עלילות (?) דוידזאדה
Re: דוידזאדאיכס?
אל תהיו נאיבים!
מהרגע שהוא עבר לדודו דהאן הוא הסתנוור מההצעות המפתות שהוא קיבל.
אופיר דפק פארטיה והוא עשה את זה כבר בעבר, הוא יודע שאין לו תחליף ראוי אף על פי שהוא לא יודע להרים כדור אחד נורמלי לרחבה אבל הוא עושה קרקס לאלונה ולבכר.
הוא יכול להגיד לרופא שהוא לא חש בטוב ועדיין בפועל הוא לא היה חולה.
זה לא שהוא עשה MRI וגילו איזושהי פציעה.
לא הייתם בביקורופא ואמרתם שאתם לא מרגישים טוב והביאו לכם גימלים?!
אל תהיו ילדים!
מהרגע שהוא עבר לדודו דהאן הוא הסתנוור מההצעות המפתות שהוא קיבל.
אופיר דפק פארטיה והוא עשה את זה כבר בעבר, הוא יודע שאין לו תחליף ראוי אף על פי שהוא לא יודע להרים כדור אחד נורמלי לרחבה אבל הוא עושה קרקס לאלונה ולבכר.
הוא יכול להגיד לרופא שהוא לא חש בטוב ועדיין בפועל הוא לא היה חולה.
זה לא שהוא עשה MRI וגילו איזושהי פציעה.
לא הייתם בביקורופא ואמרתם שאתם לא מרגישים טוב והביאו לכם גימלים?!
אל תהיו ילדים!
Re: דוידזאד-סיק
דר, מה שהייה בעבר לא דומה ולו במעט למהומה שהחלה הבוקר, ימים ספורים לפני משחק כ"כ חשוב ולאחר שיעקב בוזגלו כבר בישל את כולנו על אש קטנה כך שלא צריך הרבה כדי שהקהל "יצא" על דוידזאדה והוא יקבל בראש את כל מה שהתאפקו עם בוזגלו.דר אדום בנשמה כתב:אופיר כבר החרים בעבר ככהה שלא נראה לי שהייתה לו סיבה להבהל מהעניין.
+1אדום זקן כתב:מספיק עם הנאיביות שלכם.
קרה גם קרה,אין עשן בלי אש.
כל האתרים מפרסמים פחות או יותר את אותם דברים,כנראה מהפאניקה שנכנסו שם החליטו לתת את התגובה הזאת.
אופיר עשה את זה בעבר ואני לא מבין מה הקשר לדהאן?
אותו הדבר הוא עשה שאבי נימני היה הסוכן שלו שאמר גם שהוא התנגד בתוקף למהלך.
אם באמת לא קרה כלום הוא היה מוציא הודעה בפייסבוק או וואט אבר שהכל קשקוש בלבוש והוא מרוכז נטו במשחק
עשה את זה? לא.
קשה לי להאמין שההודעה שיצאה מדויקת.
- red and white
- Title: Almog
כל הגורמים הקשורים לפרשה אומרים שאופיר חולה ,אני מאמין להם.
יאללה חלאס כבר
מה אתם נהנים לעשות נזק לקבוצה עם האווירת מלחמה הזאת
המועדון הוציא הודעה, גם אופיר, גם הסוכן יאללה שחררו
אתם מתים שיגיעו 2 מגנים חדשים במקום ביטון ואופיר, ותעשו הכל כדי שזה יקרה, איכס
יש לנו משחק סופר חשוב ברביעי, משחק שאולי יתן לנו עונה אירופית ארוכה כמו שתמיד חלמנו, למה להרוס את האווירה ולהוריד ככה ביטחון לשחקן.
יש לנו משחק סופר חשוב ברביעי, משחק שאולי יתן לנו עונה אירופית ארוכה כמו שתמיד חלמנו, למה להרוס את האווירה ולהוריד ככה ביטחון לשחקן.
- dardasmiley
שמעון א כתב:יאללה חלאס כבר
+15000
אין אנשים מתים על זה. על כל בלאגן יחגגו כאן ובפייס, יוציאו את המיץ. וכשממש משעמם ימציאו דברים וידונו עליהם ברצינות (מצב הברכיים של אוגו לדוגמה)שמעון א כתב:יאללה חלאס כבר
המטרה מקדשת את האמצעים. מצא דרך/עזרו לו לרדת מהעץ. מקובל.
שכל כולו, יחד עם הקבוצה יתעסקו בשבוע הקריטי של הקבוצה. כשיהיה זמן לעשות חושבים, סומך על מקבלי ההחלטות שיהיו בעלי זיכרון של פיל.
שכל כולו, יחד עם הקבוצה יתעסקו בשבוע הקריטי של הקבוצה. כשיהיה זמן לעשות חושבים, סומך על מקבלי ההחלטות שיהיו בעלי זיכרון של פיל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

נקווה שאחרי אולמפיאקוס יתחילו לחפש מגן מחוייב ומקצוען ולא חובבן שמתנהג כמו שחקן ישראלי מצוי.
