ראשון, 20:50, מחזור 1 בגביע השוקו- הפועל כפר סבא (בטדי)
Re: ראשון, 20:50, מחזור 1 בגביע השוקו- הפועל כפר סבא (בטדי)
סה"כ, יש סדר וארגון בקבוצה.
איו את הבית זונות שהיה שנה שעברה, ב3 המשחקים הרשמיים שהיו בינתיים, שהיינו ב11 שחקנים בקושי הגיעו נגדנו למצבים. ואם משווים את זה לשנה שעברה, אז בפן הזה - זה כמו שמיים וארץ.
יש כמה נק' לשיפור- חייב לעלות את האינטנסיביות, להיות יותר מרוכזים בהנעת הכדור, ושחק בקצב יותר גבוהה.
אני מאמין שזה ישתפר, סה"כ משחק באיטדיון ריק, מול קבוצה חלשה ומזג האוויר מחורבן.
איו את הבית זונות שהיה שנה שעברה, ב3 המשחקים הרשמיים שהיו בינתיים, שהיינו ב11 שחקנים בקושי הגיעו נגדנו למצבים. ואם משווים את זה לשנה שעברה, אז בפן הזה - זה כמו שמיים וארץ.
יש כמה נק' לשיפור- חייב לעלות את האינטנסיביות, להיות יותר מרוכזים בהנעת הכדור, ושחק בקצב יותר גבוהה.
אני מאמין שזה ישתפר, סה"כ משחק באיטדיון ריק, מול קבוצה חלשה ומזג האוויר מחורבן.
- red and white
- Title: Almog
היה אפשר לעשות המשחק במושבה או אפילו באצטדיון של אשקלון.
ראשית כל כבר אמרתי שאולי הגזמתי עם התגובה.אדום זקן כתב: אני חייב להבין אם אתה רציני?
אבל אם כבר הגבת אני אשמח לשמוע (לא בקטע ציני) מה אתה ראית במשחק היום? (להזכירך שיחקנו נגד קבוצה מהלאומית).
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
נוואקמה לא מתאים.
לא ביקורת כלפי היכולת שלו אלא הוא פשוט לא מתאים.
כל פעם שהכדןר מגיע אליו המשחק נתקע עם אפס יצרתיות.
רק לשפר את המסירה האחרונה, הרבה קרוסים לא הגיעו ליעד
מה ראיתי? הסטט' מדברות בפני עצמן. שמישהו יברר כמה בעיטות למסגרת. לדעתי 9-12 לפחות. טיפה יותר חדות מנוואקמה וברדה וזה היה נגמר בתוצאה גבוהה מאוד.xboy כתב: ראשית כל כבר אמרתי שאולי הגזמתי עם התגובה.
אבל אם כבר הגבת אני אשמח לשמוע (לא בקטע ציני) מה אתה ראית במשחק היום? (להזכירך שיחקנו נגד קבוצה מהלאומית).
ראיתי משחק בנגיעה בהתקפה שהוביל לדברים יפים מאוד ולאורך רוב המשחק הכתבנו את הקצב, מה שלא קרה לרוב עם אלישע.
לזה קוראים תאום, ואגב הוא שחקן של תאכלס והוא יתן מספריםYallaHapoel כתב:נוואקמה לא מתאים.
בוא נגיד שבאימון פנימי יותר קשהxboy כתב: ראשית כל כבר אמרתי שאולי הגזמתי עם התגובה.
בסאונה שהייתה בטדי לצפות למשחק אינטנסיבי זה פשוט מנותק מהמציאות.
חסר תיאום, חסר מחץ, אבל בסה"כ רואים שיש בסיס טוב ובדקות טובות יצרנו אחלה כדורגל.
לכו לזוועה שהייתה לפני עונה, עולם אחר.
חסר תיאום, חסר מחץ, אבל בסה"כ רואים שיש בסיס טוב ובדקות טובות יצרנו אחלה כדורגל.
לכו לזוועה שהייתה לפני עונה, עולם אחר.
מאוד פשוט.xboy כתב: ראשית כל כבר אמרתי שאולי הגזמתי עם התגובה.
אני אוהב לעשות השוואות,זה המדד מבחינתי.
שנה שעברה משחק ראשון מול הפועל פת,גם קבוצה שעלתה ליגה וגם שיחקה בחצי הרכב.
שמיים וארץ,הגיעו לפחות ל5 מצבי הבקעה,שלטו לחלוטין ב30 דקות אחרונות וגם השוו את התוצאה.
אז כמעט היה אותו הרכב בתוספת ארבייטמן ומליקסון דהיינו קבוצה מחוברת שכולם מכירים את כולם.
היום שונה לחלוטין עם הרכב שפתח מחצית ראשונה כמעט חדש.
ראית לחץ,תנועה,אגרסיביות,כ"ס הגיעו לשער כן,אולי 4 פעמים בכל מהלך המשחק,מישהו היה צריך להעיר את גורש.
העניין הוא שבכר לפחות מנקודת ראותי כרגע שם דגש על הנעת כדור,סגירות בהגנה ולחץ.
יש חריקות בחלק ההתקפי,אבל זה עניין של חיבור.
כדורגל מתחיל מהגנה.
והנה כבר אני אומר לך אחרי 3 משחקים רשמיים,השנה הפועל ב"ש לא תהיה קבוצה דורסת,אבל מאוד יעילה ומסודרת.
זה מה שאני ראיתי.
כנסו לפייסבוק תקראו מה אנשים כותבים..וזה עוד אחרי ניצחון..
