ושום מילה על הדברים הטובים מצד הכתבים!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: ושום מילה על הדברים הטובים מצד הכתבים!!!

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אני לא חסרת הערכה למה שאלונה עשתה. ממש לא. בגלל זה אני לא יוצאת נגדה, אלא נגד גיא, המאמן שהוא בסך הכל מאמן! בורג קטן בתוך מה שנקרא הפועל באר שבע.

אני טוענת שהיא לא צריכה לשבור את הכלים בגלל שמקללים מאמן, לא חושבת שהיא צריכה לפטר אותו אבל, היא כן צריכה להראות מנהיגות, היא כן צריכה לנער אותו, היא כן צריכה להיות קשובה ולראות מה קורה כאן. בקיצור היא צריכה להתנהג כבעלת בית.

אם היא לא מתכוונת לפטר אותו ובצדק רק מהסיבה שזה יצור מצב בלתי אפשרי כאן עם מאמנים, היא צריכה לצאת בהצהרות חריפות ולהסביר את עצמה, לתבוע מהאוהדים שיפסיקו, להבהיר שאין שום כוונה לפטר אותו, לחזור על זה שוב ושוב. אבל היא לא עושה כלום והכלום הזה יוצר בלאגן. זה גורם לאנשים לחשוב שאם יקללו מספיק היא כן תפטר אותו.

המשפטים הקצרים שלה כבדרך אגב לגבי מעמד המאמן לא מספיקים, לא חדים ולא ברורים מספיק.

ברור לי לגמרי שאנחנו "תקועים" איתו עד תום העונה לפחות, אבל לא לכולם, לא בצורה חד משמעית.

נכון שאם היא תעזוב בתום העונה זה יהיה הרסני, מנטאלית ותדמיתית אבל לא טוטאלי ובלתי הפיך. אם היא ככה נשברת מהר מ"קצת" קללות על מאמן אז אולי זה לא בשבילה. בליגת העל הכל יהיה יותר אינטנסיבי, מה יקרה אם יישבר לה עונה הבאה בליגת העל? מזה יהיה קשה יותר לקום.
שוב, אני לא כפויית טובה על כל מה שהיא עשתה כאן ועל התקווה שהיא העניקה לכל העיר אבל אני לא חושבת שהפחד מעזיבתה צריך להביא לכך שנעצום עיניים. אני בעד הקבוצה, לא בעד גיא ולא בעד אלונה. אני בעד הקבוצה, מה שטוב לקבוצה זה מה שאני רוצה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

[offtopic]אני אקלל את גיא, אם בגלל זה אלונה תלך, שתלך.
בעלים צריך חוסן קצת יותר רציני, בסך הכל זה רק מאמן.
ואם באר שבע שרדה את זינו היא תשרוד גם את זה.[/offtopic]
תגידי את מקשיבה לעצמך בכלל?
פשוט בושה וחרפה.
אני מהסרט שלך כבר לא מצפה שלא ינציח את הסטיגמות וסטראוטיפים עלינו - בגלל שהאמירות שלך בעצמן מנציחות את זה.
עוד סרט שיראה את הקהל מקלל והפעם גם יצדיק אותם - כי אם הבימאית חושבת ככה למה שזה יראה אחרת?
להשוות את גיא לוי להוא מהאולמות זה פשוט דבר שלא מתקבל על הדעת, זה פשוט מעשה שלא יעשה וזאת צורת מחשבה מעוותת שאני חושב שגם המקללים הכי גדולים והמוחים הכי גדולים היו ניזהרים מלהשתמש בה.
בנאדם שמוביל את הקבוצה בדרך הבטוחה לליגת העל לעומת בנאדם שעד שלא ירדנו ליגה פעם שניה כולכם (גם אלו שהיו במחאה) נישקתם לו את הרגליים!
אלי באמת מגיע לנו שהוא יחזור ואז יהיה לך באמת חומר לסרט מעניין!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

אדומתוק כתב:יצרו עיניין הכתבים בשבוע האחרון.הם מחפשים את הרוע.השנאה שלהם תהומית.ביום שישי האחרון שער 3 היה עם 400 ילדים שנכנסו חינם את זה הכתבים שכחו.את היום הולדת של הבן של המנכ"ל הם לא שכחו.את היות הקבוצה במקום ממנו עולים ליגה הם הסתירו.את הקללות הם זכרו.את התרומה לקהילה בעזרה לילדים שכחו. את סימיוני הם זוכרים.את היות מליקסון רכש של גיא הם שכחו .את היות גיא מ10 בבוקר עד הלילה במועדון הם לא יזכירו.הם מחפשי רעתינו.הם לא ממש כתבים הם צידי דם מגעילים.אל תיגררו.תבקרו אל תעלילו.אתמול במעריב ביקרו את המנכ"ל וכתבו בכותרת ענקית "חגיגה בווסרמיל" בגלל שערך לילד יום הולדת במועדון.ביקשו ממנו להתפטר .החוצפה שלהם מגעילה שלא לדבר על רדיו הסעודי דרום ששם את דורון ממן כפרשן עדיף שהיו מבאים את טארק עזיז!!

