אתה רק מחזק את הדברים שלי. זה פשוט לא ריאליTotti כתב: מי אמר את זה?? בשום אופן. לכו תעשו חמוצים אתם והמחאות שלכם.
עשיתם מה שיכולתם וכל הכבוד על כך, אבל שלא תכניסו לאנשים פה לראש רעיונות של חרם על המגרש החדש, 20 שנה חיכינו ואף צבע בעולם לא יקלקל את החלום.
תעשו מינויים ותגיעו בהמוניהם, תגרמו לכל כיסא במגרש הזה להיצבע באדום
כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש
Re: כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש
תסלחו לי, אבל מה אתם מבלבלים את המוח?סבלנו וחיכינו לאיצטדיון הזה 20 שנה ועכשיו אנחנו צריכים להתפשר?
עשו לנו טובה שבנו לנו איצטדיון ואנחנו צריכים להגיד תודה שדופקים לנו כיסאות כחולים?ממש לא. האיצטדיון הזה נבנה מכספי ציבור והצבע היה צריך להיבחר ע"י תושבי העיר.
מי שלא מבין, דבר 'קטן' כמו צבע הכיסאות יש השפעה על הרבה דברים. אם זה אווירה, אם זה יחודיות ואם זה שיווק המנויים בעונה הבאה.
רק מההתלהבות של דבר שלא היה עד עכשיו בארץ היינו יכולים למשוך עוד כמה מאות מנויים.
עכשיו זה סתם עוד איצטדיון חדש ונחמד. לא שונה מטדי, המושבה ונתניה.
עשו לנו טובה שבנו לנו איצטדיון ואנחנו צריכים להגיד תודה שדופקים לנו כיסאות כחולים?ממש לא. האיצטדיון הזה נבנה מכספי ציבור והצבע היה צריך להיבחר ע"י תושבי העיר.
מי שלא מבין, דבר 'קטן' כמו צבע הכיסאות יש השפעה על הרבה דברים. אם זה אווירה, אם זה יחודיות ואם זה שיווק המנויים בעונה הבאה.
רק מההתלהבות של דבר שלא היה עד עכשיו בארץ היינו יכולים למשוך עוד כמה מאות מנויים.
עכשיו זה סתם עוד איצטדיון חדש ונחמד. לא שונה מטדי, המושבה ונתניה.
בתאכלס קשה לי להאמין שדבר כזה יפגע בכמות המוניים וגם ין סיבה ...מה שכן זה יפגע ביחס של האוהדים כלפי הערייה וכלפי רוביק ובטח ובטח לאדון ספורטר הקטן
לכל החברים היקרים פה שלא אכפת להם מהצבע של הכסאות כי נשמע להם סבבה שמה שבזין של האדריכל יותר חשוב ממה שהעיר רוצה, אני רוצה להזכיר לכם דבר אחד.
ככה הבובה שלנו יכלה להיראות:

וככה זה הולך להיראות:

תסתכלו טוב טוב על הכיעור הזה, תפנימו כמו שצריך אחת ולתמיד שזה יהיה ככה מכוער כי זה מה שהאדריכל רצה שיופיע לו באתר אינטרנט כדי שיהיה יפה, ותדעו שזה מה שמגיע לכם על התגובות שלכם פה.
שייתקע לכם בגרון הכיעור הזה. עיר ואוהדים מטומטים.
ככה הבובה שלנו יכלה להיראות:

וככה זה הולך להיראות:

