אתה מבקר סדרתי, אתה תמצא כל דבר בשביל שיפריע לך, זה שמאף אחד מבעלי הקבוצה בעבר לא גבו כסף אז שתקת, ולא פצית פה, כיום אתה אופוזיציונר לשם אופוזיציה לכן דבריך הם מצחיקים, במה אתה מתעסק?? משעמם לך בחיים?
תגיד תודה שהעיריה רואה עין בעין עם אנשים שהם אינם מבקרים לשם ביקורת את הדברים ותומכים באנשים שנותנים פה לקהילה גם אם היא לא מתאימה להשקפת עולמך, אתה מוזמן למצוא קבוצה אחרת לאהוד, כזאת שמשלמת עבור השימוש במתקן, ונותנת לאוהדים להכנס בחינם למשחקיה, נסה מכבי ב"ש (אני אסדר לך מנוי בחינם אם זו הבעיה שלך).
מבסוט מההתנהלות של המועדון!!
Re: מבסוט מההתנהלות של המועדון!!
אתה מחפש לרדת עלי בכוח ושוב לא מגיב לגופו של עניין אז שיבושם לך אם אתה נהנה מזה.
כשיהיה לי פחות "משעמם" כהגדרתך אני אחפור קצת ב-HBS ואמצא במיוחד בשבילך את הטענות החוזרות שלי שטרנר היה חייב לאלץ את זינו לחתום על הסכם המכירה בכל הדרכים שעומדות בפניו, לרבות הטלת סנקציות כמו הפסקת שימוש באצטדיון בחינם.
ושוב, אתה באמת האחרון שיכול לפקפק בתרומה שלי למאבק להחלפת זינו באלונה - אז לא אתה ולא אף אחד יכול לומר לי לא להעביר ביקורת.
כשיהיה לי פחות "משעמם" כהגדרתך אני אחפור קצת ב-HBS ואמצא במיוחד בשבילך את הטענות החוזרות שלי שטרנר היה חייב לאלץ את זינו לחתום על הסכם המכירה בכל הדרכים שעומדות בפניו, לרבות הטלת סנקציות כמו הפסקת שימוש באצטדיון בחינם.
ושוב, אתה באמת האחרון שיכול לפקפק בתרומה שלי למאבק להחלפת זינו באלונה - אז לא אתה ולא אף אחד יכול לומר לי לא להעביר ביקורת.
הפועל אני כבר משתגע
שמע, בתור מבקר סדרתי אתה לא מוכן לשמוע ביקורת..זה מדהים מה שאתה כותב,
ולעצם העניין מה עניין שמיטה להר סיני?
מה הקשר לזה שרצית להבריח את זינו ואתה עכשיו מנסה להבריח מישהו אחר, אולי אתה בעל פריטנזיות לקחת את הקבוצה עליך??
ושוב...כל מה שאני אומר זה שאתה אף פעם לא מפרגן...אתה מזכיר את משה ניר, שמחמת היותו תקליט שרוט דעתו הופכת ללא רלוונטית כי היא דעת קיצון.
תפרגן קצת...החיים יפים למפרגנים, רק החמוצים והלא מרוצים, הופכים ממורמרים לכל חייהם, אל תהיה ממורמר, אני לא מת על העובדה שאלונה קיצצה בתקציב, הלוואי וזה לא היה קורה, אבל מכאן ועד ביקורת גורפת שכל מעשה שהגברת עושה מלווה בשריקות בוז מצידך המרחק הוא רחוק ואני חושב שלמרות שלכל אחד יש זכות להעביר ביקורת היא לא צריכה להיות מגמתית כמו שאתה מעביר וכל כך שקופה בארסיותה ובכוונתך להוריד מערכה ומתרומתה לעיר ולמקום.
חייך החיים קצרים, אתה מבזבז זמן על מרמור.
נ.ב-אוהדי מכבי ב"ש ממורמרים פחות.
ולעצם העניין מה עניין שמיטה להר סיני?
מה הקשר לזה שרצית להבריח את זינו ואתה עכשיו מנסה להבריח מישהו אחר, אולי אתה בעל פריטנזיות לקחת את הקבוצה עליך??
ושוב...כל מה שאני אומר זה שאתה אף פעם לא מפרגן...אתה מזכיר את משה ניר, שמחמת היותו תקליט שרוט דעתו הופכת ללא רלוונטית כי היא דעת קיצון.
תפרגן קצת...החיים יפים למפרגנים, רק החמוצים והלא מרוצים, הופכים ממורמרים לכל חייהם, אל תהיה ממורמר, אני לא מת על העובדה שאלונה קיצצה בתקציב, הלוואי וזה לא היה קורה, אבל מכאן ועד ביקורת גורפת שכל מעשה שהגברת עושה מלווה בשריקות בוז מצידך המרחק הוא רחוק ואני חושב שלמרות שלכל אחד יש זכות להעביר ביקורת היא לא צריכה להיות מגמתית כמו שאתה מעביר וכל כך שקופה בארסיותה ובכוונתך להוריד מערכה ומתרומתה לעיר ולמקום.
