עם עובדות לא מתווכחים..ג'וני כתב:
התגובה הזו לא לעיניין, חבל להכפיש אנשים.
ואם אתה לא יודע למה אני מתכוון,אתה מוזמן להתקשר..
עם עובדות לא מתווכחים..ג'וני כתב:
התגובה הזו לא לעיניין, חבל להכפיש אנשים.
yedidel כתב:קוקי אם אתה מדבר עלי אז רק תדע שאני כמעט זכיתי בתואר הכותב האובייקטיבי רק לפני חודש, די להכפשות!
ועכשיו שאלה רצינית, נניח והיו משדרגים למאור את החוזה בקיץ (והאמת, אין לי מושג אם שידרגו או לא, לא יודע מאיפה כולם בטוחים פה), והיתה מגיעה ההצעה מקרקוב, זה היה משנה לו משהו?
קוקי כתב:
אורי,לא מתאים לך לאכול את הספין הזה. אתה לא כמו הבובות של אלונה מהעמותה(שמגוננים עליה כאן בחירות נפש כאילו מדובר באמא שלהם)
שצריך לבלוע כל דבר שהיא אומרת..
אם הידיעה הזו הייתה מפרסמת לפניי 10 ימים בערך שהתחיל המו"מ בין הקבוצות
סביר להניח שהייתי מאמין שכן יש ניסיון להשאיר את מאור.
כנראה אחרי שהנהלה קוראת דיונים בפורומים השונים אז הם פועלים בתקשורת.
כמו שאמרו לפניי ,השדרוג היה צריך להיות בקיץ במקרה הטוב
ובמקרה הגרוע,אחרי שהוגשה הצעה רשמית מקבוצה כלשהיא במהלך החלון הנוכחי.
קוקי כתב:
עם עובדות לא מתווכחים..
ואם אתה לא יודע למה אני מתכוון,אתה מוזמן להתקשר..
סבבה לגבי החלק הראשון..אורי אדום בנשמה כתב:
סה"כ ביקשתי התייחסות, לא נפנפתי בכתבה כתורה מסיני. ועוד איך לקחתי בחשבון שיתכן ומדובר בספין (לא סוד שבמועדון קשובים היטב, ובאופן תדיר, להלכי הרוח בקהל).
זהו, שנכון או לא, זה בכלל לא רלוונטי.
אתה בחרת במודע לנטרל עצמך מעשייה הן בארגון והן בעמותה, ככה שוואלה מצטער - לא נראה לי שאתה בעמדה להלין על איש גם אם הכל אמת צרופה.
עוד פעם אתה מתחיל?קוקי כתב:
אורי,לא מתאים לך לאכול את הספין הזה. אתה לא כמו הבובות של אלונה מהעמותה(שמגוננים עליה כאן בחירות נפש כאילו מדובר באמא שלהם)
שצריך לבלוע כל דבר שהיא אומרת..
אם הידיעה הזו הייתה מפרסמת לפניי 10 ימים בערך שהתחיל המו"מ בין הקבוצות
סביר להניח שהייתי מאמין שכן יש ניסיון להשאיר את מאור.
כנראה אחרי שהנהלה קוראת דיונים בפורומים השונים אז הם פועלים בתקשורת.
כמו שאמרו לפניי ,השדרוג היה צריך להיות בקיץ במקרה הטוב
ובמקרה הגרוע,אחרי שהוגשה הצעה רשמית מקבוצה כלשהיא במהלך החלון הנוכחי.
נוגע בך אישית? אל תפרט.קוקי כתב:
סבבה לגבי החלק הראשון..
לגבי החלק השני בתגובתך:
קרייזי רד? זה פורום נטו.אז דווקא נראה לי שאני לוקח חלק בו![]()
עמותה? לא מעוניין לקחת חלק בתיאטרון הבובות של אלונה..
זכותי להלין כשזה נוגע בי אישית..(לא צריך לפרט)
קוקי כתב:קרייזי רד? זה פורום נטו.אז דווקא נראה לי שאני לוקח חלק בו
קוקי כתב:מועדון עמותה? לא מעוניין לקחת חלק בתיאטרון הבובות של אלונה..
