אולי כי רגע לפני שהעונה החלה היה מחנה אימונים שבו הוא ראה את כולם?משה אוחיון כתב:אל תיתנו לעובדות לבלבל אותכם:
https://www.haaretz.co.il/sport/1.1372022" onclick="window.open(this.href);return false;
קלינגר "החלטנו לא רק ללכת על שחקנים צעירים תוצרת בית, אלא גם לשלב שחקני רכש צעירים ומוכשרים, שהבאנו רק אחרי שבחנו טוב טוב את האישיות שלהם".
לא רק שחקנים צעירים תוצרת בית? אולי הכוונה באף שחקן צעיר תוצרת הבית? 11 שחקני רכש בהרכב, שחקן אחד צעיר תוצרת הבית בספסל, 0 שחקנים צעירים תוצרת הבית ששיחקו מול עכו.
עוד ציטוט של קלינגר:
"אנחנו רוצים לעשות עבודה יסודית, להתחיל מלמטה ולבנות על צעירים. יש לנו היום 14 שחקני בית, לא היה דבר כזה בבאר שבע".
14 שחקני בית? שלושה בלבד בספסל, אחד בלבד ששותף מול עכו, איפה בא לידי ביטוי ההצהרה שלא היה דבר כזה בבאר שבע?
אני מוכן לתת לקלינגר את קלטת הניצחון 3-0 על מכבי ת"א בבלומפילד. אסי רחמים, תומר חליבה, רמי אליהו, אלעד בונפלד, אורן סגרון, אמיר אבוטבול (סתיו אלימלך? עוז יפרח? יניב אלול? ינון ברדה? שכחתי מישהו מהם שאולי לקח חלק במשחק?) שותפו במשחק. שקלינגר ילמד מהי באמת קבוצה עם בסיס של שחקני בית.
והנה ראיון עם קלינגר עוד באפריל שנה שעברה:
https://sports.walla.co.il/?w=//1816224" onclick="window.open(this.href);return false;
""זה התהליך, הצערה. לבנות את הקבוצה על בסיס מקומי שיניב פירות בעתיד. שום דבר הוא לא בטוח, יש כאן סיכון, אבל זה שווה את זה".
ושוב אני חוזר על המספרים, 11 שחקני רכש, שחקן 1 בלבד ששיחק בשנה שעברה במחלקת הנוער (אבו חצירא) בסגל, ושחקן בית 1 שמשולב במשחק (דוידזאדה). זה מה שהיה מול עכו. כל זה אחרי שהקבוצה הפסידה 2 משחקים והציגה יכולת עלובה מול בית"ר י"ם.
אז נכון שבראיון אצל דודו בHBS קלינגר עידן את דבריו (רגע לפני שהעונה התחילה), ועדיין אין ספק שההצהרות של קלינגר משנה שעברה ועד תחילת העונה לא תואמות את המציאות ולא קרובות אליה.
לקחת את כל שחקני עלק בית האלה ולזרוק.
Re: לקחת את כל שחקני עלק בית האלה ולזרוק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אולי כי הוא קיבל רגליים קרות כשהיה צריך לעשות את הדברים בפועל.yedidel כתב:
אולי כי רגע לפני שהעונה החלה היה מחנה אימונים שבו הוא ראה את כולם?
הרבה מאוד מאמנים מדברים על שחקני הבית, מדברים על צעירים, מדברים על כדורגל התקפי ואטרקטיבי ואז מגיע רגע האמת וקלינגר מחליט ללכת על הצפוי, הידוע ובמקרה שלנו הבינוני. אפשר לראות את זה גם בחילופים של קלינגר השנה. בפיגור 2 שערים בסכניין הוא הכניס את סוארס וסולימאן, בפיגור של שער מול עכו הוא הוציא את טורס והכניס את יחיאל ההגנתי. אפילו במשחק מול בית"ר י"ם, למרות שלא היה לנו מחץ, כל עוד התוצאה הייתה 0-0 הוא חימם את אדלי ודוידזאדה. אבו לאבן אפילו לא התחמם באותם דקות ורק אחרי הגול של בית"ר אבו לאבן נכנס בלי חימום (כי קלינגר לא תיכנן להכניס אותו).
