מה יש לראות השבוע?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: מה יש לראות השבוע?

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
שוב לא הבנת אותי אז בוא אני אחדד את זה.

כן אני בעד שחקני נוער אבל לא בכל מחיר, ומאותה סיבה גם ציינתי 3 שחקנים שאני רוצה שישולבו מהשנתון הזה ולא כל הקבוצה. שים לב שפעם אחר פעם הדגשתי כשחקני סגל ומשלימים, כמו מי? טוויטו, כמחליף לדוידזאדה הוא דוגמה מצוינת. שחקן נוער שהוכיח את עצמו בנוער ומקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בבוגרים, כשחקן מוכח יותר מוצב לפניו ברוטציה. אתה מעדיף שנהיה כמו במכבי חיפה וששמואל שיימן השכיר, שעלה הרבה כסף יהיה מחליף? שים לב גם שאנחנו קבוצה עולה ומבוססת כספית רק על אלונה. לכן, כדי להקל על המצב, שילוב שחקני נוער בסגל הרחב, המנויים באצטדיון החדש,מכירה של שחקנים עולים לחול(ברור שנמצא להם מחליף), וכספים מתחרויות (מיקום בליגה, השתתפות באירופה) יבססו אותנו וכך אם יקרה מצב למרות שאף אחד לא רוצה שאלונה תעזוב, אז נהיה מוכנים לכך.

סטיתי קצת מהנושא, אך דן ביטון יקבל הזדמנות בבוגרים כי הוכיח את עצמו בנוער, ומדיניות המועדון תומכת בכך. שלא יהיה לך ספק, אני חושב שהם צריכים לקבל דקות בזמנים המתים של המשחק, כשאתה מוביל 3-0 בדקה 70, שחקן נוער יטרוף את הדשא במטרה להוכיח את עצמו, וזה מוכח.
הבנתי אותך מצויין וגם אם לא, חזרת על עצמך כל כך הרבה פעמים בנושא הזה שהרעיון הכללי הובן. לא מסכים, נקודה.

טוויטו הוא לא מחליף לדוידזאדה, לא בקבוצה שיש לה יומרות לאיים על כל התארים בכל עונה.
חביביאן הוא לא מחליף להובאן. ואבו לאבן כבר הוכיח שהוא לא מחליף לארבייטמן.

כשגדלו כאן כישרונות גדולים כמו ברדה, בניון ובונפלד, הם השתלבו בקבוצה הבוגרת במהירות. לא הגיבוי לגיבוי, לא כשחקנים להשלמת הסגל ולא אף קטגוריה שאתה מנסה לאייש כאן.
כשדור פרץ עולה בהרכב מכבי, אתה לא מרגיש שמדובר השחקן נוער, כשגרבלי שיחק בהרכב שלנו ירדו לי שנתיים מהחיים.
לא הרצות ולא ניסיונות ולא שפשפים ולא נעליים, הימים הללו נגמרו. אם אתה כשרון גדול שיכול לבוא לידי ביטוי בסגל הבוגרים בטווח הקצר, אני אשא אותך על כפיים להרכב, אם אתה צריך בישול איטי- קדימה ללאומית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: הבנתי אותך מצויין וגם אם לא, חזרת על עצמך כל כך הרבה פעמים בנושא הזה שהרעיון הכללי הובן. לא מסכים, נקודה.

טוויטו הוא לא מחליף לדוידזאדה, לא בקבוצה שיש לה יומרות לאיים על כל התארים בכל עונה.

כשגדלו כאן כישרונות גדולים כמו ברדה, בניון ובונפלד, הם השתלבו בקבוצה הבוגרת במהירות. לא הגיבוי לגיבוי, לא כשחקנים להשלמת הסגל ולא אף קטגוריה שאתה מנסה לאייש כאן.
כשדור פרץ עולה בהרכב מכבי, אתה לא מרגיש שמדובר השחקן נוער, כשגרבלי שיחק בהרכב שלנו ירדו לי שנתיים מהחיים.
לא הרצות ולא ניסיונות ולא שפשפים ולא נעליים, הימים הללו נגמרו. אם אתה כשרון גדול שיכול לבוא לידי ביטוי בסגל הבוגרים בטווח הקצר, אני אשא אותך על כפיים להרכב, אם אתה צריך בישול איטי- קדימה ללאומית.
1+

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: הבנתי אותך מצויין וגם אם לא, חזרת על עצמך כל כך הרבה פעמים בנושא הזה שהרעיון הכללי הובן. לא מסכים, נקודה.