זכותי להלין כשזה נוגע בי אישית..(לא צריך לפרט)
ערן,ערן כתב: לגבי הויכוח שנוצר פה בין קוקי לחברי העמותה, אני חושב שזה כבר מזמן עבר את הגבולות וההתייחסות נהפכה להיות לגופו של אדם ולא לגופו של נושא. יש פה חברי עמותה, במיוחד למי שיושב עם ההנהלה, שקשה להם להעביר ביקורת גלויה על ההתנהלות של המועדון מפני שהם יושבים
עם אותה הנהלה ואפשר לקבל את זה. אני לא חושב שלקוקי הייתה כוונה להגיד שאתם לא תורמים מזמנכם החופשי בכדי לקדם את ענייני הקהל
אלא שלעיתים נראה שאתם לא מביעים כאן את מה שאתם חושבים באמת ולפעמים מגנים על המועדון בצורה מוגזמת.
אביאל, כמו דברים:אביאל כתב: ערן,
גם אתה חבר שלי, עבדנו יחד ואנחנו נפגשים מפעם לפעם בעיניינים שאינם הפועל ב"ש.
גם לך אני יכול להגיד כמו לאריק ששוחח איתי בטלפון את הדברים הבאים:
1. ביקורת היא דבר חשוב.
2. אני מעביר ביקורת שאני חושב שתייצג את דעת הקהל(לא את דעתי האישית) בפני ההנהלה בשיחות המיועדות לכך.
3. צר לי לומר לך אבל אין לי כל ביקורת על ההתנהלות בנושא מליקסון - לי באופן אישי.
4. כשאתם העברתם ביקורת על נושא המשחק הביתי מול בני יהודה בבית בסיבוב הראשון, אני וחברי העמותה התעסקנו בשיחות עם אנשי ההתאחדות וצ'רלטון כי חשבנו שכך נתרום יותר.
5. אם אתה או קוקי או כל אדם אחר חושבים שהעמותה היא תיאטרון בובות, אתם מוזמנים לעשות את הדברים הבאים -
א. להירשם לעמותה - 50 ש"ח.
ב. לשלוח לנו הצעות ייעול.
ג. להתמודד לתפקיד כזה או אחר בועד המנהל.
ד. לקחת חלק פעיל בעשייה.
ובלי שום קשר, אני מוכן אתמול, לפנות את מקומי בעמותה ו/או בקרייזי רד ולהעביר את שרביט העשייה (וכמובן את משכורת העתק) לכל מי שיחפוץ בכך.
אני בטוח שישנם עוד אנשים טובים ואיכותיים שיכולים לעשות עבודה משובחת ממני.
6. אני מפנה אותך לחפש בפורום טופיק שנפתח על פיטוריו של יוני סופרנוב, שבו אני כן מעביר ביקורת על ההתנהלות בנושא, כאן, על גבי הפורום ואני מוכן להישבע שאלונה לא אמרה לי להעביר ביקורת על ההתנהלות שלה.
למרות שאח"כ היא העלתה אותי לועדת משמעת וקנסה אותי ב-20,000 ש"ח.
אה, עוד משהו קטן.
אף אחד מחברי העמותה(תיאטרון הבובות), לא מבקש/מחפש/רוצה את ההערכה של הקהל, אלא רק רוצים בטובתו, גם של הקהל שלא שייך לעמותה.
לא מחפשים תעודת הוקרה או גביע, כל מה שאני באופן אישי מבקש זה שלא יקרו לי בפנים. כי גם אני כמו חברי מהתיאטרון, עושים מכל הלב בלי תמורה ובנתיים רק דורכים עלינו.
אז בפרק הבא שכנראה יקרה בעתיד ותשמע אתה וכולם על סגירת העמותה, תבין למה זה קרה(ולא, בנתיים החלום שלכם לא עומד להתממש, העמותה כאן להישאר למרות צרות העין והשקרים שמטיחים בעמותה עוד לפני שקמה ועד לרגע זה).
ט"ו בשבט שמח.