זה קלינגר של השנה. מאוד מאוד מאכזב ובעיקר לא עומד בדברים שהוא עצמו אמר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
טוב משה אתה כרגיל מתעקש לחזור על אותה מנטרה בלי לענות על מה שאומרים לך...משה אוחיון כתב: אולי כי הוא קיבל רגליים קרות כשהיה צריך לעשות את הדברים בפועל.
הרבה מאוד מאמנים מדברים על שחקני הבית, מדברים על צעירים, מדברים על כדורגל התקפי ואטרקטיבי ואז מגיע רגע האמת וקלינגר מחליט ללכת על הצפוי, הידוע ובמקרה שלנו הבינוני. אפשר לראות את זה גם בחילופים של קלינגר השנה. בפיגור 2 שערים בסכניין הוא הכניס את סוארס וסולימאן, בפיגור של שער מול עכו הוא הוציא את טורס והכניס את יחיאל ההגנתי. אפילו במשחק מול בית"ר י"ם, למרות שלא היה לנו מחץ, כל עוד התוצאה הייתה 0-0 הוא חימם את אדלי ודוידזאדה. אבו לאבן אפילו לא התחמם באותם דקות ורק אחרי הגול של בית"ר אבו לאבן נכנס בלי חימום (כי קלינגר לא תיכנן להכניס אותו).
זה קלינגר של השנה. מאוד מאוד מאכזב ובעיקר לא עומד בדברים שהוא עצמו אמר...
אפשר להתווכח על הרכבים אבל הסבירו לך כבר כמה פעמים שקלינגר לא אמר שום דבר לגבי זה ששחקני הבית יהיו בהרכב.
מה קשור רגליים קרות? אפשר לחשוב שהוא מפחד לספסל שחקנים כמו רביבו ואסולין, סה"כ מדובר פה בשחקנים שלא רחוקים באלמוניות שלהם מהשחקני נוער...
בס"ד
סתם שאלה,למה שחקני הבית הצעירים הם אלה שצריכים כל פעם לעלות מהספסל (במקרה הטוב),ולהוכיח את עצמם כשכל מה שהם מקבלים זה חצי שעה בלחץ בעוד מקומם של שחקני רכש כושלים מובטח?
סתם שאלה,למה שחקני הבית הצעירים הם אלה שצריכים כל פעם לעלות מהספסל (במקרה הטוב),ולהוכיח את עצמם כשכל מה שהם מקבלים זה חצי שעה בלחץ בעוד מקומם של שחקני רכש כושלים מובטח?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מצטרף, ידידאל!
יש מי שלמען אג'נדתו יכפיף גם את היקום על מילארדי גלקסיותיו.. והאבסורד שדווקא הוא משתמש תדיר במילים "אל תתנו לעובדות לבלבל אותכם"
יש מי שלמען אג'נדתו יכפיף גם את היקום על מילארדי גלקסיותיו.. והאבסורד שדווקא הוא משתמש תדיר במילים "אל תתנו לעובדות לבלבל אותכם"

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
ידידאל, לדעתי אתם מתנהגים בתמימות. אפשר להבין מההקשר הכללי של הראיונות (ואפילו מהכתבה המצולמת של ערוץ ONE שנעשתה בקיץ על קבוצת הנוער וושודרה לאחרונה) ששחקני הבית הצעירים שלנו היה צריכים לקבל חלק מרכזי הרבה יותר בקבוצה. ההצלחה של קבוצת הנוער הביאה לשינוי הגישה וכל המערכת דיברה על כך. כל הקיץ דיברו בקבוצה על כך שהשנה היא השנה של הצעירים וזה התבטא גם בעובדה שאבו לאבן עם שניים וחצי משחקים בבוגרת בשנה שעברה הופיע על שלטי החוצות.yedidel כתב:
טוב משה אתה כרגיל מתעקש לחזור על אותה מנטרה בלי לענות על מה שאומרים לך...
