ברדה הוא אחת הסיבות שבכלל חשבת אתמול על תיקו או ניצחוןForeverRed כתב: אין מה לעשות אחי. אני מתוסכל מהחלוצים שלנו. מתוסכל שאנחנו מגיעים בכל משחק ל-500 מצבים ובקושי מסיימים עם 1 ברשת. אי אפשר להמשיך להחמיץ ככה, כבר שנה שנייה ברציפות. אחוז ניצול המצבים שלנו הוא מביך.
וצודק. רק לבנדובסקי טוב יותר. אין עוד חלוצים בעולם.
מהדברים שלך משתמע שאתה חושב שברדה מספיק טוב כדי להיות החלוץ המוביל שלנו בעונה הבאה. אם זאת באמת דעתך, אז אין לי מה להוסיף.
לסיום אומר שהסיבה להודעות שלי בדיון הזה פחות קשורה לברדה ויותר למשה, שמיהר לפאר את הצמד שלו מול אשקלון.
שחקן כדורגל נמדד על סמך תקופה ולא על סמך משחק אחד. נגד אשקלון הוא הציל אותנו, אתמול לדעתי עלה לנו בתיקו או בניצחון.
ככה זה בכדורגל.
ברדה יפרוש בסוף העונה?
Re: ברדה יפרוש בסוף העונה?
ועדיין הבקיע 3 שערים בשני משחקים.ForeverRed כתב: אין מה לעשות אחי. אני מתוסכל מהחלוצים שלנו. מתוסכל שאנחנו מגיעים בכל משחק ל-500 מצבים ובקושי מסיימים עם 1 ברשת. אי אפשר להמשיך להחמיץ ככה, כבר שנה שנייה ברציפות. אחוז ניצול המצבים שלנו הוא מביך.
מהדברים שלך משתמע שאתה חושב שברדה מספיק טוב כדי להיות החלוץ המוביל שלנו בעונה הבאה. אם זאת באמת דעתך, אז אין לי מה להוסיף.
לסיום אומר שהסיבה להודעות שלי בדיון הזה פחות קשורה לברדה ויותר למשה, שמיהר לפאר את הצמד שלו מול אשקלון.
שחקן כדורגל נמדד על סמך תקופה ולא על סמך משחק אחד. נגד אשקלון הוא הציל אותנו, אתמול לדעתי עלה לנו בתיקו או בניצחון.
ככה זה בכדורגל.
אל תיקח את העניין איפה שנוח לך.
באותה מידה אני יכול לך שכמות המצבים שהגיע אליה ברדה בשני המשחקים האחרונים גדולה יותר מכמות המצבים שמגיע קיארטנסון וגם את זה צריך לדעת לעשות.
מסכים איתך שצריך לעבוד על ניצול המצבים,אבל חלוץ בן 35 שלא שיחק כמעט כל העונה,חוזר מפציעה מטרידה ושם לך 3 גולים לא מבין עוד איך אפשר לבוא אליו בטענות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אגב ברדה גם היה זה שבנה את המהלך, קיבל כדור ממליקסון כשכל ההגנה עליו והצליח לשמור על הכדור וגם לשלוח כדור עומק טוב מאוד למליקסון, ואז הכדור החוזר הגיע אליו וכבש.
שמח לראות שיש כאלה שמצפים מברדה לכבוש 25 שערים בעונה אחרי שבינואר כבר לא מעט כותבים קראו לו לפרוש/כבר לא ספרו עליו מקצועית, ועדין אני מסתפק ביכולת של ברדה במשחקים האחרונים, הוא מטריד את ההגנה בלי הפסקה, מגיע להרבה מאוד מצבים, כובש, אם ימשיך ביכולת הזאת עד לסוף השנה, גם אם יחמיץ פה ושם הזדמנות, אנחנו אלופים.
שמח לראות שיש כאלה שמצפים מברדה לכבוש 25 שערים בעונה אחרי שבינואר כבר לא מעט כותבים קראו לו לפרוש/כבר לא ספרו עליו מקצועית, ועדין אני מסתפק ביכולת של ברדה במשחקים האחרונים, הוא מטריד את ההגנה בלי הפסקה, מגיע להרבה מאוד מצבים, כובש, אם ימשיך ביכולת הזאת עד לסוף השנה, גם אם יחמיץ פה ושם הזדמנות, אנחנו אלופים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם בגללי אתה תוקף את אליה ומחפש אותו אישית ובקטנות אני מוכן להפסיק להגיב בנושא הזה. שלא בטעות יצא שבגללי יש אנטי לאליה. מקובל?ForeverRed כתב: אין מה לעשות אחי. אני מתוסכל מהחלוצים שלנו. מתוסכל שאנחנו מגיעים בכל משחק ל-500 מצבים ובקושי מסיימים עם 1 ברשת. אי אפשר להמשיך להחמיץ ככה, כבר שנה שנייה ברציפות. אחוז ניצול המצבים שלנו הוא מביך.
