סיכום פגישה עם נציגים עירוניים בקשר לאצטדיון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: סיכום פגישה עם נציגים עירוניים בקשר לאצטדיון

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

gate5 כתב:האצטדיון בנתניה יהיה מוכן בעוד חודשיים. רק לאכול את הלב.
למה אצלנו זה לא ככה? למה ? איפה נכשלנו? איך זה שאצלהם מ 2005 הפרויקט עלה לאוויר ועכשיו הוא מוכן.
ואצלנו כבר 20 שנה מדברים על זה. רק לאכול את הלב!!!!

https://www.one.co.il/Article/200817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אצלנו מדברים אבל כמה זמן בנו אצלהם את האיצטדיון?
כן 7 שנים!

אם לא יקרה כלום האיצטדיון שלנו יהיה מוכן ב2015...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

הפרוייקט האחרון שהיית צריך להביא כדוגמא טובה הוא האיצטדיון בנתניה.פרוייקט כושל בכל קנה מידה.8 שנות בנייה,סחבת ותקיעות רבות.לפחות אצלנו העניינים התחילו לזוז.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אביב כתב:הפרוייקט האחרון שהיית צריך להביא כדוגמא טובה הוא האיצטדיון בנתניה.פרוייקט כושל בכל קנה מידה.8 שנות בנייה,סחבת ותקיעות רבות.לפחות אצלנו העניינים התחילו לזוז.
תגיד לי אתה שומע את עצמך?
אצטדיון שדיברו עליו משנת 2005 ומוכן עכשיו 2012 - אומנם הזמן מטורף אבל ואבל גדול - אתה לא יכול להשוות את הקצב שם לקצב פה!
20 שנים מדברים על אצטדיון ויש רק יסודות. בינתיים 2012 נתניה תפתח באצטדיון חדש ובאר שבע תחכה אולי ל2015 לאצטדיון חדש.

פשוט בושה מה שקורה פה. בושה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

gate5 כתב:
אצטדיון שדיברו עליו משנת 2005 ומוכן עכשיו 2012 - אומנם הזמן מטורף אבל ואבל גדול - אתה לא יכול להשוות את הקצב שם לקצב פה!
20 שנים מדברים על אצטדיון ויש רק יסודות. בינתיים 2012 נתניה תפתח באצטדיון חדש ובאר שבע תחכה אולי ל2015 לאצטדיון חדש.

בס"ד
אותם דיבורים שציינת הבשילו למעשים בתקופת רוביק ומשם מתחיל ציר הזמן.
בנתניה הייתה תקופה של שנים שגוש בטון שעתיד להיות איצטדיון, עומד לו סתם מבלי שתעשה בו שום עבודה.
אין מה להשוות בין השניים.

אני דווקא אופטימי לגבי האיצטדיון, רק שיסתיים המכרז בשלום וקבלן רציני ייקח על עצמו את הפרויקט.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

gate5 כתב:

גם אתה צריך להקשיב לעצמך... יש הבדל בין דיבורים לבין תחילת עבודה ומשך הזמן בו נבנה ומוקם האצטדיון... בנתניה היו המון בעיות עם הקבלנים בהתחלה והפרוייקט נתקע כמה פעמים ללא מעט זמן.

אביב, שלא תגיד שאין פה אחוות מגזר
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

Amit M כתב:
גם אתה צריך להקשיב לעצמך... יש הבדל בין דיבורים לבין תחילת עבודה ומשך הזמן בו נבנה ומוקם האצטדיון... בנתניה היו המון בעיות עם הקבלנים בהתחלה והפרוייקט נתקע כמה פעמים ללא מעט זמן.

אביב, שלא תגיד שאין פה אחוות מגזר
תפתח קצת את הראש. תרד לסוף דעתי.
בסופו של דבר לא מעניין מתי התחיל הדיבור כאן ומתי שם ומתי אמרו ומתי לא או מתי עלה הדחפור הראשון. מעניין שבשנת 2012 לך אין אצטדיון ולנתניה יש.
וזה לא רק שאין לך השנה..אולי יהיה לך ב 2015. וזאת הבושה הכי גדולה!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

