ברקת הציעה למליקסון להישאר , השחקן סירב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

Re: ברקת הציעה למליקסון להישאר , השחקן סירב

שליחה על ידי M.I.O.E »

ג'וני כתב:
התגובה הזו לא לעיניין, חבל להכפיש אנשים.
עם עובדות לא מתווכחים..
ואם אתה לא יודע למה אני מתכוון,אתה מוזמן להתקשר..

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

yedidel כתב:קוקי אם אתה מדבר עלי אז רק תדע שאני כמעט זכיתי בתואר הכותב האובייקטיבי רק לפני חודש, די להכפשות!

ועכשיו שאלה רצינית, נניח והיו משדרגים למאור את החוזה בקיץ (והאמת, אין לי מושג אם שידרגו או לא, לא יודע מאיפה כולם בטוחים פה), והיתה מגיעה ההצעה מקרקוב, זה היה משנה לו משהו?

כתבתי בובות, ברבים..
מצטער ידידאל,אבל זה הרושם שאני(ואחרים) מקבל מאז שהעמותה קמה..

לשאלתך..

כמוך, לא יודע אם בסוף שידרגו לו את החוזה..
אי אפשר לדעת..חוזה משודרג היה מקפיץ לו את סעיף השיחרור
למעל מיליון יורו.. ואז אני בספק אם הפולנים היו מוכנים להוציא סכום כסף כזה גדול..
כי לא רק הקניה,הם היו צריכים לפתות את מאור עם חוזה הרבה יותר גדול ממה שעכשיו הם הציעו..
לדוגמא:מאור היה מקבל שידרוג בקיץ ל200 אלף דולר.(יש לנו 2 זרים ומובטל שמקבלים סכום כזה)
הפולנים היו צריכים להציע לו לפחות 350 אלף יורו לעונה בשביל לגרום לו לעזוב(כמו עכשיו)..
ואז אני בספק אם בכלל הם היו פונים..

סמל אישי של משתמש
dana05053

שליחה על ידי dana05053 »

חברים אתם מדברים שטויות אלונהה שדרגה לו את השכר משמעותית אך הוא רוצה להתקדם

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

קוקי כתב:
אורי,לא מתאים לך לאכול את הספין הזה. אתה לא כמו הבובות של אלונה מהעמותה(שמגוננים עליה כאן בחירות נפש כאילו מדובר באמא שלהם)
שצריך לבלוע כל דבר שהיא אומרת..
אם הידיעה הזו הייתה מפרסמת לפניי 10 ימים בערך שהתחיל המו"מ בין הקבוצות
סביר להניח שהייתי מאמין שכן יש ניסיון להשאיר את מאור.
כנראה אחרי שהנהלה קוראת דיונים בפורומים השונים אז הם פועלים בתקשורת.
כמו שאמרו לפניי ,השדרוג היה צריך להיות בקיץ במקרה הטוב
ובמקרה הגרוע,אחרי שהוגשה הצעה רשמית מקבוצה כלשהיא במהלך החלון הנוכחי.

סה"כ ביקשתי התייחסות, לא נפנפתי בכתבה כתורה מסיני. ועוד איך לקחתי בחשבון שיתכן ומדובר בספין (לא סוד שבמועדון קשובים היטב, ובאופן תדיר, להלכי הרוח בקהל).
קוקי כתב:
עם עובדות לא מתווכחים..
ואם אתה לא יודע למה אני מתכוון,אתה מוזמן להתקשר..

זהו, שנכון או לא, זה בכלל לא רלוונטי.
אתה בחרת במודע לנטרל עצמך מעשייה הן בארגון והן בעמותה, ככה שוואלה מצטער - לא נראה לי שאתה בעמדה להלין על איש גם אם הכל אמת צרופה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

אורי אדום בנשמה כתב:

סה"כ ביקשתי התייחסות, לא נפנפתי בכתבה כתורה מסיני. ועוד איך לקחתי בחשבון שיתכן ומדובר בספין (לא סוד שבמועדון קשובים היטב, ובאופן תדיר, להלכי הרוח בקהל).