חייך החיים קצרים, אתה מבזבז זמן על מרמור.
נ.ב-אוהדי מכבי ב"ש ממורמרים פחות.
טוב אני רואה שקצת קשה לך הקטע של לענות לגופו של עניין ולא לגופו של הכותב - אז באמת שאין טעם לדו שיח של חירשים הזה.
הפועל אני כבר משתגע
לגופו של עניין לא מעניין הסיפור של השימוש באצטדיון כי אתה מחפש איפה לעקוץ ולתת ביוקרת וקופץ על ההזדמנות כמוצא שלל רב
תפרגן, אל תבקר לשם ביקורת, אנחנו זוכרים שאתה קיים גם אם אתה לא מבקר.
אלון, אני חולק עליך לחלוטין בכל העקיצות והטענות כלפי ניר ואני חושב שברובן אתה בהחלט מתעלם מהתוכןsumsum כתב:לגופו של עניין לא מעניין הסיפור של השימוש באצטדיון כי אתה מחפש איפה לעקוץ ולתת ביוקרת וקופץ על ההזדמנות כמוצא שלל רב
ובוחר לתקוף באופן אישי את ניר על כך שהוא "מעיז" לבקר את אהובתך (היא גם אהובתנו עם כל הביקורת).
אני דווקא חושב שהתגובות שלך נכתבות בצורה הרבה יותר מגמתית לכיוון ההפוך ומתאימות היטב לשיר
המפורסם של אייל גולן "תני לי לרוץ כמו עיוור אחרייך...". אני לא זוכר מתי הצטרפת לדיונים בפורום הנוכחי
אבל אני יכול לשתף אותך שבשנתיים הראשונות של אלונה, אני וחבריי מקימי האתר (מישל,אביאל,אליק,ידידאל)ועוד
מספר חבר'ה וביניהם ניר, הדפנו כל ביקורת שהיתה נגד המועדון, כל פיפס שרמז לביקורת, כל טענה לאלונה ועוד, זאת
כי ראינו באותם גורמים ככאלה שמנסים להפריע ולחבל למה שקראנו בזמנו "הפועל באר-שבע החדשה". הגישה שלנו
דאז (שלך כיום) גררה המון ביקורות כלפינו והיו כאלה שקראו לנו "דוברי המועדון", "האתר של אלונה", היו גולשים
שהתלוננו שאי אפשר להעביר כאן ביקורת ועוד. זה בסדר ללכת אחרי מישהו בצורה עיוורת, אבל מדי פעם צריך לפתוח
את העיניים ולבדוק שאתה באמת בדרך הנכונה. אני יכול לומר שאחרי שנתיים בהם הייתי עיוור לחלוטין, ראיתי שהמועדון
חוזר על טעויות, לא לומד לקחים, מסגל דפוסי התנהלות שונים משציפינו, כמובן הכל בפורפורציה, ואני חושב שזה בהחלט
לגיטימי להעביר ביקורת. אם תיקח את ההודעות שלי בשנים האחרונות (ואני חושב שגם את של ניר) אתה תראה הרבה
פרגונים ופידבקים חיוביים למועדון מאשר שליליים, בתקופות מסוימות יותר ובתקופות מסוימות פחות, כמו למשל ההחלטה
למנות את קלינגר לעונה נוספת כשהקבוצה בשפל (החלטה מצוינת), לכן ההשוואה למשה ניר היא לא במקום ואתה מגנה
כל ביקורת כלפי המועדון עם הסיסמא שבלי אלונה אין מועדון (תאמין לי שכולם יודעים זאת). אתם מדברים על מיאוס ועל
הגזמה בביקורת, ואני שואל על מה הגזמה? אסור לבקר את השיווק במועדון, אסור לבקר את זה ששחקן ששווה 30,00$
מקבל כאן פי 3, אסור לבקר את זה שמשחררים את העוגן של הקבוצה באמצע עונה ופוגעים בכל המטרות שהוצבו.
שצריך לפרגן המועדון מקבל את כל הפירגון, אבל זה לגיטימי להעביר ביקורת ואני חושב שהביקורת של רוב האנשים כאן
בפורום לחלוטין לא יצאה מפרופורציה (חרם למשל), היא טבעית ואף נדרשת. תגיד שאתה לא מסכים, תגיד שאתה חושב
שההנהלה נוהגת בצורה מסוימת ותתמודד עם תוכן הביקורת, תפסיק להתעסק בלמה מבקרים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים מאוד עם אריק.אריק כתב:
אלון, אני חולק עליך לחלוטין בכל העקיצות והטענות כלפי ניר ואני חושב שברובן אתה בהחלט מתעלם מהתוכן
ובוחר לתקוף באופן אישי את ניר על כך שהוא "מעיז" לבקר את אהובתך (היא גם אהובתנו עם כל הביקורת).