אפשר להתווכח על הרכבים אבל הסבירו לך כבר כמה פעמים שקלינגר לא אמר שום דבר לגבי זה ששחקני הבית יהיו בהרכב.
מה קשור רגליים קרות? אפשר לחשוב שהוא מפחד לספסל שחקנים כמו רביבו ואסולין, סה"כ מדובר פה בשחקנים שלא רחוקים באלמוניות שלהם מהשחקני נוער...
גם בראיונות שהבאתי קלינגר מתחיל עם העובדה שהבסיס יהיה מקומי (הראיון השני) אבל מוסיף שלא רק הם (בראיון הראשון).
אז אחרי שכל הקיץ פימפו לנו, אחרי שאנשים קנו מנוים כדי לראות את החברה הצעירים שהלהיבו אותם בשנה שעברה, אחרי שהחברה הצעירים עצמם ראו את עצמם כאלה שיהיו הבסיס של הקבוצה מגיע קלינגר, רגע לפני פתיחת העונה ומשנה את גרסתו. אז אתה ואחרים יכולים מכאן ועד הודעה חדשה לצטט את אותו ראיון עם דודו שנעשה ממש לפני פתיחת העונה, אבל זה לא מעלים את יתר הראיונות של אלונה, אסי וקלינגר עצמו לאורך הקיץ.
לא יודע בוודאות למה קלינגר שינה את גרסתו, לאור צורת המשחק שלנו השנה, החילופים ודרך בניית הקבוצה נראה לי שקלינגר קיבל רגליים קרות, נראה לי שקלינגר ברגע האחרון החליט ללכת על בטוח. וכן, גם אם לסולימאן, הרוש או תורג'מן אין שם גדול, הם בני 25 מה שהופך את העניין לפחות מסוכן מנטלית ופיזית עבור קלינגר. בדיוק כמו העובדה שלהכניס את אבי יחיאל הוותיק והמוגבל התקפית אך אחראי הגנתית מול עכו במחצית ולא את אביתר אילוז הוא צעד של מאמן עם רגליים קרות, מאמן שמבין שהוא לא הביא את השחקנים שהיו אמורים למשוך את הקבוצה למעלה ועכשיו הוא מנסה ללכת כמה שיותר על בטוח.
מי שטוען שאחרי הקיץ האחרון הציפיה הייתה שאחרי 2 הפסדים ויכולת עלובה נראה הרכב עם 11 שחקני רכש כשמכל שחקני הבית הצעירים רק אבו חצירא בסגל וגם הוא לא משותף, הוא משקר, או לנו או לעצמו.
לכולנו היה ברור מה הכיוון של הקבוצה בקיץ. זה התבטא בהצהרות לגבי שחקני מחלקת הנוער, בצאנסים שחלקם קיבלו בסוף שנה שעברה, בפוסטרים שבהם הופיע שחקן מהנוער, בקיצוץ בתקציב, בהחתמת שחקני הנוער הבולטים על חוזים ארוכי טווח, ובכל צעד של אלונה, קלינגר ואסי.
קלינגר לא יכול למחוק הכל בראיון אחד בתחילת השנה. אי אפשר לטאטא את הדברים מתחת לשולחן. אי אפשר לדבר על שנה של נתינת צאנסים לצעירים ולהגיד שזה לא אומר ששחקני הבית הצעירים שלנו צריכים לקבל צאנס. אי אפשר להגיד שהאימרות וההתנהגות הקיץ כיוונו לשחקן צעיר אחד בלבד בסגל (לא לדבר על ההרכב הראשון שם אין בכלל).
ושוב אתה מפספס את העיקרון החשוב יותר. שחקני הבית הצעירים שלנו לא פחות טובים מהמקבילים שהגיעו מבחוץ והם ראוים לקבל את הצאנס. זאת הנקודה החשובה ביותר. העובדה שזה קורה דווקא אחרי ההתנהלות הקיץ היא מרגיזה ומוסיפה אבל היא לא העיקרית אלא העובדה שלמרות היכולת המבזה אנחנו זוכים ל11 שחקני רכש בהרכב ולשום צעיר שמקבל דקות.