זהו, שנכון או לא, זה בכלל לא רלוונטי.
אתה בחרת במודע לנטרל עצמך מעשייה הן בארגון והן בעמותה, ככה שוואלה מצטער - לא נראה לי שאתה בעמדה להלין על איש גם אם הכל אמת צרופה.
סבבה לגבי החלק הראשון..

לגבי החלק השני בתגובתך:
קרייזי רד? זה פורום נטו.אז דווקא נראה לי שאני לוקח חלק בו ;)
עמותה? לא מעוניין לקחת חלק בתיאטרון הבובות של אלונה..
זכותי להלין כשזה נוגע בי אישית..(לא צריך לפרט)

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אורי אני לא מבינה, מי שלא לוקח חלק מארגון או בעמותה לא רשאי להביע את דעתו?
ולעיניין עצמו, אלונה נזכרה מאוחר מידי. זה ניראה כאילו זה נעשה כדי לצאת ידי חובה ועל מנת שלא נלין על כך שלא נעשו מאמצים להשאיר את מליקסון. סוג של קבלת פטור, וממש חבל לכולנו שזה ככה.
הסכומים שבהם משתכרים השחקנים בקבוצה מוגזמים לחלוטין, והם בכלל לא מצדיקים את זה. אם יש מישהו שמגיע לו זה מליקסון, וגם לא 200 אלף שקל, 170 שקל זה הגיוני לחלוטין.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

קוקי כתב:
אורי,לא מתאים לך לאכול את הספין הזה. אתה לא כמו הבובות של אלונה מהעמותה(שמגוננים עליה כאן בחירות נפש כאילו מדובר באמא שלהם)
שצריך לבלוע כל דבר שהיא אומרת..
אם הידיעה הזו הייתה מפרסמת לפניי 10 ימים בערך שהתחיל המו"מ בין הקבוצות
סביר להניח שהייתי מאמין שכן יש ניסיון להשאיר את מאור.
כנראה אחרי שהנהלה קוראת דיונים בפורומים השונים אז הם פועלים בתקשורת.
כמו שאמרו לפניי ,השדרוג היה צריך להיות בקיץ במקרה הטוב
ובמקרה הגרוע,אחרי שהוגשה הצעה רשמית מקבוצה כלשהיא במהלך החלון הנוכחי.
עוד פעם אתה מתחיל?

אם אתה כל כך רציני וחושב שהטענה שלך מוצדקת,
תן לי 5 איזכורים מתחילת דרכה של העמותה על גבי הפורום של אנשי "עמותה" שמגינים על אלונה.

ולמרות שאתה חבר שלי, אתה אשמח להגיד לך, שלפני שאתה מתלונן על בובות וכאלה, תזכיר לי מה אתה עשית למען הפועל ב"ש ואוהדיה בשנתיים האחרונות חוץ מלבכות על מחירי מנויים.

תתבייש.

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

קוקי כתב:
סבבה לגבי החלק הראשון..

לגבי החלק השני בתגובתך:
קרייזי רד? זה פורום נטו.אז דווקא נראה לי שאני לוקח חלק בו ;)
עמותה? לא מעוניין לקחת חלק בתיאטרון הבובות של אלונה..
נוגע בך אישית? אל תפרט.
אבל אתה מכפיש כאן עשייה של אנשים וזה נוגע בהם אישית.

כל הסיפורים והבדיות שלך הם נחלת הכלל.
העמותה היא למען האוהדים ואם לטעמך האוהדים נפגעו בדרך כזאת או אחרת ולא שמרנו על אינטרס האוהדים, אתה מוזמן מאוד לפתוח את הכל כאן.
אנחנו לא מסתירים כלום.

