מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
גם לפני שסאלה מונה למאמן כתבי החצר של רוני לוי טענו שהוא עוד רגע סוגר בחיפה. עד שאני לא רואה אותו חותם ומתחבק עם שחר אני לא מאמין.
- ForeverRed
אלישע ישאר בבאר שבע. זה צפוי וברור.
אפשר להבין את אלונה על הפחד לפנות לרוני לוי, כי הוא כנראה יעדיף את חיפה ואז נצא קרחים משני הצדדים.
מצד שני אפשר וצריך להעביר ביקורת על כך שלא נערכו לנושא הזה בזמן.
נותר לקוות שהצוות המקצועי יורחב לפחות בעוזר נוסף וכמובן במאמן כושר.
אפשר להבין את אלונה על הפחד לפנות לרוני לוי, כי הוא כנראה יעדיף את חיפה ואז נצא קרחים משני הצדדים.
או שפשוט יותר להבין שאלונה עדיין מאמינה באלישע, היה ברור שניצחון כה משכנע על עפולה נתן לאלישע המון המון נקודות.ForeverRed כתב:אלישע ישאר בבאר שבע. זה צפוי וברור.
חבל לי שזה מה שהפיל את הפור כי אלישע לאורך העונה נכשל בכל כך הרבה דברים ולא גביע ישנה את זה, בטח בעונה כה חשובה כמו העונה הבאה.
אלישע ראוי למלוא ההערכה והכבוד אך עדיין חייב לסיים את תפקידו.
תשמע אם הנצחון על עפולה הוא אינדיקציה על כל העונה , אין פלא שאנחנו נשארים תקועים במקום.RedHell כתב:
או שפשוט יותר להבין שאלונה עדיין מאמינה באלישע, היה ברור שניצחון כה משכנע על עפולה נתן לאלישע המון המון נקודות.
חבל לי שזה מה שהפיל את הפור כי אלישע לאורך העונה נכשל בכל כך הרבה דברים ולא גביע ישנה את זה, בטח בעונה כה חשובה כמו העונה הבאה.
אלישע ראוי למלוא ההערכה והכבוד אך עדיין חייב לסיים את תפקידו.
קשה לי להאמין שאלונה כזאת תמימה.
עם כל הכבוד ל7-0 , ובאמת שלא קל לעשות תוצאה כזאת מול אף קבוצה , בואו ניכנס לפרופורציות זה סה"כ עפולה , הרי אם היינו מנצחים 4-0 ההתרשמות לא הייתה מטורפת , זה היה די הגיוני.
אני לא חושב שיש פה מישהו שחשב לרגע שעפולה היא קבוצה שקולה לב"ש ושהם הולכים לתת פייט של החיים עם 2-2 כזה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- ForeverRed
על דר אדום בנשמה שמעת?doctorslayer כתב: אני לא חושב שיש פה מישהו שחשב לרגע שעפולה היא קבוצה שקולה לב"ש ושהם הולכים לתת פייט של החיים עם 2-2 כזה.

חחחחחחח האיש שהפך את קהינדה לבאלוטלי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא רואה הרבה בעלי קבוצות בליגה הזו שמפטרים מאמן שלהם שמביא להם גביע, למעט אולי במכבי, אלונה לא שונה מהם בטח כשעל אלונה יהיה עליהום ענק כי אנחנו לא איזה קבוצה זוללת תארים.doctorslayer כתב:
תשמע אם הנצחון על עפולה הוא אינדיקציה על כל העונה , אין פלא שאנחנו נשארים תקועים במקום.
קשה לי להאמין שאלונה כזאת תמימה.
עם כל הכבוד ל7-0 , ובאמת שלא קל לעשות תוצאה כזאת מול אף קבוצה , בואו ניכנס לפרופורציות זה סה"כ עפולה , הרי אם היינו מנצחים 4-0 ההתרשמות לא הייתה מטורפת , זה היה די הגיוני.
אני לא חושב שיש פה מישהו שחשב לרגע שעפולה היא קבוצה שקולה לב"ש ושהם הולכים לתת פייט של החיים עם 2-2 כזה.
הרי איך אצל ברק בכר גביע ומקום שלישי זה תואר ואצל אלישע אותו הישג יחשב לכישלון?
במילים אחרות, אלישע ממשיך לא רואה שום דבר אחר.
ואם אלישע מפסיד בגמר, מסיים מקום שלישי ונוסיף לכך את ההדחה המביכה מאירופה בתחילת עונה(שכולנו כבר שכחנו)?RedHell כתב:
לא רואה הרבה בעלי קבוצות בליגה הזו שמפטרים מאמן שלהם שמביא להם גביע, למעט אולי במכבי, אלונה לא שונה מהם בטח כשעל אלונה יהיה עליהום ענק כי אנחנו לא איזה קבוצה זוללת תארים.
הרי איך אצל ברק בכר גביע ומקום שלישי זה תואר ואצל אלישע אותו הישג יחשב לכישלון?
במילים אחרות, אלישע ממשיך לא רואה שום דבר אחר.