אני דווקא חושב שהתגובות שלך נכתבות בצורה הרבה יותר מגמתית לכיוון ההפוך ומתאימות היטב לשיר
המפורסם של אייל גולן "תני לי לרוץ כמו עיוור אחרייך...". אני לא זוכר מתי הצטרפת לדיונים בפורום הנוכחי
אבל אני יכול לשתף אותך שבשנתיים הראשונות של אלונה, אני וחבריי מקימי האתר (מישל,אביאל,אליק,ידידאל)ועוד
מספר חבר'ה וביניהם ניר, הדפנו כל ביקורת שהיתה נגד המועדון, כל פיפס שרמז לביקורת, כל טענה לאלונה ועוד, זאת
כי ראינו באותם גורמים ככאלה שמנסים להפריע ולחבל למה שקראנו בזמנו "הפועל באר-שבע החדשה". הגישה שלנו
דאז (שלך כיום) גררה המון ביקורות כלפינו והיו כאלה שקראו לנו "דוברי המועדון", "האתר של אלונה", היו גולשים
שהתלוננו שאי אפשר להעביר כאן ביקורת ועוד. זה בסדר ללכת אחרי מישהו בצורה עיוורת, אבל מדי פעם צריך לפתוח
את העיניים ולבדוק שאתה באמת בדרך הנכונה. אני יכול לומר שאחרי שנתיים בהם הייתי עיוור לחלוטין, ראיתי שהמועדון
חוזר על טעויות, לא לומד לקחים, מסגל דפוסי התנהלות שונים משציפינו, כמובן הכל בפורפורציה, ואני חושב שזה בהחלט
לגיטימי להעביר ביקורת. אם תיקח את ההודעות שלי בשנים האחרונות (ואני חושב שגם את של ניר) אתה תראה הרבה
פרגונים ופידבקים חיוביים למועדון מאשר שליליים, בתקופות מסוימות יותר ובתקופות מסוימות פחות, כמו למשל ההחלטה
למנות את קלינגר לעונה נוספת כשהקבוצה בשפל (החלטה מצוינת), לכן ההשוואה למשה ניר היא לא במקום ואתה מגנה
כל ביקורת כלפי המועדון עם הסיסמא שבלי אלונה אין מועדון (תאמין לי שכולם יודעים זאת). אתם מדברים על מיאוס ועל
הגזמה בביקורת, ואני שואל על מה הגזמה? אסור לבקר את השיווק במועדון, אסור לבקר את זה ששחקן ששווה 30,00$
מקבל כאן פי 3, אסור לבקר את זה שמשחררים את העוגן של הקבוצה באמצע עונה ופוגעים בכל המטרות שהוצבו.
שצריך לפרגן המועדון מקבל את כל הפירגון, אבל זה לגיטימי להעביר ביקורת ואני חושב שהביקורת של רוב האנשים כאן
בפורום לחלוטין לא יצאה מפרופורציה (חרם למשל), היא טבעית ואף נדרשת. תגיד שאתה לא מסכים, תגיד שאתה חושב
שההנהלה נוהגת בצורה מסוימת ותתמודד עם תוכן הביקורת, תפסיק להתעסק בלמה מבקרים.
הטענות של ניר ברובם נכונות. פותח הטופיק (גל) הציג מציאות מסוימת כביכול אלונה נותנת נותנת נותנת ולא מקבל כלום חזרה מהעיר והתושבים. המציאות שגל יצר היא אלונה היחידה שתורמת לקבוצה ולכן היא חסינה מביקורת.
אני ציינתי נקודות מסוימות שמלמדות על כך שאלונה גם מקבלת וגם ניר העלה נקודה נכונה שבניגוד למקומות אחרים אצלנו לא רק שהעיריה מעניקה תמיכה כספית לקבוצות אלא גם שהשימוש במתקנים השונים (איצטדיון, מגרשי אימונים) הם בחינם.
הצעד של העירייה לטעמי הוא נכון וחיובי ואני שמח שהקבוצה זוכה להטבות האלה. אבל אני אגיד לך יותר מזה, בגלל שהמתקן של העירייה אך הקבוצה לא משלמת על המתקן יש הרבה ליקוים באיצטדיון שלא נפתרים. העירייה לא מוכנה להשקיע את הכספים והקבוצה פעמים רבות לא רוצה לבוא בדרישות לעירייה (הראה הכל ניתן בחינם) ולכן מתקנים הכל טלאי על טלאי.
מניח שאם אלונה הייתה משלמת על האיצטדיון היא גם הייתה יכולה לבוא בדרישות לעירייה בנוגע ללא מעט נושאים באיצטדיון.
מקווה שתוכל לקחת את הדברים שלי ושל אריק לתשומת ליבך ולהתייחס בעתיד לגופו של עניין. ואם לא, אולי תוכל לקחת משהו קטן מההודעה שלי וזה שלכולנו אכפת מהפועל באר שבע, כולנו אוהבים את הקבוצה ואנחנו מעלים את הדברים כדי שהקבוצה תצליח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!