וואלה,בגדול הרחבת משמעותית את מה שרשמתי.South Boy כתב:הלוואי והיה סיכוי שהפועל רעננה תרד ליגה.
לא מאשים אותם על בונקר הכי מפואר שראיתי מימיי, לא מאשים אותם על זה שהם רק חיפשו להעביר את הזמן מהרגע שהכניסו גול, הצורה שבה הם בזבזו זמן מבזה את הקבוצה הזאת ומבזה את הכדורגל הישראלי.
לראות את יאנקו בא לבעוט כדור חופשי ואז הוא פתאום נזכר שהוא צמא אז הוא הולך לשתות כשכולם מחכים שיבעט, לראות את בבייב (אלוהים אפילו לא יודע מה אני מאחל לך) נשכב על הדשא כאילו ירו עליו כדור של מאג והקלנועית באה לקחת אותו כאילו באו לפנות איזה לוחם גולני שנפצע במארב בלבנון ואחרי שניה הוא קם כמו פנתר מהקלנועית, לראות את אמבולה עומד על הקו עם הכדור בא להוציא חוץ ופתאום הוא זורק אותו כי הוא חייב כאן ועכשיו לקשור שרוכים. זה פשוט ביזיון, זה פשוט לא אתי להתנהג ככה. תשחקו הגנתי כמה שאתם רוצים תהיו אגרסיביים אפילו תשרפו קצת זמן פה ושם אבל מה שהיה היום היה בגדר לא ספורטיבי.
אני לא מיתמם, גם אנחנו במצבים מסוימים לאורך שנות קיומינו בזבזנו זמן, כל קבוצה עושה את זה, אבל בצורה כמו ששחקני רעננה עשו היום לא ראיתי שום קבוצה מתנהגת ואני מאחל להם שירדו ליגה והקארמה תעשה עימנו חסד, זאת פשוט התנהגות ביזיונית.
משחק חלש ומפוזר של כולם, טעות אחת של אוגו עלתה בגול, חוץ מזה כלום ושום דבר מרעננה, קורה. גם לפרארי יש פנצ'ר לפעמים.
NEXT
היה מרגש בסוף לראות את כולם ללא יוצא מן הכלל שרים ומודים לקבוצה, זה הגרעין הנאמן והאמיתי של הפועל באר שבע, הכמות הייתה מבישה אבל אני באופן אישי מעדיף איכות על כמות. מאחל לכל אוהדי טרנר שמחפשים כבר מעכשיו כרטיס לבשיקטאש שלא יזכו לדרוך יותר במשחקים של באר שבע אם הם מרשים לעצמם להזכר שהם אוהדים רק במשחקים גדולים.
צודק בכל אות.