מהראן ראדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: נושא ראדי

שליחה על ידי yanivnew91 »

doctorslayer כתב:
קובר?
אני ראדי את לא קובר, אני פשוט לא חושב שהוא ברמה של הובאן, ואפילו לא מתקרב.
שחקן חמוד לרוטציה, ובעיקר למזל (4 שנים רצוף 4 אליפויות אז לא מזיק לחמישית)

בינתיים כל מי שקברתי ועזב/הועזב/נפצע רק שידרג לנו את הקבוצה.
אופיר (מיחאי גדול עליו בכמה רמות) , ברדה (ברור לכל עין אובייקטיבית שגם שהר וגם לוסיו גדולים עליו) ונקווה שגם השוער יוחלף בתום העונה.
כל מי שהועזב כולנו יכולים לראות איזה כוכבים יצאו מהם - סויסה, דור מלול, גל אראל, ארביטמן, דג'אני והדובדבן הגדול דובב.
והכי חשוב, אהוב ליבי אלישע.
נוסטרדמוס? זה אתה?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yanivnew91 כתב: נוסטרדמוס? זה אתה?
הוא גם מנבא עתידות בבזוקה ;)

ועכשיו לגביי ראדי, אם שואלים אותי מי אני מעדיף שישאר פה עונה הבאה, ראדי או הובאן אני אומר ראדי ולו בגלל שהוא נותן לנו משהו אחר, למרות שכתבתי בקיץ שאני רוצה מישהו אחר אבל מאז תחילת העונה הוא שוב מוכיח למה הוא כאן, הוא מביא איתו משהו שהיה חסר לנו וזה ווינריות עצומה וגם מספרים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

doctorslayer כתב:
קובר?
אני ראדי את לא קובר, אני פשוט לא חושב שהוא ברמה של הובאן, ואפילו לא מתקרב.
שחקן חמוד לרוטציה, ובעיקר למזל (4 שנים רצוף 4 אליפויות אז לא מזיק לחמישית)

בינתיים כל מי שקברתי ועזב/הועזב/נפצע רק שידרג לנו את הקבוצה.
אופיר (מיחאי גדול עליו בכמה רמות) , ברדה (ברור לכל עין אובייקטיבית שגם שהר וגם לוסיו גדולים עליו) ונקווה שגם השוער יוחלף בתום העונה.
כל מי שהועזב כולנו יכולים לראות איזה כוכבים יצאו מהם - סויסה, דור מלול, גל אראל, ארביטמן, דג'אני והדובדבן הגדול דובב.
והכי חשוב, אהוב ליבי אלישע.
תשנה את הכינו לplayreslayer

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

yanivnew91 כתב: נוסטרדמוס? זה אתה?
יש הבדל בין נביא לבין מבין כדורגל.
תלמד משהו קצת , כנ"ל דר.

הדבר היחיד שמשחק מזל לשחקנים כמו ראדי/שבתאי וכו' זה העניין שהם ישראלים.
לעומת זאת הובאן הוא זר (מקום מוגבל) ועדיין פה, אז כנסו קצת לפרופורציות ותחזרו אליי.
שחקן שרץ הכי הרבה מול צרפת ביורו ונותן הופעה שלא נופלת מאף שחקן שם, משווים לי אותו לראדי.
מביך.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ראדי? מזל? הבחור בגילו עובד בלי הפסקה, ממשיך לספק מספרים ומסירות מפתח, מחלץ כדורים בחלק של היריבה יותר מכל שחקן אחר, אל תהפכו אותו לאיזה שמעון הרוש, הבחור הרוויח את מקומו אצלנו ביושר ודרך עבודה קשה.
וגם אם לאורך זמן הובאן שחקן טוב יותר, ראדי הוא עדין שחקן רוטציה טובה מאוד כשבתקופה האחרונה ראדי בכושר טוב יותר מהובאן.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

חזרנו לויכוח על ראדי? שחררו. מי שמתחבר אליו בשבילו ראדי זה פירלו ומי שלא, ג'וזף טאצ'י.
חאלס לא ישתנו פה הדעות, שחררו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

nitsande כתב:חזרנו לויכוח על ראדי? שחררו. מי שמתחבר אליו בשבילו ראדי זה פירלו ומי שלא, ג'וזף טאצ'י.
חאלס לא ישתנו פה הדעות, שחררו.
למה המנעד כל כך רחב? או פירלו או ג'וזף טאצי?

הגיע הזמן שתכיר בכך שדעתך(והיא לגיטימית, לממרות שאני לא מסכים איתה), נאמרת בצורה כל כך קיצונית שגוררת את הויכוחים.

די היה לומר שאתה לא מתחבר לראדי וחושב שהוא בינוני, מבלי להקטין אותו לרמת ג'וזף טאצי או לומר ששבתאי עדיף עליו בכל יום ובכלשעה.

יש מאמן שמאוד מחזיק ממנו, זו כבר נקודת זכות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Totti כתב: למה המנעד כל כך רחב? או פירלו או ג'וזף טאצי?

הגיע הזמן שתכיר בכך שדעתך(והיא לגיטימית, לממרות שאני לא מסכים איתה), נאמרת בצורה כל כך קיצונית שגוררת את הויכוחים.

די היה לומר שאתה לא מתחבר לראדי וחושב שהוא בינוני, מבלי להקטין אותו לרמת ג'וזף טאצי או לומר ששבתאי עדיף עליו בכל יום ובכלשעה.

