מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שני, 20:45, סמי עופר
Re: מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שני, 20:45, סמי עופר
אני אנסה להתייחס למשחק מקצועית ופחות ענייני סמי עופר והמנחוס.
חברים,ביחסי הכוחות היום והדגש הוא על היום,אין למכבי חיפה מה למכור מול הפועל ב"ש בכושרה הנוכחי.
כל נושא העייפות לא רלוונטי,לקבוצה שאמורה להתמודד על כל תואר אפשרי העונה העניין הזה אסור שישמש תירוץ ולא משנה מה עברנו ביום חמישי.
אני בניגוד לכולם מאוד אהבתי את התגובות של השחקנים והצוות המקצועי בסיום המשחק בסו סירו.
התלהבו אבל לא יותר מדי ומיד דיברו על מכבי חיפה והחשיבות של המשחק מולם.
קשה לי לראות את ב"ש עולים שאננים היום ועל אחת כמה שבכל הרכב או שינוי אנחנו עולים עליהם.
זה די ברור שהמשחק ייפתח בלחץ חיפאי מלא התלהבות בפתיחה וכאן ב"ש צריכה לדכא אותם וללחוץ גבוה מהפתיחה.
ההרכב המסתמן של חיפה אומר שהם הולכים לשחק על התקפות מעבר מהירות וההגנה ובמויחד צמד המגנים צריכים להיות מאוד עירניים.
אם מולנסטיין היה רואה את משחקי העבר בין הקבוצות פלט היה באנקר בהרכב,לא הסתדרנו איתו בשום משחק.
העובדה שהוא לא פותח מקלה במקצת.
אם הרוטציה של בכר נגמרת בשהר במקום לוסיו,ראדי במקום הובאן ומליקסון בהרכב אז אין כאן שום פגיעה.
בשורה התחתונה אם נבוא חדים כמו שאנחנו יודעים אין למכבי חיפה סיכוי.
חברים,ביחסי הכוחות היום והדגש הוא על היום,אין למכבי חיפה מה למכור מול הפועל ב"ש בכושרה הנוכחי.
כל נושא העייפות לא רלוונטי,לקבוצה שאמורה להתמודד על כל תואר אפשרי העונה העניין הזה אסור שישמש תירוץ ולא משנה מה עברנו ביום חמישי.
אני בניגוד לכולם מאוד אהבתי את התגובות של השחקנים והצוות המקצועי בסיום המשחק בסו סירו.
קשה לי לראות את ב"ש עולים שאננים היום ועל אחת כמה שבכל הרכב או שינוי אנחנו עולים עליהם.
זה די ברור שהמשחק ייפתח בלחץ חיפאי מלא התלהבות בפתיחה וכאן ב"ש צריכה לדכא אותם וללחוץ גבוה מהפתיחה.
ההרכב המסתמן של חיפה אומר שהם הולכים לשחק על התקפות מעבר מהירות וההגנה ובמויחד צמד המגנים צריכים להיות מאוד עירניים.
אם מולנסטיין היה רואה את משחקי העבר בין הקבוצות פלט היה באנקר בהרכב,לא הסתדרנו איתו בשום משחק.
אם הרוטציה של בכר נגמרת בשהר במקום לוסיו,ראדי במקום הובאן ומליקסון בהרכב אז אין כאן שום פגיעה.
שוב אומר, ההגנה עם צדק וויטור היא עולם אחר. לא רואה את פלט חוגג בקלות כזואדום זקן כתב:אני אנסה להתייחס למשחק מקצועית ופחות ענייני סמי עופר והמנחוס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יכול להיות.Totti כתב: שוב אומר, ההגנה עם צדק וויטור היא עולם אחר. לא רואה את פלט חוגג בקלות כזו
אבל תודה שבלעדיו זה מקל על העניין.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום זקן כתב:אני אנסה להתייחס למשחק מקצועית ופחות ענייני סמי עופר והמנחוס.
חולק עליך.
נושא העייפות רלוונטי ועוד איך. אסור או לא שזה יהיה תירוץ, ניסיון העבר מכל הקבוצות הישראליות שעשו קמפיינים אירופאיים ארוכים מלמד שהיא נותנת את אותותיה.
אתה גם די מפריז בעליונות שלנו, בסמי עופר אנחנו ממש לא עולים עליהם בכל הרכב.
האינטואציה שלי אומרת שמדובר במשחק קלאסי לאיבוד נק', וזה לפני שאני לוקח בחשבון ענייני קארמה ומסורת (מאזן אימה של 3 תיקו, 17 הפסדים ויחס שערים 52-19 ב-20 המשחקים האחרונים שלנו שם)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תירוץ ועוד איך.אורי אדום בנשמה כתב:
חולק עליך.
נושא העייפות רלוונטי ועוד איך. אסור או לא שזה יהיה תירוץ, ניסיון העבר מכל הקבוצות הישראליות שעשו קמפיינים אירופאיים ארוכים מלמד שהיא נותנת את אותותיה.
אתה גם די מפריז בעליונות שלנו, בסמי עופר אנחנו ממש לא עולים עליהם בכל הרכב.
האינטואציה שלי אומרת שמדובר במשחק קלאסי לאיבוד נק', וזה לפני שאני לוקח בחשבון ענייני קארמה ומסורת (מאזן אימה של 3 תיקו, 17 הפסדים ויחס שערים 52-19 ב-20 המשחקים האחרונים שלנו שם)
ב"ש כבר הוכיחה שהיא לא קבוצה ישראלית טיפוסית.
