מועדי משחקים מחזור 1-35 | מתעדכן
- The red one
Re: מועדי משחקים מחזור 1-2 | מתעדכן
לא הודיעו באופן סופי שיש ליגה, סתם הנפצה של וואן. כרגע עוד אין.
אין לך גם מה לקחת את שני אם אתה מדבר על משמרות לשבוע הבא, המשחק בוודאות לא יהיה בשני.
אני במקומך הייתי חוסם רק את מוצ״ש. לא רואה סרט שהמשחק יהיה במועד אחר.
אין לך גם מה לקחת את שני אם אתה מדבר על משמרות לשבוע הבא, המשחק בוודאות לא יהיה בשני.
שבת נגיד?The red one כתב:לא הודיעו באופן סופי שיש ליגה, סתם הנפצה של וואן. כרגע עוד אין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פשוט בושה מה שקורה שם.
- The red one
מוצ״ש זה חלק מיום שבת..
Totti כתב: שבת נגיד?
לא הבנת אח, למזלי בשבת הזאת אני בכל מקרה לא עובד, אבל בשבוע הבא יכולים ליפול שני משחקים. המשחק נגד סכנין יכול להיות בשבת הזאת(אני מקווה)/ראשון/שני של שבוע הבא.The red one כתב:לא הודיעו באופן סופי שיש ליגה, סתם הנפצה של וואן. כרגע עוד אין.
המשחק נגד בני יהודה בחוץ(איפה הם מארחים דרך אגב?) יכול להיות בשבת הבאה/ראשון/שני עוד שבועיים.
נערך לאחרונה על ידי Noam98 ב 06 ספטמבר 2016, 11:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
נהיית כבד מאז שסיימת פסיכומטרי.The red one כתב:מוצ״ש זה חלק מיום שבת..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
בני יהודה מארחים במושבה אבל במחזור מס' 4 אנחנו בסמי עופר מול מכבי חיפה.Noam98 כתב: לא הבנת אח, למזלי בשבת הזאת אני בכל מקרה לא עובד, אבל בשבוע הבא יכולים ליפול שני משחקים. המשחק נגד סכנין יכול להיות בשבת הזאת(אני מקווה)/ראשון/שני של שבוע הבא.
המשחק נגד בני יהודה בחוץ(איפה הם מארחים דרך אגב?) יכול להיות בשבת הבאה/ראשון/שני עוד שבועיים.
המשחק מול מכבי חיפה לא יהיה בוודאות ביום שבת. סביר להניח שגם לא ביום ראשון (הרי הקבוצה רק נוחתת בשישי בבוקר בנתב"ג).
אני מעריך שהיום/מחר תצא הודעה על הגעה להסכם ואז הם ישחררו בבום לפחות 5 מחזורים קדימה.
צודק, טעות שלי. הרגעת אותי קצת...The red one כתב: בני יהודה מארחים במושבה אבל במחזור מס' 4 אנחנו בסמי עופר מול מכבי חיפה.
המשחק מול מכבי חיפה לא יהיה בוודאות ביום שבת. סביר להניח שגם לא ביום ראשון (הרי הקבוצה רק נוחתת בשישי בבוקר בנתב"ג).
אני מעריך שהיום/מחר תצא הודעה על הגעה להסכם ואז הם ישחררו בבום לפחות 5 מחזורים קדימה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- The red one
כמובן, להבא יתוקן.
אגב - אם אנחנו מסתכלים קדימה, המשחק במחזור מס' 6 בטרנר נגד מכבי פ"ת ייאלץ לדחות או שנצטרך לשחק פעמיים תוך 48 שעות:
29/9 חמישי מארחים את סאות'המפטון בטרנר
30/9 יום שישי
1/10 שבת - אופציה לשחק אבל שוב..פעמיים תוך 48 שעות..
2/10 יום ראשון אבל ערב חג ראש השנה
3-4/10 חג
מכבי תל אביב משחקת ב29 באירלנד, ככה שבוודאות ידחו את המשחק שלה כי הם בטח רק ינחתו בארץ בשישי בבוקר/צהריים ולא יתנו להם לשחק בשבת בערב, אז סביר להניח שגם את שלנו יעבירו לזמן מת אחר.
אגב - אם אנחנו מסתכלים קדימה, המשחק במחזור מס' 6 בטרנר נגד מכבי פ"ת ייאלץ לדחות או שנצטרך לשחק פעמיים תוך 48 שעות:
30/9 יום שישי
3-4/10 חג
מכבי תל אביב משחקת ב29 באירלנד, ככה שבוודאות ידחו את המשחק שלה כי הם בטח רק ינחתו בארץ בשישי בבוקר/צהריים ולא יתנו להם לשחק בשבת בערב, אז סביר להניח שגם את שלנו יעבירו לזמן מת אחר.
לא קשור למשחקים, אבל תענוג ראש השנה ראשון עד שלישי..The red one כתב:כמובן, להבא יתוקן.
אגב - אם אנחנו מסתכלים מאוד קדימה, המשחק במחזור מס' 6 בטרנר נגד מכבי פ"ת ייאלץ לדחות או שנצטרך לשחק פעמיים תוך 48 שעות:
30/9 יום שישי
3-4/10 חג
טוטי מה עם נושא משחק?
- The red one
כל עוד אין משחק למה שיפתח נושא משחק?yedidel כתב:טוטי מה עם נושא משחק?
- The red one
כל עד המנהלת לא מוציאה הודעה רשמית - אין הסכם. אתמול ONE יצאו בפוש שיש הסכם, היום יצאו בפוש "רשמי: יש הסכם" ובפועל..נאדה...CrazyRed7 כתב:יש הסכם
ברור לכולנו הרי שכן יהיה מחזור בשבת, אלה גם היו התגובות כשהמנהלת הוציאה את ההודעה בשבוע שעבר. ועדיין..כל עוד אין מועדים והודעה מהם..כל הפושים האלה לא שווים הרבה.
כמו שאמרתי מקודם, אני מאוד מקווה שכשתצא ההודעה על ההסכם היום/מחר, הם גם יוציאו בבת אחת כמה מחזורים טובים קדימה. אין סיבה שלא.