ככה זה בכדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ואללה לא יודע איך הסקת את זה מהדברים שלי, אבל בכיף.ForeverRed כתב:
מה שבטוח - עד סוף העונה, ברדה הוא החלוץ היחיד שלנו ועליו תקום או תיפול העונה. כמובן שמנטלית, אבל גם מקצועית.
תן לו גב, תן לו ביטחון, נקווה שיהיה בריא ולקראת העונה הבאה נדבר.
כל עוד הוא מוכיח שהוא יותר טוב מהאחרים בקבוצה,אין מה לדבר.
כבר הבנתי שהרבה מהאוהדים ילמדו להעריך את 'רוח ברדה' רק ביום שאחרי.
באר שבע זה ברדה לתמיד על המגרש ומחוץ למגרשRedRock כתב:
ואללה לא יודע איך הסקת את זה מהדברים שלי, אבל בכיף.
מה שבטוח - עד סוף העונה, ברדה הוא החלוץ היחיד שלנו ועליו תקום או תיפול העונה. כמובן שמנטלית, אבל גם מקצועית.
תן לו גב, תן לו ביטחון, נקווה שיהיה בריא ולקראת העונה הבאה נדבר.
כל עוד הוא מוכיח שהוא יותר טוב מהאחרים בקבוצה,אין מה לדבר.
כבר הבנתי שהרבה מהאוהדים ילמדו להעריך את 'רוח ברדה' רק ביום שאחרי.
- ForeverRed
אין אנטי לאף אחד.Sir Alex Ferguson כתב: אם בגללי אתה תוקף את אליה ומחפש אותו אישית ובקטנות אני מוכן להפסיק להגיב בנושא הזה. שלא בטעות יצא שבגללי יש אנטי לאליה. מקובל?
מבחינתי ההחמצות שלו אתמול עלו לנו בהפסד, בדיוק כפי שהשערים שלו הביאו ניצחון בשבת.
הרגשתי צורך לציין את זה כדי להראות לך שלא תמיד נכון לקפוץ בראש אחרי משחק בודד.
גם אני מוכן להפסיק להגיב בנושא הזה.
בואו נדבר עוד חודש אחרי שקיבל הזדמנויות לייצר יציבות ונראה איפה אנחנו עומדים.
כרגע אני מעדיף אותו בהרכב, לפני שהר וגאדיר.
החלוץ שהבקיע את השער הבודד של הקבוצה שלך, זה שגם בנה את המהלך לאותו שער, הוא זה שהפסיד לך את המשחק 3-1, נכון.ForeverRed כתב: אין אנטי לאף אחד.
מבחינתי ההחמצות שלו אתמול עלו לנו בהפסד, בדיוק כפי שהשערים שלו הביאו ניצחון בשבת.
הרגשתי צורך לציין את זה כדי להראות לך שלא תמיד נכון לקפוץ בראש אחרי משחק בודד.
גם אני מוכן להפסיק להגיב בנושא הזה.
בואו נדבר עוד חודש אחרי שקיבל הזדמנויות לייצר יציבות ונראה איפה אנחנו עומדים.
כרגע אני מעדיף אותו בהרכב, לפני שהר וגאדיר.
חלוץ כוכבש שער במהלך שמתחיל ממנו, מחמיץ עוד 2 מצבים ובגללו הפסדנו.
אני לא יודע אם אתה סתם אנטי או שלקחת פטריית אנטי ברדה אבל אתה הזיה אחת גדולה.
חלוצים גדולים מברדה כובשים 1 מ 3, מילא היית אומר את זה במשחק שהוא לא הבקיע ורק החמיץ אבל במשחק שהוא היחיד שמגיע למצבים והיחיד שהבקיע? הזוי אחי הזוי (ואתה יכול לחסוך את התאוריה בשקל ורבע של הנרדפים והורודפים ופלח שמאל של ברדה לא עשה תנועה נכונה שחרר אחי גם נגד אינטר רדפנו וניצחנו להגיד שהפסדנו בגלל ברדה זה להיות עיוור משנאה או חסר מושג בכדורגל לחלוטין)
- ForeverRed
1. הבקיע 1 מ-5 ולא אחד מ-3.oranu כתב:
החלוץ שהבקיע את השער הבודד של הקבוצה שלך, זה שגם בנה את המהלך לאותו שער, הוא זה שהפסיד לך את המשחק 3-1, נכון.
חלוץ כוכבש שער במהלך שמתחיל ממנו, מחמיץ עוד 2 מצבים ובגללו הפסדנו.
אני לא יודע אם אתה סתם אנטי או שלקחת פטריית אנטי ברדה אבל אתה הזיה אחת גדולה.