אל תתחבא מאחורי סיסמאות, אני מוכן שתוציא את כל מה שאתה חושב שאתה יודע גם אם זה יפגע בי או באחרים.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

קוקי
תגובות כמו שלך וכמו של כאלה שנהנו מעזרה בנושאים מול המועדון ,עזרה כספית לרכישת אביזרי עידוד, שימוש בהסעות שחברי העמותה רצים במשך השבוע כדי לארגן, רק מוציאות את החשק לעבוד למען הקהל.אנשים יורקים לבאר ממנה הם שותים.אחרי שקיבלו עזרה כספית לאביזרי עידוד ועודעזרה כזאת או אחרת הם משמיצים את העמותה בכל הזדמנות.
לך באופן אישי אמרתי לא פעם שהביקורת שלך נאמרת בצורה פוגעת באלה שכן מנסים לעשות עבור הקהל.
אתה מכפיש כאן אנשים שעושים מהלב למען הקהל וזה לא יפה ולא ראוי.
אני מצטרף לקריאה של אביאל - בוא תגיד במה חטאנו.אל תתבייש תגיד הכל.
בואו תעשו את זה במקומנו.חלקנו ישמח מאוד אם יפטרו אותו ממשימות כאלה ואחרות.
אני מתבייש שאני עושה את זה כך לפני כולם אבל זה היה מתבקש.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

מבלי להכיר את הנפשות הפועלות יתר על המידה אומר כך:
יש אנשים שהם שליליים כל הזמן, תמיד ולעולם
מה 'לא לעשות' זה כולם יודעים לומר אפילו יותר ממך 'קוקי' האמן לי.
לומר מה כן לעשות ועוד לעשות את זה? מעטים, ואתה צריך לקדש, לברך, להוקיר, להצדיע, ובמילים אחרות להתבייש שאתה מעביר ביקורת על מהלך שכולו בא מטוב.
כל הטיעונים נגד ההנהלה והחיבור עם הקהל הם טיעוני סרק, משוללי יסוד שבמבחן המציאות לא עומדים ולכן תהיה גבר, תתנצל, טעיתה, לא קרה כלום, בניגוד לאלו שרק מחפשים איפה להיות אופוזיציה לשם אופוזיציה לא לשם שיפור, הם יסלחו לך.
אין בטענותיך קריאה לשיפור, אין בטענותיך הצעות לקידום, אתה נותן רק ביקורת ועם כל הכבוד לא יודע מה אתה יכול לבקר ואת מי? את האנשים שנותנים מזמנם, ממרצם, משעות הפנאי שלהם את כל מה שיש להם על מנת שלאופוזיציונרים שלא יודעים על מה הם אופוזיציה, יהיה יותר כיף?בהחלט נשמע לי כמוציא אוויר אבל אל חשש, לא אתה ולא אחרים תוכלו לדכא את הרוח החדשה ששוררת ביציעים ולהחזיר אונו לימים אפלים, בקיצור אל תהיה חוצפן שלא מעריך כלום.
תודה.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

כמו שכבר רשמו לפני, גם אם היא הציע לו חוזה לשדרוג ברור שזה היה מאוחר מדיי.
אני אישית טענתי שמהתחלה הטיפול והיחס למאור היה שגוי וכל מה שהיא מנסה עכשיו
לעשות זה כבר מאוחר מדיי ואולי נועד רק כדי להרגיע חלק מהקהל.
אני לפחות עדיין טוען שלא הציעו לו כלום ואני עוד יותר בטוח בזה כשאני יודע מי הם המקורות
שאתם ניזונים מהם.
חבל מאוד שחלק מהאנשים לא מצליחים להבין מהיכן נובעת הביקורת שלי אישית ולא רואים את התמונה הגדולה.

