הפועל רעננה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל רעננה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, נתניה

שליחה על ידי אדום זקן »

South Boy כתב:הלוואי והיה סיכוי שהפועל רעננה תרד ליגה.
לא מאשים אותם על בונקר הכי מפואר שראיתי מימיי, לא מאשים אותם על זה שהם רק חיפשו להעביר את הזמן מהרגע שהכניסו גול, הצורה שבה הם בזבזו זמן מבזה את הקבוצה הזאת ומבזה את הכדורגל הישראלי.
לראות את יאנקו בא לבעוט כדור חופשי ואז הוא פתאום נזכר שהוא צמא אז הוא הולך לשתות כשכולם מחכים שיבעט, לראות את בבייב (אלוהים אפילו לא יודע מה אני מאחל לך) נשכב על הדשא כאילו ירו עליו כדור של מאג והקלנועית באה לקחת אותו כאילו באו לפנות איזה לוחם גולני שנפצע במארב בלבנון ואחרי שניה הוא קם כמו פנתר מהקלנועית, לראות את אמבולה עומד על הקו עם הכדור בא להוציא חוץ ופתאום הוא זורק אותו כי הוא חייב כאן ועכשיו לקשור שרוכים. זה פשוט ביזיון, זה פשוט לא אתי להתנהג ככה. תשחקו הגנתי כמה שאתם רוצים תהיו אגרסיביים אפילו תשרפו קצת זמן פה ושם אבל מה שהיה היום היה בגדר לא ספורטיבי.
אני לא מיתמם, גם אנחנו במצבים מסוימים לאורך שנות קיומינו בזבזנו זמן, כל קבוצה עושה את זה, אבל בצורה כמו ששחקני רעננה עשו היום לא ראיתי שום קבוצה מתנהגת ואני מאחל להם שירדו ליגה והקארמה תעשה עימנו חסד, זאת פשוט התנהגות ביזיונית.
משחק חלש ומפוזר של כולם, טעות אחת של אוגו עלתה בגול, חוץ מזה כלום ושום דבר מרעננה, קורה. גם לפרארי יש פנצ'ר לפעמים.
NEXT

היה מרגש בסוף לראות את כולם ללא יוצא מן הכלל שרים ומודים לקבוצה, זה הגרעין הנאמן והאמיתי של הפועל באר שבע, הכמות הייתה מבישה אבל אני באופן אישי מעדיף איכות על כמות. מאחל לכל אוהדי טרנר שמחפשים כבר מעכשיו כרטיס לבשיקטאש שלא יזכו לדרוך יותר במשחקים של באר שבע אם הם מרשים לעצמם להזכר שהם אוהדים רק במשחקים גדולים.
וואלה,בגדול הרחבת משמעותית את מה שרשמתי.
צודק בכל אות.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

South Boy כתב:הלוואי והיה סיכוי שהפועל רעננה תרד ליגה.
לא מאשים אותם על בונקר הכי מפואר שראיתי מימיי, לא מאשים אותם על זה שהם רק חיפשו להעביר את הזמן מהרגע שהכניסו גול, הצורה שבה הם בזבזו זמן מבזה את הקבוצה הזאת ומבזה את הכדורגל הישראלי.
לראות את יאנקו בא לבעוט כדור חופשי ואז הוא פתאום נזכר שהוא צמא אז הוא הולך לשתות כשכולם מחכים שיבעט, לראות את בבייב (אלוהים אפילו לא יודע מה אני מאחל לך) נשכב על הדשא כאילו ירו עליו כדור של מאג והקלנועית באה לקחת אותו כאילו באו לפנות איזה לוחם גולני שנפצע במארב בלבנון ואחרי שניה הוא קם כמו פנתר מהקלנועית, לראות את אמבולה עומד על הקו עם הכדור בא להוציא חוץ ופתאום הוא זורק אותו כי הוא חייב כאן ועכשיו לקשור שרוכים. זה פשוט ביזיון, זה פשוט לא אתי להתנהג ככה. תשחקו הגנתי כמה שאתם רוצים תהיו אגרסיביים אפילו תשרפו קצת זמן פה ושם אבל מה שהיה היום היה בגדר לא ספורטיבי.
אני לא מיתמם, גם אנחנו במצבים מסוימים לאורך שנות קיומינו בזבזנו זמן, כל קבוצה עושה את זה, אבל בצורה כמו ששחקני רעננה עשו היום לא ראיתי שום קבוצה מתנהגת ואני מאחל להם שירדו ליגה והקארמה תעשה עימנו חסד, זאת פשוט התנהגות ביזיונית.
משחק חלש ומפוזר של כולם, טעות אחת של אוגו עלתה בגול, חוץ מזה כלום ושום דבר מרעננה, קורה. גם לפרארי יש פנצ'ר לפעמים.
NEXT