עמית - כבוד למגזר :)
בהחלט שזה חשוב מתי התחילו לבנות ומתי התחליו לדבר.בניה שלוקחת 8 שנים ותהיה בטוח שגם שם דיברו על איצטדיון חדש לפחות 10 שנים לפני אז תחשוב קצת לפני שאתה מעלה כאן דוגמאות כושלות בכל קנה מידה.
את הטענות העיקריות לכך שאין איצטדיון בבאר שבע היום יש להפנות למר טרנר שהשכיב את הפרוייקט במשך 10 שנים ולא הזיז כלום מלבד השלט שהוחלף.
רוביק יישפט בתום הפרוייקט אבל עד עכשיו צריך להודות שהוא עושה ולא מדבר.נכון שיש עיכובים אבל לפחות הדברים זזים.בבאר שבע מנסים להפיק את כל הלקחים על מנת לא לעשות את הטעויות שנעשו במגרשים אחרים.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אביב כתב:את הטענות העיקריות לכך שאין איצטדיון בבאר שבע היום יש להפנות למר טרנר שהשכיב את הפרוייקט במשך 10 שנים ולא הזיז כלום מלבד השלט שהוחלף.
ולחשוב כשהדבר הזה יקום בסופו של דבר, הוא ייקרא דווקא על שמו של טרנר/העושקים מהטוטו...מעצבן.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אביב כתב:עמית - כבוד למגזר :)
בהחלט שזה חשוב מתי התחילו לבנות ומתי התחליו לדבר.בניה שלוקחת 8 שנים ותהיה בטוח שגם שם דיברו על איצטדיון חדש לפחות 10 שנים לפני אז תחשוב קצת לפני שאתה מעלה כאן דוגמאות כושלות בכל קנה מידה.
את הטענות העיקריות לכך שאין איצטדיון בבאר שבע היום יש להפנות למר טרנר שהשכיב את הפרוייקט במשך 10 שנים ולא הזיז כלום מלבד השלט שהוחלף.
רוביק יישפט בתום הפרוייקט אבל עד עכשיו צריך להודות שהוא עושה ולא מדבר.נכון שיש עיכובים אבל לפחות הדברים זזים.בבאר שבע מנסים להפיק את כל הלקחים על מנת לא לעשות את הטעויות שנעשו במגרשים אחרים.
אז מה שאתה אומר שהתהליך שאצלנו נעשה יותר טוב משלהם..זה מה שאתה אומר?
לנו אין אצטדיון וגם לא קרובים לזה ולהם יש אצטדיון - אבל עדיין אתה טוען שאצלהם זה כישלון ואצלנו זאת הצלחה.

נתניה 2012 פותחת עם אצטדיון חדיש ומחודש. באר שבע 2012 אפילו לא קרובה לזה.
לא מעניין אותי מה היה בדרך - הכישלון אצלנו חרוץ!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

gate5 כתב:
אז מה שאתה אומר שהתהליך שאצלנו נעשה יותר טוב משלהם..זה מה שאתה אומר?
לנו אין אצטדיון וגם לא קרובים לזה ולהם יש אצטדיון - אבל עדיין אתה טוען שאצלהם זה כישלון ואצלנו זאת הצלחה.

נתניה 2012 פותחת עם אצטדיון חדיש ומחודש. באר שבע 2012 אפילו לא קרובה לזה.
לא מעניין אותי מה היה בדרך - הכישלון אצלנו חרוץ!!!!!!!!!
לדעתי מה שאומרים כאן הוא שגם אצלנו וגם אצל נתניה נכשלו.
העובדה שבנתניה יש כעת איצטדיון חדש (וגם עכשיו לא בטוחים שהוא יהיה זמין לפתיחת העונה הבאה) לא אומרת שהפרויקט שם היה מוצלח או שצריך לקחת אותם כדוגמא. 8 שנים עבור איצטדיון כשלא מעט מהזמן הבנייה הופסקה והייתה תקועה זה בוודאי לא הישג.
בכלל בישראל קשה לקחת דוגמאות לבנייה נכונה של איצטדיונים.
אני חושב שאם לוקחים דוגמא לבניית איצטדיונים אז עדיף להתרכז בחו"ל שם לוח הזמנים הוא קדוש בניגוד למתרחש בארץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

משה אוחיון כתב: בכלל בישראל קשה לקחת דוגמאות לבנייה נכונה של איצטדיונים.
אני חושב שאם לוקחים דוגמא לבניית איצטדיונים אז עדיף להתרכז בחו"ל שם לוח הזמנים הוא קדוש בניגוד למתרחש בארץ.
בישראל קשה לקחת דוגמא אפילו לבנייה של 2 קילומטר כביש...

לא חייב ללכת רחוק שמדברים חו"ל... בטורקיה "ידידתנו" ראיתי איך מרימים תוך שנה אחת בלבד מלון (שזה פרוייקט יותר גדול ומסובך מאצטדיון) מ-0 ועד לקבלת האורח הראשון.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

ידידאל לך יש קשר עם העירייה. אתה יכול לבדוק מה קורה עם תהליך בדיקת ההצעות על המכרז שכבר נסגר, ומתי תיבחר החברה המבצעת ומתי יתחילו לבנות את הגוף...

שלח תגובה