לגבי הויכוח שנוצר פה בין קוקי לחברי העמותה, אני חושב שזה כבר מזמן עבר את הגבולות וההתייחסות נהפכה להיות לגופו של אדם ולא לגופו של נושא. יש פה חברי עמותה, במיוחד למי שיושב עם ההנהלה, שקשה להם להעביר ביקורת גלויה על ההתנהלות של המועדון מפני שהם יושבים
עם אותה הנהלה ואפשר לקבל את זה. אני לא חושב שלקוקי הייתה כוונה להגיד שאתם לא תורמים מזמנכם החופשי בכדי לקדם את ענייני הקהל
אלא שלעיתים נראה שאתם לא מביעים כאן את מה שאתם חושבים באמת ולפעמים מגנים על המועדון בצורה מוגזמת.
נערך לאחרונה על ידי ערן ב 19 ינואר 2011, 13:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

קוקי כתב:קרייזי רד? זה פורום נטו.אז דווקא נראה לי שאני לוקח חלק בו ;)

1. נמוך. מאוד.

2. זהות המגיב, עושה את זה לנמוך עוד יותר..
אווו כמה פואטיקה יש בתגובה שלך...בחרת לפתוח את זה על גבי הפורום, אז אני יאמר לך בצורה החדה והברורה ביותר, שאתה חביבי - כן אתה - מהווה את הדוגמא הכי בולטת לסיבות בגינן מועדון האוהדים 'קרייזי רד' מתקשה מזה תקופה ארוכה לממש עצמו כמועדון אוהדים (בחיים, מדבר מי שהכי כואב לו..). להזכירך חביבי, לקחת בזמנו חלק אקטיבי ב"הפיכה" בארגון (תוך הבעת דעה חריפה במיוחד), מה שאמור היה ליצור אצלך אובר מחויבות. בפועל, ההיפך הגמור היווה אצלך סימן היכר הבולט לאורך כל הדרך. העיקר שנשקלה ברצינות אופציית סגירת האתר, קמת כמו עוף החול והרמת קול זעקה בלי לנסות להבין שזה פועל יוצא לכל המתרחש.
קוקי כתב:מועדון עמותה? לא מעוניין לקחת חלק בתיאטרון הבובות של אלונה..

היתה לך כחבר בארגון האופציה להיות חבר בוועד המנהל עוד בראשית הקמתה, אבל בחרת שלא להקריב מעצמך.

היה מקרה עם עריכת אחת התגובות שלך בו כמו שאתה זוכר הסכמנו, מעבר לזה? כמו שאביב ואביאל אמרו, אתה יותר ממוזמן לפתוח פה הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ערן כתב: לגבי הויכוח שנוצר פה בין קוקי לחברי העמותה, אני חושב שזה כבר מזמן עבר את הגבולות וההתייחסות נהפכה להיות לגופו של אדם ולא לגופו של נושא. יש פה חברי עמותה, במיוחד למי שיושב עם ההנהלה, שקשה להם להעביר ביקורת גלויה על ההתנהלות של המועדון מפני שהם יושבים
עם אותה הנהלה ואפשר לקבל את זה. אני לא חושב שלקוקי הייתה כוונה להגיד שאתם לא תורמים מזמנכם החופשי בכדי לקדם את ענייני הקהל
אלא שלעיתים נראה שאתם לא מביעים כאן את מה שאתם חושבים באמת ולפעמים מגנים על המועדון בצורה מוגזמת.
ערן,
גם אתה חבר שלי, עבדנו יחד ואנחנו נפגשים מפעם לפעם בעיניינים שאינם הפועל ב"ש.
גם לך אני יכול להגיד כמו לאריק ששוחח איתי בטלפון את הדברים הבאים:
1. ביקורת היא דבר חשוב.
2. אני מעביר ביקורת שאני חושב שתייצג את דעת הקהל(לא את דעתי האישית) בפני ההנהלה בשיחות המיועדות לכך.
3. צר לי לומר לך אבל אין לי כל ביקורת על ההתנהלות בנושא מליקסון - לי באופן אישי.
4. כשאתם העברתם ביקורת על נושא המשחק הביתי מול בני יהודה בבית בסיבוב הראשון, אני וחברי העמותה התעסקנו בשיחות עם אנשי ההתאחדות וצ'רלטון כי חשבנו שכך נתרום יותר.
5. אם אתה או קוקי או כל אדם אחר חושבים שהעמותה היא תיאטרון בובות, אתם מוזמנים לעשות את הדברים הבאים -
א. להירשם לעמותה - 50 ש"ח.
ב. לשלוח לנו הצעות ייעול.
ג. להתמודד לתפקיד כזה או אחר בועד המנהל.
ד. לקחת חלק פעיל בעשייה.

