד נגשים את החלום שלנו, אבל אל תורידו את הראש אנחנו ממשיכים בדרך שלנו כי זה מה שמייחד את המועדון שלנו״. ואני מאמינה בזה בכל ליבי, כי למועדון שלנו יש תפקיד גדול יותר מקבוצת כדורגל. הערכים שלנו: התמדה, נחישות ועבודה קשה, הם הערכים שהובילו אותנו להצלחות, אלה הערכים שנדבק בהם והם יעלו אותנו למעלה שוב. אז נכון, לא עלינו לליגת האלופות (וזה עוד יגיע!), אבל איזו דרך מדהימה יש לנו ולכם, האוהדים שלנו, ביחד. מחיאות הכפיים שלכם בסיום המשחק ובשדה התעופה, מלמדות עד כמה המקום הזה הוא יותר מקבוצת כדורגל. להרים את הראש, להביט קדימה, ובעבודה, נחישות והתמדה, נגיע שוב למקום הזה!
שלכם,
אלונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yedidel כתב:
אבל בכל ההערכות לפני זה ומניתוח משחקי עבר שלהם אפשר לראות שהם ממש לא הקבוצה שתתחיל בבליץ ותפקיר מאחור.
אתה זוכר איזה מצב אתמול שהיה לנו שטח? הם תקפו עם מעט שחקנים אבל יעיל.
זה הכוח שלהם. אצלנו מתבלבלים כי אין להם איזה דריבליסטים מטורפים - אבל הם יודעים לנעול את הרחבה ולנצל טעויות.

חוצמזה שלי כבר נמאס לשמוע על המהירות של גאדיר, זה לא עוזר בכלום שלוקח לו רבע שעה לחשוב מה לעשות עם הכדור ברחבה.
אם הם לא מבקיעים דקה 15, עם כל הכבוד לזה שזה לא אופי המשחק שלהם, הם היו חייבים לתקוף בשלב מסויים, ואני בספק אם היו מחכים לדקה 70. גאדיר היה אמור לקבל שטחים המשחק הזה והגול מוקדם טרף את הקלפים.

מעבר לזה שלדעתי פקהארט לא כשיר עדיין ל90 דקות ברמה הזו.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

ReDo כתב:הכי קל לכולנו להיות חכמים בדיעבד. ברק פתח עם גאדיר כי ציפה שיהיו לו שטחים ככל שיעברו הדקות ומאריבור יהיו חייבים לתקוף יותר.
הם קבוצה לא פראיירית, אבל כל כך אפורה. אין לי מושג איך חטפנו מהם גול כבר בדקה 15. זה לא שהם פתחו באיזשהו בליץ.
לא ממקום של להעביר ביקורת על בכר(מאמן ענק) אבל חכמת הבדיעבד שייכת לנו האוהדים, היא לא אמורה להיות שייכת למאמן. בכר היה צריך לקרוא את התמונה, זה התפקיד שלו.
בכר היה צריך לדעת שמאריבור אף פעם לא פותחת בסערה, כל הניצחונות שלה בבית (באירופה) הן 0:1, מאריבור באופן שיטתי מאטה את קצב המשחק ומחפשת עקיצה.
בכר גם מספיק פיקח בשביל להבין שמאריבור חוששת לא פחות מאיתנו לספוג שער.
בקיצור כמו שאמרת, חכמת הבדיעבד אבל חכמה שלא אמורה להיות מנת חלקו של המאמן.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

אני כואב מאוד את ההדחה הזו, קמתי קצת מרוקן. בקרוב זה יעבור, אבל התחושה המגעילה הזו של לאבד משהו שהיה כל כך בידיים שלנו מסרב להרפות ממני. משחזר כל פרט מצמד המשחקים האלה, כל כך הרבה דברים שיכולנו לעשות אחרת..

בכל מקרה, אין פה אחד שיכול להבטיח שאם היינו עולים במערך הרגיל הם לא היו כובשים ראשונים.
הכל זה חכמה בדיעבד. לפני המשחק החזקתי בדעה שעדיף לפתוח עם 3 בלמים ונתתי היגיון מאחורי הטענה הזו.
והיה היגיון, קבוצה שחייבת לכבוש, הגנה רעועה שצריכה תוספת עזר, קישור שגם בשיאו לא עושה עבודה מספיק טובה, הצורך שלנו לדלל אותם מאחורה ואז לעקוץ..

מה שמתסכל אותי זה שבכר החליט ללכת על 3 בלמים אבל לא מהסיבות שקיוויתי.
במערך הזה אסור לך בשום פנים ואופן לתת ליריבה תחושה שאתה מפחד לספוג ולא יוזם.
היינו חייבים לטוס קדימה בכל פעם שחטפנו כדור (עשינו בדיוק ההיפך, הכל לאט), היינו חייבים לתת להם הרגשה שכל פעם שיעלו למעלה הם יענשו (עשינו בדיוק ההיפך, העלנו להם את הביטחון בכך שלא היו לנו רעיונות התקפיים).