קבוצה שמתיימרת לקחת אליפות לא יכולה למעוד בסמי עופר ולא משנה מה הנסיבות.
אינטר ניצחה את יובה 3 ימים אחרי תצוגת נפל מולנו,אז מה? הם לא עייפים? ותיכף תגיד לי מה אתה משווה? אני משווה כי ניצחת אותם,משמע..
עינייני קארמה וסטטיסטיקה לא מעניינים אותי,הם טובים לפיקנטריה ותו לא.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום זקן כתב: תירוץ ועוד איך.
ב"ש כבר הוכיחה שהיא לא קבוצה ישראלית טיפוסית.
קבוצה שמתיימרת לקחת אליפות לא יכולה למעוד בסמי עופר ולא משנה מה הנסיבות.
אינטר ניצחה את יובה 3 ימים אחרי תצוגת נפל מולנו,אז מה? הם לא עייפים? ותיכף תגיד לי מה אתה משווה? אני משווה כי ניצחת אותם,משמע..
עינייני קארמה וסטטיסטיקה לא מעניינים אותי,הם טובים לפיקנטריה ותו לא.
לא יכולה למעוד בסמי עופר? חופשי עף לכם הסכך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא היא לא.אורי אדום בנשמה כתב:
לא יכולה למעוד בסמי עופר? חופשי עף לכם הסכך.
אם הפועל ב"ש מגיעה למשחק הזה מרוכזת ומפוקסת כמו שהיא הגיעה עד כה לכל משחק חשוב אז אין כאן שאלה בכלל.
אם היא תגיע שאננה ומזלזלת אז ברור שהיא תקבל בראש.
הבעיה שבמקום לנתח מקצועית אתם מתעסקים כל היום בסמי עופר ועינייני נאחס.
ואם אתה רושם עף לכם הסכך אז כנראה שאתה באמת עדיין לא הבנת את הכוח של הקבוצה הזאת.
אם אנחנו מגיעים באותה המחוייבות שאנחנו באים למשחקים החשובים, אנחנו תופרים אותם.
אם נבוא כפי שבאנו למשחק מול הפועל תל אביב, אנחנו נפסיד בצורה בזיונית.
אם נבוא כפי שבאנו למשחק מול הפועל תל אביב, אנחנו נפסיד בצורה בזיונית.
לא חושב שחיפה חלשה כפי שמציגים אותה.
להצביע על התוצאות האחרונות שלהם זו גם לא חכמה, מכיוון שעבורם- משחק מולנו בסמי עופר, יוציא מהם את המקסימום כמו שמשחק בסאן סירו הוציא מאיתנו את המקסימום.
אני חושב שהתמקדות השיח בכושר של 2 הקבוצות והתוצאות האחרונות שלהן פחות רלוונטי למשחק כזה.
הכל שאלה מי יבוא יותר מפוקס ומי ירצה יותר.
אני מאמין שאנחנו נבוא חדים בטירוף וניקח את הנק'. יש לנו סגל עצום ואיכותי בטירוף, עייפות של השרירים לא רלוונטית, יש מספיק שחקנים.
להצביע על התוצאות האחרונות שלהם זו גם לא חכמה, מכיוון שעבורם- משחק מולנו בסמי עופר, יוציא מהם את המקסימום כמו שמשחק בסאן סירו הוציא מאיתנו את המקסימום.
אני חושב שהתמקדות השיח בכושר של 2 הקבוצות והתוצאות האחרונות שלהן פחות רלוונטי למשחק כזה.
הכל שאלה מי יבוא יותר מפוקס ומי ירצה יותר.
אני מאמין שאנחנו נבוא חדים בטירוף וניקח את הנק'. יש לנו סגל עצום ואיכותי בטירוף, עייפות של השרירים לא רלוונטית, יש מספיק שחקנים.
טרמפ לסמי מבאר שבע? יש חיה כזאת?
- simply-red
למכבי חיפה משחק מולנו תפור בדיוק בשבילם, הם כרגע לא קבוצה שיודעת ליזום ולשלוט, לכן הם יחכו לנו מאחורה ויטוסו קדימה בכל הזדמנות, בערך מה שראינו מהם ברוב המפגשים האחרונים ביננו. אם נגיע מפוקסים ומרוכזים(בעיקר מול השער) אנחנו תופרים אותם טוב טוב.
יש מצב גדול שמליקסון יפתח יחד עם בוזגלו, אני מבין שאף אחד לא לומד את הלקח מהמשחקים נגדם.
צודק. בכר לא הוכיח עד היום שהוא מפיק לקחים ומכיר את החומר שיש לו ביד.zivmay כתב:יש מצב גדול שמליקסון יפתח יחד עם בוזגלו, אני מבין שאף אחד לא לומד את הלקח מהמשחקים נגדם.
יש לך שחקן שלא מוותרים עליו בשום מצב ועוד אחד בכושר שיא. למה לתת לשניהם לפתוח?
כי הוא רוצה להפסיד, אז הוא עושה דווקא.izguy83 כתב: צודק. בכר לא הוכיח עד היום שהוא מפיק לקחים ומכיר את החומר שיש לו ביד.
יש לך שחקן שלא מוותרים עליו בשום מצב ועוד אחד בכושר שיא. למה לתת לשניהם לפתוח?
- yanivnew91
בושה! ביזיון! שילך מפה כברסניור כתב:
כי הוא רוצה להפסיד, אז הוא עושה דווקא.