ובלי שום קשר, אני מוכן אתמול, לפנות את מקומי בעמותה ו/או בקרייזי רד ולהעביר את שרביט העשייה (וכמובן את משכורת העתק) לכל מי שיחפוץ בכך.
אני בטוח שישנם עוד אנשים טובים ואיכותיים שיכולים לעשות עבודה משובחת ממני.

6. אני מפנה אותך לחפש בפורום טופיק שנפתח על פיטוריו של יוני סופרנוב, שבו אני כן מעביר ביקורת על ההתנהלות בנושא, כאן, על גבי הפורום ואני מוכן להישבע שאלונה לא אמרה לי להעביר ביקורת על ההתנהלות שלה.
למרות שאח"כ היא העלתה אותי לועדת משמעת וקנסה אותי ב-20,000 ש"ח.

אה, עוד משהו קטן.
אף אחד מחברי העמותה(תיאטרון הבובות), לא מבקש/מחפש/רוצה את ההערכה של הקהל, אלא רק רוצים בטובתו, גם של הקהל שלא שייך לעמותה.
לא מחפשים תעודת הוקרה או גביע, כל מה שאני באופן אישי מבקש זה שלא יקרו לי בפנים. כי גם אני כמו חברי מהתיאטרון, עושים מכל הלב בלי תמורה ובנתיים רק דורכים עלינו.

אז בפרק הבא שכנראה יקרה בעתיד ותשמע אתה וכולם על סגירת העמותה, תבין למה זה קרה(ולא, בנתיים החלום שלכם לא עומד להתממש, העמותה כאן להישאר למרות צרות העין והשקרים שמטיחים בעמותה עוד לפני שקמה ועד לרגע זה).

ט"ו בשבט שמח.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אביאל כתב: ערן,
גם אתה חבר שלי, עבדנו יחד ואנחנו נפגשים מפעם לפעם בעיניינים שאינם הפועל ב"ש.
גם לך אני יכול להגיד כמו לאריק ששוחח איתי בטלפון את הדברים הבאים:
1. ביקורת היא דבר חשוב.
2. אני מעביר ביקורת שאני חושב שתייצג את דעת הקהל(לא את דעתי האישית) בפני ההנהלה בשיחות המיועדות לכך.
3. צר לי לומר לך אבל אין לי כל ביקורת על ההתנהלות בנושא מליקסון - לי באופן אישי.
4. כשאתם העברתם ביקורת על נושא המשחק הביתי מול בני יהודה בבית בסיבוב הראשון, אני וחברי העמותה התעסקנו בשיחות עם אנשי ההתאחדות וצ'רלטון כי חשבנו שכך נתרום יותר.
5. אם אתה או קוקי או כל אדם אחר חושבים שהעמותה היא תיאטרון בובות, אתם מוזמנים לעשות את הדברים הבאים -
א. להירשם לעמותה - 50 ש"ח.
ב. לשלוח לנו הצעות ייעול.
ג. להתמודד לתפקיד כזה או אחר בועד המנהל.
ד. לקחת חלק פעיל בעשייה.

ובלי שום קשר, אני מוכן אתמול, לפנות את מקומי בעמותה ו/או בקרייזי רד ולהעביר את שרביט העשייה (וכמובן את משכורת העתק) לכל מי שיחפוץ בכך.
אני בטוח שישנם עוד אנשים טובים ואיכותיים שיכולים לעשות עבודה משובחת ממני.

