מקובל :]The-Night כתב:
את צודקת. שטויות זה בהחלט מנהג שנהוג לומר עליו כילדותי. אבל, זה לא נעים לראות את זה,במיוחד כאשר יש הרבה ילדים שמסתובבים בפורום ולא שאני גדול יותר מהם, גם אניר ק בן 17 וחצי, לא גדול מהם בהרבה. מה הם יחשבו על זה כאשר הם רואים שמישהו לא כותב בצורה נורמטיבית ואז ישר אומרים לו "אתה מתנהג כמו ילד בן 12" זה גורם לתחושת אכזבה אצל הילד הקטן.תמיד אפשר לומר לאותו בחור "אתה מדבר שטויות ולא כותב לעניין.."
מקווה ששנינו הבנו אחד את השני (:
קבוצה מצויינת יש לנו חבר'ה
Re: קבוצה מצויינת יש לנו חבר'ה
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
קבוצה טובה אני מסכים איתך, רק חבל שמי שעומד בראש המערכת לא מאפשר לאותם שחקנים להציג כדורגל . אלא לשים גול ולרדת למחתרת .
זה לא הפועל באר שבע שגדלת עליה?אוהד הפועל כתב:זאת לא הפועל ב"ש שאני גדלתי עליה.........
בוא אני אספר לך על איזה הפועל באר שבע גדלתי ועל שער 2
אני זוכר את שער 2 שהיו מטר מאמנים אבל היה לו הרבה לב מה שאין היום, אם היינו בפיגור הייתם שומעים אולי 2 דקות קללות, כל אחד היה מוציא את העצבים שלו אבל אחרי 2 דקות כל השער היה קופץ ומעודד את השחקנים(אפילו בשער 5 היום אין את זה שבעיני הם הקהל מספר אחד בארץ) ואם לא מנצחים אז בסוף שורקים בוז, היום האוהדים מפונקים, מתי עודדנו אחרי פיגור? כמה פעמיים באר שבע חזרה מפיגור בוסרמיל? בשנים האחרונות רק הפועל רעננה, אז אל תגיד לי זה לא הפועל באר שבע שגדלת
- אוהד הפועל
אדון גל היקר והחביב ...אל תספר לי היינו ביחד אבללללל.גל סרוסי כתב:
זה לא הפועל באר שבע שגדלת עליה?
בוא אני אספר לך על איזה הפועל באר שבע גדלתי ועל שער 2
אני זוכר את שער 2 שהיו מטר מאמנים אבל היה לו הרבה לב מה שאין היום, אם היינו בפיגור הייתם שומעים אולי 2 דקות קללות, כל אחד היה מוציא את העצבים שלו אבל אחרי 2 דקות כל השער היה קופץ ומעודד את השחקנים(אפילו בשער 5 היום אין את זה שבעיני הם הקהל מספר אחד בארץ) ואם לא מנצחים אז בסוף שורקים בוז, היום האוהדים מפונקים, מתי עודדנו אחרי פיגור? כמה פעמיים באר שבע חזרה מפיגור בוסרמיל? בשנים האחרונות רק הפועל רעננה, אז אל תגיד לי זה לא הפועל באר שבע שגדלת
אל תנסה למרוח אותי .........אני ואתה יושבים בשער 2 הרבה הרבה שנים ואוליי 2 כיסאות מפרידים ביננו .
אני ואתה יודעים מה האופי של שער 2.......ואת זה לא ניתן לשנות.
כמו שאני לא מנסה לשנות אותך בזה שאתה אוהב את גיא לוי.....ואני לאאאא סובל אותו.
שכחת מה עברנו בקבוצה הזאת בשביל שנראה כדורגל מהנה .......ונכון לפעמים לא משחקים טוב ,,זה קורה לכל קבוצה .
אבל כל שבוע מה אתה מצפה שנישב בשקט ??????
ראיתה מה קרה שניסתה להגיד לאנשים להפסיק ,,,
שנינו יודעים שאנשים לא ישבו בשקט ויגידו מה שניראה להם.....כולל אתה וזאת זכותם.
אז על תגיד לי שזאת הפועל ב"ש שגדלתי עליה.....כי זאת הפועל "בלוף" באר שבע.
בשנים עברו ראינו קבוצה צעירה ותוססת עם זרים באיכות וצעירים מהנוער ונהנו ,,גם שהפסדנו.
ואני עדין לא חושב שגיא לוי מתאים לכאן .
{זה נאור }
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
אחי אני לא מבין על מה אתה מדבר. האוהדים מקללים כבר מהמחזור ה 3 בגביע הטוטו שהפסדנו לעכו בבית 3-0......אוהד הפועל כתב:
איך האוהדים מצפים להנות מהמשחק, אם הם לא נותנים צ'אנס לשחק כדורגל בלי קללות?!?!?!