+1
בשביל זה קיימות השאלות

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

סבבה, עדיין לא מסכים איתך.
גם שחקנים כמו ברדה,בניון בונפלד התחילו את דרכם כשחקני נוער, ושולבו במהלך המשחקים. אותם שחקנים הרשימו יתר על ידי המידה אבל זה קרה בגלל שנתנו להם הזדמנות. בגלל אותה סיבה אתה צריך לתת הזדמנות אמיתית לשחקני נוער שמחליטים לטפח. אלא שלא הצליחו להרשים כמו יוסף? השאלה כמו שאתה טוען, אך ההזדמנות חייבת להגיע תחילה.

אגב, ההזדמנות כמו שאתה טוען שהיא לא נכונה. לזרוק שחקן כמו אלגרבלי,או טוויטו למשחק העונה זה לא יהיה נכון מבחינתו וגם שחקנים יוצאי דופן יכולים להיכשל ברגע האמת כי לא אומנו לכך ואין להם ניסיון במצבים האלו. טוויטו בכושר הנוכחי צריך להיות במקום דוידזאדה בהרכב, ולא פלא שחלק מהאוהדים מציעים את נאסר כמחליף כי דוידזאדה חושך. אם תתן לשחקן צעיר הזדמנות להוכיח את עצמו, לא רק אתה יכול למצוא את עצמך מורווח מאותו שחקן, אלא גם השחקן דוידזאדה יראה שמקומו בסכנה ולכן יתאמץ יותר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

טוב.
אתה בגיל העשרה כמדומני(ולא בקטע מקניט) לא זכית כבוגר לראות את בניון, ברדה, בונפלד ואפילו זוהר חוגג בנוער, הם היו הטופ בארץ בגילם. לאף שחקן ב-11 של הנוער שלנו אין מקום במכבי או בחיפה היום.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב:טוב.
אתה בגיל העשרה כמדומני(ולא בקטע מקניט) לא זכית כבוגר לראות את בניון, ברדה, בונפלד ואפילו זוהר חוגג בנוער, הם היו הטופ בארץ בגילם. לאף שחקן ב-11 של הנוער שלנו אין מקום במכבי או בחיפה היום.
אתה צודק ואת בניון וברדה לא הכרתי, בונפלד וחוגג כן קצת מלפני הפריצות שלהם.
אתה גם צודק שכולם היו מעל כל שחקני הנוער של היום. היום זה שונה האומנם לאחר 15 שנה. היום רוב השחקנים אצלנו, אלו שנחשבים לשחקני מפתח, לא נחשבו להבטחה ובאו אלינו, כי אין זה המצב. אנחנו הקבוצה ה3 (אם איני טועה) בגודלה בתקציב, וגודל קהל 5 כרגע בליגה (מכבי,חיפה,הפועל,ביתר). תסתכל גם על זה ככה, היום, לא תראה פתאום כישרון מיוחד כמו בניון בנוער, נכון? אז צריך לתת הזדמנות בדקות מתות, ולתת לשחקנים שנחשבים הבטחה עכשיו הזדמנות כמחליפים עמוק בספסל. לא אומר עכשיו שאם בלם נפצע אז אלגרבלי חייב לעלות, זה לא אידיאלי, אבל אם נוביל 3-0 שיהיה אפשר לתת דקות לאותו שחקן או שניים שנוכל לפתח, ככה שיתפתחו להיות שחקנים מחליפים בסגל, לגיטימים, כמו לואי טהה היום אצלנו, אם היה בש שהיינו מפתחים ולא היה עולה זה כסף, היה מזיק למישהו? שוב אני משנן ואומר שרק שחקנים מיוחדים ולא כל סורוקאי צריך לפתח, אבל אלא שכן מפתחים לתת להם את ההזדמנויות שמגיע להם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא תשכנע אותי.
בסגל הקבוצה צריכים להיות אך ורק שחקנים שיכולים להשפיע על המשחק בכל משחק נתון בו ישחקו. נערי פוסטר ומביאי מגבות או כאלו שיעלו בדקה ה-70 כשהמשחק מת, מקומם בהשאלה במקום שייתן להם במה, ניסיון לצבור וגם פריבילגיה לטעות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב:לא תשכנע אותי.
בסגל הקבוצה צריכים להיות אך ורק שחקנים שיכולים להשפיע על המשחק בכל משחק נתון בו ישחקו. נערי פוסטר ומביאי מגבות או כאלו שיעלו בדקה ה-70 כשהמשחק מת, מקומם בהשאלה במקום שייתן להם במה, ניסיון לצבור וגם פריבילגיה לטעות.
דווקא השחקני נוער יכולים להשפיע, משכירי חרב שבאים לעשות סיבוב. מעדיף שחקן נוער שיטרוף את הדשא, מאשר שחקן ישראלי שלוקח שכר גבוה,סכום מעבר קבוצה, ושומר על עצמו מבחינה רפואית במקום להקריב עבור הקבוצה.