חברים כל הדיבורים מסביב לפרשייה הזו רק גורמים לנו נזק בואו ניקח אוויר יצאה הודעה יכול להיות של כיסוי תחת ויכול להיות שהוא באמת חולה בכל מקרה זה לא משנה בואו נתרכז במשימה סופר חשובה ביום גביעי וכמו שאמרו פה ניתן להנהלה לעשות את שלה בשקט ובלי רעשי רקע, שבת שלום רקקק הפועל
מעניין אותי..
אם מחליפים את השם אופיר בשם ג׳ון, גם אז כולם מעיפים אותו?
הרי אם אוגו היה עושה בדיוק אותו דבר, התגובות היו אחרות לגמרי
אם מחליפים את השם אופיר בשם ג׳ון, גם אז כולם מעיפים אותו?
הרי אם אוגו היה עושה בדיוק אותו דבר, התגובות היו אחרות לגמרי
ורק כדי לסגור את הקצוות, דודו דהאן בפייסבוק:
הבהרה בנושא דוידזדה אופיר
היום פורסם באחד מכלי התקשורת שכביכול אופיר דוידזדה החרים את אימון הבוקר של הפועל באר שבע. ובכן ברצוני לבהיר בשמו של אופיר שהדברים שפורסמו, לא רק שהם רחוקים מהאמת, הם מגוחכים ואף מעליבים.
אופיר הוא שחקן בית מסור, מקצוען, שגם בקיץ המשיך להתאמן כדי להשתפר. אך מה לעשות, גם אופיר הוא בן אדם ולא רובוט. גם הוא יכול ליפול למשכב כתוצאה מעומס משחקים, בוודאי לאחר המאמץ האדיר במשחק ביוון.
אופיר הגיע לארץ תשוש מאוד לאחר המשחק, נבדק הבוקר ע״י רופא המועדון שהורה על מנוחה.
אנחנו לא מכחישים שלאופיר דוידזדה יש חלום, כמו כל שחקן כדורגל, להתקדם מקצועית וכלכלית, ונכון גם שיש מספר מועדונים שמתעניינים בו ועוקבים אחריו. אבל מכאן ועד הסקת מסקנות שאופיר החרים אימון הדרך ארוכה כמעט כמו שישראל רחוקה מאוסטרליה. שבת שלום.
נקסט, עד הלוקש הבא שהתקשורת יאכילו את האוהדים שלנו
הבהרה בנושא דוידזדה אופיר
היום פורסם באחד מכלי התקשורת שכביכול אופיר דוידזדה החרים את אימון הבוקר של הפועל באר שבע. ובכן ברצוני לבהיר בשמו של אופיר שהדברים שפורסמו, לא רק שהם רחוקים מהאמת, הם מגוחכים ואף מעליבים.
אופיר הוא שחקן בית מסור, מקצוען, שגם בקיץ המשיך להתאמן כדי להשתפר. אך מה לעשות, גם אופיר הוא בן אדם ולא רובוט. גם הוא יכול ליפול למשכב כתוצאה מעומס משחקים, בוודאי לאחר המאמץ האדיר במשחק ביוון.
אופיר הגיע לארץ תשוש מאוד לאחר המשחק, נבדק הבוקר ע״י רופא המועדון שהורה על מנוחה.
אנחנו לא מכחישים שלאופיר דוידזדה יש חלום, כמו כל שחקן כדורגל, להתקדם מקצועית וכלכלית, ונכון גם שיש מספר מועדונים שמתעניינים בו ועוקבים אחריו. אבל מכאן ועד הסקת מסקנות שאופיר החרים אימון הדרך ארוכה כמעט כמו שישראל רחוקה מאוסטרליה. שבת שלום.
נקסט, עד הלוקש הבא שהתקשורת יאכילו את האוהדים שלנו
איכס
שלא יקראו ליגאל ברמן אוהד הקבוצה אפילו לא בטעות.
סהכ צבוע, שלוחה של אופירה שמחפש מידע לעשות רעש.
כותרת כל כך מפוצצת שניסתה להסיט את האש מבוזגלו
מדהים איך כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה והוא מוגן עם תווית של ״עיתונאי״
- The red one
שטויות, יגאל אוהד הקבוצה בכל רמ״ח איבריו ואני סומך עליו שאם פירסם זאת זה היה מבוסס ורק בגלל שהוא פרסם אני לוקח בערבון מוגבל את כל ההודעות של אופיר ודודו. בטוח היה שם משהו.אלדר כתב:איכס
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תעשה לי טובה יגאל ברמן אולי אוהד של הקבוצה אבל מרוב שמצפים ממנו לסקופים אז הוא נפל הפעם.The red one כתב: שטויות, יגאל אוהד הקבוצה בכל רמ״ח איבריו ואני סומך עליו שאם פירסם זאת זה היה מבוסס ורק בגלל שהוא פרסם אני לוקח בערבון מוגבל את כל ההודעות של אופיר ודודו. בטוח היה שם משהו.
זה קורה לכולם שהם טועים וכולם בני אדם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!