אתה אומר פה לגל: "מה אתה מצפה שנישב כל שבוע בשקט?" אחי, מתי היה משחק שלם שישבתם בשקט ולא קללתם?
היו עוד הרבה התקפות אח"כ. שיחקנו עם קדוסי ווקסורטרוב בחוד (הוא לא שיחק בקישור), ואז הוא הוריד את קדוסי, למה? יש עוד שתיים דקות למשחק ולא שווה את הסיכון, גם העברנו זמן וגם שמרנו על התוצאה.Haimcohen כתב:קבוצה טובה אני מסכים איתך, רק חבל שמי שעומד בראש המערכת לא מאפשר לאותם שחקנים להציג כדורגל . אלא לשים גול ולרדת למחתרת .
היו עוד התקפות אח"כ.
מה שמרגיז זה שלא משנה מה יקרה אנשים יצאו נגד המאמן ישהו לידי אמר "מה הוא מוציא את ניסים? הוא היחידי שמשחק" כשלמען האמת שם שינוי הוא לא שיחק טוב, מ'לעשות.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
מה קורה נאוראוהד הפועל כתב:
אדון גל היקר והחביב ...אל תספר לי היינו ביחד אבללללל.
אל תנסה למרוח אותי .........אני ואתה יושבים בשער 2 הרבה הרבה שנים ואוליי 2 כיסאות מפרידים ביננו .
אני ואתה יודעים מה האופי של שער 2.......ואת זה לא ניתן לשנות.
כמו שאני לא מנסה לשנות אותך בזה שאתה אוהב את גיא לוי.....ואני לאאאא סובל אותו.
שכחת מה עברנו בקבוצה הזאת בשביל שנראה כדורגל מהנה .......ונכון לפעמים לא משחקים טוב ,,זה קורה לכל קבוצה .
ראיתה מה קרה שניסתה להגיד לאנשים להפסיק ,,,
שנינו יודעים שאנשים לא ישבו בשקט ויגידו מה שניראה להם.....כולל אתה וזאת זכותם.
אז על תגיד לי שזאת הפועל ב"ש שגדלתי עליה.....כי זאת הפועל "בלוף" באר שבע.
בשנים עברו ראינו קבוצה צעירה ותוססת עם זרים באיכות וצעירים מהנוער ונהנו ,,גם שהפסדנו.
ואני עדין לא חושב שגיא לוי מתאים לכאן .
{זה נאור }
אני אמרתי אלף פעם אני לא מרוצה מהשיטת משחק ולא מרוצה מאיך שהקבוצה נראית אבל לבוא לפני משחק במטרה לקלל? זה בחיים לא נאור
ודרך אגב כל הבלאגן שהיה במחצית האמן לי שהוא לא באשמתי, קודם כל בחיים לא אמרתי לבן אדם לא לקלל, כל אחד עושה מה שהוא רוצה במגרש הוא משלם כסף זכותו לקלל וגם זכותו לקלל מההתחלה אבל זה לא ניתפס בעיני, אי אפשר לבוא למשחק ולהגיד היום אני מקלל את גיא לוי.
לדעתי קצת הגזמת.. יש לנו קבוצה טובה . אבל לא מצויינת.
הכדורגל שהם מציגים לא מספיק טוב אחרי הכל
הכדורגל שהם מציגים לא מספיק טוב אחרי הכל
- אוהד הפועל
אתה צודק אחיגל סרוסי כתב:
מה קורה נאור
אני אמרתי אלף פעם אני לא מרוצה מהשיטת משחק ולא מרוצה מאיך שהקבוצה נראית אבל לבוא לפני משחק במטרה לקלל? זה בחיים לא נאור
ודרך אגב כל הבלאגן שהיה במחצית האמן לי שהוא לא באשמתי, קודם כל בחיים לא אמרתי לבן אדם לא לקלל, כל אחד עושה מה שהוא רוצה במגרש הוא משלם כסף זכותו לקלל וגם זכותו לקלל מההתחלה אבל זה לא ניתפס בעיני, אי אפשר לבוא למשחק ולהגיד היום אני מקלל את גיא לוי.
אבל כמה אפשר????
תגיד לי אתה ..........
לקלל מהתחלה אוליי לא היה צריך ...אבל
המאמן הזה מזלזל באוהדים ....לא מעניין אותו שום דבר.
ושנעלה ליגה.....ואנחנו נעלה
הוא לא ישרוד כאן
בהזדמנות שניפגש אני יגיד לך מה ........אלונה אמרה לגיא במחצית {כי זה לא לכאן }.
ואז תגיד לי עם אני צודק.
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]