בשני המשחקים של מאריבור היא זו הבקיעה ראשונה וגרמה לנו לרדוף אחריה. בשני המשחקים תוכנית המשחק שלהם עבדה. מתסכל. אם יש דבר אחד שבאמת מנחם אותי זה שהמתכונת הנוכחית של הקבוצה רחוקה מתקרת הזכוכית שלה. קואנקה, פקהארט שרק הגיע, שהר הפצוע, ויטור, זריהן, קשר האמצע הנוסף שאני מקווה שנביא. כבר העונה אנחנו אמורים להיות הרבה יותר טובים כשזה יתחבר. חבל רק שזה יהיה באיחור.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ReDo כתב: אם הם לא מבקיעים דקה 15, עם כל הכבוד לזה שזה לא אופי המשחק שלהם, הם היו חייבים לתקוף בשלב מסויים, ואני בספק אם היו מחכים לדקה 70. גאדיר היה אמור לקבל שטחים המשחק הזה והגול מוקדם טרף את הקלפים.

מעבר לזה שלדעתי פקהארט לא כשיר עדיין ל90 דקות ברמה הזו.
אני טענתי לפני המשחק ש3 בלמים בלי ויטור (והאמת שגם הובאן קריטי במערך הזה) לא מבטיח הגנה יותר טובה. עדיין מאמין בזה.
מה גם, שזה פורסם בכל כך הרבה מקומות, אז המאמן הסלובני התכונן לזה ופשוט תיגבר את האגפים. הם בקושי תקפו דרך האמצע.

הטעות זה הסירוב של בכר להכיר בזה שבמצבנו הנוכחי אין לנו סיכוי לנצח משחקים דרך ההגנה. עם הובאן וויטור אתה יכול לשחק על 0-0 עד החלק האחרון של המשחק בסהותהמפטון. לא עם טאהא וצדק בכושר הנוכחי.

אגב - גם אם הם היו עולים ל2-0 שער שלנו היה שם אותנו במצב שהם לחוצים יותר (כי עוד שער שלנו שווה יותר במצב כזה). ברגע שעלינו במערך שמחייב אותנו לא לספוג בכלל זה הרג אותנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בחיי שאני לא מבין אתכם.
עוד שניה עושים 3 ימי אבל בעיר לאות הזדהות ועולים עם סרטים שחורים נגד חיפה
בדיעבד הכל נכון אבל מה זה עוזר עכשיו??
למה עלה עם זה ולא עם ההוא? למה בשיטה הזאת ולא בשיטה השנייה?
יאללה חלאס זה נהיה מטחנה.
מה קרה? מה פאקן קרה? הפועל ב"ש הקבוצה שלפני 4 שנים כמעט ירדה ליגה לא עלתה לליגת האלופות,אז מה? מת העולם?
קבוצות יותר גדולות מאיתנו נכשלות שנה אחרי שנה(מישהו אמר שבא לו על רד בול?).
למה הכל בעיר הזאת חייב להיות סקנדל או פסטיבל?
קחו את עצמכם בידיים כי אתם לא מאופסים אז אל תצפו מהשחקנים להיות כאלה.
צריך לקחת את האליפות הזאת ולנסות שוב בשנה הבאה ואל תספרו לי שיהיה יותר קשה,המועדון הזה כבר הוכיח שהוא יכול לשבור כל תקרת זכוכית.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אדום זקן כתב:בחיי שאני לא מבין אתכם.
מה קרה? מה פאקן קרה? הפועל ב"ש הקבוצה שלפני 4 שנים כמעט ירדה ליגה לא עלתה לליגת האלופות,אז מה? מת העולם?
צריך לקחת את האליפות הזאת ולנסות שוב בשנה הבאה ואל תספרו לי שיהיה יותר קשה,המועדון הזה כבר הוכיח שהוא יכול לשבור כל תקרת זכוכית.
הראש אומר שאתה מאה אחוז צודק, הלב מרגיש קצת כאב כרגע.
יעבור עוד מעט, שום אסון לא קרה ויש דברים מדהימים שאפשר להשיג השנה,
פשוט יש קצת כאב. מכמה שזה היה קרוב, מהתחושה שיכולנו לעשות יותר.
פורקים קצת, יעבור.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Eelect כתב: הראש אומר שאתה מאה אחוז צודק, הלב מרגיש קצת כאב כרגע.
יעבור עוד מעט, שום אסון לא קרה ויש דברים מדהימים שאפשר להשיג השנה,
פשוט יש קצת כאב. מכמה שזה היה קרוב, מהתחושה שיכולנו לעשות יותר.
פורקים קצת, יעבור.
תקשיב,טבע האדם זה שהוא שוכח מהר.
אדון ברק בכר והעזריות שלו צריכים מחר בבוקר לנער את השחקנים ולתת להם בדיוק את אותו נאום.
אני מבטיח לך שאם הוא עושה את זה בצורה אסרטיבית מכבי חיפה תעבור התעללות.
אבל אם נמשיך ולהתבכיין אז נפסיד נק גם שם ואתה 1/6 ואז יתחיל כל החרא לצוף.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

צריך לומר את האמת. יצאנו אפסים שלא עלינו.
קיבלנו את ההזדמנות הכי טובה שיכולה להיות, ניצחנו במשחק הראשון, היינו צריכים רק להבקיע.