איך זה נקרא?
אני לא יודע מה קורה בשיחות בין אלונה אלישע, אבל אם אלישע יביא גביע זה עדיין לא מספיק בשביל להשאירו עונה נוספת.
אלישע צריך להכין דו"ח שיכלול את הדברים בהם טעה העונה ודברים שיעשה וישנה אם ישאר בעונה הבאה. סוג של "ראיון עבודה".
אם זה לא יכלול החלפת מאמן כושר, עוזר נוסף ורצוי אחד רציני ושדרוג הצוות הרפואי ושאר האלמנטים הטכנולוגים שמדברים כאן כל העונה - אז אין טעם להשאיר אותו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 03 מאי 2015, 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
כישלון.CrazyRed7 כתב: ואם אלישע מפסיד בגמר, מסיים מקום שלישי ונוסיף לכך את ההדחה המביכה מאירופה בתחילת עונה(שכולנו כבר שכחנו)?
איך זה נקרא?
אך עדיין ירשם לזכותו גמר גביע ושוב מאבק בצמרת.
לא אותי אתם צריכים לשכנע אלא את אלונה.
כרגע במבחן התוצאה אלישע השיג את מה שביקשו ממנו, להתמודד על האליפות וללכת רחוק בגביע, על האליפות לא באמת התמודדנו בשום שלב למרות שבטבלה רשום שאנחנו מקום שני ובגביע הוא אכן הגיע הכי רחוק למרות הגרלה בין הקלות שהיו לנו איי פעם.
בהרגשה שלי? אנחנו לוקחים את הגביע, לא יודע להסביר את זה כבר לפניי חודשיים טענתי בפניי חברים שניהיה מול מכבי בגמר וננצח, אולי אפילו רשמתי את זה כאן איפשהו..
בכל אופן דיי ברור לכולנו שלפחות 75% אלישע ממשיך עכשיו נשאר לקבל את זה ולהתחיל להנמיך את הלהבות.
מסכים בהחלט.RedHell כתב:
כישלון.
אך עדיין ירשם לזכותו גמר גביע ושוב מאבק בצמרת.
לא אותי אתם צריכים לשכנע אלא את אלונה.
כרגע במבחן התוצאה אלישע השיג את מה שביקשו ממנו, להתמודד על האליפות וללכת רחוק בגביע, על האליפות לא באמת התמודדנו בשום שלב למרות שבטבלה רשום שאנחנו מקום שני ובגביע הוא אכן הגיע הכי רחוק למרות הגרלה בין הקלות שהיו לנו איי פעם.
בהרגשה שלי? אנחנו לוקחים את הגביע, לא יודע להסביר את זה כבר לפניי חודשיים טענתי בפניי חברים שניהיה מול מכבי בגמר וננצח, אולי אפילו רשמתי את זה כאן איפשהו..
בכל אופן דיי ברור לכולנו שלפחות 75% אלישע ממשיך עכשיו נשאר לקבל את זה ולהתחיל להנמיך את הלהבות.
בסוף איך שלא נסובב את זה,הכל שאלה של מה המטרות שהציבו לו בתחילת עונה ולא נראה לו שאמרו לו דאבל.
במידה וב"ש לא תזכה בגביע אכן תרחף השאלה אם הוא הצליח או לא,גם אצלנו וגם בתקשורת.
במידה ונזכה,אני לא חושב שקיים בעל בית שפוי שלא ימשיך את ההתקשרות,על אחת כמה שהאופציות כמעט ולא קיימות.
מה שכן ואמרתי את זה לא פעם,אם נשכיל להפיק לקחים מהעונה הזאת ולשדרג את כל המערך מסביב למאמן,גם על חשבון רכש כזה או אחר,זאת תהיה קפיצת מדרגה.
אני גם חושב שההשוואה או הרצון לבנות מודל כמו של מכבי הוא לא ישים אצל אלונה.אני חושב שהיא יותר מתחברת למודל של יעקב שחר בחיפה,דהיינו תקציב שפוי שנע סביב ה40 50 מיליון,צוות מקצועי משודרג ומעורבות גדולה של בעל הבית במה שקורה ביום יום וזה בניגוד לגולדהאר ששם כסף גדול,צוות שלם זר והוא מנהל הכל בשלט רחוק.
דעות הפוכות בשרשור עוד 3,2,1...
- ForeverRed
בבקשה אל תתחילו.
יצחק שום נצפה היום בתא כבוד במושבה....
ממתי הוא מגיע למשחקים? רמז לבאות?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הלוואי. חלום שלי כבר כמה שנים.ONmyOWN כתב:יצחק שום נצפה היום בתא כבוד במושבה....
- The red one
שמתי לב לזה.ONmyOWN כתב:יצחק שום נצפה היום בתא כבוד במושבה....
מעלייו הייתה מישהי שתמיד מעודדת עם האולטרס ועד עכשיו לא הצלחתי להבין אם היא דיברה איתו או שהיא ישבה שורה מעליו וזה רק נראה ככה