אני מפספס? מאיפה אתה יודע את זה? להזכיר לך כמה פעמים ההסטוריה הוכיחה אחרת?משה אוחיון כתב:
ושוב אתה מפספס את העיקרון החשוב יותר. שחקני הבית הצעירים שלנו לא פחות טובים מהמקבילים שהגיעו מבחוץ והם ראוים לקבל את הצאנס. זאת הנקודה החשובה ביותר. העובדה שזה קורה דווקא אחרי ההתנהלות הקיץ היא מרגיזה ומוסיפה אבל היא לא העיקרית אלא העובדה שלמרות היכולת המבזה אנחנו זוכים ל11 שחקני רכש בהרכב ולשום צעיר שמקבל דקות.
- Sir Alex Ferguson
אופיר חיים, קורמן, קאקו, רמיק, חלילוביץ', רוסו, הולצמן, בלאיץ', סולוב, מוקניה, גוסייב, מליקסון ושחקני רכש אחרים שהיו כאן לאורך השנים הצדיקו את האמון בהם. עם זאת, בכל קבוצה שהצליחה בהיסטוריה שלנו היו שחקני בית שהיה להם חלק מרכזי בקבוצה (ב97 - חזות, אלימלך, ביטון, בוכניק, חפר, סגרון ואחרים) בשנות ה2000 כשרצנו בצמרת (ברדה, בונפלד, אלול, יפרח, חליבה, אסי, אליהו ואחרים).yedidel כתב:
אני מפספס? מאיפה אתה יודע את זה? להזכיר לך כמה פעמים ההסטוריה הוכיחה אחרת?
השנה יש שילוב מפחיד ומסוכן. מצד אחד אין שחקני רכש (אולי סוארס וגביש) בעלי רמה גבוהה ומצד שני אין שילוב של שחקני בית בהרכב.
נהנו בשנים שהיו מהמון מזל (אלול ויפרח קיבלו בזמנו את הצאנס רק בגלל שהבלמים הזרים שהגיעו לכאן כמו אדם וישנקה היו עלובים שכן לפני הם בכלל לא היו בתמונת ההרכב, חליבה קיבל את הצאנס הראשון בזמנו בכלל כמגן שמאלי בגלל פציעה של נגר, בונפלד היה מחליף לשחקנים כמו סרמפובסקי לתקופה ארוכה עד שבכלל קיבל את הצאנס בגלל מכת פציעות וכן הלאה).
לא רוצה להסתמך יותר על מזל. לא רוצה לפספס שחקנים בדרך. יש לנו דור מוכשר וכולנו ראינו את זה בשנה שעברה, גם מול קבוצות עם נוער מצוין כמו מכבי פתח תקווה ומכבי ת"א. מהצד השני שחקני הרכש שהגיעו לכאן לא מתקרבים ביכולת לאלה שהיו כאן בתקופות שלנו בצמרת.
ואם מדברים על היסטוריה:
דודו עזריה כתב:לי מאוד משנה.
חוץ מהאצטדיון והשם. איפה הבאר שבע בתוך הדבר הזה?
אם יש פה גלקטיקוס? לא מת על רכש, אבל אפשר להבין. אבל גם שום שחקן בית וגם שחקנים לא מוכחים ? אגב זה קרה לא מעט פעמים גם לפני שנתיים. גם אז אם פרחוני אינו מטעני לא ראינו טיקי טקה. אז עברו שנתיים. מה השתהנה?