היה מרגש בסוף לראות את כולם ללא יוצא מן הכלל שרים ומודים לקבוצה, זה הגרעין הנאמן והאמיתי של הפועל באר שבע, הכמות הייתה מבישה אבל אני באופן אישי מעדיף איכות על כמות. מאחל לכל אוהדי טרנר שמחפשים כבר מעכשיו כרטיס לבשיקטאש שלא יזכו לדרוך יותר במשחקים של באר שבע אם הם מרשים לעצמם להזכר שהם אוהדים רק במשחקים גדולים.
+1000

אפרופו, כמה אוהדים הגיעו היום?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הפסד של מאמן. כבר שנה וחצי שלא אמרתי דבר כזה.
לא הבנתי למה ויתר על משחק אגפים נגד כזה בונקר ושיחק עם 600 חלוצים באמצע.
לא מבין מה אתם רוצים מסילבס ורעננה.
כל הליגה מנסה לעשות בונקר נגדנו ולא מצליחה. רובם קיבלו חמישיות.
בא מאמן עם שחקנים שלא יודעים איך קוראים אחד לשני וגורם לנו לא להצליח להיכנס לרחבה כמו שצריך מחצית שלמה.
גם בונקר צריך לדעת איך לעשות.
שיתק את וואקמה ובוזגלו.
ועדין, אלוהים שבשמיים, תעשה בבקשה שאמא של אריק ינקו תצא ממעגל הזנות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

YallaHapoel כתב: לא, על הראיון.
מה הבעיה בראיון? אמר את האמת.
רעננה זה בושה לכדורגל. מישהו צריך לעצור את הביזיון הזה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הם יכולים לעשות בונקר. אבל על בזבוזי הזמו הכי מגעילים שראיתי בחיי אני מאחל להם שלא ידעו מה זה אור.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בין סוג המשחקים שאתה אומר, כמה מליקסון היה יכול לעזור פה, איזה הבלחה של דריבל או הכנסת כדור...
לצערי משחק גרוע של כולם, אבל בראשם מר אוגו, מעניין איך התנהגו אליו בחדר הלבשה ואיך הוא היה מתנהג לשחקן שהיה עושה טעות כזאת?!
קבלו רמז, בצעקות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

באמת שהבונקר עוד היה בגדר הסביר אבל הבזבוזי זמן וואו, שחקנים קושרים שרוכים, נאנקים מכאבים על כלום ואריק ינקו האפס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

maor20094 כתב:בין סוג המשחקים שאתה אומר, כמה מליקסון היה יכול לעזור פה, איזה הבלחה של דריבל או הכנסת כדור...
לצערי משחק גרוע של כולם, אבל בראשם מר אוגו, מעניין איך התנהגו אליו בחדר הלבשה ואיך הוא היה מתנהג לשחקן שהיה עושה טעות כזאת?!
קבלו רמז, בצעקות.
היה גבר בסוף המשחק, הראשון שהגיע לקהל, הצטער ואמר שהכל באשמתו ולא באשמת שאר השחקנים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

red and white כתב: היה גבר בסוף המשחק, הראשון שהגיע לקהל, הצטער ואמר שהכל באשמתו ולא באשמת שאר השחקנים.
זה לא משנה את העובדה שהוא צודק במה שהוא אמר לגבי מה היה קורה אם שחקן אחר היה עושה את זה ואיזו תגובה הוא היה מקבל את אוגו.

תראו, זה לא סוד שאוגו פרובלמטי בהתנהגות. דיברנו על זה פה רבות. מאז הריב עם האוהד ההוא שיצא על אג'ידה, והריב עם ברדה בגביע, והראיון הזה שנתן לזריהן נדמה לי מחוץ לחדר הלבשה אחרי אלישע...דרך תנועות עצבניות על המגרש, עצבים בחילופים.

אז כשהוא היה גרזן על המגרש עוד הוחלק איכשהו...אבל כשהיכולת מדרדרת וההתנהגות הבעייתית ממשיכה - זה כבר מוגזם.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

החילוף ההזוי היה של ביטון. יצחאה שלו בתוספת למשחק החלש של קורהוט והאגפים ננעלו הרמטית.
בכר בדרך כלל מכניס את גאדיר ומוותר על שחקן אמצע כדי לעשות בלגן במרכז ולגרור משחק של רחבה לרחבה וליצור שטחים בהם שהר וגאדיר יכולים לבוא לידי ביטוי.
רעננה פשוט לא נפלו לזה, והויתור על ראדי היה מוגזם.