חלוצים גדולים מברדה כובשים 1 מ 3, מילא היית אומר את זה במשחק שהוא לא הבקיע ורק החמיץ אבל במשחק שהוא היחיד שמגיע למצבים והיחיד שהבקיע? הזוי אחי הזוי (ואתה יכול לחסוך את התאוריה בשקל ורבע של הנרדפים והורודפים ופלח שמאל של ברדה לא עשה תנועה נכונה שחרר אחי גם נגד אינטר רדפנו וניצחנו להגיד שהפסדנו בגלל ברדה זה להיות עיוור משנאה או חסר מושג בכדורגל לחלוטין)
2. מליקסון בנה את המהלך. לא ברדה.
3. לא בגללו הפסדנו. הוא שיחק מצוין. ההחמצות שלו בהחלט עלו לנו בתוצאה טובה יותר.
4. אם אלו היו לוסיו או גאדיר שמחמיצים את ההזדמנויות האלה, היו שוחטים להם פה את הצורה.
5. אכלתם תראש. אם היית קורא לעומק היית רואה שאני בסך הכל לטובתו. חלוץ צריך לדעת קודם כל לתרגם מצבים בטוחים לשערים. זה לא אומר שברדה הוא פח, אלא שנגד בשיקטש הוא החמיץ מצבים שהיו חייבים להסתיים ברשת. קורה. "הזיה", "לא מבין בכדורגל". ממש הצבא של אבי נמני. זאת דעתי והיא לא תשתנה. לא טוב לכם, דפדפו הלאה ותפסיקו לזיין בשכל.
האמת אני חושב שברדה לא החמיץ אף החמצה שחלוץ אחר גם טוב יותר לא מחמיץ. הנגיחה?? זה היה מצב מאוד קשה.ForeverRed כתב: 1. הבקיע 1 מ-5 ולא אחד מ-3.
לגבי ההחמצה אחרי החילוץ שלו אוגו, נכון החמצה, אבל לא משהו שהכריע את המשחק.
האמת היא שהייתי נתן לך עצה להיכנס למלחמה כשיש לך חיילים ולא רק עם "רוח הקרב" כי השליליות אל ברדה נראת פאטתית כשאין אף אחד טוב ממנו.
היתה לנו בעיה קשה של יצירת מצבים במשחקים האחרונים.
ברדה בפורמה הנוכחית עוזר לשפר את זה.
נקווה שזה יעיר משהו במשחק ההתקפה הקבוצתי שלנו כי הוא דעך מאוד בחודשיים האחרונים.
נקווה שזה יעיר משהו במשחק ההתקפה הקבוצתי שלנו כי הוא דעך מאוד בחודשיים האחרונים.
בדיוקEelect כתב:היתה לנו בעיה קשה של יצירת מצבים במשחקים האחרונים.
פרשתי מהדיון הוא כבר פחות מעניין, טוב לדעת שיש לנו בחור טוב פה בפורום שיודע לקלל ולשחק אותה גבר מאחורי אייפון ושאסור לנו להגיב לו לא לטעמו, אתה בדיחה חביבי.ForeverRed כתב: 1. הבקיע 1 מ-5 ולא אחד מ-3.
2. מליקסון בנה את המהלך. לא ברדה.
3. לא בגללו הפסדנו. הוא שיחק מצוין. ההחמצות שלו בהחלט עלו לנו בתוצאה טובה יותר.
4. אם אלו היו לוסיו או גאדיר שמחמיצים את ההזדמנויות האלה, היו שוחטים להם פה את הצורה.
5. אכלתם תראש. אם היית קורא לעומק היית רואה שאני בסך הכל לטובתו. חלוץ צריך לדעת קודם כל לתרגם מצבים בטוחים לשערים. זה לא אומר שברדה הוא פח, אלא שנגד בשיקטש הוא החמיץ מצבים שהיו חייבים להסתיים ברשת. קורה. "הזיה", "לא מבין בכדורגל". ממש הצבא של אבי נמני. זאת דעתי והיא לא תשתנה. לא טוב לכם, דפדפו הלאה ותפסיקו לזיין בשכל.
- ForeverRed
כשתלמד לנהל דיאלוג בוגר מבלי לכנות את הצד השני בשמות גנאי רק בגלל שדעתו מנוגדת לשלך, אז תהיה לך זכות להעביר ביקורת.oranu כתב:
פרשתי מהדיון הוא כבר פחות מעניין, טוב לדעת שיש לנו בחור טוב פה בפורום שיודע לקלל ולשחק אותה גבר מאחורי אייפון ושאסור לנו להגיב לו לא לטעמו, אתה בדיחה חביבי.
תקרא שוב את התגובות שלך ותראה מי פה הבדיחה. הפוסל במומו פוסל.
שא ברכה.
היכולת הטובה של ברדה, יכולה לשחרר את בן שהר לעמדת הקיצוני הימני, שלדעתי שם הוא יכול לעשות הרבה יותר נזק. רצוי יהיה לתת לנואקמה לנוח משחק או שניים, בזמן האחרון המגן בצד שלו מרגיש בבית זונות.