יש לך ספק שהדור הנוכחי רחוק, גם במקרה הטוב, מהדור של יפרח, ברדה וכו'?משה אוחיון כתב: אופיר חיים, קורמן, קאקו, רמיק, חלילוביץ', רוסו, הולצמן, בלאיץ', סולוב, מוקניה, גוסייב, מליקסון ושחקני רכש אחרים שהיו כאן לאורך השנים הצדיקו את האמון בהם. עם זאת, בכל קבוצה שהצליחה בהיסטוריה שלנו היו שחקני בית שהיה להם חלק מרכזי בקבוצה (ב97 - חזות, אלימלך, ביטון, בוכניק, חפר, סגרון ואחרים) בשנות ה2000 כשרצנו בצמרת (ברדה, בונפלד, אלול, יפרח, חליבה, אסי, אליהו ואחרים).
השנה יש שילוב מפחיד ומסוכן. מצד אחד אין שחקני רכש (אולי סוארס וגביש) בעלי רמה גבוהה ומצד שני אין שילוב של שחקני בית בהרכב.
נהנו בשנים שהיו מהמון מזל (אלול ויפרח קיבלו בזמנו את הצאנס רק בגלל שהבלמים הזרים שהגיעו לכאן כמו אדם וישנקה היו עלובים שכן לפני הם בכלל לא היו בתמונת ההרכב, חליבה קיבל את הצאנס הראשון בזמנו בכלל כמגן שמאלי בגלל פציעה של נגר, בונפלד היה מחליף לשחקנים כמו סרמפובסקי לתקופה ארוכה עד שבכלל קיבל את הצאנס בגלל מכת פציעות וכן הלאה).
לא רוצה להסתמך יותר על מזל. לא רוצה לפספס שחקנים בדרך. יש לנו דור מוכשר וכולנו ראינו את זה בשנה שעברה, גם מול קבוצות עם נוער מצוין כמו מכבי פתח תקווה ומכבי ת"א. מהצד השני שחקני הרכש שהגיעו לכאן לא מתקרבים ביכולת לאלה שהיו כאן בתקופות שלנו בצמרת.
ואם מדברים על היסטוריה:
דרך אגב - כמה שחקני ליגת על לגיטימיים יצאו מאותה חבורה? ושאני מדבר על לגיטימיים זה על כאלה שעשו קריירה שלמה, לא שנתיים-שלוש ונעלמו (כמו יפרח, אלול, חליבה, אליהו ואחרים)
אני לא דוגל בשחקני רכש. אני חושב שהדרך הכי בריאה לקבוצה זה לגדל כמה שיותר בבית. אבל לבוא ולהגיד כל פעם שעדיף ששחקני הנוער ישחקו בלי שאף אחד ראה אותם ולהחליט בצורה חד-משמעית שהם יותר טובים מהרכש זה תלוש מהמציאות. יש לי גם סברה שמתחזקת עם הזמן שזה בסופו של דבר גם פוגע בשחקני הבית שלנו ההעדפה הזאת של הקהל והם נשבים בקונספציה שהם יותר טובים ממה שהם באמת.
נ.ב. אין דבר שיותר מחרפן אותי מלשמוע שהקהל יעדיף שחקני בית ויהיה יותר סבלני אליהם... הקללות לדודו פלס, אילוז, איפרגן וכו' מהדהדות לי עד היום בראש
- Sir Alex Ferguson
אתה רק מוכיח שכאשר שחקן בית מקבל הזדמנות לאורך זמן ולא מוכיח את עצמו גם הוא מקבל ביקורת מהקהל.yedidel כתב:
יש לך ספק שהדור הנוכחי רחוק, גם במקרה הטוב, מהדור של יפרח, ברדה וכו'?
דרך אגב - כמה שחקני ליגת על לגיטימיים יצאו מאותה חבורה? ושאני מדבר על לגיטימיים זה על כאלה שעשו קריירה שלמה, לא שנתיים-שלוש ונעלמו (כמו יפרח, אלול, חליבה, אליהו ואחרים)
אני לא דוגל בשחקני רכש. אני חושב שהדרך הכי בריאה לקבוצה זה לגדל כמה שיותר בבית. אבל לבוא ולהגיד כל פעם שעדיף ששחקני הנוער ישחקו בלי שאף אחד ראה אותם ולהחליט בצורה חד-משמעית שהם יותר טובים מהרכש זה תלוש מהמציאות. יש לי גם סברה שמתחזקת עם הזמן שזה בסופו של דבר גם פוגע בשחקני הבית שלנו ההעדפה הזאת של הקהל והם נשבים בקונספציה שהם יותר טובים ממה שהם באמת.