תסתכלו טוב טוב על הכיעור הזה, תפנימו כמו שצריך אחת ולתמיד שזה יהיה ככה מכוער כי זה מה שהאדריכל רצה שיופיע לו באתר אינטרנט כדי שיהיה יפה, ותדעו שזה מה שמגיע לכם על התגובות שלכם פה.
שייתקע לכם בגרון הכיעור הזה. עיר ואוהדים מטומטים.
מה זה משנה... כי בוסרמיל הכיסאות אדומים נכון?
סתם שטויות
סתם שטויות
- The red one
יש לי תחושה שהמחאה הזאת של 'כיסאות אדומים באצטדיון טרנר' מנהולת ע"י ילדים קטנים שרק עושים יותר נזק ממה שהם חושבים..
אם נמלא תאיצטדיון באוהדים לא נצטרך לראות תכיסאות הכחולים.
וזה למה תמיד נשאר קבוצה קטנה באופי, "20 שנה חיכינו לאיצטדיון אז מה זה חשוב צבע של כסאות ? " במקום לדרוש את מה שמגיע לנו + ריבית אנחנו מתפשרים כי הורגלנו לכל כך רע אז נסכים להכל רק שיתייחסו אלינו קצת יותר טוב.
תתעוררו !! האיצטדיון הזה שייך לנו והיה צריך להיבנות לפני עשור כבר, אנחנו משחקים באיצטדיון הנורא בליגה כבר שנים ומגיע לנו הטוב ביותר לא סנטימטר של התפשרות. במקום מתוקן היו בונים פסל מזהב של אליהו ברגמן כפיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לנו.
במקום לעמוד על הרגליים האחוריות ולהבהיר לכל האנשים הקטנים שגוזרים קופונים על חשבוננו כבר שנים שעל הבית שלנו אנחנו לא מתפשרים שוב מחליקים את העניין ואומרים תודה על מה שיש.
נתראה עוד 30 שנה באיצטדיון רוביק.
תתעוררו !! האיצטדיון הזה שייך לנו והיה צריך להיבנות לפני עשור כבר, אנחנו משחקים באיצטדיון הנורא בליגה כבר שנים ומגיע לנו הטוב ביותר לא סנטימטר של התפשרות. במקום מתוקן היו בונים פסל מזהב של אליהו ברגמן כפיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לנו.
במקום לעמוד על הרגליים האחוריות ולהבהיר לכל האנשים הקטנים שגוזרים קופונים על חשבוננו כבר שנים שעל הבית שלנו אנחנו לא מתפשרים שוב מחליקים את העניין ואומרים תודה על מה שיש.
נתראה עוד 30 שנה באיצטדיון רוביק.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

חברים, אין עם מי לדבר, יש לנו אוהדים מה לעשות, כל אחד דואג לאינטרס שלו.
שיהנו עם מה שבישלו, יאללה כיסאות כחולים בכל הכוח .
שיהנו עם מה שבישלו, יאללה כיסאות כחולים בכל הכוח .

למיטב הבנתי הכסאות הכחולים זו החלטה בלעדית של רוביק שלא רוצה זיהוי של מבנה עירוני עם הקבוצה.
אם זה נכון, מי שזה מהותי עבורו ורואה בראש העיר עריץ שאינו קשוב לתושביו, צריך להביע את דעתו ביום הבוחר ולהצביע למישהו אחר בבחירות העירוניות הבאות.
זה לא ממש יזיז לביבי המקומי שקיבל אחוזי תמיכה גבוהים משל אסד בבחירות החופשיות בסוריה אבל אולי ישפר את ההרגשה.
אם זה נכון, מי שזה מהותי עבורו ורואה בראש העיר עריץ שאינו קשוב לתושביו, צריך להביע את דעתו ביום הבוחר ולהצביע למישהו אחר בבחירות העירוניות הבאות.
זה לא ממש יזיז לביבי המקומי שקיבל אחוזי תמיכה גבוהים משל אסד בבחירות החופשיות בסוריה אבל אולי ישפר את ההרגשה.
להעביר הילוך חברים. מה עם אנשי המועדון? מה עם אישי ציבור אוהדי הקבוצה? אנשים שיש להם מילה בעירייה? צריך להתחיל לזוז אם אנחנו רוצים לשנות משהו
- The red one
באמת מעניין אותי לדעת מאיפה מיטב הבנתך הגיעהאריאל2 כתב:למיטב הבנתי הכסאות הכחולים זו החלטה בלעדית של רוביק שלא רוצה זיהוי של מבנה עירוני עם הקבוצה.
עניתי לך בפרטי.
רעיון למחאה- אוהדים מעלים תמונות לפייסבוק שהם ברקע של אצטדיון עם כסאות אדומים(ואם לא התמזל מזלם אז יש פוטושופ) וכמובן לתייג את רוביק
להבעיר את ב''ש להחלטה
להבעיר את ב''ש להחלטה
1וסרמיליה החליטו לעשות כמו בקמפיין מליקסון קמפיין הכסאות האדומים.
כמובן מי שיגיב משהו נגד וסרמיליה באותו הפוסט תגובתו תמחק.
רשמתי להם שם 3 פעמים מה קרה התקפלתם ובאורך פלא נמחקה התגובה פעם אחר פעם...
אחכ אם באמת יהיו כסאות אדומים הם יקחו כרדיט על זה בסוף
כמובן מי שיגיב משהו נגד וסרמיליה באותו הפוסט תגובתו תמחק.
רשמתי להם שם 3 פעמים מה קרה התקפלתם ובאורך פלא נמחקה התגובה פעם אחר פעם...
אחכ אם באמת יהיו כסאות אדומים הם יקחו כרדיט על זה בסוף