צריך להתאושש מזה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אדום זקן כתב: תקשיב,טבע האדם זה שהוא שוכח מהר.
אדון ברק בכר והעזריות שלו צריכים מחר בבוקר לנער את השחקנים ולתת להם בדיוק את אותו נאום.
אני מבטיח לך שאם הוא עושה את זה בצורה אסרטיבית מכבי חיפה תעבור התעללות.
אבל אם נמשיך ולהתבכיין אז נפסיד נק גם שם ואתה 1/6 ואז יתחיל כל החרא לצוף.
יש לי ביטחון עצום בקבוצה הזו. גם באירופה אני חושב שפוטנציאלית אם נשפר כמה דברים נקודתיים (שרובם לא תלויים ברכש)
נוכל לעשות דברים מאוד יפים. תחושת הכאב היא אך ורק בנוגע למה שפספסנו, לא בנוגע לעתיד.
ושוב, מסכים עם הגישה שלך.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לתחושתי.
כמו שמשחק ההשארות מול נתניה היה נקודת המפנה של המועדון, זה המשחק שיצור אצלנו את נקודת המפנה הבאה.

הפועל בש בעידן אלונה עוד תהיה קבוצת צמפיונס לגיטימית.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אדום זקן כתב:בחיי שאני לא מבין אתכם.
ריגשת אותי, כי פשוט הוצאת לי את כל המילים מהפה.
לא מבין מאיפה לאנשים האנרגיות להתעסק בכמה מר גורלנו.
אפשר להרים את הראש ויש הרבה סיבות טובות לעשות את זה.
הרבה מטרות לפנינו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ניב כתב:אלונה:

אוהדים יקרים,
אמנם לא הגשמנו עדיין את חלום ליגת האלופות, אבל במבט רחב יותר אני יודעת שזה עוד יקרה!
עכשיו כולנו צריכים לגדול ולצמוח מתוך האכזבה. זה הכוח שלנו כמועדון.

כולנו רצינו להביא את ליגת האלופות לטוטו טרנר. פעמיים היינו קרובים, ונשחק שנה שנייה ברציפות בשלב הבתים של הליגה האירופית, הישג מדהים בפני עצמו.
זו הדרך האדירה שעשינו, זו נקודת המבט שממנה אנחנו צריכים להסתכל על ההפסד אמש, וזה גם המקום ממנו אנחנו צריכים לצמוח וללמוד. נכנסתי אתמול לחדר ההלבשה ואמרתי לשחקנים: ״זה הזמן להרים את הראש, שנה שנייה בליגה האירופית אינו דבר של מה בכך, כולנו חולמים על ליגת האלופות ואנחנו עוד נגשים את החלום שלנו, אבל אל תורידו את הראש אנחנו ממשיכים בדרך שלנו כי זה מה שמייחד את המועדון שלנו״. ואני מאמינה בזה בכל ליבי, כי למועדון שלנו יש תפקיד גדול יותר מקבוצת כדורגל. הערכים שלנו: התמדה, נחישות ועבודה קשה, הם הערכים שהובילו אותנו להצלחות, אלה הערכים שנדבק בהם והם יעלו אותנו למעלה שוב. אז נכון, לא עלינו לליגת האלופות (וזה עוד יגיע!), אבל איזו דרך מדהימה יש לנו ולכם, האוהדים שלנו, ביחד. מחיאות הכפיים שלכם בסיום המשחק ובשדה התעופה, מלמדות עד כמה המקום הזה הוא יותר מקבוצת כדורגל. להרים את הראש, להביט קדימה, ובעבודה, נחישות והתמדה, נגיע שוב למקום הזה!
שלכם,
אלונה.
אם את איתי מי יכול עלינו?
לא משנה מה יקרה כל עוד האישה הזאת נמצאת בסביבה אני פשוט רגוע, אני אף פעם לא אקח כמובן מאליו את העובדה שהאישה המדהימה הזאת מחזיקה בהגה.
הצ'מפיונס זה לא המטרה, זה רק פרס. תתרכזו בעיקר!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

שמדברים על הבעיות בכדורגל הישראלי (ותמיד שמזלזלים בנבחרות "קטנות" אחרות), ההתמודדות הזאת היא בדיוק הדוגמא.
שיר צדק, טופ 3 מהבלמים בכדורגל הישראלי, עם 2 טעויות קריטיות בהתמודדות.
אתמול זה היה הוא. פעם זה היה בנאדו, או טיבי, או גרשון או כל אחד אחר.

לעומת זאת מרקו שולר וחברו אני לא זוכר פעם אחת שאיבדו ריכוז.
אפורים, משעממים וכו' וכו' - אבל שהם צריכים לסגור את השער הם סוגרים את השער.

כל הקבוצות/נבחרות הקטנות שהגיעו רחוק והפתיעו, עשו זאת דרך הגנה ממושמעת וחזקה. מהפועל באר שבע בליגה האירופית ועד יוון ביורו.
אבל בישראל, הכי חשוב שתעשה דריבל. ואז יבכו שהנבחרת מפסידה ל"אפורים" האלה.

שלח תגובה