6. אני מפנה אותך לחפש בפורום טופיק שנפתח על פיטוריו של יוני סופרנוב, שבו אני כן מעביר ביקורת על ההתנהלות בנושא, כאן, על גבי הפורום ואני מוכן להישבע שאלונה לא אמרה לי להעביר ביקורת על ההתנהלות שלה.
למרות שאח"כ היא העלתה אותי לועדת משמעת וקנסה אותי ב-20,000 ש"ח.

אה, עוד משהו קטן.
אף אחד מחברי העמותה(תיאטרון הבובות), לא מבקש/מחפש/רוצה את ההערכה של הקהל, אלא רק רוצים בטובתו, גם של הקהל שלא שייך לעמותה.
לא מחפשים תעודת הוקרה או גביע, כל מה שאני באופן אישי מבקש זה שלא יקרו לי בפנים. כי גם אני כמו חברי מהתיאטרון, עושים מכל הלב בלי תמורה ובנתיים רק דורכים עלינו.

אז בפרק הבא שכנראה יקרה בעתיד ותשמע אתה וכולם על סגירת העמותה, תבין למה זה קרה(ולא, בנתיים החלום שלכם לא עומד להתממש, העמותה כאן להישאר למרות צרות העין והשקרים שמטיחים בעמותה עוד לפני שקמה ועד לרגע זה).

ט"ו בשבט שמח.
אביאל, כמו דברים:
אתה שוב פעם לוקח את זה לפן האישי למרות שאני ממש לא רוצה לעשות את זה. אני דברתי על הרגשה שיש לי בפורום מאז הקמת העמותה
וכמו שרשמתי בטופיק הקודם שלי, אפשר לקבל את זה שלחלק מחברי העמותה קשה להעביר ביקורת גלויה ואני מבין את זה, אבל צריך לזכור
שלמטבע יש שני צדדים והייתי מצפה שגם לא יגנו על ההנהלה בצורה מוגזמת. אם אתה מעביר ביקורת על התנהלות ההנהלה שאתה רוצה, אז
כנראה שהדברים לא היו מכוונים אליך. אני מעולם לא השתמשתי במילים "תיאטרון בובות" ואתה לא יכול לייחס לי אותם.
אם יש לי מה להגיד לגבי התנהלות העמותה ואם אני חושב שצריך לבצע משהו ולעלות משהו בפני ההנהלה אני תמיד מעביר את אותם דברים.
גם כשיש לי ביקורת לפעולות העמותה, אני עושה זאת כאן בגלוי ובצורה עניינית. אף אחד לא ביקש ממכם לפנות את מקומכם ולא התלונן לכך שהייתם יכולים לעשות יותר בנושא של מליקסון. אני לא יודע איך אתם מרגישים ואם אתה אומר שאתה מרגיש שדורכים עליכם זה מאוד מצער ולא צריך להיות כך. אני לפחות יכול להגיד שזה מעולם לא הגיע מהצד שלי.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לא נתעסק כרגע בתפקוד העמותה (למרות שאני חושב עליה רק דברים טובים) אלא בכל נושא
האובייקטיביות של חברי הועד המנהל של העמותה. חלק מהחברים קיבלו החלטה לגיטימית שלא להעביר
ביקורת בפורום על התנהלות המועדון, אלא לומר את אשר על ליבם בישיבות שוטפות המתקיימות בין
העמותה להנהלה. ההחלטה מקובלת ומובנת אך באותה נשימה אני מצפה מאותם חברים שברגע
שקיבלו את אותה החלטה הם יידעו שהם הופכים להיות "פסולי עדות" בכל נושא הקשור להתנהלות
המועדון. באותה מידה שבה הם נמנעים מלבקר את המועדון אין להם זכות לצדד במועדון אפילו אם
המועדון צודק ואפילו אם יודעים דברים שאחרים לא יודעים. נכון, זה קשה, אבל אני מצפה לאינטגריטי
ואתיקה בסיסית מכל אחד מהם ומהיכרותי איתם יש להם את זה, לא תמיד הדבר נעשה במודע.

שלח תגובה