אותם שחקנים צעירים כן יכולים להשפיע מכיוון שבלטו והשפיעו בנוער. כשהמשחק מת, ומדד הלחץ יורד, שם הם יכולים להיכנס ולהרשים. אם לא הרשימו לאחר שנתנו להם הזדמנויות, שלום. במילא, כל שנה יש שנתון חדש עם שחקנים חדשים, לכן כל פעם צריך לבחון את השחקנים המובילים של הנוער. קיים הדבר של בארשבעים שעזבו את הנוער בגיל מוקדם מכיוון שידעו שלא יקבלו הזדמנות. דוגמה לכך זה אלמוג כהן,עוז פרז ועוד שאני לא מכיר.

דעה שלך זה דעה שלך, ואני מכבד אותה, אבל אתה גם יכול להרים את הראש לפרספקטיבות שונות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
דווקא השחקני נוער יכולים להשפיע, משכירי חרב שבאים לעשות סיבוב. מעדיף שחקן נוער שיטרוף את הדשא, מאשר שחקן ישראלי שלוקח שכר גבוה,סכום מעבר קבוצה, ושומר על עצמו מבחינה רפואית במקום להקריב עבור הקבוצה.

אותם שחקנים צעירים כן יכולים להשפיע מכיוון שבלטו והשפיעו בנוער. כשהמשחק מת, ומדד הלחץ יורד, שם הם יכולים להיכנס ולהרשים. אם לא הרשימו לאחר שנתנו להם הזדמנויות, שלום. במילא, כל שנה יש שנתון חדש עם שחקנים חדשים, לכן כל פעם צריך לבחון את השחקנים המובילים של הנוער. קיים הדבר של בארשבעים שעזבו את הנוער בגיל מוקדם מכיוון שידעו שלא יקבלו הזדמנות. דוגמה לכך זה אלמוג כהן,עוז פרז ועוד שאני לא מכיר.

דעה שלך זה דעה שלך, ואני מכבד אותה, אבל אתה גם יכול להרים את הראש לפרספקטיבות שונות.
שכירי חרב שבאים לעשות סיבוב היה רלוונטי לאבי יחיאל, רביד גזל וקלמי סבן לא לרמה שאנחנו נמצאים בה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: שכירי חרב שבאים לעשות סיבוב היה רלוונטי לאבי יחיאל, רביד גזל וקלמי סבן לא לרמה שאנחנו נמצאים בה
משום מה אנשים מסרבים להבין את זה..

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: משום מה אנשים מסרבים להבין את זה..
כי חייבים משהו להתלונן עליו
#בארשבעייםאסלים

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: כי חייבים משהו להתלונן עליו
#בארשבעייםאסלים
דווקא השנה גם שעלינו רמה מסתבר שיכל להווצר מצב ושחקן יכל לבוא לעשות עלינו סיבוב... יובל שפונגין זוכרים? החוזה כולל הפרמיות שהוא עלול לקבל, הוא 1.7 מיליון שקל. השחקן דקה לא ראה בליגת העל למיטב זכרוני. זה מה שנקרא לעשות סיבוב...

וואלה? אני בארשבעי, אבל האמת עזבתי את העיר מגיל מאוד צעיר למרכז.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
דווקא השנה גם שעלינו רמה מסתבר שיכל להווצר מצב ושחקן יכל לבוא לעשות עלינו סיבוב... יובל שפונגין זוכרים? החוזה כולל הפרמיות שהוא עלול לקבל, הוא 1.7 מיליון שקל. השחקן דקה לא ראה בליגת העל למיטב זכרוני. זה מה שנקרא לעשות סיבוב...

א. זו השוואה די יבשה בלי להתחשב במס׳ פרמטרים נוספים שקיימים ואוהדים לא רואים אותם
ב. אפשר להוציא בנאדם מבאר שבע אי אפשר להוציא את באר שבע מהבנאדם ;)

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: א. זו השוואה די יבשה בלי להתחשב במס׳ פרמטרים נוספים שקיימים ואוהדים לא רואים אותם
ב. אפשר להוציא בנאדם מבאר שבע אי אפשר להוציא את באר שבע מהבנאדם ;)
א. לא מקבל את זה, השוואה נקייה וביחס למספר השחקנים שיש לנו למגן ימיני ביחס למכבי זה לגיטימי. אם יש לך עוד פרמטרים תגיד.
ב. :מלך:

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:

אתה חכם בדיעבד.
בקיץ אנשים כאן הזילו ריר כששמו עלה.
כשהוא בכושר הוא המגן הימני הטוב ביותר שיש לכדורגל הימני להציע

שלח תגובה