משפחת בוזגלו חברה בע''מ
Re: משפחת בוזגלו חברה בע''מ
תודה על 3 שנים יפות , ועכשיו תביא מיליון וחצי יורו ולך.
קלאסי שישחררו אותו בחינם. כל כך קלאסי.
חייבים להיות רעים פה.
חייבים להיות רעים פה.
זה שחקן שמעדיף להפסיד 4-3 כשהוא שם שלושער מאשר לנצח 4-0 כשהוא לא מבקיע.
שחקן שמחפש תשומת לב אישית ותמיד ישים את עצמו מעל המועדון, עדיין ילדון. איפה הוא לעומת מליקסון וברדה, איזה פאסון ואיזה צניעות.
הוא עוד יצטער על הראיון הזה, הפועל באר שבע ואוהדיה עשו אותו לכוכב שהוא עכשיו, נראה אותו מתמודד עם שריקות בוז של איצטדיון שלם, אם זה במדים ירוקים או צהובים.
תודה רבה על תרומתו למועדון, בכל זאת, גם הוא רשום על האליפות שלנו.
תוך חצי שנה מהיום הכרית שלו ספוגה מבכי על הטעות שהוא עשה.
שחקן שמחפש תשומת לב אישית ותמיד ישים את עצמו מעל המועדון, עדיין ילדון. איפה הוא לעומת מליקסון וברדה, איזה פאסון ואיזה צניעות.
הוא עוד יצטער על הראיון הזה, הפועל באר שבע ואוהדיה עשו אותו לכוכב שהוא עכשיו, נראה אותו מתמודד עם שריקות בוז של איצטדיון שלם, אם זה במדים ירוקים או צהובים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

פלוסRedHell כתב:לא אקלל את בוזי, הוא חלק ממה שאנחנו היום.
נתן הרבה רגעי אושר ואזכור לו אותם.
תודה רבה מאור, תביא את הכסף עבור השיחרור שלך ושיהיה בהצלחה ולהתראות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק מלמד על ההבדל בין מליקסון לבוזגלו, למליקסון לא היה אכפת לחזור גם אם היינו במקום 9 ולא היה אכפת לו לרדת לספסל ולא היית שומע ממנו על זה מילה, אבל הוא חייב לפתוח את הפה.Guevara כתב:זה שחקן שמעדיף להפסיד 4-3 כשהוא שם שלושער מאשר לנצח 4-0 כשהוא לא מבקיע.
יותר מזה אני אגיד, הריי מליקסון לא הצליח עונה שעברה אצל אלישע שכמעט גמר לו את הקריירה בגלל שהוא הכניס אותו לשחק לא מעט פעמים שהוא עדיין פצוע ולא שמעת ממנו מילה רעה עליו.
בוזגלו הוא שחקן ענק אבל איש קטן בדיוק כמו זהבי, פלא שלפניי שהוא הגיע לפה הוא הסתכסך עם כל העולם ואשתו יחד עם האבא הזה שלו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שבוזגלו בסוף ישאר והכל חלק מתרגילי המשא ומתן.
אבל אין ספק שזאת התנהלות צבועה ולא ראויה וגם אם ישאר הוא שורף עכשיו הרבה קשרים לעתיד ופוגע במעמד שלו בקהל.
אבל אין ספק שזאת התנהלות צבועה ולא ראויה וגם אם ישאר הוא שורף עכשיו הרבה קשרים לעתיד ופוגע במעמד שלו בקהל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לא רוצים אותו פה. זה יהיה הסיוט שלוSir Alex Ferguson כתב:אני חושב שבוזגלו בסוף ישאר והכל חלק מתרגילי המשא ומתן.
מסכים עם הכל.Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שבוזגלו בסוף ישאר והכל חלק מתרגילי המשא ומתן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זאת תהיה טעות איומה.Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שבוזגלו בסוף ישאר והכל חלק מתרגילי המשא ומתן.
ועכשיו מה יקרה במידה וישאר?
על כל סיפסול שלו כותרות מפה עד לפלנד,חוסר שקט במערכת.
וברק בכר שאם נרצה או לא תמיד יהדהד לו בראש מה יקרה לקבוצה אם הוא מספסל אותו
לא מציע לו להישאר, הוא סתם יקבל פה קללות.Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שבוזגלו בסוף ישאר והכל חלק מתרגילי המשא ומתן.

חבל.... חבל מאוד.
אחד השחקנים הטובים ביותר בכדורגל הישראלי.
ואם ילך למכבי, אז בכלל יצאנו פיתה...
אמן שבכר ואלונה יעשו מהלך וישאירו אותו.
אחד השחקנים הטובים ביותר בכדורגל הישראלי.
ואם ילך למכבי, אז בכלל יצאנו פיתה...
אמן שבכר ואלונה יעשו מהלך וישאירו אותו.
- OMERREMO33
מקווה שילך.
אף פעם לא קיללתי שחקן, אם בוזגלו נשאר פה אני הופך להשחיר את כל הדרומי בקללות עליו.Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שבוזגלו בסוף ישאר והכל חלק מתרגילי המשא ומתן.