חוץ מסבע שהרס קצת בסוף כולם היו על הפנים. מאז שנכנס התחילו לשחק לעומק ולא לרוחב.. פלצ'וק גם היה סביר
דודזאדה היה בראש החלשים, מה זה?! פס של 2 מטר לא מצליח לתת, העיקר רוצים שיהיה בנבחרת
דיון| סיום המשחק- הפועל באר שבע VS סכנין | מח' 1 לעונת 12/13
Re: דיון| סיום המשחק- הפועל באר שבע VS סכנין | מח' 1 לעונת 12/13
אני גם מאוד רוצה להיות אופטימי בקשר למרקוביץ', אבל יש כמה דברים מאוד מדאיגים שלא קשורים לחוסר תיאום.דר אדום בנשמה כתב:מרינקוביץ' היה סביר מאוד, לא גרוע מדיי לא טוב מדיי סביר, לדעתי בלם טוב.
גביש היה נוראי, קלמי סבן? אני מתגעגע לאביתר אילוז...
אנג'ובו היה בגדר נעלם...
אוסיאקו היה סביר, ניסה הרבה יותר מרוב השחקנים...
רק מהראש אני שולף עכשיו 3 טעויות קשות - העבירה 17 מטר מהשער בגלל כדור גובה סתמי, מסירה ישירות לחלוץ שלהם במרכז המגרש (בלי שלחצו עליו) שמזל שגביש הציל, ואיזה כדור גובה שהוא ניסה להקפיץ על הברך או משהו כזה ופשוט נתן לשחקן סכנין לקחת לו אותו.
אלה טעויות שלא קשורות לתיאום עם שאר הקבוצה ולכן זה מדאיג, בטח שזה קורה כמה פעמים נגד קבוצה אנמית שגם לא הפעילה לחץ של ממש על ההגנה.
מרקוביץ' איטי ומסורבל - בעצם אותו דבר כמו גביש רק במימדים יותר גדולים.
לגבי החלק ההתקפי - כמעט ולא היה קיים וכמו במשחק נגד רמה"ש, לא ממש תקפנו בצורה חכמה ורק אחרי הכניסה של סבע הדברים התחילו להעשות בצורה תכליתית ומהירה יותר.
הבעיה היא שבלי סבע לא נשארנו עם הרבה אופציות התקפיות ואיך אמר אתמול זה שהקריא את ההרכבים בווסרמיל? עוד גרזן... עוד גרזן ועוד גרזן...
לגבי החלק ההתקפי - כמעט ולא היה קיים וכמו במשחק נגד רמה"ש, לא ממש תקפנו בצורה חכמה ורק אחרי הכניסה של סבע הדברים התחילו להעשות בצורה תכליתית ומהירה יותר.
הבעיה היא שבלי סבע לא נשארנו עם הרבה אופציות התקפיות ואיך אמר אתמול זה שהקריא את ההרכבים בווסרמיל? עוד גרזן... עוד גרזן ועוד גרזן...
הפועל אני כבר משתגע
דוידזאדה היה מס' 1 שלנו אתמול. מבחינה הגנתית היה מעולה. גם התקפית היה טוב חוץ מהמצב ההוא במחצית השנייה שהיה חייב לבעוט לשער.niv1 כתב:דודזאדה היה בראש החלשים, מה זה?! פס של 2 מטר לא מצליח לתת, העיקר רוצים שיהיה בנבחרת
אבל בכללי מאז הפלייאוף בעונה שעברה הוא במגמת עלייה חדה.