יש מאמן שמאוד מחזיק ממנו, זו כבר נקודת זכות
המנעד ממש לא כזה רחב,האמת שאין מנעד, במקרה של ראדי זה מקיצון לקיצון. אלה הדעות בין אם אתה רוצה לקבל אותן או לא. "אוהבי ראדי" חושבים שהוא מושלם, ואלה שלא חושבים שממש לא.
צודק טאצ'י הייתה הקצנה חמורה, ואני ממש לא חושב שהוא כזה גרוע.
אני לא על עך נחרץ כמו שאתה טוען אבל עזוב שטויות זה כבר לא חשוב, אמרתי כבר, אני מרים ידיים והולך עם הזנב בין הרגליים.

רק למען בסדר הטוב, ראדי בשיאו היה אחד הקשרים 50\50 הטובים בישראל. היום הוא לא בעשירייה הראשונה לדעתי, זהו. ממש לא טאצ'י (הקצנתי)
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

nitsande כתב: המנעד ממש לא כזה רחב,האמת שאין מנעד, במקרה של ראדי זה מקיצון לקיצון. אלה הדעות בין אם אתה רוצה לקבל אותן או לא. "אוהבי ראדי" חושבים שהוא מושלם, ואלה שלא חושבים שממש לא.
אני לא על עך נחרץ כמו שאתה טוען אבל עזוב שטויות זה כבר לא חשוב, אמרתי כבר, אני מרים ידיים והולך עם הזנב בין הרגליים.

רק למען בסדר הטוב, ראדי בשיאו היה אחד הקשרים 50\50 הטובים בישראל. היום הוא לא בעשירייה הראשונה לדעתי, זהו. ממש לא טאצ'י (הקצנתי)
תודה.

לא מתכווח עם דעתך והיא שגויה לטעמי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

nitsande כתב: המנעד ממש לא כזה רחב,האמת שאין מנעד, במקרה של ראדי זה מקיצון לקיצון. אלה הדעות בין אם אתה רוצה לקבל אותן או לא. "אוהבי ראדי" חושבים שהוא מושלם, ואלה שלא חושבים שממש לא.

אני מאוהבי ראדי ומעולם לא חשבתי שהוא מושלם ובקיץ גם אמרתי שאם יש אפשרות להביא במקומו את קהת אז צריך ללכת על זה.
אבל הוא מוכיח כל פעם מחדש עד כמה הוא ווינר ועד כמה הוא מחפה על יכולת פחות טובה בריצה נון סטופ, במספרים יפים ובהקרבה ו-ווינריות אמיתית.
חוץ מזה אף שחקן אצלנו בקבוצה (אולי חוץ מברדה) לא מושלם ככה שלבוא ולהגיד דבר כזה זה פשוט הזוי.
ובוא תגיד מי העשירייה הכי טובה של ה50-50?
כי לדעתי ראדי כן בעשירייה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: אני מאוהבי ראדי ומעולם לא חשבתי שהוא מושלם ובקיץ גם אמרתי שאם יש אפשרות להביא במקומו את קהת אז צריך ללכת על זה.
אבל הוא מוכיח כל פעם מחדש עד כמה הוא ווינר ועד כמה הוא מחפה על יכולת פחות טובה בריצה נון סטופ, במספרים יפים ובהקרבה ו-ווינריות אמיתית.
חוץ מזה אף שחקן אצלנו בקבוצה (אולי חוץ מברדה) לא מושלם ככה שלבוא ולהגיד דבר כזה זה פשוט הזוי.
ובוא תגיד מי העשירייה הכי טובה של ה50-50?
כי לדעתי ראדי כן בעשירייה.
נו דיייי, הבנאדם חושב אחרת, שחרר...

הנה ה-10:

ממן, אייבינדר, צוצוליץ, קארמבו, דגאני, אושרי רואש, דני דנון, גדי אייזינקוט, רוני סופרסטאר, רפי כהן השוער

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

doctorslayer כתב:
יש הבדל בין נביא לבין מבין כדורגל.
תלמד משהו קצת , כנ"ל דר.

הדבר היחיד שמשחק מזל לשחקנים כמו ראדי/שבתאי וכו' זה העניין שהם ישראלים.
לעומת זאת הובאן הוא זר (מקום מוגבל) ועדיין פה, אז כנסו קצת לפרופורציות ותחזרו אליי.
שחקן שרץ הכי הרבה מול צרפת ביורו ונותן הופעה שלא נופלת מאף שחקן שם, משווים לי אותו לראדי.
מביך.
נזרום איתך. אתה מבין כדורגל טוב מבכר? כי בשבת ראדי עלה לפני הובאן בהרכב כשמגבלת הזרים לא שיחקה תפקיד כי עלינו עם 4.

שלא תטעה, אני אחד מהתומכים והמעריצים הכי גדולים של הובאן אבל נכון לעכשיו ראדי בכושר יותר טוב.
אני מקווה שלא תגיע ירידה ביכולת כמו שחווה מאמצע העונה שעברה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מי הם העשירייה שלך שראדי לא נכנס לשם?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מצטער ניצן, אבל האמירות שלך משדרות הכל חוץ מאובייקטיביות. הטיעונים חסרי בסיס ואתה מתעלם מהנתונים הסטטיסטיים וגם מהדברים שכולם רואים ולא מופיעים בסטטיסטיקה.
מבלי להעליב, זה נשמע יותר כאילו ראדי דפק לך את האוטו וברח בלי להשאיר פרטים מאשר שאתה לא מתחבר לסגנון המשחק שלו.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הקילמוטרז הוא די זניח, כי קצב המשחק בארץ מזכיר יותר סבתות שהולכות לשוק בימי שישי.
בגלל זה שחקנים ישראלים כלכך גרועים יחסית לאירופה. מה שגם, שאם המאמן מבין כדורגל ולא סתם חאפר, הוא יכול לחסוך לשחקנים המון קלימטרים של ריצה כל משחק.

שלח תגובה