דודו גורש חתם לשנתיים
Re: דודו גורש סיכם לשנתיים.
אני כבר לא יודע מתי אתה רציני או ציני
יש דביל, בשם יוסי משהו, שמנסה להתסיס את כולם!!! הוא כבר טוען שכול היציע המזרחי מאוגד לשריקות בוז בכול נגיעה בכדור. בא לי לדעת מה המספר מנוי שלו (אם בכלל יש) וללכת לחרבן לו על הכסא. סליחה על הביטוי, אבל מדובר בחתיכת ***, איש קטן ומביך!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בול. פשוט מביך.סניור כתב:יש דביל, בשם יוסי משהו, שמנסה להתסיס את כולם!!! הוא כבר טוען שכול היציע המזרחי מאוגד לשריקות בוז בכול נגיעה בכדור. בא לי לדעת מה המספר מנוי שלו (אם בכלל יש) וללכת לחרבן לו על הכסא. סליחה על הביטוי, אבל מדובר בחתיכת ***, איש קטן ומביך!
בכל נגיעה בכדור של גורש ?סניור כתב:יש דביל, בשם יוסי משהו, שמנסה להתסיס את כולם!!! הוא כבר טוען שכול היציע המזרחי מאוגד לשריקות בוז בכול נגיעה בכדור. בא לי לדעת מה המספר מנוי שלו (אם בכלל יש) וללכת לחרבן לו על הכסא. סליחה על הביטוי, אבל מדובר בחתיכת ***, איש קטן ומביך!
לפעמים אני שוקל להפסיק להגיע למשחקים בגלל העצבים שאנשים כאלה עושים
אפשר לינק לתגובות שלו?
ואל תתרגשו מזה, כל האנשים הכי הזויים ומפגרים נמצאים בפייסבוק, אין מה לעשות. זה לא רק אצלנו ככה. המזל הוא שמחוץ לאינטרנט הם לא באמת קיימים ואף אחד לא שם עליהם.
ואל תתרגשו מזה, כל האנשים הכי הזויים ומפגרים נמצאים בפייסבוק, אין מה לעשות. זה לא רק אצלנו ככה. המזל הוא שמחוץ לאינטרנט הם לא באמת קיימים ואף אחד לא שם עליהם.
כן.Tal_Hbs כתב:
בכל נגיעה בכדור של גורש ?
לפעמים אני שוקל להפסיק להגיע למשחקים בגלל העצבים שאנשים כאלה עושים
הבנאדם מדבר על זה משחכים לאימון הראשון כדי לקלל אותו. אני לא יודע עם הוא חתיכת טרול שמנסה להתסיס, או באמת סתם אדיוט. קשה לי להאמין שיש איזו התארגנות כזו מעבר לו ואולי לעוד איזה דביל תורן שמחשיב עצמו חבר שלו.
הרבה מגיבים לו שהוא מדבר שטויות ושאף אחד ביציע לא איתו, אבל לכו תדעו...
אתה יודע איך אני עושה את זה?הפועלעולה כתב:אפשר לינק לתגובות שלו?
זה פוסט בקבוצת "אוהדי הפועל באר שבע" שרואים בו תמונה של גורש בכותל. השיח המרנין נמצא בתגובות.
אה, הייתי בקבוצה הזאת ל-5 דקות אחרי תקרית אג'ידה באימון ויצאתי.. רק מהסתכלות קצרה על התגובות והאנשים קיבלתי עצבים.סניור כתב:
אתה יודע איך אני עושה את זה?
זה פוסט בקבוצת "אוהדי הפועל באר שבע" שרואים בו תמונה של גורש בכותל. השיח המרנין נמצא בתגובות.
- ForeverRed
לא חדש.אביאל כתב:אני קורא את התגובות של האוהדים בפייסבוק ובא לי להקיא.
יש לנו אוהדים שהם המיץ של ה***.
כוחניים ואלימים ברמות דוחות.
נגזר עלינו לסחוב את הזבלות האלה על הגב כמו גיבנת. מקוללים כבר אמרנו?
חחחחח רק על זה שרשמת חביבי הייתי חושד שאתה בן 42 ולא 24דר אדום בנשמה כתב: עזוב אני בן 24 ואני שוקל 90 קילו, הלוואי עליי להראות כמו דודו גורש ><
ולא ראית שאמרתי שאני מעדיף ילד בן 15 בשער?
אני הייתי ציני חביבי...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן אהא? חחחגיא חניה כתב: חחחחח רק על זה שרשמת חביבי הייתי חושד שאתה בן 42 ולא 24
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
היוסי הזה נשמע לי כמו איזה חייזר, לשרוק בוז לשחקן רק כי הוא לא בן 25 ורק כי אין לו שם ומראה סקסי?
דיי זה נהיה מביך....
יש אחלה אוהדים בפייס אבל יש כאלה שהם הזוים לגמריי...
אשכרה איזה ילד בן 13 כתב פוסט על כך שדודו גורש שוער חלש....
דיי זה נהיה מביך....
יש אחלה אוהדים בפייס אבל יש כאלה שהם הזוים לגמריי...
אשכרה איזה ילד בן 13 כתב פוסט על כך שדודו גורש שוער חלש....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ב- eyoya כתוב שחתם
- dardasmiley
לא ברור לי למה לא יוצאות החתמות. גם גורש וגם אוחיון סיכמו כבר לפני כמה ימים אפילו על בכר לא יצאה הודעה רשמית. מילא וואקמה שבחופשה בחול.
יש לנו ניסיון מר עם בדיקות רפואיות לא הייתי יוצא מנקודץ הנחה שהכל בסדר לפני שבדקו את זה.
יש לנו ניסיון מר עם בדיקות רפואיות לא הייתי יוצא מנקודץ הנחה שהכל בסדר לפני שבדקו את זה.
אוחיון עבר בדיקות רפואיות, לדעתי מחכים לוואקמה להכריז על שניהם ביחד