גבר אם אתה חושב שהכתבים שלך הם הבעיה אז אתה בבעיה גדולה. ואיבדת את הכיוון לגמרי

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אדומה דרומית כתב:אני לא חסרת הערכה למה שאלונה עשתה. ממש לא. בגלל זה אני לא יוצאת נגדה, אלא נגד גיא, המאמן שהוא בסך הכל מאמן! בורג קטן בתוך מה שנקרא הפועל באר שבע.
בדיוק הטעות שלך. מאמן זה בורג קטן? מאמן כדורגל (או מנג'ר שזה יותר מה שגיא לוי עושה) בכל קבוצה מקצוענית בעולם הוא אלוהים, לפיו יישק דבר וזה מה שמביא הצלחות. שכולם יודעים שהוא מספר 1 במועדון.

מי זה מנצ'סטר יונייטד?? פרגוסון או הבעלים האמריקאים? וארסנל זה ונגר וליברפול זה בניטז וכו'. רק במדינה שלנו מעמד המאמן שואף לריצפה, אחר כך לא מבינים למה הכדורגל שלנו תקוע בקרשים.

כן, מאמן בקבוצת כדורגל צריך להיות במעמד הכי גבוה, אחרת שום דבר לא יתפקד. ושיחליפו 20 שחקנים לפני שמחליפים את המאמן.

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

yedidel כתב:
בדיוק הטעות שלך. מאמן זה בורג קטן? מאמן כדורגל (או מנג'ר שזה יותר מה שגיא לוי עושה) בכל קבוצה מקצוענית בעולם הוא אלוהים, לפיו יישק דבר וזה מה שמביא הצלחות. שכולם יודעים שהוא מספר 1 במועדון.

מי זה מנצ'סטר יונייטד?? פרגוסון או הבעלים האמריקאים? וארסנל זה ונגר וליברפול זה בניטז וכו'. רק במדינה שלנו מעמד המאמן שואף לריצפה, אחר כך לא מבינים למה הכדורגל שלנו תקוע בקרשים.

כן, מאמן בקבוצת כדורגל צריך להיות במעמד הכי גבוה, אחרת שום דבר לא יתפקד. ושיחליפו 20 שחקנים לפני שמחליפים את המאמן.
גם שוסטר היה אלוהים במדריד???

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

עדי נשמה, באמת שממך יש יותר ציפיה. את נשמעת כמו מי שמיהר לגבש דעה ונסחף אחרי העדר. תקשיבי לעצמך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אורי אדום בנשמה כתב:עדי נשמה, באמת שממך יש יותר ציפיה. את נשמעת כמו מי שמיהר לגבש דעה ונסחף אחרי העדר. תקשיבי לעצמך.

אני ממש לא מיהרתי, אני ממש לא ניסחפתי אחרי העדר.
אני נלחמתי בכל משחק ובפורומים בעדר הזה, בכל כוחותי וכעסתי על התקשורת שמחפשת להראות רק את המקללים ולא את האוהדים המעודדים.
מה לעשות, קרו דברים, התגלו דברים ועכשיו אני לא יכולה לסבול אותו ברמות שהסכר נפתח והאיפוק טובע.

לכל "המודאגים" לגבי הסרט. הנושא הוא בכלל לא זה, וגם אם כן, אני דבר ראשון אוהדת! אני בחיים לא יעשה סרט שיעשה נזק תדמיתי לקהל או למועדון עצמו.

פה זה לא אירופה, ומה לעשות שכאן המאמן הוא עוד בורג. פה מאמנים מתחלפים יותר מהר מעונות השנה, לא שזה טוב אבל זה מצב נתון. ועם כל הכבוד, לא יכול להיות שבעלת בית תשבור את הכלים ותלך בגלל מאמן. למה מי זה? גרנט? שום? קשטן? כולה גיא לוי! לא שהשאר כן מצדיקים עזיבה...

קיצר, עזבו.
נפגש עוד כמה חודשים ואז נראה איך אתם מדברים טוב? ככה חודש חודשיים אחרי תחילת העונה הבאה...

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

האמת, אני מתפלא שעשו מזה ענין כזה גדול (בר-מצווה לבנו של שכטר). אנשים קטנים. מוזר. כשצ'קים מבר-מצוות החליפו ידיים, אף אחד לא פצה פה.

