אתה לא יכול להיות רע עד כדי כךניב כתב:
אם הייתי אומר רודה זה היה בסדר?

אתה לא יכול להיות רע עד כדי כךניב כתב:
אם הייתי אומר רודה זה היה בסדר?
דר, אתה מתייחס להפועל רמת גן כאילו הם ריאל מדריד.דר אדום בנשמה כתב:להערכתי המשחק יהיה קשה מאוד, אבל לא יהיה בלתי אפשרי לנצח את הפועל רמת גן, הכל תלוי באיך יתפתח המשחק...
לדעתי ג'רוג' דאטורו מתחיל לחזור ליכולת שאפיינה אותו בעונת "המשחקים המכורים" (בא הקבוצה פספסה כאמור את העלייה), וזה דבר שיכול לגרום להגנה של הקבוצה לבעיות, אבל אם המשחק יתפח בצורה שאני רוצה אז באר שבע ורמת גן ינהלו משחק באמצע המגרש והקבוצה שתדע לנצל את המצבים הכי טוב תנצח.
אין על מה לבקש סליחה.fc beer sheva כתב:סליחה אוהד מרחוק לא שמתי לב זה לא שחיפשתי לתקן או משהו
נראה לי שכדאי שיבעטו לשער מכל מצב ומכל מרחק - הגבשושיות עוזרות במקרים כאלה!ג'וני כתב:צריך להביא לשחקנים נעלי 4X4 כי במגרש הזה קשה לדלג מעל כל הגבשושיות.
צודק. אבל לא צריך לשחק משחק מלוכלך.AS1 כתב: נראה לי שכדאי שיבעטו לשער מכל מצב ומכל מרחק - הגבשושיות עוזרות במקרים כאלה!
אי אפשר על מגרש כזה לשחק כמו נגד קריית אתא. אני לא מצליח לראות את מליקסון עושה דריבל בתנאים של מגרש כזה.Lior כתב: צודק. אבל לא צריך לשחק משחק מלוכלך.
נשחק את המשחק הרגיל, בדיוק כמו קרית אתא ואני
בטוח במאת האחוזים שננצח את הפועל רמת גן.
מה עשיתם מהמכתש?אדום לעולם ועד כתב:
אי אפשר על מגרש כזה לשחק כמו נגד קריית אתא. אני לא מצליח לראות את מליקסון עושה דריבל בתנאים של מגרש כזה.
כמו ש " אס1" אמר , צריך לבעוט מכל מצב ועל הריצפה, ככה הכדור יכול לשנות מסלול להטעות את השוער.
למשחק כמו מול קריית אתא על תצפה, כי זה לא יקרה.
מסכים עם זה שאנחנו חייבים לעוף מהליגה הזו אהל אני לא חושב שאנחנו צריכים להעיף כדורים כמו שאר הקבוצות בליגהאליק כתב:חבר'ה, אנחנו חייבים לעוף מהליגה הזו ומהר.
תזכרו שהמטרה מקדשת את האמצעים!
הגיע הזמן ללמוד איך משחקים בליגה הזו "כדורגל".
תשכחו מכדורגל יפה, תשכחו מהנעת כדור וכו'. אין ספק שזה הרבה יותר משמח אבל אין ברירה.
חייבים לשים גול ולאמץ את שיטת ה"כולם ליפול". למשוך זמן, לשחק מגעיל, ליפול כל דקה, זה הנשק של כולם ואין לנו מה להתבייש להשתמש בו גם כן.
מגיעים למכתש, משתדלים להבקיע בפתיחה ומבחינתי אחרי זה להעיף כדורים עד וסרמיל חזרה.
והכי חשוב - עידוד 90 דק'.
ערן, למה לנו אסור לשחק כמו כל הליגה המסריחה הזו??Eran1 כתב:[מסכים עם זה שאנחנו חייבים לעוף מהליגה הזו אהל אני לא חושב שאנחנו צריכים להעיף כדורים כמו שאר הקבוצות בליגה
יש לנו מספיק שחקנים טובים בשביל לשחק משחק ספורטיבי.