אני באמת מקווה שאתם לא רציניים, מתחיל להישמע כמו הקולות שהיו סביבי היום, היה אוהד שמדקה 20 לא הפסיק לקלל את כולם ולהגיד שאנחנו בלוף, יצאתי עליו בסוף המחצית הראשונה ולפחות היה לי קצת שקט במחצית השניה.
דבר ראשון, יש סדר, משחק מאורגן, יש הנעת כדור טובה, כל שחקן יודע מה רוצים ממנו, אנחנו נראים כמו קבוצת כדורגל שכל שחקן יודע מה התפקיד שלו, רואים שעובדים על דברים באימונים כי המון פעמים רואים פעולות שחוזרות על עצמם משחקנים שונים (כדורים ארוכים של בלמים לשחקני כנף, משולשים על האגף של שחקן אגף מגן ואחד משחקני הקישור ובסופו של מהלך בידוד של אחד מהם מול שחקן או עקיפה של מגן/שחקן כנף. בקיצור רואים שיש שם משהו, עכשיו זה משחק ראשון ויש עוד מלא עבודה, מי שחשב שקבוצת כדורגל בונים בחודשיים טועה ומטעה, מי שחשב שנגיע למשחק הראשון ונראה שישיות גם טועה, שחקנים צריכים להוריד חלודה, ליצור תיאום, להתרגל לשיטת משחק של מאמן , ראינו מה קרה למכבי ששינו לה את השיטת משחק אחרי 3 שנים, הקבוצה נראתה נורא ואלו שחקנים שמשחקים 3 שנים ביחד!
תוסיפו לכל זה את המזג אוויר הנורא שהיה פשוט קשה לנשום ותבינו שלמשחק ראשון שיחקנו בסדר גמור, יש עוד מלא עבודה אבל רואים בסיס, רואים שיש משהו, רואים שהחברה עובדים. אני מאמין שגם ברק יודע ומבין שיש עוד על מה לעבוד, כמו משחק בנגיעה, לחץ מתואם יותר של השחקנים וביותר דקות של המשחק וגם לדעת להרוג משחקים. אין לי את המספרים המדויקים, אבל בעטנו די הרבה לשער וכשהשחקנים יורידו חלודה גם המצבים האלו ייכנסו. שנה שעברה התלוננו שקבוצות חלשות באות ומגיעות נגדנו ל 7-8 מצבים במשחק, אני ספרתי אולי 2 בעיטות לשער של גורש, יש מלא נקודות טובות, וגם לא מעט נקודות לשיפור, אני מאוד מעודד מהמשחק.
דבר ראשון, יש סדר, משחק מאורגן, יש הנעת כדור טובה, כל שחקן יודע מה רוצים ממנו, אנחנו נראים כמו קבוצת כדורגל שכל שחקן יודע מה התפקיד שלו, רואים שעובדים על דברים באימונים כי המון פעמים רואים פעולות שחוזרות על עצמם משחקנים שונים (כדורים ארוכים של בלמים לשחקני כנף, משולשים על האגף של שחקן אגף מגן ואחד משחקני הקישור ובסופו של מהלך בידוד של אחד מהם מול שחקן או עקיפה של מגן/שחקן כנף. בקיצור רואים שיש שם משהו, עכשיו זה משחק ראשון ויש עוד מלא עבודה, מי שחשב שקבוצת כדורגל בונים בחודשיים טועה ומטעה, מי שחשב שנגיע למשחק הראשון ונראה שישיות גם טועה, שחקנים צריכים להוריד חלודה, ליצור תיאום, להתרגל לשיטת משחק של מאמן , ראינו מה קרה למכבי ששינו לה את השיטת משחק אחרי 3 שנים, הקבוצה נראתה נורא ואלו שחקנים שמשחקים 3 שנים ביחד!
תוסיפו לכל זה את המזג אוויר הנורא שהיה פשוט קשה לנשום ותבינו שלמשחק ראשון שיחקנו בסדר גמור, יש עוד מלא עבודה אבל רואים בסיס, רואים שיש משהו, רואים שהחברה עובדים. אני מאמין שגם ברק יודע ומבין שיש עוד על מה לעבוד, כמו משחק בנגיעה, לחץ מתואם יותר של השחקנים וביותר דקות של המשחק וגם לדעת להרוג משחקים. אין לי את המספרים המדויקים, אבל בעטנו די הרבה לשער וכשהשחקנים יורידו חלודה גם המצבים האלו ייכנסו. שנה שעברה התלוננו שקבוצות חלשות באות ומגיעות נגדנו ל 7-8 מצבים במשחק, אני ספרתי אולי 2 בעיטות לשער של גורש, יש מלא נקודות טובות, וגם לא מעט נקודות לשיפור, אני מאוד מעודד מהמשחק.
ניראה לי החום השפיע על הקהל,
הקהל בא בחצי קלא'ץ.
ולגבי המשחק - נראה אתכם רצים ב 40 מעלות.
הקהל בא בחצי קלא'ץ.
ולגבי המשחק - נראה אתכם רצים ב 40 מעלות.

יצאתי מהקבוצה אחרי חודש שהצלחתי לסבול בה.CrazyRed7 כתב:כנסו לפייסבוק תקראו מה אנשים כותבים..וזה עוד אחרי ניצחון..
הטמטום שלהם אשכרה מכעיס אותי. מזל שהם יצורי אינטרנט שאין להם קול במשחקים.
מעניין תתחת.CrazyRed7 כתב:כנסו לפייסבוק תקראו מה אנשים כותבים..וזה עוד אחרי ניצחון..
פייסבוק מבלי לפגוע ממי שיש לו,זו פלטפורמה לאנלפביתים להגיד מה שהם לא מסוגלים לבטא בקול.