נ.ב. אין דבר שיותר מחרפן אותי מלשמוע שהקהל יעדיף שחקני בית ויהיה יותר סבלני אליהם... הקללות לדודו פלס, אילוז, איפרגן וכו' מהדהדות לי עד היום בראש
אתה מתעקש לבטל את שחקני הבית הנוכחים בגלל ההיסטוריה כפי שאתה מציג אותה (כשהאמת היא שונה לחלוטיין), כשאתה לא מתייחס לעובדה שעל כל קורמן או קאקו שהיו כאן היו עשרות שחקנים שלא התקרבו בכלל לתרומה של אותם שחקנים. על כל איפרגן או פלס שקיבלו כאן את הצאנס ונכשלו היה מספר אפילו גדול יותר של שחקני רכש שנכשלו.
בוא נספור ביחד את מספר שחקני הבית שהיו כאן בשנתיים האחרונות ונכשלו ואז את מספר שחקני הרכש שהיו כאן ונכשלו, אתה תראה שנגיע למסקנה ברורה שלא רק שיש הרבה יותר שחקני רכש שנכשלו אלא שהכישלון שלהם התרחש על מספר הרבה יותר גדול של דקות.
לסיום, אני לא יודע מה איתך, אבל אני ראיתי את הילדים שעליהם אני מדבר. ראיתי אותם בשנה שעברה וראיתי אותם גם השנה. לא יודע האם הם יהפכו לשחקנים מובילים בליגת העל, אני כן יודע שהם ראוים לקבל את הצאנס. אני כן יודע שהסיכוי שהם יתפתחו לשחקנים מובילים גדול יותר מהסיכוי ששחקנים בגיל 24-25 כמו הרוש, סולימאן ותורג'מן יהפכו לשחקנים מובילים. למה? כי בגיל 24-25 קשה עד בלתי אפשרי לשנות את היסודות של הכדורגל שיש לך. לעומת זאת הילדים שלנו בני ה18, 19 ו20 עוד יכולים ללמוד ולהשתפר. בכל צורה שהיא ובכל הסתכלות שהיא הצעירים צריכים לקבל את הצאנס. ואם היא לא תגיע עכשיו, אחרי ההבטחות בקיץ הנוכחי, אחרי ההפסדים האחרונים ואחרי שראינו מיהם השחקנים שמועדפים עליהם, אז אפשר לסגור את מחלקת הנוער.
משה, ממה יש לניר לפחד?
אולי הנוער לא טובים כמו שעשו מהם?
אולי נם עוד לא בשלים להתמודד עם הפסדים?
אולי אלף סיבות אחרות אבל מאיפה הבאת את הפחד הטיפשי הזה?
אגב. שחקני הרכש כולם יותר מבוגרים מהשחקנים שעלו מהנוער ובעלי הרבה יותר ניסיון!!
אני מודה שלא קראתי את כל הדיון כאן אבל על התגובה הזו אני חייבת להגיב...crazyred כתב:משה, ממה יש לניר לפחד?
חן- אני מצטערת אבל את מדברת שטויות!
הנוער לא טובים כמו שעושים מהם? מי בדיוק עשה מהם. ראינו אותם שנה שעברה, קצת השנה- מן הראוי שיקבלו צ'אנס. לא כולם אבל יש לפחות שלושה שראויים. מילא היו מקבלים ולא מוכיחים את עצמם, עוד ניחא. אבל משום מה נראה שזה מאוד קל להגיד שהם עוד לא מוכנים.
מה זה השטות הזו לא בשלים להתמודד עם הפסדים? איפה בדיוק התבשל לו מוטי מלכה? או תורג'מן?