הם התנהגו דוחה בגיבוי הליצן עם המשרוקית (וואו כמה עצבים שדקה 93 הוא מבזבז זמן בלהוציא צהוב לשוער) אבל עשו בונקר לתפארת.
כל שחקן שמקבל כדור 3 מיד מקיפים אותו.
מישהו מנסה להיכנס דרך האמצע ומוצא בלוק של רביעייה מול הפנים.
פעם אחת אוחנה הצליח לחדור את הצפיפות והוציא כדור טוב לשהר שאני באמת לא יודע למה לא הוציא בעיטה בנגיעה. זה הדבר היחיד שהוא טוב בו.

הדבר העיקרי שצריך לדבר עליו הוא למה הגול הזה שספגנו פשוט הוציא אותנו מפוקוס וגרם לשינוי כזה.
פתחנו נהדר והשער היה באוויר. אנחנו מבקיעים ראשונים וזה עוד שלישייה קלילה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

yossi כתב:הדבר העיקרי שצריך לדבר עליו הוא למה הגול הזה שספגנו פשוט הוציא אותנו מפוקוס וגרם לשינוי כזה.
פתחנו נהדר והשער היה באוויר. אנחנו מבקיעים ראשונים וזה עוד שלישייה קלילה.
האמת שאני רוצה ליפול למקום המנטלי הזה, להסביר שבסה"כ קיבלנו גול ומאז קצת התחלנו
לאבד סבלנות, אבל הייתי רוצה שנסתכל על הצורה שבה שיחקנו אחרי הגול שקיבלנו בפרספקטיבה קצת יותר
של כדורגל. אנחנו פשוט יכולים וצריכים ללמוד לשחק טוב יותר. לעבוד יותר חזק באימונים על הנעת כדור
בשטח קטן, על תנועה נכונה מול בונקר, ועל היערכות חכמה יותר. הורגש לי שלא מצאנו שיטה
יעילה לפרוץ להם את ההגנה. זה עניין של למידה, ואין מישהו שאני סומך עליו יותר מבכר ללמוד איך
לשחק מול קבוצות סטייל רעננה שיודעות לתסכל ולעשות בונקר בחכמה.

ההפסד היום לא היה עניין של שחקן כזה או אחר אלא פשוט היערכות לא נכונה ושריפת כוחות
בצורה לא יעילה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

red and white כתב: היה גבר בסוף המשחק, הראשון שהגיע לקהל, הצטער ואמר שהכל באשמתו ולא באשמת שאר השחקנים.
אז?
זה לא פותר אותו מאשמה, וכמו שכל השחקנים סלחו לו, אני מצפה ממנו לאותו התנהגות כלפי שחקן אחר.
בלי קשר לדעתי הוא צריך קצת לשבת על הספסל, העונה הוא על כדורי אומץ יתר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב:אין מה לעשות, יש גם ימים כאלה.
צריך להרים את הראש ולהמשיך קדימה.
+1

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Red Temple כתב:אוגו משחק שני שמאבד כדורים קריטים
לא נורא קורה ממשיכים האלה
היה יכול להיות נחמד 12 הפרש חבל
משחק שלישי ברציפות שנכנסים לפיגור כשהמשחק צעיר מאוד.
לא פטנט טוב העסק הזה.
פעמיים ידענו להפוך אך לא לעולם חוסן.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Eelect כתב: האמת שאני רוצה ליפול למקום המנטלי הזה, להסביר שבסה"כ קיבלנו גול ומאז קצת התחלנו
לאבד סבלנות, אבל הייתי רוצה שנסתכל על הצורה שבה שיחקנו אחרי הגול שקיבלנו בפרספקטיבה קצת יותר
של כדורגל. אנחנו פשוט יכולים וצריכים ללמוד לשחק טוב יותר. לעבוד יותר חזק באימונים על הנעת כדור
בשטח קטן, על תנועה נכונה מול בונקר, ועל היערכות חכמה יותר. הורגש לי שלא מצאנו שיטה
יעילה לפרוץ להם את ההגנה. זה עניין של למידה, ואין מישהו שאני סומך עליו יותר מבכר ללמוד איך
לשחק מול קבוצות סטייל רעננה שיודעות לתסכל ולעשות בונקר בחכמה.

ההפסד היום לא היה עניין של שחקן כזה או אחר אלא פשוט היערכות לא נכונה ושריפת כוחות
בצורה לא יעילה.
אגב לעבוד באימונים, בלו"ז כמו זה שחווינו שמשחקים כל 3 ימים אני בספק אם יש בכלל זמן לעבוד על משהו.
לצוות המקצועי זה אתגר לא פשוט שאנחנו לא ממש שמים לב אליו.

שלח תגובה