אלונה. הנה הפתעה. אני חושב שפולחן האישיות סביב אלונה כבר עובר את הטעם הטוב וראוי לצמצם את כמות העידוד כלפיה.
יחד עם זאת, עדי, באמת הגזמת. תקללי? את? מה, את באמת לא מבינה שהקבוצה משחקת וביציע כולם מקללים (רק את "המאמן", רק את "אביתר", או רק את אחותי הצולעת), הקללות יחלו לגלוש גם לבעלים. אני חושב שאוהדים רבים יסכימו על כך שאם אלונה תלך, זה יהיה אסון קולוסלי.
אם בעל אולמות השמחה חוזר (בשלישית!) לקבוצה, אני עם הפועל באר-שבע גמרתי, בטח ביציע. יודעים מה? שתשרף העיר באר-שבע אם אדם כה שלילי משתלט עקב חולשה בנקודת זמן כזו או אחרת על אחד מסמלי העיר המובהקים, וקברניטי העיר מאפשרים לו לעשות זאת. טעות לעולם חוזרת... טעות לעולם חוזרת... טעות לעולם חוזרת... באר-שבע.
נערך לאחרונה על ידי ארז3333 ב 19 דצמבר 2008, 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אם אלונה תלך תיצטרכי לעשות סרט אימה או שתלכי על השם"ההתרסקות".אני ממש לא תומך באיך שהקבוצה נראת מיקצועית.אך ניהולית זה נראה טוב וכשזה נראה טוב אז זה זמני עד שמיקצועית נראה טוב.גיא הגיע במטרה לעלות ליגה ונראה שאנחנו במצב טוב.כדיי שזה יראה מצויין צריך סובלנות.

כל הליגה הלאומית סיפקה אולי שלושה משחקים טובים העונה.המגרשים האווירה והקבוצות לא נראות טוב .קודם צריך להתרחק מהליגה כמו שגיא אומר ואחר כך נלך לדרך היופי. מעדיף לחיות מכוער מלמות יפה אמר גיא ואני בדעה שהוא צודק.

אצלנו בדרך כלל זה או סקנדל או פסטיבל מישהו שמע על ההפסד של הפועל חיפה מול רמת השרון???

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

שלומי כתב:

גבר אם אתה חושב שהכתבים שלך הם הבעיה אז אתה בבעיה גדולה. ואיבדת את הכיוון לגמרי
החתימה שלך היא הבעיה.כשחרא נדבק לאוניה הוא חושב שהוא מפליג.ההסחפות והאובססיה לסלק לגרש כל מאמן שלא אמר לכם שלום מעוורת אתכם.מקום שלישי גבר בא נעוף מהליגה הזאת קודם!!!

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

המאמן זה בורג קטן?..
אז למה מאז שהוא הגיע האוהדים כולם וכל העיתנאים עוסקים רק סביבו?
אם מה שהבורג הקטן הזה היה עושה לא היה כול כך גדול אז לא היו מדברים עליו , ועכשיו תחשבי האם זה הבורג קטן או האח הגדול .

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

בואו נסביר כמה דברים לני שאני מתחילה לדבר:
1. אני לא חושבת שגיא צריך ללכת בוודאי ובוודאי לא לפני תום העונה.
2. אני לא חושבת שמאמן הוא בורג קטן, וזה רק מה שעושים ממנו פה בארץ. ואם ככה זה בארץ זה לא סיבה להתנהג כמו בורים וחיות אלא לעשות משהו אחר עם החיים שלכם, ולהלחם בזה.
3. וחשוב מכל, גם אם גיא צריך ללכת הביתה, אני חושבת שעדיף שאוהדים ימחו בצורה לא אלימה של לא להגיע לכדורגל מאשר אוהדים שמקללים.

ומפה השאלה, עדי (ככה אני חושבת שקוראים לך- אדומה דרומית) למה לך לקלל? מיאפה האומץ הזה בכלל? מי את (או אני או כל אוהד אחר) שיקלל בכלל?
אם המרצה שלך מלמד משהו בדרך שאת לא מסכימה איתו תעמדי ותקללי אותו במהלך כל השיעור?
אני מאוד מקווה שהתשובה היא לא.

תרצי או לתרצי גיא לוי נשאר והחוסן הזה שדיברת עליו זה בדיוק זה שאלונה לא העיפה אותו אחרי ההפסד בגביע הטוטו בבית כשכל האוהדגים כבר זעקו להעיף אותו (לפני שהתחילה העונה!).

וכן גיא בא בגלל אלונה, הקהל שלנו לא מדהים. לא, ממש לא. במיוחד לא עכשיו. הקהל שלנו פצוע פגוע ומדמם ובמקום לטפל בעצמו הוא מתעסק במאמן (שהם החליטו שהם רוצים להעיף אותו בלי קשר למה יקרה/ מה הוא יעשה או איך הוא יתנהג).

אז די.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדומה דרומית כתב:ועם כל הכבוד, לא יכול להיות שבעלת בית תשבור את הכלים ותלך בגלל מאמן. למה מי זה? גרנט? שום? קשטן? כולה גיא לוי! לא שהשאר כן מצדיקים עזיבה...

לא בגלל מאמן. עניין המאמן הוא רק אחד הסימפטומים מני רבים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

שלומי כתב:
גם שוסטר היה אלוהים במדריד???
על כל 6 דוגמאות תמצא דוגמא שלילית. בוא נראה כמה זה יעזור להם.

שלח תגובה