שחקני הרכש יותר מבוגרים ובעלי יותר ניסיון?! להזכירך עידו אקסברד עוד לא בן 21 ואת החוסר אחריות שלו נגד עכו לא נראה לי שהיה קשה למישהו לפספס.
בקיצור- מה שאני מנסה להגיד זה שאני יכולה אולי לנסות להבין (למרות שלא מסכימה) את כל האנשים שתמיד יקחו את הצד הקיצוני השני לכל התלונות פה על קלינגר בפורום, אבל בחייאת, תמצאו טענות סבירות. כי כל מה שכתבת פה, לא קרוב לשם.

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שיחתות שחיתות שחיתות ושוב פעם שחיתות,כן תמים שלי ידידאל שחקן שדני גולן דאג להביא לכאן יקבל קידימות ועדיפות לפני באר שבעי,כי אתה יודע למה כי הם מצאו בעלת בית נחמדה שלא מבינה עדיין שבכדורגל הישראלי מאמנים ועוזרי מאמנים, מקבלים מתחת מעל ומהצד של השולחן השלמת הכנסה.yedidel כתב:
טוב משה אתה כרגיל מתעקש לחזור על אותה מנטרה בלי לענות על מה שאומרים לך...
לפני שאתה יוצא בהאשמות כאלה על גבול הפלילי, כדאי שתצטייד בהוכחות חותכות אדוני. זה ממש לא לענייןהסניגור האדום כתב: שיחתות שחיתות שחיתות ושוב פעם שחיתות,כן תמים שלי ידידאל שחקן שדני גולן דאג להביא לכאן יקבל קידימות ועדיפות לפני באר שבעי,כי אתה יודע למה כי הם מצאו בעלת בית נחמדה שלא מבינה עדיין שבכדורגל הישראלי מאמנים ועוזרי מאמנים, מקבלים מתחת מעל ומהצד של השולחן השלמת הכנסה.
- Sir Alex Ferguson
מעניין מה היה קורה אם עודד גביש היה באר שבעי, איזה טופיקים אז הייתם פותחים לגביו.נדב סגרון כתב:אולי אני נסער מהפסד או לא יודע,
אבל כל שחקני הפח שנראים שחקני בית ומשחקים אותה כאילו הקבוצה חשובה להם את כולם הייתי מרחיק מלפחות 3 אימונים בושה וחרפה מאז ההפסד כל מה שהם מתעסקים בו זה לכלוך והדלפות שתביישו אלה לא אנשים שאכפת להם מהקבוצה אני שומע ציטוטים כמו''היינו צריכים את הקפטן שלנו על המגרש'' איזה קפטן אילוז? הוא קפטן? של מי של מה? מה זה הגועל נפש הזה מלכלכים על שחקנים על סוראס ? שילכו אלף פעם כפרה על סוארס.כולם יודעים מי מדליף את כל ה*** הזה,אז שיטפלו בו או בהם כי צריך להיות ממש טיפש בשביל לא לדעת מי מדליף את זה.
ואני לא אומר שקלינגר צודק שאתמול הוא לא פתח אם אף שחקן בית למרות שאני חושב שאילוז צריך לשבת ביציע עם איך שהוא ניראה מתחילת העונה אני כן חושב שלאופיר יש מקום וגם לאבוחצירא ואפילו לזינו וגם לא נשכח את אבו לאבן (למרות הידידה מפולין שזה בושה מפני עצמה אבל לא משנה) אבל זה בושה מה שהשחקנים עושים אני מתבייש במקום לנסות להרגיע פשוט באים ומלכלכים איכסהההההההההההה....
ד"ש מרביבו, אסולין, ערן לוי ואוהד כהן כמובן שבשנים האחרונים הדליפו, ליכלכו ויצרו עימותים עם הקהל.
העיקר להכפיש את שמם של שחקני הבית כשהציטוט היה בכלל של הקהל. עדיין לא ראיתי התנצלות או הודאה בטעות.